Φιλοζωϊκή για άρρωστη, αδέσποτη γατούλα

• Thread starter Thread starter jeannie1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

jeannie1

Νεοφερμένο μέλος

Η jeannie1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
γεια σας. δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να βαλω το θεμα γι' αυτο το βαζω εδω. ειμαι φοιτητρια στην πατρα. κατω απο την πολυκατοικια μου κυκλοφορουν συχνα γατες, οι γειτονες ειναι τις ταιζουν . εδω και μερικες μερες ομως βλεπω μια γατα (η και ενα γατο δεν ειμαι σιγουρη :P ) που ειναι εμφανως αρρωστη, εχει καποιο προβλημα στ ανωτερο αναπνευστικο πιθανως ρινοτραχειιτιδα :( . πιθανοτατα χρειαζεται θεραπεια αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα να την παω σε κτηνιατρο οποτε θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει καποια φιλοζωικη οργανωση εδω που θα μπορουσε να βοηθησει. σας ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φιλοζωική για άρρωστη, αδέσποτη γατούλα

υπαρχει η φιλοζωικη πανεπιστημιου πατρων, αλλα αποτι ακουσα δεν ασχολειται με γατες...ασχολιαστο. Παντως ξερω την γιατρο που συνεργαζεται μαζι τους, δεν δουλευει αφιλοκερδως αλλα αποτι ξερω κανει ειδικες τιμες για αδεσποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλιστα τώρα δέσαμε. Φιλοζωική στην Πάτρα.. Πρόσφατα που το έψαχνα διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κάποια και όντως η Μέριμνα του Πανεπιστημίου, ασχολείται μόνο με σκυλάκια. Τώρα το ώς προς το τι μπορούμε να κάνουμε.. Η γατούλα πιάνεται (από εσένα που την ταίζεις και σε ξέρει)? Αν ναι θα μπορούσες να την πιάσεις και να την πάμε στην Κτηνίατρο που λέει και πιο πάνω η Έβελυν ότι κάνει καλές τιμές. Εγώ μπορώ να βοηθήσω και στην μεταφορά αλλά και στην κάλυψη ενός τουλάχιστον μέρους των εξόδων. Σε ποια περιοχή είσαι? Προτείνω αυτήν την λύση διότι από φιλοζωική δεν νομίζω να καταφέρεις να βγάλεις άκρη.Αν θες βέβαια σου βάζω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι και το τηλέφωνο της Αντιδημάρχου που είναι υπεύθυνη για τα ζώα, αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις να βγάλεις κάποια άκρη.

Ναι ειναι γεγονος στην Πατρα δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα...Και εγω Πατρα ειμαι αμα χρειαστεις τιποτα πες μου:)

αν θελετε οταν πατε την γατουλα ερχομαι κ εγω, μπορει επειδη ξερω την γιατρο να σας κανει πιο χαμηλη τιμη..μακαρι να μπορεσω να βοηθησω οικονομικα αλλα εχουμε κ εμεις εμβολια, τσιπακι διαβατηριο κτλ αυτο τον καιρο :redface:

Το να μπορούσες να έρθεις και να μεσολαβήσεις με την γιατρό που σε ξέρει έβελυν, είναι υπεραρκετό. Και έτσι θα την προσέξει και περισσότερο. Άλλωστε ήδη έχουμε προσφερθεί δύο για βοήθεια, πόσο να κοστίσει πια? Μια γατούλα είναι. Έχω και καινούργιο κλουβάκι μεταφοράς (πάμε μια βόλτα?) αν διευκολύνει. Το θέμα είναι να μας πει η κοπέλα όσο το δυνατόν πιο άμεσα που είναικαι αν υπάρχουν ελπίδες να πιαστεί η γάτα, για να το οργανώσουμε κάπως.

Αναμενω και εγω να μας πει που μενει ωστε να ειμαστε επι ποδως...:)

λοιπον αυτη η γατα ερχεται εδω και λιγες μερες οποτε δεν με γνωριζει αλλα γενικως δεν μου φαινεται αντικοινωνικη, δεν νομιζω να ειναι πολυ δυσκολο να την πιασω. το θεμα ειναι πως δεν μπορω να την παρω στο σπιτι μου οποτε δεν ξερω πως θα γινει να παιρνει τα φαρμακα που μαλλον θα χρειαστει :hmm: στην αγ.σοφια βρισκεται, οδος σαρανταπορου.

συνηθως οι γατες ερχονται εδω το μεσημερι νομιζετε πως μπορουμε να το οργανωσουμε καπως για να την πιασουμε?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

κοντα μου εισαι ..οντως το θεμα χωρου ειναι ενα θεμα αλλα η συγκεκριμενη γιατρος μπορει να την φιλοξενησει, βεβαια αυτο κοστιζει. Οπως και ναχει αυριο το πιο πιθανον να παω κ εγω εκει για τα εμβολια, μαλλον απογευμα αν σας βολευει, αν κ δεν εχω προβλημα και αλλη ωρα.

Εγω δυστυχως δουλευω αυριο απογευμα οποτε δεν μπορω να ερθω να βοηθησω:(

χμμμ οχι δεν μπορω ουτε εγω αυριο τ απογευμα εχω ενα εργαστηριο :/ που ειναι το κτηνιατρειο?

Κανακαρη & τριων ναυαρχων..ποτε μπορεις?

μεθαυριο τ μεσημερι μετα τις 3?

Μέριμνα ζώων Πανεπιστημίου Πάτρας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2617 704600 (ΠΡΟΣΟΧΗ εργάσιμες πρωινές ώρες,ΚΑΙ ΜΕ καθημερινη ΕΠΙΜΟΝΗ γιατι μερικές φορές λείπουν για περισυλλογή αδεσπότων)
Με FΑΧ: 2610 991855
Με e-mail:animalshelter@upatras.gr
ιστοσελιδα:
https://aws.upatras.gr/grk/Index.htm

ΑΧΑΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΑΣ :
https://bit.ly/bt2sGl

το απογευμα η γιατρος ανοιγει 5.30 ή 6 μεχρι τις 8.30, μεθαυριο ειναι Τεταρτη δεν ξερω αν λειτουργει το απογευμα, θα παρω αυριο να ρωτησω αμα ειναι.

Λογικά θα είναι ανοιχτή. Τουλάχιστον οι περισσότεροι είναι. Εγώ δεν μπορώ Τετάρτη απόγευμα. Μπορώ όμως και αύριο μεσημερα-απόγευμα και Πέμπτη μετά τις 6+. Το θέμα είναι μην μας στήσει η γάτα :). Εννοώ ότι είναι συνέχεια εκεί οπότε θα την βρούμε ή έχουμε πολλές πιθανότητες να κ'ανει μέρες να έρθει?

ναι αυτο ειναι το θεμα γι'αυτο σας ειπα μεσημερι :redface: αν και σημερα ηταν εδω μεχρι αρκετα αργα για τα δεδομενα της :P απο την πρωτα φορα τη ειδα τη βλεπω σχεδον καθε μερα αλλα οκ δεν μπορουμε να ειμαστε και τοσο σιγουροι δεν ειναι οτι ειναι τ "σπιτι" της. απλα αραζει εδω καποιες ωρες :P

Ναι αλλά αν την τσιμπίσουμε μεσημέρι,λ.χ. 3, θα την κρατήσουμε μέσα στην γατοφόρο μέχρι το σπόγευμα που ανοίγουν οι γιατροί?

ναι δεν θα ηταν και ο,τι καλυτερο. παντως αν το κτηνιατρειο ανοιγει 5.30 ειναι αρκετα πιθανο να ειναι ακομα εδω

πηγα τωρα στην γιατρο, μου ειπε τα απογευματα ειναι ανοικτη 6-9, και την Τεταρτη αλλα δεν ειναι η ιδια εκει, μονο η βοηθος της. Μου ειπε να παμε μαζι για να κανει καλυτερη τιμη, οποτε καλυτερα να την παμε οταν ειναι η ιδια εκει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back