chaton22
Νεοφερμένο μέλος
(σημειωση:ο γατουλης μου επαιρνε για μια βδομαδα και 2 μερες itrafungol για τους μηκυτες που ειχε κ ειναι 3 μηνων)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πήγαινέ το άμεσα στον κτηνίατρο, εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση... Περαστικά σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
λογικα θα επρεπε να συνερθει αν εκανε 1-2 μερες εμετο, καλο θα ηταν να το δει ο κτηνιατρος μηπως ειναι κατι αλλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
δε μου ειπε λεπτομερειες μονο οτι θα βγαλει πορισμα μολις δει τις εξετασεις...παντως τον ειδα πολυ θετικο με ολα μα εγω ανησυχω...την πεμπτη θα τον παρω πισω το γατουλη.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενημέρωσέ μας για την πορεία της υγείας του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
το μονο που εχει ειναι φλεγμονη στον οισοφαγο και θα παιρνει αντιβιωση!εχει παρει 3 μερες ενεσιμη και τωρα παιρνει την αντιβιωση με χαπακια!
ειναι καλα απλα ειναι κουρασμενος και κανει νερουλα κακακια
κατα τ'αλλα ο μικρος μου φωνακλας κανει περισσοτερα χαδια απο ποτε
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ανησυχησα οταν διαβασα τα πρωτα μηνυματα! Ελπιζω ολα να πανε καλα και περαστικα απο μενα στο γατουλινι! 
chaton22
Νεοφερμένο μέλος
ειμαστε καλυτερα τωρα μονο που εχουμε μια μικρη υποψια για επαναμολυνση της μηκυτιασης...θα παω για καλλιεργεια το ψιψινι για να ειμαστε σιγουροι
εχετε απο το γατουλη ολοι σας πατουσακια και πολλα χαδακια για το ενδιαφερον σας:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστούμε το γατάκι για τα πατουσάκιαευχαριστουμε πολυ για τα περαστικαειμαστε καλυτερα τωρα μονο που εχουμε μια μικρη υποψια για επαναμολυνση της μηκυτιασης...θα παω για καλλιεργεια το ψιψινι για να ειμαστε σιγουροι
εχετε απο το γατουλη ολοι σας πατουσακια και πολλα χαδακια για το ενδιαφερον σας:kiss:
! Πάλι περαστικά και καλό καλοκαίρι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool