bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχιζω ετσι..
1....αυτο το λιγο καιρο που ειμαι σε αυτο το site παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τις συζητησεις σχετικα με τις γατουλες...διατροφη στειρωση..ολα!!
παρατηρω οτι πολλα ατομα εδω εχουν αρκετες γνωσεις στο θεμα...αλλα με ενοχλει ο τροπος τους...μπαινουν ατομα εδω και εγω ειμαι ενα απο αυτα που ισως δεν τα κανουν ολα τελεια συμφωνα με το γατακι τους..και θετουν τις αποριες τους..και εκει ερχεται ο και καλα ειδημον...και σου την λεει ασχημα....χωρις να σε ξερει χωρις τπτ...αφου εχεισ τις γνωσεις...πρεπει να τις περνασ στον αλλον με ομορφο τροπο-οχι να "γραφεις" αποτομα και να ειρωνευσαι...το βρισκω τραγικο....
ειλκρινα ποιοι νομιζεται οτι ειστε και εχετε αυτο το στυλακι???
2.τα ιδια ατομα ισως και καποια αλλα...θεωρουν τους εαυτους τους...φιλοζωους...
ετοιμολογικα η λεξη μας παραπεμπει στην αγαπη για ζωη...καθε μορφη ζωης...εδω βλεπω οτι η λεξη φιλοζωος περιοριζεται μονο σε γατακι σκυλακι και κουνελακι..
ομως δεν ειναι ετσι..οταν εισαι φιλοζωος πραγματικος σεβεσαι καθε μορφη ζωης...(εχει σχεση και με το παραπανω)
θα ηθελα να ηερα οσοι εχετε τους παραπανω τροπους...ειστε και χορτοφαγοι?χαχαχαχαχαχα
εδω υπαρχουν ατομα που ευχονται μαρτυρικους θανατους και υποστηριζουν οτι ειναι φιλοζωοι....πραγματικα θα ξεχασω αυτα που ξερω!!!
συμπερασματα δικα σας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
δλδ..ειναι εγωιστικο να μην θες να στειρωσεις τη γατα σου ειναι εγωιστικο να θες να κανει κολοτουμπες το γατι σου..να πω οτι η λεξη ειναι ..εγω ισταμαι...
αρα...οταν εσυ..θες να στειρωσεις το γατι σου......δεν το ρωτας υποθετω...το στειρωνεις..γιατι εσυ νομιζεις οτι ειναι σωστο..αρα???εγωιστικο δεν θεωρηται και αυτο συμφωνα με τον ορισμο της λεξης???οταν εσυ..πας να παιξεις με το γατι σου ασχετα αν αυτο βαριεται η κοιμαται???εγωιστικο δεν ειναι και αυτο???
μην μιλαμε λοιπονγια εγωισμο γιατι νομιζω δεν συμφαιρει κανενα!η καλυτερα να μαθουμε αλλες λεξεις που θα ταιριαζουν καλυτερα σε αυτο που θελουμε να πουμε...
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μπει σε αλλα site να δω τι παιζει..μιλαω για αυτο που βλεπω εδω..και δεν ειπα για ολους...ειναι ατομα που τα εχω δει πολλες να postaρουν με αυτο τον τροπο!!!Νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο....Και αν καποιοι κρατανε περιεργη σταση απεναντι σε νεα μελη ειναι γιατι πολλες φορες μπαινουν ανηλικα και κανουν φαρσες ή μπορει οντως να εχουν γατακι και αρνουνται να του παρεχουν ιατρικη περιθαλψη χωρις λογο,απλα επειδη ετσι τους καθεται.Εκει ναι πολλες φορες αρχιζει το δουλεμα και μιλαμε και λιγο αποτομα αλλα αν μπεις σε αλλα (γατο)σαιτ(ονοματα δε λεμε) η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη οσον αφορα το πως τα λενε!
απο την αλλη οκ υπαρχουν και πολυ καλα ατομα εδω που ειναι προθυμα να και να σε βοηθησουν!
σε πιο σημειο λες οτι υπερβαλω?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτο δεν ηταν και πολυ ωραιο...στο προηγουμενο θεμα...ελεγες οτι ειμαστε αποτομοι.......τωρα εσυ...κανεις ολοκληρους χαρακτηρισμους και βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για ανθρωπους που καθολου δεν γνωριζεις.........λυπαμαι....νομιζω οτι εδω,μεσα,οσοι ειμαστε" μονιμοι" και οχι διατοντες αστερες...ξερουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας..και ποσοΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλοζωος ειναι.........οσο για την στειρωση.........διαβασε τα σχετικα αρθρα...αν η φιλοζωια σου εγκειτε στο να μην στειρωνεις τα ζωα................τι να πω,,,,,τα λες ΟΛΑ εσυ........δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου........εχω καλυτερα πραγματα να κανω....
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Και κανεις δε μου ανοιξε και θεματακι να με υπερασπιστει!Αντε μην αρχισω!
Και σκατε τωρα για ενα 17 χρονο που μπηκε να κανει την πλακα του και εχει 7 γατες
αποκλειστικα εκτος σπιτιου που θελει να μην τις παρει και κανενας για υιοθεσια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
βλεπεις???μιλας απο μονη σου..προφανως δεν διαβασες καλα το ποστακι!!!τι να πεις οσα καταλαβαινει κανεις..εσυ εμεινες στη στειρωση..κομπλε λοιπον!!κανε αυτα που εχεις να κανεις...στο προηγουμενο θεμα...ελεγες οτι ειμαστε αποτομοι.......τωρα εσυ...κανεις ολοκληρους χαρακτηρισμους και βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για ανθρωπους που καθολου δεν γνωριζεις.........λυπαμαι....νομιζω οτι εδω,μεσα,οσοι ειμαστε" μονιμοι" και οχι διατοντες αστερες...ξερουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας..και ποσοΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλοζωος ειναι.........οσο για την στειρωση.........διαβασε τα σχετικα αρθρα...αν η φιλοζωια σου εγκειτε στο να μην στειρωνεις τα ζωα................τι να πω,,,,,τα λες ΟΛΑ εσυ........δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου........εχω καλυτερα πραγματα να κανω....
εγω εβαλα ενα θεμα που με ενοχλει..με ενοχλει κοπελια να ευχονται το θανατο ανθρωπων...με ενοχλει να μιλανε ασχημα και αποτομα σε ατομα που δεν τα ξερουν ολα...οχι οτι εσυ τα ξερεις δλδ..δν ειναι δα και αστρονομια να προσττεψεις ενα γατακι!!!η δικη σου φιλοζωια που μενει?στειρωνω γατες και τις εχω σπιτι?οπως προειπα αυτο δεν ειναι φιλοζωια..ειναι φιλο-γατια!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
σαν να εχεις δικιο!!αλλα ειναι εκνευριστικο να μην κατανοουμε τις ελληνικες λεξεις..και να μην τις νιωθουμε τωρα..και καλα φιλοζωοι ειμαστε ολοι επειδη εχουμε γατι η σκατζοχοιρο??ελεος!!Γιατι δε χαλαρωνεται λιγο τους τονους? Στο θεμα αντρες με κραξατε κανονικοτατα εγω τι θα επρεπε να κανω???Και κανεις δε μου ανοιξε και θεματακι να με υπερασπιστει!Αντε μην αρχισω!
Και σκατε τωρα για ενα 17 χρονο που μπηκε να κανει την πλακα του και εχει 7 γατεςαποκλειστικα εκτος σπιτιου που θελει να μην τις παρει και κανενας για υιοθεσια!
μπες σε αλλα ποστ να δεις που ευχοντουσαν να πεθανει κοσμος!!ω ρε τρελα..και δεν λεω για την κοπελια εδω...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βλεπεις???μιλας απο μονη σου..προφανως δεν διαβασες καλα το ποστακι!!!τι να πεις οσα καταλαβαινει κανεις..εσυ εμεινες στη στειρωση..κομπλε λοιπον!!κανε αυτα που εχεις να κανεις...
εγω εβαλα ενα θεμα που με ενοχλει..με ενοχλει κοπελια να ευχονται το θανατο ανθρωπων...με ενοχλει να μιλανε ασχημα και αποτομα σε ατομα που δεν τα ξερουν ολα...οχι οτι εσυ τα ξερεις δλδ..δν ειναι δα και αστρονομια να προσττεψεις ενα γατακι!!!η δικη σου φιλοζωια που μενει?στειρωνω γατες και τις εχω σπιτι?οπως προειπα αυτο δεν ειναι φιλοζωια..ειναι φιλο-γατια!
μηπως με μπερδευεις με αλλη??? ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ αλλων ανθρωπων????????? ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ......ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ!!!!!!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αν αγαπαει κι αλλα ζωα δηδαδη και τα στειρωνει και τα εχει κι αυτα σπιτι?Αυτο δεν ειναι φιλοζωια?Οχι μονο γατες..βλεπεις???μιλας απο μονη σου..προφανως δεν διαβασες καλα το ποστακι!!!τι να πεις οσα καταλαβαινει κανεις..εσυ εμεινες στη στειρωση..κομπλε λοιπον!!κανε αυτα που εχεις να κανεις...
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
το τονισα...κοιτα επανω...δεν εχει καμια σχεση με εσενα..ουτε επικεντονεται αυτο που γραφω σε εσενα..γενικα μιλαω και ζητησα αποψεις..αν συμφωνειτε η οχι μαζι μου!!μηπως με μπερδευεις με αλλη??? ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ αλλων ανθρωπων????????? ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ......ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ!!!!!!!!
δεν τρεχει κατι ουτε ειμαι ανθρωπος που βγαζει συμπερασματα..εγω μιλησα για συγκεκριμενα πραγματα..μπορει να διαφωνεις με καποιον αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και εχθρος σου..μην το περνεις στραβα!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σε οτι λες για τα μισητα αισθηματα προς ανθρωπους συμφωνω αλλα νομιζω οτι ειναι αυθορμητες αντιδρασεις σε κακοποιησεις δεν θα το εκανε κανεις απλα το σκεφτονται. Φυσικα η βια στη βια δεν ειναι λυση.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

TONK
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
η δικη σου φιλοζωια που μενει?στειρωνω γατες και τις εχω σπιτι?οπως προειπα αυτο δεν ειναι φιλοζωια..ειναι φιλο-γατια!
αρχιζεις κ γινεσαι αποτομη κ χανεις το δικιο σου...δε μιλαμε ετσι σε καποιον που δεν ξερουμε....

πως κρινεις αν η πουπουλινα ειναι φιλοζωη η οχι? χαλαρωσε λιγο γιατι αρχιζεις κ γινεσαι αυτο που πριν κατηγορουσες. επιθετικη δηλ

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω απολυτα...απλα οταν αναφερομαστε σε ..φιλοζωους ..μιλαμε για ανθρωπους που σεβονατι γενικα τη ζωη..αυτο λεω εγω...οτι δεν περιοριζεται η λεξη σε αυτο που εχουμε στο μυαλο μας ως...ζωα!!!τα γνωστα προς εμας..To sait ειναι φιλογατικο δεν ειναι φιλανθρωπικο υποψην. Αν και μερικοι αγαπαμε .. ολα τα ζωα. Εξισου το να μην στειρωσεις ενα γατακι σε περιοχες που δεν ξερεις εαν κυκλοφορει γατησιο ειτζ η λευχαιμια, να το αφηνεις εξω η να το αφηνεις εκθετο στους γατους της γειτονιας με αλλεπαλληλες γεννες χωρις να ειναι φιλοζωη η γειτονια και να θελει να υιοθετησε ολα τα γατακια που θα βγαλει η συγκεκριμενη γαα και τους απογονους τους, πλεον για οποιονδηποτε ασχολειται τακτικα με διασωση ζωων σε σωματειο η ομαδα αποτελει κακοποιηση . Αυτη την κανουν και οι δημοι βεβαια στην ελλαδα.
Σε οτι λες για τα μισητα αισθηματα προς ανθρωπους συμφωνω αλλα νομιζω οτι ειναι αυθορμητες αντιδρασεις σε κακοποιησεις δεν θα το εκανε κανεις απλα το σκεφτονται. Φυσικα η βια στη βια δεν ειναι λυση.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ωραιοι φιλοζωοι ειστε δεν αγαπατε τον ερημο τον ανθρωπο και τη ζωουλα του που θελει να τη ζησει με ζηλιαρη αντρα!

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν κρινω....ερωτηση εκανα και ειλικρινα δεν το γραφω με καπως...δεν ειμαι εξαλου τετοιο ατομο...ειλικρινα αυτο ειπα...και πριν μπορει η κοπελα να ειναι η καλυτερη σε ολη την κοινωνια...ασε που οπως ξαναειπα δεν επικεντρωνομαι στην κοπελια..ειναι γενικο αυτο το θεμα που εγραψα...καμια σχεση με την κοπελια..ουτε που την ξερω..το οτι διαφωνουμε σε ενα θεμα δεν λεει κατι...σε ενα αλλο μπορει να ειμαστε κομπλε!!αρχιζεις κ γινεσαι αποτομη κ χανεις το δικιο σου...δε μιλαμε ετσι σε καποιον που δεν ξερουμε....πως κρινεις αν η πουπουλινα ειναι φιλοζωη η οχι? χαλαρωσε λιγο γιατι αρχιζεις κ γινεσαι αυτο που πριν κατηγορουσες. επιθετικη δηλ
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

ο καθενας εχει την αποψη του τι να κανουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool