*kallitsa*
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί μου φτιάξατε το πιο πολύτιμο κόσμημα που είχα ποτέ μου από τα πιο απλά υλικά. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει ποτέ. Έχει δύο κομμάτια από την καρδιά μου σε δύο χωριστές καρδούλες, καθένα στη δική του θέση. 
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σήμερα έφτασαν και τα δικά μου πράγματα!Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί μου φτιάξατε το πιο πολύτιμο κόσμημα που είχα ποτέ μου από τα πιο απλά υλικά. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει ποτέ. Έχει δύο κομμάτια από την καρδιά μου σε δύο χωριστές καρδούλες, καθένα στη δική του θέση.
![]()
Νάξερες Άννα πόσο μας συγκινείς με τα λόγια σου.
MissKit
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
κριμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Α εγω δεν παρακολουθουσα το θεματακι...κριμα...
Έλενα αν θες κάτι, προλαβαίνεις. Στείλε μου πμ
konstans
Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς με όλα τα δυσάρεστα των τελευταίων εβδομάδων, καθυστέρησα να δώσω την παραγγελία
.Συγγνώμη!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήθελα να απολογηθώ κι εδώ, γιατί τα μπλουζάκια τελικά θα παραληφθούν, φυσιολογικά, την Πέμπτη.
Δυστυχώς με όλα τα δυσάρεστα των τελευταίων εβδομάδων, καθυστέρησα να δώσω την παραγγελία.
Συγγνώμη!![]()
αμαν ρε Κωνσταντινα!!!

πφφφ!!!

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άμα κάνετε και άλλη παραγγελία για μπλουζάκια αργότερα, ενημερώστεεεεε.!!
Συγχαρητήρια, πραγματικά αποτελείτε έμπνευση

Voula
Διάσημο μέλος
Ωωωω...!Έλειπα και δεν είχα δει το θέμα
Άμα κάνετε και άλλη παραγγελία για μπλουζάκια αργότερα, ενημερώστεεεεε.!!
Συγχαρητήρια, πραγματικά αποτελείτε έμπνευση![]()
Στείλε pm στην konstans ; έχουμε βάλει παραπάνω κομμάτια στην παραγγελία μας.
starter
Δραστήριο μέλος
Στείλε pm στην konstans ; έχουμε βάλει παραπάνω κομμάτια στην παραγγελία μας.
Υπάρχει περίπτωση να προλαβαίνω και εγώ μια μικρή παραγγελία που τώρα το πήρα χαμπάρι;;;; Θα στείλω Pm.
Voula
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα να απολογηθώ κι εδώ, γιατί τα μπλουζάκια τελικά θα παραληφθούν, φυσιολογικά, την Πέμπτη.
Δυστυχώς με όλα τα δυσάρεστα των τελευταίων εβδομάδων, καθυστέρησα να δώσω την παραγγελία.
Συγγνώμη!![]()
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αλλάξω από συνεργάτη/συνοδοιπόρο/κι όλα τα συν...

Ποιον θα βάλω στην θέση της δεν ξέρω

Σας ενημερώνω ότι τελικά τα μπλουζάκια έεεεερχονται σήμερα γιαυτό σαν καλά κορίτσια που είσαστε θα κάνετε λίιιιιιιγο υπομονή ακόμα. Το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχετε λάβει όλοι τις μπλούζες σας.
konstans
Περιβόητο μέλος

Να με απολύσετε κυρία Βούλα άμα θέλετε

Τετάρτη απόγευμα θα φτιάξουμε όλες τις παραγγελίες και Πέμπτη πρωϊ θα σταλούν
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αλλάξω από συνεργάτη/συνοδοιπόρο/κι όλα τα συν...
Ποιον θα βάλω στην θέση της δεν ξέρω
Σας ενημερώνω ότι τελικά τα μπλουζάκια έεεεερχονται σήμερα γιαυτό σαν καλά κορίτσια που είσαστε θα κάνετε λίιιιιιιγο υπομονή ακόμα. Το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχετε λάβει όλοι τις μπλούζες σας.
κυρια Βουλα θα μπορουσατε σημερα να μου φερετε το βραχιολι μου?
Voula
Διάσημο μέλος
Τώρα άμα πω εγώ ότι τα μπλουζάκια θα έρθουν τελικά αύριο θα φάω πολύ ξύλο;![]()
Ναι θα φας πάααρα πολύ ξύλο και θα φέρω κι ενισχύσεις

Ηλιάννα, ΟΚ το έχω ήδη μαζί μου. Όπως κατάλαβες βέβαια μπλουζάκι θα φορέσεις κατά τον Σεπτέμβρη

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ναι θα φας πάααρα πολύ ξύλο και θα φέρω κι ενισχύσεις
Ηλιάννα, ΟΚ το έχω ήδη μαζί μου. Όπως κατάλαβες βέβαια μπλουζάκι θα φορέσεις κατά τον Σεπτέμβρη![]()
δεν πειραζει..μου αρκει και το βραχιολακι

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

.Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και θα σταλούν άμεσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool