Φιλόζωος... και τρόποι!!

ευκολα το λες..αλλα δεν πιστευω οτι το κανεις,,,και οκ ..και να το κανεις???αφαιροντας μια ζωη..εχεις το δικαιωμα να αποκαλεισαι φιλοζωοσ???

αφαιροντας τη ζωη του, απλα θα πω ''ενας ανωμαλος λιγοτερο''!! και μετα ας μην αποκαλουμαι φιλοζωη!δεν με απασχολει!εγω τα ζωα θελω να 'ναι καλα..το ιδιο θα κανω αν κανουν κακο σε δικο μου προσωπο...
δεν διαχωριζω ανθρωπους με ζωα απλα θεωρητικα τα ζωα που βλεπω γυρω μου ειναι ολα αβοηθητα και μονα τους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχουν ανθρωποι που πασχιζουν για τα ζωα πραγματικα κι αυτο πολλες φορες πηγαζει απο την απογοητευση που ειχαν στη ζωη τους απο ανθρωπους...
Δεν συμφωνώ καθόλου, μα καθόλου, μ' αυτό.
Η τρυφερότητα και η διάθεση προσφοράς δεν είναι ποσότητες πεπερασμένες, για να πρέπει κανείς να "κόψει" απ'αυτά που δίνει στους ανθρώπους προκειμένου να δώσει στα ζώα.
Το αντίθετο μάλιστα, όσο πιο γεμάτος είναι κανείς από τη ζωή του, τόσο περισσότερα έχει να προσφέρει, και σε ζώα και σε ανθρώπους.
Οι στεγνοί και στερημένοι άνθρωποι είναι που αναγκάζονται να δίνουν με το σταγονόμετρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κόκκινο θα σου ειχα κάνει εγώ τον πισινό αλλά τελος πάντων...
Δε θα με ξανασυγχίσεις εσύ...:cool:
Συνηθίζω να μιλάω μια φορά το πολύ δυο...;) μετά ειναι χάσιμο χρόνου, φαιάς ουσίας και σιέλου...τςςςςςςςςς πως τα λέω ρε παιδι μου... αλλά βεβαιως περι ορέξεως, κολοκυθοτυροπιτοσπανακοκροκέτούλες!
Μονο μη και διανοηθείς κι αρχίσεις τα μιξοκλάμματα, να νευράκια και τα τοιούτα...ε...
Αμαν!Εφιαλτης μου εχεις γινει εσυ!:blink::rolleyes:

Η τρυφερότητα και η διάθεση προσφοράς δεν είναι ποσότητες πεπερασμένες, για να πρέπει κανείς να "κόψει" απ'αυτά που δίνει στους ανθρώπους προκειμένου να δώσει στα ζώα.
Το αντίθετο μάλιστα, όσο πιο γεμάτος είναι κανείς από τη ζωή του, τόσο περισσότερα έχει να προσφέρει, και σε ζώα και σε ανθρώπους.
Οι στεγνοί και στερημένοι άνθρωποι είναι που αναγκάζονται να δίνουν με το σταγονόμετρο.
Ποσο μα ποσο δικιο εχεις......! Τα ειπες ολα μα ΟΛΑ!:up:
Και αυτο ισχυει και για τους τσιγκουνιδες!Ο τσιγκουνης ανθρωπος ειναι τσιγκουνης και στα αισθηματα---->περα για περα ΑΛΗΘΙΝΟ!

αφαιροντας τη ζωη του, απλα θα πω ''ενας ανωμαλος λιγοτερο''!! και μετα ας μην αποκαλουμαι φιλοζωη!δεν με απασχολει!εγω τα ζωα θελω να 'ναι καλα..το ιδιο θα κανω αν κανουν κακο σε δικο μου προσωπο...
δεν διαχωριζω ανθρωπους με ζωα απλα θεωρητικα τα ζωα που βλεπω γυρω μου ειναι ολα αβοηθητα και μονα τους..
ενασς ανωμαλος λιγοτεροσ..και ενας φονιασ περισσοτερο???βρε δεν παμε καλα μου φαινεται....ειπαμε να αγαπαμε τα ζωακια αλλα μην λεμε..και οτι να ναι!!!!!
δεν κερδιζεις τπτ με το να σκοτωσεις καποιον..το μονο που καταφερνεις ειναι το να εξισοθεις με καποιον που παντα απευχοσουν...

ενασς ανωμαλος λιγοτεροσ..και ενας φονιασ περισσοτερο???βρε δεν παμε καλα μου φαινεται....ειπαμε να αγαπαμε τα ζωακια αλλα μην λεμε..και οτι να ναι!!!!!
δεν κερδιζεις τπτ με το να σκοτωσεις καποιον..το μονο που καταφερνεις ειναι το να εξισοθεις με καποιον που παντα απευχοσουν...[/quote]
Με προβληματησες πολυ τωρα....:hmm::hmm::hmm:
Εχεις δικιο...:hmm:

νομιζω τα ειπες ολα.....συμφωνω απολυτα με αυτο...
για να δωσεις..πρεπει να εχεισ......και συγκεκριμενα πρεπει να εχεις πλεονασμα..να σου περισευει...
ενασ ανθρωπος που δεν εχει παρει..κατα 95% δεν θα δωσει(απλα για να μην ειμαστε απολυτοι-υπαρχουν παντα ανθρωποι που ξεφευγουν απο τον κανονα...)

ε καλα δε θα τον λυπηθω αυτον που ριχνει καυτο λαδι σε αθωο σκυλακι, ουτε αυτον που το γδερνει ζωντανο..μην τρελαθουμε κ τελειως:/::/::/:
την ιδια φριχτη τιμωρια μπορουν να εχουν? αυτο ειναι το δικαιο:happy:

δεν κερδιζεις τπτ με το να σκοτωσεις καποιον..το μονο που καταφερνεις ειναι το να εξισοθεις με καποιον που παντα απευχοσουν...[/quote]
Με προβληματησες πολυ τωρα....:hmm::hmm::hmm:
Εχεις δικιο...:hmm:

;)...

ε καλα δε θα τον λυπηθω αυτον που ριχνει καυτο λαδι σε αθωο σκυλακι, ουτε αυτον που το γδερνει ζωντανο..μην τρελαθουμε κ τελειως:/::/::/:
την ιδια φριχτη τιμωρια μπορουν να εχουν? αυτο ειναι το δικαιο:happy:
τωρα το λες....αν το εβλεπες μπροστα σου...θα εχωσουν να συνεχισει να υποφερει?κανεις...νορμαλ ανθρωπος πιστευω δεν θα αντεχε μια τετοια σκηνη..ειτε σε ζωο ειτε σε ανθρωπο....
στα λογια ολα ευκολα ειναι...να να να..αλλα απο κοντα..εχεις το θαρροσ και τη βλακεια(κατ'εμε)να κατσεις να δεις εναν ανθρωπο να υποφερει?για οτι και αν εχει κανει....
εγω προσωπικα οχι....θα τον βοηθουσα κιολασ....:confused:

:mad::mad:Δεν ξερω τι ειναι φιλοζωια αλλα ει παρακατω ανθρωποι ισυριζονται οτι ειναι!!! καθε ενας εχει μια δικη του αποψη.Χθες σε ενα τραπεζι μιλαγα για τη στειρωσα της Μαρις -μια κυρια λεει αα την καημενουλα θα υποφερει
της λεω εγω- ναι αλλα μονο για 2-3 μερες ,καθε χρονο 3 γεννες τι θα τα κανουμε τα γατια?Η απαντηση ηταν μια χαρακτηριστικη κινηση επιασε το λαιμο της και τον εσφιξε δηλαδη να τα πνιγουμε:mad:.-Ενταξει πνιγεις μια δυο τρεις περα απο τα γατια που ειναι κριμα η γατα δεν ταλαιπωρηται,της λεω ετσι να δω ποσο θα το συνεχισει,ενταξει ζωω ειναι δεν εχει αναγκη αυτο:mad:.μου απαντα το τελειωνω εκει.Τι να ελεγα?? Πετιεται μια αλλη οχι ειναι και ρατσας να ηταν αλητογατα παει στο καλο!:mad:

Μετα που βρηκα ενα γατακι και νομιζα οτι ηταν του διπλα του παω .Εκεινος μου εκανε επειδηξη της γατες του καμια δεκαρια και παραπονιοταν οτι γεννανε συνεχως λεω και γω με αθωο υφος για τι δεν κανετε καμια στειρωση?απαντηση δεν ειναι σωστο...

Πριν μερικες μερες ηρθε ενας φιλος που του αρεσει το κυνηγι σκοτωσε 30 κουνελια και το χειροτερο δεν τα τρωει το εκανε για την πλακα του!:mad:και μετα το παινευονταν .Τ α περισσοτερα τα πεταξαμε.:mad::mad::mad:
Μαλλον εχω τρελαθει και μου φαινονται εντελως μ.... ολοι αυτοι

τωρα το λες....αν το εβλεπες μπροστα σου...θα εχωσουν να συνεχισει να υποφερει?κανεις...νορμαλ ανθρωπος πιστευω δεν θα αντεχε μια τετοια σκηνη..ειτε σε ζωο ειτε σε ανθρωπο....
στα λογια ολα ευκολα ειναι...να να να..αλλα απο κοντα..εχεις το θαρροσ και τη βλακεια(κατ'εμε)να κατσεις να δεις εναν ανθρωπο να υποφερει?για οτι και αν εχει κανει....
εγω προσωπικα οχι....θα τον βοηθουσα κιολασ....:confused:

οχι δεν το λεω ετσι απλα. οσο κι αν δε σ'αρεσει. αν εβλεπα καποιον να ριχνει καυτο λαδι σε σκυλο η γατα θα του εριχνα και εγω, σορρυ αλλα ειναι η αληθεια......:)
σκληρο, ξεσκληρο, αυτο ειναι το δικαιο.
και μην ξεχνας οτι η βια στα ζωα στην ελλαδα δεν τιμωρειται. ε οχι να τους λυπηθω κιολας, ημαρτον:hmm:

οχι δεν το λεω ετσι απλα. οσο κι αν δε σ'αρεσει. αν εβλεπα καποιον να ριχνει καυτο λαδι σε σκυλο η γατα θα του εριχνα και εγω, σορρυ αλλα ειναι η αληθεια......:)
σκληρο, ξεσκληρο, αυτο ειναι το δικαιο.
και μην ξεχνας οτι η βια στα ζωα στην ελλαδα δεν τιμωρειται. ε οχι να τους λυπηθω κιολας, ημαρτον:hmm:
οκ εσυ ξερεις αλλα ασε ενα μικρο παραθυρο και σε εμενα και σε εσενα..αμφιβολιασ..;)
εκτος αν εισαι τοσο σκληρος χαρακτηρας..
ολοι αυτοι οι "ανθρωποι" εχουν προβλημα..και τα κανουν αυτα!κανεις ψυχικα υγιεις ανθρωπος δεν θα επιχειρουσε κατι τετοιο!!αντε κανα παιδακι που που...αντε δικαιολογειται λογο βλακειας!!!!
γιατι λοιπον να θες να κανεις σε καποιον που εσυ η ιδια απευχεσαι για ενα ζωο η για εναν δικο σου?

οκ εσυ ξερεις αλλα ασε ενα μικρο παραθυρο και σε εμενα και σε εσενα..αμφιβολιασ..;)
εκτος αν εισαι τοσο σκληρος χαρακτηρας..
ολοι αυτοι οι "ανθρωποι" εχουν προβλημα..και τα κανουν αυτα!κανεις ψυχικα υγιεις ανθρωπος δεν θα επιχειρουσε κατι τετοιο!!αντε κανα παιδακι που που...αντε δικαιολογειται λογο βλακειας!!!!
γιατι λοιπον να θες να κανεις σε καποιον που εσυ η ιδια απευχεσαι για ενα ζωο η για εναν δικο σου?

μαθε οταν συζητας με καποιον να μη γινεσαι αγενης, μη βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις κ μην κανεις χαρακτηρισμους :):)

δηλ εσυ ποια πιστευεις οτι θα ηταν η ιδανικη τιμωρια για εναν τετοιον ανθρωπο ?

μαθε οταν συζητας με καποιον να μη γινεσαι αγενης, μη βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις κ μην κανεις χαρακτηρισμους :):)

Ε δεν σε εβρισε κιολας!Σκληρος χαρακτηρας ειναι και καλο,ξερεις ποσες φορες εχω ευχηθει να ημουν?Τα μισα δεινα που εχω περσει μεχρι τωρα θα περνουσα...:/:

ητο ερωτηση και οχι χαρκτηρισμος..:Pειναι αυτο που λεω οτι ο γραπτος λογος ε..ειναι καπως ,βγαζεις πολλες φορες αλλα συμπερασματα...
το σκληρος δεν ηταν οπως φανηκε δλδ αναισθητος...ηταν στη μορφη περιπου...οπως εκανα μια συζητηση με την αδερφη μου σημερα και τις ελεγα αλλοι ανθρωποι αντεχουν καποιες καταστασεις και καποιοι αλλοι οχι..αλλοι ειμαστε ετσι αλλοι αλλιως
-μην με λες αγενη γιατι ειλικρινα δεν ειμαι:P
και αυτο χαρακτηρισμος ειναι!

*τωρα για την τιμωρια...χμ....ειλικρινα δεν ξερω τι αξιζει σε τετιους ανθρωπους..ξερω ομως οτι η βια δημιουργει βια και ως γνωστον δεν ειναι λυση..ας φυλακιστουν για χρονια....οχι οτι στις φυλακες..γινεται δουλεια αλλα για οσο διαστημα μεινει μεσα...δεν θα πειραξει κανενα..τωρα θα μου πεις για την ελλαδα...εμ..δεν μπορω να κανω κατι εγω για το συστημα αν οι πολιτικοι ειναι χαζοι και ο κοσμος που ψηφιζει..με οτι κινητρα και αν ειναι αυτα-τους εκλεγει...
δεν ξερω πια ειναι η τιμωρια που αρμοζει..αλλα ξερω το οτι να κανεις κατι που δεν θες να κανουν σε καποιον αλλο...ε εχει να λεει απο μονο του δλδ..οτι η πραξη αυτη δεν ειναι σωστη..:cool:

ασχετο...
αλλα θα ηταν ωραια να ειχαμε τη δυνατοτητα ολες αυτες τις συζητησεις να μπορουσαμε να τις καναμε και εκτος φορουμ..δεν θα υπηρχαν κ παρεξηγξσεις ετσι..

Ισως ειναι ακραιο να κανεις το ιδιο σε εναν ανθρωπο που κακοποιει τα ζωα.Εγω θα το εκανα με ολη μου την ψυχη αλλα χανεις το δικιο σου και βρισκεις τον μπελα σου .Αν ριξεις φολα σε ενα ζωω στην καλυτερη θα βαλλουν κανα προστιμο αν το κανεςι σε ανθρωπο θα σε πανε φυλακι .

:lol::lol::lol::lol::lol:

συγνωμη που γελαω αλλα γελαω για να μην κλαψω.
οχι κοριτσι μου, αυτα συμβαινουν αλλου, οχι στην ελλαδα. κανεις δεν παει φυλακη εδω επειδη βασανιζει ζωα δυστυχως...
ουτε καν ασχολουνται με το θεμα κακοποιηση ζωου παρα μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις.
αλλα ακομα κ ετσι να γινοταν, η φυλακη ειναι λυση πιστευεις?
για μενα λυση δε θα ηταν σιγουρα ο θανατος. οχι κ να ξεμπερδεψουν τοσο ευκολα ! :P:P
για μενα ιδανικο θα ηταν οτι εκαναν στο ζωο/παιδι να τους το εκαναν. λαδι? λαδι κ εσυ, να δεις τη γλυκα μεγαλε....
πισσα στο ζωο? γδαρσιμο? μια χαρα.:)
να ξερεις οτι αυτου του ειδους η τιμωρια υπαρχει στον βουδισμο κ ειναι απολυ αποτελεσματικη.....:)
μονο αν νιωσεις τι εκανες ισως κ να μετανιωσεις.

κατι αλλο που θα ηταν ιδανικο για τετοια αποβρασματα θα ηταν να ειναι "υπηρετες" αυτων που βασανισαν. :D:D
εκαψες σκυλο ? 1 μηνα σε κλινικη να κουραρεις ζωα :P
χτυπας γατες? κατσε κ καθαρισε τα κακα απο τις αμμους τους.
ε???????? :up:

ητο ερωτηση και οχι χαρκτηρισμος..:Pειναι αυτο που λεω οτι ο γραπτος λογος ε..ειναι καπως ,βγαζεις πολλες φορες αλλα συμπερασματα...
το σκληρος δεν ηταν οπως φανηκε δλδ αναισθητος...ηταν στη μορφη περιπου...οπως εκανα μια συζητηση με την αδερφη μου σημερα και τις ελεγα αλλοι ανθρωποι αντεχουν καποιες καταστασεις και καποιοι αλλοι οχι..αλλοι ειμαστε ετσι αλλοι αλλιως
-μην με λες αγενη γιατι ειλικρινα δεν ειμαι:P
και αυτο χαρακτηρισμος ειναι!

δε σε ξαναλεω αγενη λοιπον γιατι δεν εισαι, το ξερω οτι δεν εισαι γι'αυτο σου "βαζω χερι", το κανω κ λιγο προστατευτικα αν το θες..οκ?:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back