Φλοίσβος, ένας χρόνος μετά...

Τα ραντάκια έχουν στενή γραμμή, είμαι σίγουρη ότι το small θα σου είναι μια χαρά.;)
Τα τ-shirt έχουν αντρική γραμμή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ραντάκια έχουν στενή γραμμή, είμαι σίγουρη ότι το small θα σου είναι μια χαρά.;)

αρα λογικα εγω θα θελω large??:hmm: τεσπα εσεις που ξερετε το παχουλοκομψο μου κορμι:P βαλτε μου ενα ραντακι ασπρο (με το μεγεθος που πιστευετε), ενα ζευγαρι γατοσκουλαρικια και ενα γατοκολιε..:D:D ή μηπως 2 γατοσκουλαρικια??:hmm: τι λετε??:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηθελα κοντομανικο γι αυτο:(

Θα ρωτήσω μήπως έχει και extra small και θα σου πω;).
Σιμώνη όταν αποφασίσεις τι θες:P στείλε π.μ. σε εμένα ή τη Βούλα, γιατί θα χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια έτσι:P.

αρα λογικα εγω θα θελω large??:hmm: τεσπα εσεις που ξερετε το παχουλοκομψο μου κορμι:P βαλτε μου ενα ραντακι ασπρο (με το μεγεθος που πιστευετε), ενα ζευγαρι γατοσκουλαρικια και ενα γατοκολιε..:D:D ή μηπως 2 γατοσκουλαρικια??:hmm: τι λετε??:redface:

ισως χρειαστεις το χ large γιατι απο το υψος μπορει να σου ειναι κοντη στην κοιλια:whistle::P2 γατοσκουλαρικιααααα..:Dειδες για να μην φοραω ποτε σκουλαρικια?και ειναι τοσο ωραια:(

Θα ρωτήσω μήπως έχει και extra small και θα σου πω;).
Σιμώνη όταν αποφασίσεις τι θες:P στείλε π.μ. σε εμένα ή τη Βούλα, γιατί θα χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια έτσι:P.

μια γνωμη ζητησα..:redface::mad::P μηπως να παρω ενα απο το καθενα για να μην εχω διλληματα??:P:P συνηθως ετσι κανω οταν ειμαι αναποφασιστη!:P:P

ισως χρειαστεις το χ large γιατι απο το υψος μπορει να σου ειναι κοντη στην κοιλια:whistle::P

:mad::mad::mad::mad::mad: :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Συγκεντρωθείτε γιατί θα μπει η κυρά-Βούλα και θα μας μαλώσει:teasing::teasing::teasing:.
Ηλιάννα κι εγώ δεν φοράω σκουλαρίκια, θα επενδύσω όμως στο κολιέ(που κι αυτό θα το βάλω μια-δυο φορές και αν) και στα μπλουζάκια;).

Εγώ πάλι που φοράω σκουλαρίκια, χε χε θα πάρω και τα 2:P

Όσο για τις συζητήσεις σας περί μεγέθους..:xtipao::xtipao::xtipao:Ντροπή, αυτό μόνο σας λέω.
Λοιπόν για σοβαρευτείτε:mad:, παραγγελέις μόνο με πμ.

Εγώ πάλι που φοράω σκουλαρίκια, χε χε θα πάρω και τα 2:P

Όσο για τις συζητήσεις σας περί μεγέθους..:xtipao::xtipao::xtipao:Ντροπή, αυτό μόνο σας λέω.
Λοιπόν για σοβαρευτείτε:mad:, παραγγελέις μόνο με πμ.

συγνωμη κυρια βουλα αλλα η σιμωνη αρχισε:redface::P

αν μπορειτε ρωτηστε για μενα για xsmall αλλιως θα παρω τιραντακι

Θα της τραβήξω το τσουλούφι για να μάθει:mastigio

:eek::eek::eek::eek: παλιογλυφτρωνι!:mad::mad::mad::mad::mad:

Εγω κυρια Βουλα εστειλα την παραγγελια μου με π.μ :P:P:redface::redface:

Κι εγώ έστειλα πμ.;)

Χίλια μπράβο δεν είναι αρκετά... συγκινήθηκα πολύ με το κείμενο, αλλά πιο πολύ γιατί αντιπροσωπεύει μια τόσο φιλότιμη προσπάθεια.
Από Σεπτέμβριο, μόλις αξιωθώ και τα καταφέρω να δαμάσω το θηρίο (το αυτοκίνητο), χωρίς να κινδυνεύει άμαχος πληθυσμός, θα έρχομαι κι εγώ όποτε μπορώ. Μικρούλι είναι, αλλά ένα σακούλι τροφή και μια γατοφόρο τα χωράει!;)

Κάποιο 'κακό παιδάκι΄ ρώτησε αν μαζί με τα μπλουζάκια, δίνουμε και γατί δώρο :P
Κωνσταντίνα τι λες, να της δώσουμε 2-3, επειδή δεν έχει αρκετά ??:D
Δε φταίω εγώ.:worry:Με παραπλάνησε η φωτογραφία:whistle::whistle::whistle:

Αχα, εσύ είσαι; Μόνο ένα έχω να σου πω: την πάτησες κυρία μου.:P
Θα σου ρθω με τη Βούλα και θα σου φέρω μια νταλίκα γατιά:angel::angel::angel:

Αχα, εσύ είσαι; Μόνο ένα έχω να σου πω: την πάτησες κυρία μου.:P
Θα σου ρθω με τη Βούλα και θα σου φέρω μια νταλίκα γατιά:angel::angel::angel:

μια ντουζινα θες να πεις:Pαν παρει και τα 12 θα ειναι κοσμοπολιτικα..τα 2 ν.σμυρνη τα 2 πατρα κλπ κλπ:P

Mόνο; Και τα 8 που έχω στην αυλή;:whistle:

20:Pκαι η ξανθιπη?:P

Κωνσταντινα υπέροχο κείμενο, συγκινητικό αλλα κ κατατοπιστικο, για να θυμουνται οι παλιοι κ να μαθαινουν οι νεοι;););) γιατι τα φλοισβογατα μας εχουναναγκη ολους, κ παλιους κ νεους εθελοντες:clapup:
Συγχαρητηρια ξανα κ ξανα, μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω κ εγώ παραπάνω:) ξέρετε για μένα αυτός ο ένας χρόνος ήταν πολυ ξεχωριστός πέρυσι τέτοια εποχή μόλις είχα μείνει έγκυος:baby::baby: κ ακόμα κ η πρώτη λαμπάδα της κόρης μου (2λαμπάδες) είναι του φλοίσβου:clapup::clapup::clapup: κ άρα κατά κάποιο τρόπο αυτή η προσπάθεια μεγαλώνει μαζί με τη μικρή μου:)

Υπέροχα τα πράγματα στέλνω πμ.

20:Pκαι η ξανθιπη?:P
οκ τώρα αρχίζετε και με τρομάζεται.:worry::Pθα δω ποιοι χρωματισμοί μου λείπουν και θα σας πω:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back