kounelaki
Περιβόητο μέλος
αυτο εδω...δεν με παραπεμπει στο οτι εισαι υπερ της στειρωσης....και ειναι δικαιωμα σου....αλλα για να καταλαβουμε...εισαι υπερ η κατα??? γιατι αλλου εγραψες οτι εισαι υπερ....
Ρε την παλευετε? Πεστε για υπνο και ξεκολληστε κι οι δυο σας αιντε!ε τωρα σκ@τα...στεναχωρηθηκες???
ξενερωσα
αν σε χαλασε ζηταω συγνωμη!!!αθελα μου..δεν ειχα στοχο εσενα!!το παραπονο μου εβγαλα και εγω(ξανθοπουλος)
αντε γελα και αν σε χαλασα βραδυατικα...συγνωμη!!!!!!
τι να κανω?να παω να κανω 1000 ποστ για το γατακι σου???εεε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αστο εγω δεν την παλευω απο τη μερα που γεννηθηκα!!χεχεχεχεΡε την παλευετε? Πεστε για υπνο και ξεκολληστε κι οι δυο σας αιντε!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αστο εγω δεν την παλευω απο τη μερα που γεννηθηκα!!χεχεχεχε
και ποιος την παλευει?
(τωρα δεν την παλευει ουτε ο internet explorer μου)
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
και ποιος την παλευει?
(τωρα δεν την παλευει ουτε ο internet explorer μου)
ε αν εχεισ κατεβασει τον explorer 8... εχει προβλημα...απο μοζιλα να μπαινει ειναι γρηγοροτερος!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ε αν εχεισ κατεβασει τον explorer 8... εχει προβλημα...απο μοζιλα να μπαινει ειναι γρηγοροτερος!
εχω τον 8 εδω και μηνες και δεν ειχα προβλημα. Πριν κατι ωρες αρχισε να μαυριζει και να αναβοσβυνει
Ο firefox δεν μου αρεσει καθολου 
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
google chrome the best!!ε αν εχεισ κατεβασει τον explorer 8... εχει προβλημα...απο μοζιλα να μπαινει ειναι γρηγοροτερος!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
εμ ειναι γνωστο οτι εχει προβλημα..κολαει συνεχεια!εχω τον 8 εδω και μηνες και δεν ειχα προβλημα. Πριν κατι ωρες αρχισε να μαυριζει και να αναβοσβυνειΟ firefox δεν μου αρεσει καθολου
![]()
το ηξερα απο οταν βγηκε..και γενικα ειναι καλυτερο να χρησημοποιεις mozilla...πιο γρηγορο και αξιοπιστο!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν οι διαφωνίες ειναι προσωπικές κι αν ειναι να παιρνουν τρελλή έκταση καλό ειναι να γινονται με pm. Δεν ξέρω σε ποιο προηγούμενο post αναφέρεστε αλλά εγώ στο αρχικο τουλάχιστον σκέλος -αν και ειρωνικότατος ο τροπος γραφής του άρα ίδιος με άλλων που κατηγορούνται μέσω του πρώτου- δε διέκρινα πως ειναι προσωπικό το θέμα.
Ειναι γεγονός πως κατά καιρούς υπάρχουν διάφορες κραυγές...
Δεν μπορουμε να αλλάξουμε τον κόσμο, ούτε κι αυτος εμας.
Ευτυχώς μας έχει χαρισθει απο τον υψιστο η διακριτική ικανότητα κι η συμπεριφορά του καθενός χαρακτηρίζει τον ίδιο.
Κι επειδη οπως προείπατε (συγγνωμη αλλά δε θυμάμαι ποιος) ο γραπτος λόγος ειναι εύκολα παρεξηγήσιμος, καλό ειναι να προσπαθούμε να τον κρατάμε σε ενα επίπεδο που να μην προσβάλει. Υπάρχουν πολλοι τροποι για να πεις το ιδιο πράγμα...
Πραγματι δεν υπαρχει λόγος για υφάκια, για κατάρες, για κατηγοριοποιηση των άλλων. Αν αυτο γινει κατανοητό τοτε θα εκλειψει και το φαινομενο. Στο κάτω κάτω, κανεις δεν ειναι καλύτερος απο κανέναν κι αν ειναι ...ειναι για πάρτη του, n' est-ce pas ?
Θυμάστε την ατάκα στο ελληνικο με τον τυπο που περπατουσε κι έλεγε "άνθρωποι άνθρωποι...προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός";
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ημουν με καποιον που ζηλευε θανατηφορααλλα εκανα κι εγω μαλακιουλες
. Χωρισαμε(αφου τον ξεφτιλισα και στο μαικατ) και τωρα ξανασμιξαμε.Μιλησαμε πολυ,πρωτη φορα καθησα να τον ακουσω σαν ανθρωπος και ειπαμε να προσπαθησουμε στο θεμα εμπιστοσυνης!Τα κοριτσια με κραξαν γιατι τους ειπα εν τελη πως κι εγω ετσι ειμαι ζηλιαρα πολυ γιαυτο καναμε χωριο!
Αλλα τι να κανομε...ζηλευω!!!Ο αναμαρτητος το λιθο βαλετο!
![]()
Tιιιιιιιιιι ;;;;;;;;;;;;;;;;
Τυχερή εισαι που το έχασα αυτο κουνελάκι...πολύ τυχερή ομως!
Αλλά δεν τα λές καλά...Τη μια ησουν με τον τέλοιο κρητίκαρο, μετά ήσουν με τον άχρηστο το μπαζο κλπ κλπ.... και τώρα ξαναείσαι ... Τι να πω κι εγώ....Τσάμπα το έκανες το μαλλί απο ξανθό, σοκολατι μαρη...τσάμπαααααααα! Αιντε γιατι δε μπορώ να συγχιζομαι άλλο...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το να χασεις τη πιστη σου στον ανθρωπο, για μενα ειναι σα να χανεις τη πιστη σου στην ιδια τη ζωη...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Tιιιιιιιιιι ;;;;;;;;;;;;;;;;
Τυχερή εισαι που το έχασα αυτο κουνελάκι...πολύ τυχερή ομως!
Αλλά δεν τα λές καλά...Τη μια ησουν με τον τέλοιο κρητίκαρο, μετά ήσουν με τον άχρηστο το μπαζο κλπ κλπ.... και τώρα ξαναείσαι ... Τι να πω κι εγώ....Τσάμπα το έκανες το μαλλί απο ξανθό, σοκολατι μαρη...τσάμπαααααααα! Αιντε γιατι δε μπορώ να συγχιζομαι άλλο...

E οχι και τσαμπα!Τωρα το εκανα κοκκινο να ξερεις!

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
E οχι και τσαμπα!
Τωρα το εκανα κοκκινο να ξερεις!![]()
Κόκκινο θα σου ειχα κάνει εγώ τον πισινό αλλά τελος πάντων...
Δε θα με ξανασυγχίσεις εσύ...

Συνηθίζω να μιλάω μια φορά το πολύ δυο...
μετά ειναι χάσιμο χρόνου, φαιάς ουσίας και σιέλου...τςςςςςςςςς πως τα λέω ρε παιδι μου... αλλά βεβαιως περι ορέξεως, κολοκυθοτυροπιτοσπανακοκροκέτούλες!Μονο μη και διανοηθείς κι αρχίσεις τα μιξοκλάμματα, να νευράκια και τα τοιούτα...ε...
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

5 θεματα σε ενα!!!!!!!Σε ποιο να πρωτοαπαντησω?????

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Τρελλαθηκατε ομαδικως???????5 θεματα σε ενα!!!!!!!Σε ποιο να πρωτοαπαντησω?????
![]()
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΙΕΝΝΑ....

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ημουν με καποιον που ζηλευε θανατηφορααλλα εκανα κι εγω μαλακιουλες
. Χωρισαμε(αφου τον ξεφτιλισα και στο μαικατ) και τωρα ξανασμιξαμε.Μιλησαμε πολυ,πρωτη φορα καθησα να τον ακουσω σαν ανθρωπος και ειπαμε να προσπαθησουμε στο θεμα εμπιστοσυνης!Τα κοριτσια με κραξαν γιατι τους ειπα εν τελη πως κι εγω ετσι ειμαι ζηλιαρα πολυ γιαυτο καναμε χωριο!
Αλλα τι να κανομε...ζηλευω!!!Ο αναμαρτητος το λιθο βαλετο!
![]()
δεν θα το σχολιασω γιατι δεν ξερω και εγω πως θ'αντιδρουσα στη θεση σου γιατι ολες μας το βλεπουμε απ'εξω!!ελπιζω μονο να μην εχιες παλι τα ιδια....

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

την προηγουμενη βδομαδα στην πολη μου καποιοι εκαψαν με καυτο λαδι μια μικρη σκυλιτσα...αν τους ειχα μπροστα μου δεν ξερω και εγω τι ημουν ικανη να κανω....
απο την αλλη αγαπω και σεβομαι οσους σεβονται τους αλλους ανθρωπους, τα ζωα και τη φυση!!!
και η δικια μου επιθετικοτητα και το μισος για τετοιους ανθρωπους δεν πηγαζει απο απογοητευση(οπως ανεφερες εσυ π.χ. γιουλη) αλλα απο καθαρη λατρεια για τα αβοηθητα και αθωα ζωακια....
elvenstar
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ σωστο!!!!Αφου σας διάβασα, ας γραψω κι εγώ το κατιτις μου.
Αν οι διαφωνίες ειναι προσωπικές κι αν ειναι να παιρνουν τρελλή έκταση καλό ειναι να γινονται με pm. Δεν ξέρω σε ποιο προηγούμενο post αναφέρεστε αλλά εγώ στο αρχικο τουλάχιστον σκέλος -αν και ειρωνικότατος ο τροπος γραφής του άρα ίδιος με άλλων που κατηγορούνται μέσω του πρώτου- δε διέκρινα πως ειναι προσωπικό το θέμα.
Ειναι γεγονός πως κατά καιρούς υπάρχουν διάφορες κραυγές...
Δεν μπορουμε να αλλάξουμε τον κόσμο, ούτε κι αυτος εμας.
Ευτυχώς μας έχει χαρισθει απο τον υψιστο η διακριτική ικανότητα κι η συμπεριφορά του καθενός χαρακτηρίζει τον ίδιο.
Κι επειδη οπως προείπατε (συγγνωμη αλλά δε θυμάμαι ποιος) ο γραπτος λόγος ειναι εύκολα παρεξηγήσιμος, καλό ειναι να προσπαθούμε να τον κρατάμε σε ενα επίπεδο που να μην προσβάλει. Υπάρχουν πολλοι τροποι για να πεις το ιδιο πράγμα...
Πραγματι δεν υπαρχει λόγος για υφάκια, για κατάρες, για κατηγοριοποιηση των άλλων. Αν αυτο γινει κατανοητό τοτε θα εκλειψει και το φαινομενο. Στο κάτω κάτω, κανεις δεν ειναι καλύτερος απο κανέναν κι αν ειναι ...ειναι για πάρτη του, n' est-ce pas ?
Θυμάστε την ατάκα στο ελληνικο με τον τυπο που περπατουσε κι έλεγε "άνθρωποι άνθρωποι...προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός";![]()
![]()
...
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ευκολα το λες..αλλα δεν πιστευω οτι το κανεις,,,και οκ ..και να το κανεις???αφαιροντας μια ζωη..εχεις το δικαιωμα να αποκαλεισαι φιλοζωοσ???Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα;398710[SIZE=4:]εγω παλι θελω να σκοτωσω η ιδια ολους τους ανθρωπους που εχουν βασανισει η σκοτωσει εσκεμμενα καποιο ζωο...[/SIZE]
την προηγουμενη βδομαδα στην πολη μου καποιοι εκαψαν με καυτο λαδι μια μικρη σκυλιτσα...αν τους ειχα μπροστα μου δεν ξερω και εγω τι ημουν ικανη να κανω....
απο την αλλη αγαπω και σεβομαι οσους σεβονται τους αλλους ανθρωπους, τα ζωα και τη φυση!!!
και η δικια μου επιθετικοτητα και το μισος για τετοιους ανθρωπους δεν πηγαζει απο απογοητευση(οπως ανεφερες εσυ π.χ. γιουλη) αλλα απο καθαρη λατρεια για τα αβοηθητα και αθωα ζωακια....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool