Φιλοζωική Γιάννενα

indrilgon

Δραστήριο μέλος

Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
[FONT=Arial, sans-serif]Καλημέρα σε όλους, μετά απο αυτό που έγινε με την γατούλα που βρήκα συνειδητοποίησα οτι δεν υπάρχει φιλοζωική εδώ στα Γιάννενα Και τα αδέσποτα λόγο καιρικών συνθηκών και ανθρώπων δεν μπορούν να επιβιώσουν Ξέρετε εσείς αν υπάρχει κάτι? Αν πάλι όχι πως θα μπορούσαμε εμείς να οργανώσουμε κάτι? Τουλάχιστον σπίτια φιλοξενίας και ένα μικρο ταμείο; Όχι μόνο για γατάκια αλλά και για σκυλάκια. Τι διαδικασίες πρέπει να κάνουμε; [/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[FONT=Arial, sans-serif]Λοιπον έχω βρει άτομα που είναι μέσα, και θα φτιάξουμε και μια σελίδα στο facebook να τραβήξουμε και κόσμο απο εκεί[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Κάποιοι είπαν να νικιασουμε και κάτι μικρο κοντα στα σπίτια μας αν πάνε καλα τα πράγματα Τώρα για χρήματα, έχουμε μια τρέλα με τα χειροποίητα (κεριά, κούκλες , κοσμήματα κ.τ.λ.π.) αν τα πουλάγαμε θα κάναμε και το χόμπι μας και θα είχαμε και ένα μικρο ταμειο για ιατρική περίθαλψη κ.τ.λ.π.:redface:[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα σου.. Δεν ξερω αν φανω καθολου χρησιμη, αλλα θα σου πω κατι που ποτε δεν ξες, ισως φανει χρησιμο. Πριν παρω μεταγραφη σπουδαζα Γιαννενα, οπου και βρηκα τη Μαυρουλα μου. Εκει εμενα στις εστιες και για φαγητο πηγαινα στη λεσχη-που ειναι καταπληκτικη, ασχετο. Εκει λοιπον στη λεσχη, υπηρχε μια καθηγητρια απο το ιστορικο-αρχαιολογικο που γυρνουσε με ταπερακια και σακουλες και μαζευε ο,τι φαγητα περισσευαν απο τους φοιτητες για να τα ταισει στα σκυλια και στα γατια, τα οποια εμεναν στην πανεπιστημιουπολη. Τα ζωα αυτα ηταν αδεσποτα που εβρισκαν εκει καταφυγιο και τα ειχε ολα στειρωσει. Ολοι στη λεσχη δεν πετουσαμε το φαγητο, αλλα το πηγαιναμε μονοι μας σε αυτην που το μαζευε. Αν μπορεσω να βρω ονομα και τηλ θες να σ τα δωσω να τη ρωτησεις? Ισως να γνωριζει κτ παραπανω... Δεν εγγυωμαι ομως οτι θα τα καταφερω σιγουρα...

Επικοινωνειστε αν θελετε μαζι μου να σας πω τι να κανετε η συμβουλη μου ειναι να μην εχετε χωριο αλλα να λειτουργησετε με σπιτια φιλοξενειας , ο χωρος θελει πολλα χρηματα θελει προσωπικο και κυριως φυλαξη, αν το μαθουν θα εχετε καθε μερα κουτες με γατακια εκει.

υποψην υπαρχει φιλοζωικη

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
Σαλαμανγκά 2, 45 332, Ιωάννινα
Τηλ: 26510-79828, 6977-090821
e-mail:
vivap@otenet.gr
cat.gif

απλα δεν ξερω τι κανουν πριν κανετε αλλο ελενξτε μηπως μπορειτε να γινετε υποομαδα τους

Καλημερα σου.. Δεν ξερω αν φανω καθολου χρησιμη, αλλα θα σου πω κατι που ποτε δεν ξες, ισως φανει χρησιμο. Πριν παρω μεταγραφη σπουδαζα Γιαννενα, οπου και βρηκα τη Μαυρουλα μου. Εκει εμενα στις εστιες και για φαγητο πηγαινα στη λεσχη-που ειναι καταπληκτικη, ασχετο. Εκει λοιπον στη λεσχη, υπηρχε μια καθηγητρια απο το ιστορικο-αρχαιολογικο που γυρνουσε με ταπερακια και σακουλες και μαζευε ο,τι φαγητα περισσευαν απο τους φοιτητες για να τα ταισει στα σκυλια και στα γατια, τα οποια εμεναν στην πανεπιστημιουπολη. Τα ζωα αυτα ηταν αδεσποτα που εβρισκαν εκει καταφυγιο και τα ειχε ολα στειρωσει. Ολοι στη λεσχη δεν πετουσαμε το φαγητο, αλλα το πηγαιναμε μονοι μας σε αυτην που το μαζευε. Αν μπορεσω να βρω ονομα και τηλ θες να σ τα δωσω να τη ρωτησεις? Ισως να γνωριζει κτ παραπανω... Δεν εγγυωμαι ομως οτι θα τα καταφερω σιγουρα...

Ναι την εχει πάρει το ματι μου:) Αλλα πριν απο λιγες μερες εριξαν φόλες και σκοτωσαν κουταβάκια, κανει και αυτη οτι μπορει, θα μιλισουμε και μαζί της φυσικα, για αυτο λεμε να κανουμε κατι μην σκοτώσουν κιαλα...

Επικοινωνειστε αν θελετε μαζι μου να σας πω τι να κανετε η συμβουλη μου ειναι να μην εχετε χωριο αλλα να λειτουργησετε με σπιτια φιλοξενειας , ο χωρος θελει πολλα χρηματα θελει προσωπικο και κυριως φυλαξη, αν το μαθουν θα εχετε καθε μερα κουτες με γατακια εκει.

υποψην υπαρχει φιλοζωικη

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
e-mail:
vivap@otenet.gr
cat.gif

απλα δεν ξερω τι κανουν πριν κανετε αλλο ελενξτε μηπως μπορειτε να γινετε υποομαδα τους

Ευχαριστούμε πολυ!!! ναι και εγω με σπίτια φιλοξενίας το σκέφτομε:)
Θα μιλισουμε και μαζι τους:)

υποψην υπαρχει φιλοζωικη

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
e-mail:
vivap@otenet.gr
cat.gif

Εστειλα mail αλλα μου ήρθε απαντηση οτι δεν ειναι σωστο:(

Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο; Φυσικά, είναι πολλές οι φιλοζωικές που δημιουργούνται κατά καιρούς, αλλά ύστερα από ένα διάστημα διαλύονται. Θυμάμαι ήταν παλιά και μια άλλη κοπέλα Από Γιάννενα που προσπαθούσε να βρει γατάκι μέσω αυτής της φιλοζωικής, αλλά δε νομίζω να έβγαλε άκρη.:/:

Το να οργανωθείτε μόνοι σας είναι πολύ καλή ιδέα. Αν κάνετε τελικά την ομάδα στο facebook, ειδοποίησέ μας!:)

Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο; Φυσικά, είναι πολλές οι φιλοζωικές που δημιουργούνται κατά καιρούς, αλλά ύστερα από ένα διάστημα διαλύονται. Θυμάμαι ήταν παλιά και μια άλλη κοπέλα Από Γιάννενα που προσπαθούσε να βρει γατάκι μέσω αυτής της φιλοζωικής, αλλά δε νομίζω να έβγαλε άκρη.:/:

Το να οργανωθείτε μόνοι σας είναι πολύ καλή ιδέα. Αν κάνετε τελικά την ομάδα στο facebook, ειδοποίησέ μας!:)
Αυτο κανουμε τωρα ψαχνουμε να βρουμε φωτος απο αδεσποτακια να βαλουμε για αρχη μην μπλεξουμε με πνευματικα δικαιοματα κ.τ.λ.π.:/:

Ναι την εχει πάρει το ματι μου:) Αλλα πριν απο λιγες μερες εριξαν φόλες και σκοτωσαν κουταβάκια, κανει και αυτη οτι μπορει, θα μιλισουμε και μαζί της φυσικα, για αυτο λεμε να κανουμε κατι μην σκοτώσουν κιαλα...
Στο πανεπιστημιο εριξαν φολες???

Στο πανεπιστημιο εριξαν φολες???

Ναι! Ριχνουν καθε τοσο:/: Περισυ τα ειχαν εξαφανησει!

Πλακα κανεις τωρα... Μα πανε καλα??? Εκει δεν ενοχλουν κανεναν!!!! Εκτος του οτι ο χωρος ειναι ιδανικος, γιατι δεν εχει κινηση και ειναι ολο πρασινο, ειναι μακρυα απο την πολη και ουτε σπιτια εχει να ''ενοχλουν''. Ποιος μπορει να το εκανε?? ΕΛΕΟΣ!! Γιατι το μυαλο μου παει σε αυτους που ειναι υπευθυνοι εκει για το πανεπιστημιο? Εχουν ενα κολλημα οι Γιαννιωτες με την εικονα που θελουν να εχει ο χωρος τους και τους εχω ικανους για ολα.... Συγγνωμη αν εισαι απο Γιαννενα, αλλα δεν εχω πολυ καλες εμπειριες:(.... Κι εγω που χαιρομουν οτι τα ζωα που μενουν εκει ειναι καλα......

Πλακα κανεις τωρα... Μα πανε καλα??? Εκει δεν ενοχλουν κανεναν!!!! Εκτος του οτι ο χωρος ειναι ιδανικος, γιατι δεν εχει κινηση και ειναι ολο πρασινο, ειναι μακρυα απο την πολη και ουτε σπιτια εχει να ''ενοχλουν''. Ποιος μπορει να το εκανε?? ΕΛΕΟΣ!! Γιατι το μυαλο μου παει σε αυτους που ειναι υπευθυνοι εκει για το πανεπιστημιο? Εχουν ενα κολλημα οι Γιαννιωτες με την εικονα που θελουν να εχει ο χωρος τους και τους εχω ικανους για ολα.... Συγγνωμη αν εισαι απο Γιαννενα, αλλα δεν εχω πολυ καλες εμπειριες:(.... Κι εγω που χαιρομουν οτι τα ζωα που μενουν εκει ειναι καλα......
Απο την Παρο ειμαι.
Ασε αυτο που αντικριζω εδω ειναι πραγματικα απεριγραπτο! Εξι μωρακια τα σκοτωσαν!(εχει ανεβει και εδω αγγελια για αυτα) Πηραμε τηλ αλλα ηταν αργα:(

[FONT=Arial, sans-serif]Προωθήστε μας!:up:[/FONT]

υποψην υπαρχει φιλοζωικη

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
KIDIZO
e-mail:
vivap@otenet.gr
cat.gif

Το σταθέρο δεν το σηκώνουν, και στο κινητο βγαινει ενας κυριουλης "Ελλλλλλλλλα, Καμια σχέση με φιλοζωική κορίτσι μου" :lol:. Θα προσπαθήσω αν ειναι να περάσω απο τα γραφία τους;)

Προσπαθησε αλλιως θα σας βοηθησω λιγο στα οργανωτικα

Ευχαριστουμε!!!! ευχηθείτε μας καλη αρχη!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back