Φιλόζωος... και τρόποι!!

δε σε ξαναλεω αγενη λοιπον γιατι δεν εισαι, το ξερω οτι δεν εισαι γι'αυτο σου "βαζω χερι", το κανω κ λιγο προστατευτικα αν το θες..οκ?:):)
Τη φοβασαι ε?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικα εννουσα οτι αν κανεις εσυ σε εναν ανθρωπο οτι εχει κανει αυτος σε ενα ζωω εσενα πανε φυλακι!
Εγω νομιζω οτι ποτε γινει και τιμωρουνται εστω με ενα προστιμο και ψοχοθεραπεια να αλλαζε κατι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:

συγνωμη που γελαω αλλα γελαω για να μην κλαψω.
οχι κοριτσι μου, αυτα συμβαινουν αλλου, οχι στην ελλαδα. κανεις δεν παει φυλακη εδω επειδη βασανιζει ζωα δυστυχως...
ουτε καν ασχολουνται με το θεμα κακοποιηση ζωου παρα μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις.
αλλα ακομα κ ετσι να γινοταν, η φυλακη ειναι λυση πιστευεις?
για μενα λυση δε θα ηταν σιγουρα ο θανατος. οχι κ να ξεμπερδεψουν τοσο ευκολα ! :P:P
για μενα ιδανικο θα ηταν οτι εκαναν στο ζωο/παιδι να τους το εκαναν. λαδι? λαδι κ εσυ, να δεις τη γλυκα μεγαλε....
πισσα στο ζωο? γδαρσιμο? μια χαρα.:)
να ξερεις οτι αυτου του ειδους η τιμωρια υπαρχει στον βουδισμο κ ειναι απολυ αποτελεσματικη.....:)
μονο αν νιωσεις τι εκανες ισως κ να μετανιωσεις.

κατι αλλο που θα ηταν ιδανικο για τετοια αποβρασματα θα ηταν να ειναι "υπηρετες" αυτων που βασανισαν. :D:D
εκαψες σκυλο ? 1 μηνα σε κλινικη να κουραρεις ζωα :P
χτυπας γατες? κατσε κ καθαρισε τα κακα απο τις αμμους τους.
ε???????? :up:
το γελακι δεν το βρισκω αποραιτητο αλλα οκ...
σου ειπα και εγω οτι στην ελλαδα δεν παιζουν αυτα..μαλλον δεν διαβασες καλα...

οσο για την πολυ ομορφη λυση την ειπες μονη σου..κατι που και εγω δεν ειχα σκεφτει.....υπηρετες αυτων που βασανισαν..το βρισκω πολυ μα πολυ κομπλε.....:up:

δε σε ξαναλεω αγενη λοιπον γιατι δεν εισαι, το ξερω οτι δεν εισαι γι'αυτο σου "βαζω χερι", το κανω κ λιγο προστατευτικα αν το θες..οκ?:):)
ευχαριστουμε που μας επιλεξατε:P:P:P:P:P

και φιλακια για να δεσει το γλυκο!!!:lol:

Τη φοβασαι ε?:lol:
αστα να πανε..και εγω με φοβαμαι..χεχεχεχε!ρε κουνελι ειλικρινα σε παω πολυ..πρεπει να εισαι παλικαρι...)μην το παρεις στραβα..παλικαρια του λεω ολους οσους γουσταρω..και εμενα επισης!!!!μπουχαχαχα):up:

αυτο ειναι. τρεμω:(:(:(
αει μαρη κουνελα:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εσυ ειπες οτι της βαζεις χερι προληπτικα!
Και μη λες τετοια βραδυατικο,γιατι υπαρχει κοσμος που υποφερει σεξουαλικα,ενταξει?:D
Ακους εκει της βαζεις χερι.....!:P:lol:

αστα να πανε..και εγω με φοβαμαι..χεχεχεχε!ρε κουνελι ειλικρινα σε παω πολυ..πρεπει να εισαι παλικαρι...)μην το παρεις στραβα..παλικαρια του λεω ολους οσους γουσταρω..και εμενα επισης!!!!μπουχαχαχα):up:
:D:D:D:D:D
Προτιμο το κοπελι αντι για το παλικαρι!Λεγε με κοπελι!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εσυ ειπες οτι της βαζεις χερι προληπτικα!
Και μη λες τετοια βραδυατικο,γιατι υπαρχει κοσμος που υποφερει σεξουαλικα,ενταξει?:D
Ακους εκει της βαζεις χερι.....!:P:lol:
χαχαχαχα βλαμμενο!;)

:D:D:D:D:D
Προτιμο το κοπελι αντι για το παλικαρι!Λεγε με κοπελι!
ενταξει ορε κοπελι!!!εκλεισε..το ονομα σου ομως ποιο ειναι???fb δεν εχεις να σε βαλουμε?-ακυρο εκτος θεματος

ενταξει ορε κοπελι!!!εκλεισε..το ονομα σου ομως ποιο ειναι???fb δεν εχεις να σε βαλουμε?-ακυρο εκτος θεματος
Ελενα
kounelaki rethymno το φβ.

ενασς ανωμαλος λιγοτεροσ..και ενας φονιασ περισσοτερο???βρε δεν παμε καλα μου φαινεται....ειπαμε να αγαπαμε τα ζωακια αλλα μην λεμε..και οτι να ναι!!!!!
δεν κερδιζεις τπτ με το να σκοτωσεις καποιον..το μονο που καταφερνεις ειναι το να εξισοθεις με καποιον που παντα απευχοσουν...

τουλαχιστον δεν θα μπορεσει να ξανακανει κατι παρομοιο!!;)και αν το θεωρεις παρατραβηγμενο πες οτι απλα ευχομαι να παθει τα ιδια και χειροτερα...αντε γιατι μετα θα με πειτε και φονια!!!:confused::D

τωρα το λες....αν το εβλεπες μπροστα σου...θα εχωσουν να συνεχισει να υποφερει?κανεις...νορμαλ ανθρωπος πιστευω δεν θα αντεχε μια τετοια σκηνη..ειτε σε ζωο ειτε σε ανθρωπο....
στα λογια ολα ευκολα ειναι...να να να..αλλα απο κοντα..εχεις το θαρροσ και τη βλακεια(κατ'εμε)να κατσεις να δεις εναν ανθρωπο να υποφερει?για οτι και αν εχει κανει....
εγω προσωπικα οχι....θα τον βοηθουσα κιολασ....:confused:

ουυυυυ!!ανετα!!μαλλον δεν ειμαι καλος ανθρωπος!τι αλλο να πω??αν δω ανθρωπο να βασανιζει ετσι ζωο, μετα θα τον λυποηθω για ο,τι παθει??σιγα...

:lol::lol::lol::lol::lol:

συγνωμη που γελαω αλλα γελαω για να μην κλαψω.
οχι κοριτσι μου, αυτα συμβαινουν αλλου, οχι στην ελλαδα. κανεις δεν παει φυλακη εδω επειδη βασανιζει ζωα δυστυχως...
ουτε καν ασχολουνται με το θεμα κακοποιηση ζωου παρα μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις.
αλλα ακομα κ ετσι να γινοταν, η φυλακη ειναι λυση πιστευεις?
για μενα λυση δε θα ηταν σιγουρα ο θανατος. οχι κ να ξεμπερδεψουν τοσο ευκολα ! :P:P
για μενα ιδανικο θα ηταν οτι εκαναν στο ζωο/παιδι να τους το εκαναν. λαδι? λαδι κ εσυ, να δεις τη γλυκα μεγαλε....
πισσα στο ζωο? γδαρσιμο? μια χαρα.:)
να ξερεις οτι αυτου του ειδους η τιμωρια υπαρχει στον βουδισμο κ ειναι απολυ αποτελεσματικη.....:)
μονο αν νιωσεις τι εκανες ισως κ να μετανιωσεις.

κατι αλλο που θα ηταν ιδανικο για τετοια αποβρασματα θα ηταν να ειναι "υπηρετες" αυτων που βασανισαν. :D:D
εκαψες σκυλο ? 1 μηνα σε κλινικη να κουραρεις ζωα :P
χτυπας γατες? κατσε κ καθαρισε τα κακα απο τις αμμους τους.
ε???????? :up:

συμφωνω απολυτως!!!:up::up::up:

ουυυυυ!!ανετα!!μαλλον δεν ειμαι καλος ανθρωπος!τι αλλο να πω??αν δω ανθρωπο να βασανιζει ετσι ζωο, μετα θα τον λυποηθω για ο,τι παθει??σιγα...
ειλικρινα νομιζω οτι το λες...ετσι....
παιδια στα λογια ειμαστε ολοι.....αλλο να το βλεπεις μπροστα σου..και αλλο να κινουμαστε στη σφαιρα της φαντασιας...
και εγω εχω φτιαξει ολοκληρο 5 οροφο με τα λεφτα του τζοκερ που θα κερδισω καποτε...και θα μενω εγω στο ενα στο αλλο η αδερφη μου και ενα θα δωσω στον κολλητο μ..θα βρω και δυο οικογενεις με προβλημα και θα τους δωσω τα αλλα δυο διαμερισματα να μενουν ετσι....και θα του ψωνιζω καθε μηνα!!!
επισης θα παρω πολλες πολλες γατουλες...
αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back