αχ θέλω πολύ και προσπαθώ να ψήσω την κατάσταση... γιατί όταν φεύγουμε τη Λούνα την πάω στους γονείς μου και την αγαπάνε και την προσέχουνε σαν να είναι δικό τους γατάκι! όμως δεν είμαι σίγουρη αν θα δεχτούνε και δεύτερο να προσέχουν! και αν δεν είμαι σίγουρη δε θέλω να κάνω κάποιο βήμα!!!
πάντως θέλουμε πάάάάρα πολύ!!! να έχει και παρέα το Λουνάκι....
Μακάρι να τα καταφέρεις και να πάρεις! Εγώ ήθελα να πάρω το μικρούλι αλλά δεν μπορούσα γιατί δεν μένω μόνη και τώρα το μετανιώνω πικρά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να μου πεις, σίγουρα θα υπάρχουν πολλά...Και η γειτονιά μου από ότι πλέον κατανοώ δεν είναι τόσο φιλόξενη για τα αδέσποτα όσο νόμιζα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτά και άλλα 5!

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχε ανακοίνωση στο κτηνιατρείο και φωτογραφίες των τριών. Ευτυχώς κάνανε καταγγελία...
Τώρα θα προσπαθήσω να στειρώσω μια ήμερη γάτα που κυκλοφορεί στη γειτονιά. Κρίμα είναι να γεννήσει και να τα σκοτώσουν κι αυτά. Οι ανώμαλοι...
Εύχομαι να το πληρώσουν πολύ ακριβά....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μια ζωη ημουν κατα της θανατικης ποινης γιατι πιστευα και το πιστευω ακομα οτι η ζωη του σωματος δεν φταιει για πραξεις που παρακινει το πνευμα, σε αυτους τους "ανθρωπους" ομως, την εφαρμαζα εγω η ιδια ευχαριστως.

Το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που θα υιοθετησει καποιος ενα ζωακι ξεκιναει και η ευαισθητοποιηση του απεναντι στα ζωα γενικα, γνωριζοντας πια τις αναγκες τους και τον υπεροχο χαρακτηρα τους. Και τοτε αρχιζει και το δικο μας μαρτυριο μαζι με αυτο των ζωντανων που πεθαινουν καθε τοσο απο φολα. Ειναι αχαρακτηριστο να σκοτωνεις αδιακριτως μονο και μονο επειδη ειναι ζωα και συγχρονως να προκαλεις τοσο πονο σε συνανθρωπους σου.
Μια ζωη ημουν κατα της θανατικης ποινης γιατι πιστευα και το πιστευω ακομα οτι η ζωη του σωματος δεν φταιει για πραξεις που παρακινει το πνευμα, σε αυτους τους "ανθρωπους" ομως, την εφαρμαζα εγω η ιδια ευχαριστως.![]()
Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύω ούτε για τους ανθρώπους νοιάζονται. Χαίρονται να βλέπουν άλλα πλάσματα να υποφέρουν. Ψυχίατρο χρειάζονται...Σκέφτομαι να πάρω ατροπίνη και χάπια ενεργού άνθρακα αλλά δεν έχω ιδέα πως να τα χρησιμοποιήσω. Και το κακό είναι ότι ότι κάνουν το κάνουν βράδυ. Μέχρι να το αντιληφθείς είναι αργά. Τους μισώ αυτούς τους ανθρώπους. Και συγγενής μου να το έκανε, και ο ίδιος μου ο πατέρας, θα τον ξέγραφα....
Στην ουσία σκότωσαν όλες τις γάτες που ζούσαν στο δρόμο. Τους ενόχλησαν. Και εμένα με ενοχλούν αυτοί αλλά δεν τους σκοτώνω, αν και θα τους άξιζε....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η αληθεια ειναι οτι βαζουν πλεον διαφορα δηλητηρια, αλλα πιο απλα ας πουμε μεσα σε τροφη, αλλα βαζουν και πολυ δραστικα δηλητηρια που τα σκορπανε γυρω απο δεντρα και οποιο ζωακι εχει την ατυχια να περασει απο εκει δηλητηριαζεται. Χρειαζεται πρωτα ενα αντιεμμετικο και μολις το ζωακι κανει εμμετο τοτε κανουμε την ατροπινη.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η ενεση δεν ειναι τιποτα γιατι γινεται υποδορια, θα σου δειξει ο κτηνιατρος, υπαρχουν πολλοι απο μας που κανουμε ενεσεις στα γατια μας μονοι μας, ειναι απλο. Αν η κατασταση ειναι απελπιστικη για το ζωο ισως χρειαστει να γινει η ατροπινη στην καρδια, αλλα αυτο μπορει να το κανει μονο κτηνιατρος.

Θα τα έχω κατα νου αυτά που μου είπες σε περίπτωση που χρειαστεί !
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Το χειρότερο που πέρασε από αυτόν τον πλανήτη...

Παιδιά!!!
Το γατάκι αυτό τελικά ΖΕΙΙΙ

https://www.mypetz.gr/threads/Φιλοξενία-για-το-γατάκι.234711/
Το αδερφάκι του μάλλον όχι όμως! Το είδα σήμερα όπως περνούσα μαζί με ένα άλλο πιο μικρό γκρι με άσπρο λαιμουδάκι (πρώτη φορά το είδα) και τα τάισα λίγο! Κάπου θα είχε κρυφτεί το γλυκούλιιι

Αν θέλει κανείς να το πάρει και μπορεί πείτε μου, δεν θέλω να το σκοτώσουν κι αυτό...
(τα γράφω εδώ γιατί το θέμα κλειδώθηκε)
Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!

anna 21
Δραστήριο μέλος

πρεπει να βρει αμεσα φιλοξενια αφου ειναι ετσι ομως... εχεις κανει αγγελια στο fb? το εχεις προωθησει γενικα? τι ηλικιας ειναι τωρα?

Όχι δεν έχω κάνει! Το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω, δεν έχω καλές φωτογραφίες ...πώς κάνω αγγελία στο φβ?
Πρέπει να είναι κάπου 3 μηνών!!!
Ρωτάω γνωστούς μπας και ξέρουν κανέναν που ψάχνει αλλά τίποτα!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Αν εχεις φωτογραφιες ανεβασε τες και θα στο φτιαξουμε εμεις ή θα σου πουμε πως να το κανεις μονη σου.
anna 21
Δραστήριο μέλος
σου στελνω pm να δουμε αν μπορω να σε βοηθησω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool