Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

Niar μου, το Μανταρίνι μας είναι κι αυτό στις μέρες της και, όπως καταλαβαίνεις, την τσουβάλιασα και την πήγα άρον - άρον, διότι εδώ που μένουμε εμείς έχει πάαααρα πολύ χιόνι και οι αυλές είναι κι αυτές γεμάτες χιόνι, όπως όλα! Δεν εμπιστεύομαι να γεννήσει και να μου πεθάνουν στο κρύο μαμά και βρέφη.
Στέλλα, γέννησε και το Μανταρίνι σας; Ή την περιμένετε ακόμα; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέλλα, γέννησε και το Μανταρίνι σας; Ή την περιμένετε ακόμα; :)

Aretha, όχι, μάλλον ήταν νωρίς για τη Μάντυ να γεννήσει, δηλαδή μπορεί να έχει καμιά βδομάδα μπροστά της (μπορεί και όχι...θα μάθουμε). Όμως την είδα εγώ χτες τη νύχτα να γλύφεται στο γνωστό σημείο, κι όλο καθόταν και γλυφόταν:redface: και τα χρειάστηκα! Λέω, αν τα γεννήσει μέσα στο χιόνι, θα τους χάσουμε από το κρύο όλους μαζί.

Τέλος πάντων, όταν μας... πιάσουν οι πόνοι θα ενημερώσω:) Η Αλίκη είπε θα με πάρει τηλέφωνο ό,τι ώρα και να είναι! Ψαχτείτε, αν κάποιος θέλει μανταρινόγατα, θα έχουμε σύντομα την καλύτερη ποικιλία (ποιός ξέρει και τι χρώμα να είχε κι ο μπαμπάς)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά έκανες... better safe than sorry.
Τα μανταρινόγατα... τραβιούνται πολύ μην ανησυχείς! :D

Αυτη τη φορα΄θα πρέπει να τραβήξετε βιντεάκια απο τη γέννα πάντως! Θα ειναι πολύ ενδιαφέρον...

Αυτη τη φορα΄θα πρέπει να τραβήξετε βιντεάκια απο τη γέννα πάντως! Θα ειναι πολύ ενδιαφέρον...

:lol::lol::lol::lol: μιλάμε για ΡΟΖ DVD!!!!! :blink::lol::lol::lol:

σουπερ ιδεα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Όντως!!:)
Εδώ υπάρχει link για ένα τέτοιο βιντεάκι (και έχει και πολλά ακόμα στο YouTube).

Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά!!!:baby::baby::inlove::inlove::inlove:
Και η καλλιέργεια φαίνεται επίσης...Η Άρια γέννησε πάνω σε διαφήμιση του Ορφέα του Μοντεβέρντι:lol:

Ναι, είναι προκλασικών γούστων φαίνεται η Άρια!! :lol:

καλά, μιλάμε είναι:inlove:...σούπερ κουκλάκια, ζουζουνάκια, γλυκούλια, μπουμπουκάκια, μικρουλάκια, νινάκια, τοσοδουλάκια γατουλάκια...:baby::baby::baby::baby:

Κι αυτή είναι η μέλλουσα μητέρα Μανταρίνα ή Μάντυ:P στον υπέροχο ξενώνα "Κέντρο Γάτας" στις πλαγιές των Άλπεων Κυψέλης. Ευχηθείτε της τα καλύτερα και με έναν πόνο!

p2180027sx1.jpg

είναι σε καλά χέρια πιστεύω, και όλα θα πάνε καλά, θα το δεις....;)

Κι αυτή είναι η μέλλουσα μητέρα Μανταρίνα ή Μάντυ:P στον υπέροχο ξενώνα "Κέντρο Γάτας" στις πλαγιές των Άλπεων Κυψέλης. Ευχηθείτε τις τα καλύτερα και με έναν πόνο!

p2180027sx1.jpg

Stella, μακάρι να πάνε ΟΛΑ καλά και με την δικιά σου Μανούλα...
αν και θα ήταν καλύτερα να κάνεις ενα ΘΕΜΑ ολο δικό της!!! :up::up:

Μανούλα ειναι αυτή.... :)

Καλή λευτεριά και στην πορτοκαλί κουκλάρα!!! Αχχχ θα έχουμε πορτοκαλόγατα...:inlove::inlove::inlove::inlove:

είμαι παααρα πολύ χαρούμενη που γεννηθηκαν τα μωράκια,και γλίτωσαν την ευθανασία(τώρα αν θα ήταν "ευ" δεν γνωρίζω..), και που η γατούλα είναι ζεστη, και χαρούμενη! τα μικρα ειναι υπέροχα και μοιαζουν όλα στη μαμα τους...(μα καλα μόνη της τα εκανε???:lol::lol::lol::lol:)

Κι αυτή είναι η μέλλουσα μητέρα Μανταρίνα ή Μάντυ:P στον υπέροχο ξενώνα "Κέντρο Γάτας" στις πλαγιές των Άλπεων Κυψέλης. Ευχηθείτε της τα καλύτερα και με έναν πόνο!

p2180027sx1.jpg

Καλε δες στυλ δες υφος.... ηρεμια!!!!
Δεν χαριζουμε γατια , διαμαντια χαριζουμε... και σε ολες τις αποχρωσεις... παρε κοσμεεεεεεεε :lol:

στελακ....απο τις πλαγιες των αλπεων κυψελης σου στελνω τις πιο ζεστες ευχες μου για την πανεμορφη κουκλα σου.....Κ το πορτοκαλι ειναοι η δικια μου αδυναμια...κ σιγουρα θα τα θελω ολα....Με το καλο η μαντυ σου...κι οτι χρειαστεις...εδω ειμαστε!!!

εννοείται ότι είναι κούκλα το Μανταρινόγατο και φυσικα αξίζει μόνη της ένα θέμα...αντε με το καλό...

Θα θελα ενα απο τα "Αριακια" ... επι πλεον προσφερω ολα τα εξοδα για στειρωση των αδελφων του δωρεαν σε εκπληκτικο κτηνιατρο (εσωσε τη ζωη του γατου μου τρεις φορες ..ε! μετα πεθανε απο γεραματα!)

Εχω ενα μικροσκοπικο σκυλακι (μαλτεζ λεγονται) που στους τεσσερεις μηνες του εχει βαρος 1.300 "ανδρας!!!" Ειμαι βεβαιη οτι θα κανουν καλη παρεα!!

Συγγνωμη, δεν ξερω πως λειτουργει το φορουμ εδω, απαντω αυθορμητα!

(Και η στειρωση των μωρων ΔΕΝ ειναι αυθορμητη....!!! το εννοω!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back