Φοβάμαι μην είναι παράλυτο!

Παρε μια αμμολεκανη και βαλε τους αμμο καθαρη,θα βρεις απο πετ σοπ ή κτηνιατρειο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γιατρός μου είπε ότι συνήθως δεν τα κρατάνε και τα δίνουν αμέσως στον ιδιοκτήτη τους γιατί έχουν μάθει να τρώνε στον χώρο τους και συνήθως δεν τρώνε στο ιατρείο. Θα το ξαναδιευκρινήσω βέβαια αυτό. Όταν λες "πλήρως" εννοείς όχι μόνο να ανοίξει τα μάτια και να με κοιτάξει αλλά να σηκωθεί κιόλας?
"Πρεπει να εχεις το νου σου μην τραβηξουν τα ραμματα" Ωχ! μην μου λες τέτοια και αυτές αν είναι μαζί θα τραβήξουν τα ράμματα η μία της άλλης και θα τα γλύψουν. Αμαν! μήπως πρέπει να τις χωρήσω? :worry:
Να εχουν ανοιξει πληρως τα ματια τους και να κινουνται καλα,για να μην παθουν καμια αναρροφηση αν στραβοκαταπιουν.Πες στο γιατρο να κανει λιγο πιο σφιχτα ραμματα,εξηγησε του την κατασταση,και ενημερωσε τον αν χρειαστει να φορεσουν κολλαρο για λιγο,βλεποντας και κανοντας,αν και δε νομιζω να χρειαστει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι πολύ για το γατάκι.:(
Δεν έχω τίποτα να προσθέσω σ' αυτά που σου είπαν τα κορίτσια, εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλή ανάρρωση στις γατούλες σου.

Λυπάμαι πολύ για το γατάκι.:(
Δεν έχω τίποτα να προσθέσω σ' αυτά που σου είπαν τα κορίτσια, εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλή ανάρρωση στις γατούλες σου.

Ευχαριστώ πολύ ;)

Κρίμα για το γατάκι... Καλή τους ανάρρωση και μπράβο σας που τα φροντίζετε :)

Κρίμα για το γατάκι... Καλή τους ανάρρωση και μπράβο σας που τα φροντίζετε :)

Ευχαριστώ πολύ. ;)

Σήμερα επιτέλους θα πάρω τις γατούλες μου :clapup:

Προβληματίζομαι όμως επειδή δεν έχω ξαναφιλοξενήσει γάτα στο σπίτι.
Ο γιατρός μου είπε ότι καλύτερα θα ήταν να μην πάρω άμμο για να μην πάθουν καμία μόλυνση.
Έτσι θα ήθελα να σας ρωτήσω συμβουλές ως προς τον τρόπο που καθαρίζετε τις ακαθαρσίες τους.
Κάποια μυστικά ή κόλπα. :D

Kαι που θα πηγαινουν τουαλετα αν δεν παρεις αμμο;:worry:
Παρε μια αμμο τυπου clumping,που κανει σβωλους τις ακαθαρσιες,και πετα καθε μερα τους σβωλους.

Kαι που θα πηγαινουν τουαλετα αν δεν παρεις αμμο;:worry:
Παρε μια αμμο τυπου clumping,που κανει σβωλους τις ακαθαρσιες,και πετα καθε μερα τους σβωλους.

Έλα μου ντε γιατί μου το είπε αυτό ο γιατρός? :hmm: Θα τον ξαναρωτήσω σήμερα, μήπως νόμιζε ότι θα βάλω άμμο από τον κήπο μου, αν και του διευκρίνησα καθαρή από πετ σοπ. Τι να πω.

Υπαρχει και αμμος με αντιβακτηριδιακη δραση παντως,αν και αν παρεις αυτη που κανει σβωλους θα απομακρυνεις τις ακαθαρσιες και η υπολοιπη αμμος θα μενει αθικτη.

Υπαρχει και αμμος με αντιβακτηριδιακη δραση παντως,αν και αν παρεις αυτη που κανει σβωλους θα απομακρυνεις τις ακαθαρσιες και η υπολοιπη αμμος θα μενει αθικτη.

Επειδή είναι κλειστά τα πετ σοπ θα πάω σε σουπερ μάρκετ. Έχετε να μου προτείνετε κάποια?:worry:

Αν εχεις Aldi κοντα σου,παρε τη Shah.Ειναι πολυ πολυ οικονομικη,και κανει παρα πολυ σκληρους σβωλους.

Tην αμμο την καθαριζουμε με φτιαρακι.Ειναι πολυ καλυτερα να βαλεις αμμο απο το χωμα του κηπου.Αν και δεν ειναι σιγουρο οτι αμεσως μετα την εγχειρηση θα ξερουν να πανε εκει.Εμενα η θηλυκια μου οταν ηταν ακομα κοιμησμενη κατουρηθηκε πανω της.:D
Αλλα σε ενα 24ωρο ηταν οπως πριν και χοροπηδουσε παντου!
Καλη αναρρωση!

Tην αμμο την καθαριζουμε με φτιαρακι.Ειναι πολυ καλυτερα να βαλεις αμμο απο το χωμα του κηπου.Αν και δεν ειναι σιγουρο οτι αμεσως μετα την εγχειρηση θα ξερουν να πανε εκει.Εμενα η θηλυκια μου οταν ηταν ακομα κοιμησμενη κατουρηθηκε πανω της.:D
Αλλα σε ενα 24ωρο ηταν οπως πριν και χοροπηδουσε παντου!
Καλη αναρρωση!

Α! δεν είχανε πρόβλημα με την άμμο ίσα ίσα που δεν μπορούν αλλοιώς. Η πλάκα είναι που χτες τα πήρα σπίτι και δεν είχα προλάβει ακόμα να πάρω άμμο και πήγενε η μία σε ένα κουτί με μία πετσετα που είχα βάλει μέσα σκάλιζε την πετσέτα σαν να ήταν χώμα και τα έκανε εκεί :D.

Μετά τα κάνανε στην άμμο που τους πήρα. Όλα καλά τελικά τις έβαλα μαζί γιατί βλέπανε η μια την άλλη και νιαουρίζανε γιατί ήταν φοβισμένες οπότε όταν της μόνιασα ηρέμησαν (μαμά και κόρη :D ). Τελικά δεν τα πειράζουν τα ράμματα δόξα το Θεό. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν η αντιβίωση. Μεγάλη μάχη, με δάγκωσαν με γρατζούνισαν :(. Τελικά με την σύρριγγα δεν βγάζω άκρη αλλά βρήκα άλλο κόλπο γιατί η ποσότητα είναι μόνο 0,6ml οπότε το βάζω στο κουταλάκι το ακουμπάω στο στόμα τους και το γλύφουν αναγκαστικά.

Γιατι δεν τους εκανε ενεσιμη ο γιατρος;

Γιατι δεν τους εκανε ενεσιμη ο γιατρος;

Λες αυτή που κρατάει μία εβδομάδα? Τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν την έχει γιατί είναι πολύ ακριβή και δεν τον συμφέρει.

Μα δεν την πληρωνει απο την τσεπη του,ο πελατης την πληρωνει.:confused:Αν ειναι δυνατον...Προσεξε να παιρνουν ολη τη δοση τους για να μην παθουν καμια μολυνση...

Μα δεν την πληρωνει απο την τσεπη του,ο πελατης την πληρωνει.:confused:Αν ειναι δυνατον...Προσεξε να παιρνουν ολη τη δοση τους για να μην παθουν καμια μολυνση...

Ναι προσέχω τους δίνω πρωί -βράδυ. Η μία ήταν από προχτες εγχειρισμένη και είχε πάρει αντιβίωση. Την άλλη την κατάφερα :)

Πρεπει να μεινουν μεσα μεχρι να τελειωσει η αντιβιωση. Αν ειχαν κανει ενεσιμη αντιβιωση θα μπορουσες να τις βγαλεις εξω και αυριο. Τι να πω..Κι εγω ειχα πεσει σε γιατρο που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκρειας και ηξερε μονο αυτη που κρατα εινα 24ωρο! Εννοειται οτι δεν ξαναπαω ουτε για λυση αναγκης,και εκανε και στην γατουλα μου μια τομη νααααα,δεν τις εδωσε αντιδοτο και την πηρα κοιμησμενη και για 2 μερες κοιμοταν-ξυπνουσε και εκανε εμετο.Και επρεπε να δινω και αντιβιωση.Μεγαλη ταλαιπωρια.

Πρεπει να μεινουν μεσα μεχρι να τελειωσει η αντιβιωση. Αν ειχαν κανει ενεσιμη αντιβιωση θα μπορουσες να τις βγαλεις εξω και αυριο. Τι να πω..Κι εγω ειχα πεσει σε γιατρο που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκρειας και ηξερε μονο αυτη που κρατα εινα 24ωρο! Εννοειται οτι δεν ξαναπαω ουτε για λυση αναγκης,και εκανε και στην γατουλα μου μια τομη νααααα,δεν τις εδωσε αντιδοτο και την πηρα κοιμησμενη και για 2 μερες κοιμοταν-ξυπνουσε και εκανε εμετο.Και επρεπε να δινω και αντιβιωση.Μεγαλη ταλαιπωρια.

Τι εννοείς μέσα? Λόγω κρύου και καλά γιατί μόνο κρύο δεν κάνει με 29-30 βαθμούς κελσίου :D
Διευκρίνησέ το μου γιατί δεν κατάλαβα. Πάντως έχουν ξυπνήσει για τα καλά, τρώνε πολύ και πίνουν πολύ νεράκι.
Μου κάνουν πολλά ναζάκια και γενικότερα είναι αρκετά ζωντανές. Την ένεση εμένα την ήξερε απλά μου είπε ότι σε σχέση με την τιμή και την ποσότητα του φυαλιδιου δεν συμφέρει ούτε εκείνον ούτε τον πελάτη. Εμένα τις είχε ξυπνήσει και τις τάισε μάλιστα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back