Φιλοζωϊκη στη Ρόδο;

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Καλησπερα!
Βρισκομαι στη Ροδο για καποιες μερες λογω εισαγωγικης επιμορφωσης,και καθως η Μόιρα αρρωστησε πριν φυγω,την πηρα μαζι μου.Ενω ειχαμε δυο πλαστικες γατοφορους,τη μετεφερα σε μια πανινη για δικη μου ευκολια.Η πανινη γατοφορος μας ειχε ενα μικρο...ατυχημα,και ετσι αγορασα ακομα μια πλαστικη,λιγο μεγαλυτερη απο το "ατομικο" μεγεθος,μεχρι να μας φτιαχτει η πανινη ξανα.Επισης αγορασα μια πλαστικη αμμολεκανη για τις μερες μας εδω.Θα μου περισσεψει μια ποσοτητα intestinal της royal canin καθως και ένα η δυο φακελακια της ιδιας εταιριας.Δεν θελω να τα παρω πισω,οποτε σκεφτηκα να τα δωρισω στη Φιλοζωϊκη της Ρόδου,μαζι με μια μικρη χρηματικη βοηθεια.Όσους ρώτησα,μου ειπαν ότι βρισκεται στο δρόμο προς Φαληράκι,πολύ μακριά για μένα που είμαι σε ένα νησί που δε γνωρίζω,και χωρίς μεταφορικό μέσον,χώρια που έχω αρκετές ώρες μαθηματος καθε μερα.Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο παραρτημα τους μεσα στην πολη;Υπαρχει καποιο τηλεφωνο υπευθυνου απο οπου μπορω να μαθω αν τα χρειαζονται και πως μπορει να γινει να τους τα δωσω;Ανακεφαλαιωνω,ειναι μια αμμολεκανη πλαστικη,μια γατοφορος μεσαια,ενα τεταρτο ξηρα τροφη intestinal και ενα φακελακι της ιδιας τροφης.
Ευχαριστω εκ των προτερων.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίλα με την Ουρανία, στο μεταξύ θα ψάξω.:)

έλα
https://www.rhodesanimalwelfaresociety.gr/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειχαμε συζητησει και με τη Ρανια,αλλα θα τη ρωτησω ξανα και αυριο.Κι εγω αυτο το τηλεφωνο εχω,αλλα απο το πρωι δεν απαντανε...Ευχαριστω πολυ παντως!Ειχα δει σε καποια φαση την προηγουμενη φορα που ειχα ερθει κιοσκι τους για ερανο μεσα στην πολη,αλλα δεν ξαναπετυχα.Θα ξαναπροσπαθησω τη Δευτερα μηπως επειδη ειναι Σαββατο δεν ηταν κανεις εκει,εν τω μεταξυ αν καποιος ξερει μαποιο παραρτημα τους μεσα στην πολη ας μας πληροφορησει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back