Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

) μου εχει πει οτι πάντα στα κεραμίδια ακούγανε τα φίδια που έκαναν θόρυβο. Αλλα γενικά ποτέ δεν εχω ακούσει ιστορια να τσίμπισε κάποιο κάποιον ή ότι τα κυνηγούσανε και τα σκότωναν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγώ φοβάμαι μην με φάει κροκόδειλος!
αυτο ειναι οντως φρικη...μπορω να πω οτι απο ολα τα ζωα που εχω δει σε ντοκιμαντερ..ο κροκοδειλος μου προξενει τον μεγαλυτερο φοβο...α...τωρα που το θυμηθικα...και ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!!!!!

..και ενω μικρη ημουν ατρομητη και πηγαινα στα απατα..απο τοτε που ειδα τα σαγονια του καρχαρια,μονη μου μονο μεχρι εκει που πατωνει πηγαινω...
..ομως τους σεβομαι απολυτα,διοτι ειναι οι αρχοντες της θαλασσας ..και ειναι ο χωρος τους αυτη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα τα σκότωνα και τα 2 με ακαριαίες κινήσεις!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν παίζει.
Εγώ θα τα σκότωνα και τα 2 με ακαριαίες κινήσεις!!!!
σωπα ρε μεγαλε που θα σκοτωνες τον καρχαρια...με τι;;με βατραχοπεδιλο;;;

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ηταν παρα πολυ απαλουλης και μαλακος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω μαλλον δεν φοβαμαι τους κροκοδειλους. Εχω παρει αλλιγατορα αγκαλιτσα (ηταν γυρω στα 20κιλα, 2-2.5 μετρα μηκος)Ηταν παρα πολυ απαλουλης και μαλακος!

..αρε γμτ..ποσο τυχερη εισαι που ζεις εκει..και εχεις τετοιες εμπειριες...εχω δει ενα ντοκιμαντερ,οχι ακριβως με αλιγατορα..αλλα με κατι πολυ παρομοιο..γμτ..δεν μου ερχεται τωρα στο μυαλο η ονομασια του...και το ξεκιναγε απο μωρο(το οποιο ηταν παρα πολυ γλυκουλι οντως..) και εδειχνε την ιστορια του ..απο οταν ηταν στο ποταμι...και που βγηκε στη θαλασσα και ολες τις δυσκολιες που περασε..πραγματικα το συμπαθησα...
αχαχαχαχα..το θυμηθικα!!!..καιμαν λεγεται,και ειναι υποειδος αλιγατορα!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εννοειται παντως πως του ειχαν το στομα κλειστο. Δεν θελεις να ερθεις σε επαφη με αγριο ζωο γιατι ακομα και με τα ποντικια και τα σκιουρακια που πιαναμε για να μετρησουμε το βαρος τους και να δουμε το φυλο τους, μας ειχαν κανει ριγε. Ειμαι σχεδον βεβαιη πως μια συμμαθητρια μου εχει αποκτησει φοβια στα σκιουρακια γιατι τοτε ειχε πιασει ενα δαιμονισμενο και της ειχε φαει τα χερια. Μονο να εβλεπες τα χερια της, ειχαν γινει κατακοκκινα απο το αιμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ξερω αν θα συμφωνησω μαζι σου,στο οτι η καθηγητρια ηταν φοβερη..αφου εκανε πειραματα σε αγρια ζωα...εχμ, δεν ειμαι τυχερη επειδη ζω εδω, αλλα επειδη στη σχολη ειχαμε μια φοβερη καθηγητρια που εκανε πειραματα σε αλλιγατορες και μας εφερε εναν ζωντανο στο αμφιθεατρο να τον δουμε και να τον κρατησουμεΕννοειται παντως πως του ειχαν το στομα κλειστο. Δεν θελεις να ερθεις σε επαφη με αγριο ζωο γιατι ακομα και με τα ποντικια και τα σκιουρακια που πιαναμε για να μετρησουμε το βαρος τους και να δουμε το φυλο τους, μας ειχαν κανει ριγε. Ειμαι σχεδον βεβαιη πως μια συμμαθητρια μου εχει αποκτησει φοβια στα σκιουρακια γιατι τοτε ειχε πιασει ενα δαιμονισμενο και της ειχε φαει τα χερια. Μονο να εβλεπες τα χερια της, ειχαν γινει κατακοκκινα απο το αιμα.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ξερω τι εννοεις πειραματα...αν εννοεις απλα ερευνα συμπεριφορας(γιατιν ετσι μπορεις να τα βοηθησεις) χωρις βασανισμο και να ζουνε..καλως..κατα τα αλλα..απλα για να τα δειχνει σε φοιτητες..δεν μου αρεσει..αλλα τεσπα..ειμαστε και οφ..δεν ειναι και τοσο αγρια αφου ολα εχουν γεννηθει στο εργαστηριο. Εκτος απο αυτο, αν δεν κανεις πειραματα σε αγρια ζωα πως θα μπορεσεις να τα καταννοησεις και να τα βοηθησεις; Αλλωστε τους περισσοτερους δεν τους σκοτωνε ουτε τους εκανε κατι κακο.

ligeri
Νεοφερμένο μέλος
το αχρηστο πλασματακι μου επαιξε λιγο μαζι της και αφου κρυφτηκε η κατσαριδα την παρατησε και επαιζε με αλλα παιχνιδια!!!

Εγω την εξολοθρευσα πως το καταφερα ακομη απορω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool