Φοίβη ή Ζιζέλ;

crazywithcats

Νεοφερμένο μέλος

Ο crazywithcats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
γεια σας παιδια μολις γραφτηκα κ θα ηθελα λιγη βοηθεια.

Τελος παντων για να μπω στο θεμα παιδια ειχα μια γατουλα την ζιζελ που πεθανε:(:([την ειχαμε βρει στο δρομο]
Τωρα εχω μια γατουλα καλικο λεγετε η ρατσα της που ειναι αρρωστουλα[εχει ακρατεεια επειδη εχει σκουλικακια στο εντερο της] την οποια την λενε Φοιβη.Τις αγαπω κ τις δυο την ζιζελ ομως την ειχαμε 3 εβδομαδες αυτην 2 κ μετα τις γιορτες θα ψαξουμε καποιον να την δωσουμε ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ διοτι η μαμα μου δεν αντεχει τις ακαθαρσιες της αλλα την αγαπαει:|:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοιβη 'η Ζιζελ??

γεια σας παιδια μολις γραφτηκα κ θα ηθελα λιγη βοηθεια.

Τελος παντων για να μπω στο θεμα παιδια ειχα μια γατουλα την ζιζελ που πεθανε:(:([την ειχαμε βρει στο δρομο]
Τωρα εχω μια γατουλα καλικο λεγετε η ρατσα της που ειναι αρρωστουλα[εχει ακρατεεια επειδη εχει σκουλικακια στο εντερο της] την οποια την λενε Φοιβη.Τις αγαπω κ τις δυο την ζιζελ ομως την ειχαμε 3 εβδομαδες αυτην 2 κ μετα τις γιορτες θα ψαξουμε καποιον να την δωσουμε ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ διοτι η μαμα μου δεν αντεχει τις ακαθαρσιες της αλλα την αγαπαει:|:up:
Υ.Γ. Η φοιβη ειναι σχεδον 2 μηνων οποιος απο θεσ/νικη ενδιαφερθει ας επεικεινωνησει μαζι μου θα βαλω αργοτερα την αγγελια κ στο χαριζοντια bye?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σε ολους τους crazywithcats

Καλησπερα και καλωσηρθες.
Λυπαμαι για τη γατουλα σου...Μονο τρεις εβδομαδες την ειχατε και τη χασατε;Απο τι αν επιτρεπεται;
Το νεο γατακι σας αν παει στον κτηνιατρο πες στη μαμα σου,το προβλημα με τα σκουληκακια θα λυθει αμεσα.Οποτε πηγαινετε τη στο γιατρο και μετα αποφασιστε αν θελετε να την κρατησετε ή οχι.:)

Πες της μαμάς σου να πάει τη γατούλα στον γιατρό, να της δώσει θεραπεία και θα γίνει καλά. Ούτε θα λερώνει, ούτε θα κινδυνεύει να πεθάνει και αυτή. Αν μείνει με διάρροιες σε δύο τρεις μέρες θα συναντήσει τη Ζιζέλ στον άλλο κόσμο.Μόλις γίνει καλά, θα μάθει να μην λερώνει και, πού ξέρεις, μπορεί η μαμά σου να θελήσει να την κρατήσετε. Εσύ τώρα, που έχετε και διακοπές, πες στη μαμά να πάτε στο γιατρό και φρόντιζε τη Φοίβη να παίρνει τα φάρμακά της.

Η ακράτεια μου θυμίζει το δικό μου γατί που έχει πρόπτωση ορθού και δεν βελτιώνεται καθόλου... Κουράγιο!

Την δίνετε γιατί έχει ακράτεια; Γιατί δεν την πάτε στον γιατρό;
Επιπλέον, μπορείς να μας βάλεις μια φωτό της γατούλας;

thanks

ξες το εχουμε παει στον κτινιατρο κ μας εδωσε μια κρεμα κ αυριο θα παμε να του ανει μια εννεση ευχαριστω εισαι πολυ ευγενικος η φοιβη ειναι τοσο γλυκια μα [συγγνωμη για την εκφραση] τα αμμολαει οπου να 'ναι κ ο κτινιατρος ειπε οτι θα μαθει μεχρι τοτε κοιματε σε ενα σπιτακι στο μπαλκονι με 3 κουβερτουλες [μονο τα βραδια] αντε κ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!:up:

ΓΙΑ ΤΟΝ MOUKELIS

ξες το εχουμε παει στον κτινιατρο κ μας εδωσε μια κρεμα κ αυριο θα παμε να του ανει μια εννεση ευχαριστω εισαι πολυ ευγενικος η φοιβη ειναι τοσο γλυκια μα [συγγνωμη για την εκφραση] τα αμμολαει οπου να 'ναι κ ο κτινιατρος ειπε οτι θα μαθει μεχρι τοτε κοιματε σε ενα σπιτακι στο μπαλκονι με 3 κουβερτουλες [μονο τα βραδια] αντε κ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!:up:

ΓΙΑ ΤΟΝ MOUKELIS
Ωραια,πολυ χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back