julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Να ρωτήσω κατι η Ξανθιά....
Γιατί μωρε τα εχεις σε κλουβί???
Και αν τελικά ΔΕΝ βρείς Λύση θα τα έχεις εκεί μέχρι να μεγαλώσουν και να "σκάσουν"....?? Δεν τα βγάζεις καθόλου εξω να ξεπιαστούν???
Αν είναι περιφραγμένο το μπαλκόνι μπορείς να τα έχεις ελεύθερα υπο την επίβλεψή σου....
Η αλλιώς γιατί δεν τα βάζεις μέσα. ???
Τα γατάκια και ειδικά τα μικρά είναι απαραίτητο να έχουν χώρο, να κινούνται και να αναπτυχθούν σωστά και υγιεινά!!!
Οταν γίνουν 2 μηνών μπορείς άνετα να τα εμβολιάσεις μην σου πω και τώρα οτι είναι ΟΚ. Απλά θα πρέπει να τα δει γιατρός, μπορεί να μην είναι ανεπτυγμένα σωστά από τον περιορισμό και την ακινησία. Το κόστος είναι περίπου 20-30ε το εμβόλιο, εξαρτάται από τον Κτηνίατρο.
Σε 3-4 εβδομάδες θα χρειαστεί να κάνεις το επαναληπτικό εμβόλιο.
Πρωτα απ'ολα επειδη δεν με γνωριζεις πως μιλας ετσι???? Το μπαλκονι δεν ειναι περιφραγμνενο και τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουνε αυτο. Τα οικονομικα μου ουτε δεν επιτρεπουνε να τα κανω καν εμβολια!!!!! Τα βρηκα σε ενα κουτι πεταγμενα εδω στην ΤΕΛΙΑ χωρα σας που ειναι ολα τοσο καλα οργανωμενα με ασυλα κτλπ!!!!! Και ΝΑΙ τα αφηνω ελευτερα ξανθουλα μου οταν ο μπεμπης μου κοιματε και εχω χρονο γιατι δουλευω και βραδυ. Οταν δεν γνωριζεις της καταστασεις απο καποιον ΔΕΝ μιλας εσεις με τους πολους φιλοσοφους σας εδω στην αχρηστη χωρα σας με τους πολους φιλοζωους και τις φολες σας!!!! Και μεσα δεν γινετε να τα εχω γιατι θα εχω προβλημα με τον αντρα μου!!! COMPRENDRE???? Αν εχεις καμμια καλη λυση την ακουω!! Γιατι μεχρι τωρα ολοι φιλοσοφουνε αλλα κανεις δεν εχει μια λυση!! Και κοπελλα μου ξανθια ειμαι και εγκυος και δεν επιτρεπετε καν να μαζευω τα κακα τους γιατι μπορει να παθω τοξοπλασμα εαν τα ξερεις αυτα σαν ξανθια που εισαι!!!! Αιντε γιατι ολοι σας εισαστε φιλοσοφοι και λιγα κανετε!!!!
πως αλλαζετε το μηνυμα??? Αιντε γιατι τα εχω παρει με μερικα ατομα εδω ξανθα! Αν ειναι τα αφηνω και ελευτερα τα γατακια εξω εκει που τα βρηκα πριν εναν μηνα...δεν υπαρχει προβλημα εφοσον υπαρχουν και αλλα ζωα εξω πεταγμενα απο ελληνες...εεε ευρωπαιοι συγνωμη!!
Λοιπον δεν εχω και πολυ χρονο για ανοησιες. Αγγελιες ναι βαλανε 2 ατομα παντου μαπαντου..εδω και 3 εβδομαδες..δηλαδη μην στεναχωριωσαστε για αυτο...και τζουλια και εσενα σε συγχωρω που μιλας σε καποια που ουτε καν δεν ξερεις με επιθετικο τροπο....Εαν καποιος θελει να φιλοξενησει 2 γατακια πιο καλα απο οτι το κανω εγω τοτε ακουω...Εγω δεν μπορω να κανω κατι παραπανω και σε 5-6 μηνες μολις γεννησω παω πισω στην χωρα μου με τα 2 σκυλια μου..ναι εχω και σκυλια που ναι αυτα τα εχω εμβολιασει και στειρωσει..αλλα δυστηχως δεν μπορω να βοηθησω ολα τα ζωα εφοσον οι ιδιοι ανθρωποι ειναι ΖΩΑ εδω στην ελλαδα..πραγματικα ειναι για κλαμματα ο πολιτισμος εδω..και ας ειμαι μιση ελληνιδα..δεν ειμαι και πολυ περιφανη!!!!!! Καλυτερα να ειμουνα τουρκαλα που λεει ο λογος!!!!! Παω να κανω δουλιες γιατι σε 6 ωρες παλι δουλευω...
και απορώ ΠΟΙΟΣ είναι εδώ ο επιθετικός

Τεσπα...καλά να περνάς εκεί που θα πας στα ξένα...με την οικογένεια και τα 2 σκυλάκια σου....αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι ο πολιτισμός ο άχρηστος, όπως τον αποκαλείς, και η νοοτροπία η άχρηστη των Ελλήνων, πάλι κατά σε, φαίνεται να υπάρχει και στο δικό σου DNA μιας και είσαι μισή Ελληνίδα, όπως μας λες. Αλλιώς δεν εξηγούνται τα άχρηστα μηνύματά σου!!!!!

Σου εύχομαι να βρεις λύση στα προβλήματά σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ούτε για μαϊμού Ξανθιά δεν κάνω!!!!!!!!!!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ειδες Rasia????
Ούτε για μαϊμού Ξανθιά δεν κάνω!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Δεν πειράζει καλή μου....και οι μελαχρινές καλές είναι!

Frency
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
βαλε φωτογραφιες λοιπον...
και εδω αλλα και στο www.adespotologio.blogspot.com
και εμεις ευχαριστως να βοηθησουμε προωθοντας τα ζωακια.
επσιης μπορουμε να σε βοηθησουμε να στειρωθουν με χαμηλες τιμες....
αυτα.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Οχι μιλαει η 'κυρια' τζουλια λες και ξερει εαν εχω χρονο η οινκονομικια ανεση...Γιατι μωρε τα εχεις σε κλουβακι??? Αυτο με πηραξε τζουλια!!!!! Το μωρε και το μωρη αλου..Και κατι αλλο..διαβασα απο ενα απο τα moderator οτι μπορει να λεω ψεμματα???? Εαν θελετε ελατε να δειτε!!!! Και συγνμη δουλευω βραδυ μεχρι 2 και ξυπναω 2-3 φορες την νυχτα..δεν ειναι πρωινη δουλεια για να υπαρχει χρονος!!! Το ενα παιδι ειναι ακομη μηνων και ερχετε και το δευτερο so πιο δυσολα απο οτι αλλες που εχουν και μανα και πεθερικα κτλπ και πρωινη δουλεια! Anyway! βλεπω οτι τελικα κανενασ δεν θελει να βοηθησει και με αποκαλουνε και ΨΕΥΤΡΑ... Eαν ειναι ελατε για καφε να σας δειξω και στο χωραφι το κουτι που βρηκα τα γατακια...η ψευτρα η Φρενσυ...αντε ciao!
"Asta" La vista Κυρια Frency.... ....

moukelis
Επιφανές μέλος
Με συγχωρείς,αλλά κατηγορείς τους άλλους για έλλειψη παιδείας που στερείσαι η ίδια.Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.Όλες δουλεύουμε,και δε μπορείς να ξέρεις αν είσαι μόνο εσύ η "ηρωίδα" που έχεις μωρό και δουλευεις.Κατηγορείς ότι σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν,κι εσύ το κάνεις πρώτη πρώτη.Οχι μιλαει η 'κυρια' τζουλια λες και ξερει εαν εχω χρονο η οινκονομικια ανεση...Γιατι μωρε τα εχεις σε κλουβακι??? Αυτο με πηραξε τζουλια!!!!! Το μωρε και το μωρη αλου..Και κατι αλλο..διαβασα απο ενα απο τα moderator οτι μπορει να λεω ψεμματα???? Εαν θελετε ελατε να δειτε!!!! Και συγνμη δουλευω βραδυ μεχρι 2 και ξυπναω 2-3 φορες την νυχτα..δεν ειναι πρωινη δουλεια για να υπαρχει χρονος!!! Το ενα παιδι ειναι ακομη μηνων και ερχετε και το δευτερο so πιο δυσολα απο οτι αλλες που εχουν και μανα και πεθερικα κτλπ και πρωινη δουλεια! Anyway! βλεπω οτι τελικα κανενασ δεν θελει να βοηθησει και με αποκαλουνε και ΨΕΥΤΡΑ... Eαν ειναι ελατε για καφε να σας δειξω και στο χωραφι το κουτι που βρηκα τα γατακια...η ψευτρα η Φρενσυ...αντε ciao!
Καλή λευτεριά,κι ελπίζω να γίνεις λίγο πιο χαρούμενος και ευγενής άνθρωπος.Θα κάνει καλό και σε σένα και στους γύρω σου.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Οχι μιλαει η 'κυρια' τζουλια λες και ξερει εαν εχω χρονο η οινκονομικια ανεση...Γιατι μωρε τα εχεις σε κλουβακι??? Αυτο με πηραξε τζουλια!!!!! Το μωρε και το μωρη αλου..Και κατι αλλο..διαβασα απο ενα απο τα moderator οτι μπορει να λεω ψεμματα???? Εαν θελετε ελατε να δειτε!!!! Και συγνμη δουλευω βραδυ μεχρι 2 και ξυπναω 2-3 φορες την νυχτα..δεν ειναι πρωινη δουλεια για να υπαρχει χρονος!!! Το ενα παιδι ειναι ακομη μηνων και ερχετε και το δευτερο so πιο δυσολα απο οτι αλλες που εχουν και μανα και πεθερικα κτλπ και πρωινη δουλεια! Anyway! βλεπω οτι τελικα κανενασ δεν θελει να βοηθησει και με αποκαλουνε και ΨΕΥΤΡΑ... Eαν ειναι ελατε για καφε να σας δειξω και στο χωραφι το κουτι που βρηκα τα γατακια...η ψευτρα η Φρενσυ...αντε ciao!
Νομίζω ότι όλοι θέλουν να βοηθήσουν αλλά εσύ δεν τους αφήνεις με τον τρόπο σου....σκέψου το λίγο!

ruko
Διάσημο μέλος
Σου έγιναν ήδη κάποιες προτάσεις για βοήθεια, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι δυνατόν να έρθει κάποιος και να σου πάρει τα γατάκια τώρα.
Τέλος, θα ζητήσω να σταματήσει αυτή η αντιπαράθεση ΕΔΩ. Δεν εξυπηρετεί κανέναν.
Ευχαριστώ
Havana
Διάσημο μέλος
δεν παμε καλα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Frenchy εαν εισαι γαλλιδα μιση επειδή εχω ζήσει εκει τα πραγματα δεν ειναι οπως ακριβως τα λές. Οι εξιδανικευσεις και οι ολικές απορίψεις δεβ σε ωφελουν ουτε κανέναν αλλο και ιδίως οταν προκειται για γατάκια.
Εδω στο φόρουμ κι εκτός απο εμένα που ανήκω σε φιλοζωικές ολα τα κοριτσια εχουν τρελλαθει αν σωζουν μικρα κα τα σπιτια ολονών μας ειναι τιγκα απο παιδια, γατια , σκυλια , μερικες εχουν κι αλλα ζώα και το συγκεκριμένο φόρουμ ειναι η εξαιρεση της ελλαδας και εχουμε φτύσει αιμα δυο χρόνια τωρα για ναγίνει αυτο. Επειδη ολα αυτα δεν τα γνωρίζεις λοιπον σου τα λέω να τα μαθεις για να ξερεις τι ειδους ανθρωποι σου μιλουν.
Η κατασταση στην ελλαδα ειανι οντως χαλια αλλα εχει σημειωθει μεγαλη προοδος τα τελευταια δυο χρονια για τις γατες ειδικά και εχουν γινει πολλα σε διαφορες πολεις που ξεκινησαν απο αυτο το φόρουμ.
Πρακτικά τωρα για τα γατάκια σου: Εχουμε ξεκινήσει ενα πόστ εθελοντών και θα βρείς εδώ https://www.mypetz.gr/posts/5358099/ μια κοπέλα που μένει αθήνα και προσφέρεται για φιλοξενεία.
Ομως
Επειδή ομως η πραξη του να σωσει κανεις ενα ζώο ειναι καθαρα μια προσωπική του επιλογη ( il'en est responsable pleinement) και δεν ειναι δυνατόν να νομίζει οτι μετα θα το ¨φορτώσει¨σε αλλον αν δεν μπορει ( θα μου επιτρεψεις τον ορο), θα σε παρακαλούσα αν συμφωνείσετε να δώσεις στην κοπέλα αυτη οτι μπορεις κι εσύ για να τη διευκολύνεις απο τροφες για γατακια και αμμο γιατι πιθανότατα ειναι φοιτήτρια και μπορει μεν αν φιλοξενήσει αλλα δεν εχει κι αυτη την οικονομική δυνατότητα να κανει πολλα , θα βοηθήσει ομως στο να βρεθει σπιτακι αν καταλαβα καλα απο οσο λεει, και θα τα φιλοξενήσει οσο χρειαζεται. Επικοινωνειστε και βρειτε τα.
Εαν δεν μπορει απευθύνσου με τους ιδιους όρους στο ΚΑΖ https://www.kazshelter.org/
Οσο για το τοξόπλασμα επειδη εχω επικοινωνήσει προσωπικά με τον κο Χαραλαμπίδη, ειδικό παρασιτολόγο και με την drusilia απο εδώ φτιαξαμε το φυλλαδιο για το τοξόπλασμα, διαβασε το και θα δεις οτι δεν κινδυνευεις οσ νομίζεις. Ειναι φτιαγμένο ειδικά για τις εγγύους. Το κατεβάζεις εδώ ειναι τα πρώτα δύο νομίζω.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
και αυτο ειναι αληθεια ,δεν το εχω βγαλει απο το κεφαλη μου.καλη λευτερια και προπαντων μην συγχιζεσαι ,δεν κανει καλο στο μωρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κι αν κατηγορείς αυτή την χώρα κάλλιστα θα μπορούσες να γεννήσεις στην "πατρίδα" σου τι κάθεσαι εδώ. Τα καλά τα θέλουμε και το Γιάννη δεν τον θέλουμε? Τέλος πάντων χαλάρωσε λίγο και όλα θα πάνε καλά και με τα γατάκια και την εγκυμοσύνη σου. Όλα λύνονται με σωστό τρόπο όχι με επιθετικότητα και αλλαζονεία.
ruko
Διάσημο μέλος
Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε εντός θέματος.
Frency
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν εχω νευρα απλα ο τροπος που μου μιλισε η τζουλια δεν μου αρεσε...και δεν ειδα κανενας να μου δινει μια συμβουλη η βοηθεια που δεν εγινε ηδη??? Και ναι μπορω να βαλω αγγελιες στα sites αλλα οχι σε περιοδικα...πολυ απλα ετσι ειναι γιατι ξανα ειχα βαλει παλια αγγελιες για κουταβακια και γατακια...βοηθεια δηλαδη πια ειναι απο εσας??? ε?
Βρε συ αν είσαι ήρεμη θα βρεθεί λύση. Απλά είπε η julia μια κουβέντα και πιάστηκες και άρχισες να βρίζεις Ελλάδα Έλληνες ε κάπου προσβάλει αυτό. Με το καλό όλα ταχτοποιούνται και τα κορίτσια πίστεψε με έχουν καλή διάθεση το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Προωθούν αγγελίες και στα δικά τους blog
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ζω με τον άνδρα μου σε 60τμ. Δουλεύω απο το πρωί μέχρι το βράδυ αργά.... και Σάββατα.....
Τρέχω με αδέσποτα, υιοθεσίες.. εθελοντική εργασία ... και τα κλασσικά, ότι κάνει μια γυναίκα στο σπίτι. Δεν έχω παιδιά (ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω/προλάβω να κάνω..)...ούτε γιαγιάδες ή οικιακή βοηθό.
Και εγω μισοΕλληνίδα είμαι, ναι κάποια πράγματα ΔΕΝ μου αρέσουν στην Ελλάδα άλλα παλεύω για το καλύτερο... και όχι από τον υπολογιστή μου... πίστεψέ με!
Οσο για τον τόνο μου ή το μήνυμα μου με κάλυψαν οι προηγούμενες, και αν κάνεις τον κόπο να ψάξεις λίγο στο φόρουμ, θα μας γνωρίσεις καλύτερα και θα καταλάβεις πολλά....
.Αν πάλι επιμένεις στην θέση σου ΟΚ δημοκρατία έχουμε!!!
Σου εύχομαι ότι καλύτερο..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool