indrilgon
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
[FONT=Arial, sans-serif]Κάποιοι είπαν να νικιασουμε και κάτι μικρο κοντα στα σπίτια μας αν πάνε καλα τα πράγματα Τώρα για χρήματα, έχουμε μια τρέλα με τα χειροποίητα (κεριά, κούκλες , κοσμήματα κ.τ.λ.π.) αν τα πουλάγαμε θα κάναμε και το χόμπι μας και θα είχαμε και ένα μικρο ταμειο για ιατρική περίθαλψη κ.τ.λ.π.
[/FONT]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azil
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
υποψην υπαρχει φιλοζωικη
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
Σαλαμανγκά 2, 45 332, Ιωάννινα
Τηλ: 26510-79828, 6977-090821
e-mail: vivap@otenet.gr
απλα δεν ξερω τι κανουν πριν κανετε αλλο ελενξτε μηπως μπορειτε να γινετε υποομαδα τους
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Καλημερα σου.. Δεν ξερω αν φανω καθολου χρησιμη, αλλα θα σου πω κατι που ποτε δεν ξες, ισως φανει χρησιμο. Πριν παρω μεταγραφη σπουδαζα Γιαννενα, οπου και βρηκα τη Μαυρουλα μου. Εκει εμενα στις εστιες και για φαγητο πηγαινα στη λεσχη-που ειναι καταπληκτικη, ασχετο. Εκει λοιπον στη λεσχη, υπηρχε μια καθηγητρια απο το ιστορικο-αρχαιολογικο που γυρνουσε με ταπερακια και σακουλες και μαζευε ο,τι φαγητα περισσευαν απο τους φοιτητες για να τα ταισει στα σκυλια και στα γατια, τα οποια εμεναν στην πανεπιστημιουπολη. Τα ζωα αυτα ηταν αδεσποτα που εβρισκαν εκει καταφυγιο και τα ειχε ολα στειρωσει. Ολοι στη λεσχη δεν πετουσαμε το φαγητο, αλλα το πηγαιναμε μονοι μας σε αυτην που το μαζευε. Αν μπορεσω να βρω ονομα και τηλ θες να σ τα δωσω να τη ρωτησεις? Ισως να γνωριζει κτ παραπανω... Δεν εγγυωμαι ομως οτι θα τα καταφερω σιγουρα...
Ναι την εχει πάρει το ματι μου
Αλλα πριν απο λιγες μερες εριξαν φόλες και σκοτωσαν κουταβάκια, κανει και αυτη οτι μπορει, θα μιλισουμε και μαζί της φυσικα, για αυτο λεμε να κανουμε κατι μην σκοτώσουν κιαλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Επικοινωνειστε αν θελετε μαζι μου να σας πω τι να κανετε η συμβουλη μου ειναι να μην εχετε χωριο αλλα να λειτουργησετε με σπιτια φιλοξενειας , ο χωρος θελει πολλα χρηματα θελει προσωπικο και κυριως φυλαξη, αν το μαθουν θα εχετε καθε μερα κουτες με γατακια εκει.
υποψην υπαρχει φιλοζωικη
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
e-mail: vivap@otenet.gr![]()
απλα δεν ξερω τι κανουν πριν κανετε αλλο ελενξτε μηπως μπορειτε να γινετε υποομαδα τους
Ευχαριστούμε πολυ!!! ναι και εγω με σπίτια φιλοξενίας το σκέφτομε

Θα μιλισουμε και μαζι τους

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Επικοινωνειστε αν θελετε μαζι μου να σας πω τι να κανετε η συμβουλη μου ειναι να μην εχετε χωριο αλλα να λειτουργησετε με σπιτια φιλοξενειας , ο χωρος θελει πολλα χρηματα θελει προσωπικο και κυριως φυλαξη, αν το μαθουν θα εχετε καθε μερα κουτες με γατακια εκει.
υποψην υπαρχει φιλοζωικη
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
Εστειλα mail αλλα μου ήρθε απαντηση οτι δεν ειναι σωστο

ruko
Διάσημο μέλος

Το να οργανωθείτε μόνοι σας είναι πολύ καλή ιδέα. Αν κάνετε τελικά την ομάδα στο facebook, ειδοποίησέ μας!

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Αυτο κανουμε τωρα ψαχνουμε να βρουμε φωτος απο αδεσποτακια να βαλουμε για αρχη μην μπλεξουμε με πνευματικα δικαιοματα κ.τ.λ.π.Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο; Φυσικά, είναι πολλές οι φιλοζωικές που δημιουργούνται κατά καιρούς, αλλά ύστερα από ένα διάστημα διαλύονται. Θυμάμαι ήταν παλιά και μια άλλη κοπέλα Από Γιάννενα που προσπαθούσε να βρει γατάκι μέσω αυτής της φιλοζωικής, αλλά δε νομίζω να έβγαλε άκρη.
Το να οργανωθείτε μόνοι σας είναι πολύ καλή ιδέα. Αν κάνετε τελικά την ομάδα στο facebook, ειδοποίησέ μας!![]()

azil
Νεοφερμένο μέλος
Στο πανεπιστημιο εριξαν φολες???Ναι την εχει πάρει το ματι μουΑλλα πριν απο λιγες μερες εριξαν φόλες και σκοτωσαν κουταβάκια, κανει και αυτη οτι μπορει, θα μιλισουμε και μαζί της φυσικα, για αυτο λεμε να κανουμε κατι μην σκοτώσουν κιαλα...
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Στο πανεπιστημιο εριξαν φολες???
Ναι! Ριχνουν καθε τοσο
Περισυ τα ειχαν εξαφανησει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azil
Νεοφερμένο μέλος
.... Κι εγω που χαιρομουν οτι τα ζωα που μενουν εκει ειναι καλα......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Απο την Παρο ειμαι.Πλακα κανεις τωρα... Μα πανε καλα??? Εκει δεν ενοχλουν κανεναν!!!! Εκτος του οτι ο χωρος ειναι ιδανικος, γιατι δεν εχει κινηση και ειναι ολο πρασινο, ειναι μακρυα απο την πολη και ουτε σπιτια εχει να ''ενοχλουν''. Ποιος μπορει να το εκανε?? ΕΛΕΟΣ!! Γιατι το μυαλο μου παει σε αυτους που ειναι υπευθυνοι εκει για το πανεπιστημιο? Εχουν ενα κολλημα οι Γιαννιωτες με την εικονα που θελουν να εχει ο χωρος τους και τους εχω ικανους για ολα.... Συγγνωμη αν εισαι απο Γιαννενα, αλλα δεν εχω πολυ καλες εμπειριες.... Κι εγω που χαιρομουν οτι τα ζωα που μενουν εκει ειναι καλα......
Ασε αυτο που αντικριζω εδω ειναι πραγματικα απεριγραπτο! Εξι μωρακια τα σκοτωσαν!(εχει ανεβει και εδω αγγελια για αυτα) Πηραμε τηλ αλλα ηταν αργα

indrilgon
Δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
[/FONT]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
υποψην υπαρχει φιλοζωικη
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
Το σταθέρο δεν το σηκώνουν, και στο κινητο βγαινει ενας κυριουλης "Ελλλλλλλλλα, Καμια σχέση με φιλοζωική κορίτσι μου"
. Θα προσπαθήσω αν ειναι να περάσω απο τα γραφία τους
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool