jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
) που ειναι εμφανως αρρωστη, εχει καποιο προβλημα στ ανωτερο αναπνευστικο πιθανως ρινοτραχειιτιδα
. πιθανοτατα χρειαζεται θεραπεια αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα να την παω σε κτηνιατρο οποτε θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει καποια φιλοζωικη οργανωση εδω που θα μπορουσε να βοηθησει. σας ευχαριστωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχει η φιλοζωικη πανεπιστημιου πατρων, αλλα αποτι ακουσα δεν ασχολειται με γατες...ασχολιαστο. Παντως ξερω την γιατρο που συνεργαζεται μαζι τους, δεν δουλευει αφιλοκερδως αλλα αποτι ξερω κανει ειδικες τιμες για αδεσποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Ναι ειναι γεγονος στην Πατρα δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα...Και εγω Πατρα ειμαι αμα χρειαστεις τιποτα πες μου

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν θελετε οταν πατε την γατουλα ερχομαι κ εγω, μπορει επειδη ξερω την γιατρο να σας κανει πιο χαμηλη τιμη..μακαρι να μπορεσω να βοηθησω οικονομικα αλλα εχουμε κ εμεις εμβολια, τσιπακι διαβατηριο κτλ αυτο τον καιρο

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Αναμενω και εγω να μας πει που μενει ωστε να ειμαστε επι ποδως...

jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
στην αγ.σοφια βρισκεται, οδος σαρανταπορου.συνηθως οι γατες ερχονται εδω το μεσημερι νομιζετε πως μπορουμε να το οργανωσουμε καπως για να την πιασουμε?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κοντα μου εισαι ..οντως το θεμα χωρου ειναι ενα θεμα αλλα η συγκεκριμενη γιατρος μπορει να την φιλοξενησει, βεβαια αυτο κοστιζει. Οπως και ναχει αυριο το πιο πιθανον να παω κ εγω εκει για τα εμβολια, μαλλον απογευμα αν σας βολευει, αν κ δεν εχω προβλημα και αλλη ωρα.
speri
Διάσημο μέλος
Εγω δυστυχως δουλευω αυριο απογευμα οποτε δεν μπορω να ερθω να βοηθησω

jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Κανακαρη & τριων ναυαρχων..ποτε μπορεις?
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2617 704600 (ΠΡΟΣΟΧΗ εργάσιμες πρωινές ώρες,ΚΑΙ ΜΕ καθημερινη ΕΠΙΜΟΝΗ γιατι μερικές φορές λείπουν για περισυλλογή αδεσπότων)
Με FΑΧ: 2610 991855
Με e-mail:animalshelter@upatras.gr
ιστοσελιδα:
https://aws.upatras.gr/grk/Index.htm
ΑΧΑΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΑΣ :
https://bit.ly/bt2sGl
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το απογευμα η γιατρος ανοιγει 5.30 ή 6 μεχρι τις 8.30, μεθαυριο ειναι Τεταρτη δεν ξερω αν λειτουργει το απογευμα, θα παρω αυριο να ρωτησω αμα ειναι.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
. Εννοώ ότι είναι συνέχεια εκεί οπότε θα την βρούμε ή έχουμε πολλές πιθανότητες να κ'ανει μέρες να έρθει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
αν και σημερα ηταν εδω μεχρι αρκετα αργα για τα δεδομενα της
απο την πρωτα φορα τη ειδα τη βλεπω σχεδον καθε μερα αλλα οκ δεν μπορουμε να ειμαστε και τοσο σιγουροι δεν ειναι οτι ειναι τ "σπιτι" της. απλα αραζει εδω καποιες ωρες 
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
πηγα τωρα στην γιατρο, μου ειπε τα απογευματα ειναι ανοικτη 6-9, και την Τεταρτη αλλα δεν ειναι η ιδια εκει, μονο η βοηθος της. Μου ειπε να παμε μαζι για να κανει καλυτερη τιμη, οποτε καλυτερα να την παμε οταν ειναι η ιδια εκει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool