Φοβίες

Αααα, θα με τρελάνετε:P.
Τελικά να το δοκιμάσω(λέμε τώρα:whistle:) το οινόπνευμα ή όχι; Σας τονίζω ότι έχω ένα μικρό πρόβλημα στην καρδιά και παίζει κίνδυνος να μείνω στον τόπο:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά να το δοκιμάσω(λέμε τώρα:whistle:) το οινόπνευμα ή όχι; Σας τονίζω ότι έχω ένα μικρό πρόβλημα στην καρδιά και παίζει κίνδυνος να μείνω στον τόπο:lol:

Απλα σου λεω τι συμβαινει μολις μυρισουν οινοπνευμα. Τωρα απο κει και περα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μολις ειδα αραχνακι στο γραφειο μου :mpliaks::mpliaks::mpliaks:

μολις ειδα αραχνακι στο γραφειο μου :mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Μόνο αραχνάκια έχεις εσύ; Έλα να ανταλλάξουμε... κατσαρίδες, κατσαριδάκια και κάτι αηδιαστικά μαύρα σκουλήκια που βγαίνουν απ'το κλιματιστικό... και περιστέρια απ'έξω να π...ούνται και να κουτσουλάνε ασύστολα, να τρώνε άλλα ψόφια περιστέρια και να κλωσσάνε:sick:

Πυρημαχη κατσαριδα? :blink::blink:

Παντως, δεν παιζει αυτο... Εχω φονευσει, ουκ ολιγες φορες, με τον ιδιο τροπο κατσαριδες. Και χωρις να τις καψω. Βρωμουν μετα...:sick:

Κι εγώ έτσι ήξερα. Αλλά σου λέω ότι δεν την μάζεψα όταν την πότισα. Την άφησα εκεί για να την μαζέψει ο φίλος μου που θα γυρίζαμε μαζί την επόμενη μέρα. Τι να πω;;; Λες οι κατσαρίδες εκεί να είναι πιο ανθεκτικές;;;:hmm:

Εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Ρίξε το οινόπνευμα και έχε και μια παντόφλα στο άλλο χερι για παν ενδεχόμενο.;)

:bleh::bleh::bleh::lol:
Σους!!! Γιατί θα αρχίσω φήμη για το κορίτσι με τις γάτες που κυκλοφορεί στη Ν. Πλαστήρα ντυμένη στα μαύρα αγκαλιά με μια γατοφόρο και κάνει κχχχχχ στα αδέσποτα σκυλίά!!!

Υ.Γ. Αν υπνοβατούσα εγώ, θα ήταν πιο ενδιαφέρον το θέαμα;)
αη μαρη:P:lol:
Περα απο την πλακα (εσενα Γιουλη θα σε φτιαξω μετα...) τι κανετε οσοι εχετε κατσαριδες? Δεν ψεκαζετε φανταζομαι λογω γατιων. Ουτε βαζετε αυτη τη γελη που τη μεταφερουν στη φωλια τους και πεθαινουν εκει, παλι απο φοβο μη την γλειψουν τα γατια. Τοτε τι κανετε? Και πλακα πλακα, μια κοπελα ρωτησε τι γινεται αν η γατα φαει κατσαριδα. Εχει συμβει αυτο?
Παντως, να σας πω ενα κολπο για τις κατσαριδουλες. Οινοπνευμα! Ριξτε τους οινοπνευμα. Δεν αντεχουν τις αναθυμιασεις που δημιουργουνται και κοκκαλωνουν στην κυριολεξια. Και αμεσα. Μετα τις πιανετε και τις πετατε στα σκουπιδια. Σε αλλες χωρες θα τις ετρωγαν...
εμενα τις τρωει ο Μορφεας:)

Μόνο αραχνάκια έχεις εσύ; Έλα να ανταλλάξουμε... κατσαρίδες, κατσαριδάκια και κάτι αηδιαστικά μαύρα σκουλήκια που βγαίνουν απ'το κλιματιστικό... και περιστέρια απ'έξω να π...ούνται και να κουτσουλάνε ασύστολα, να τρώνε άλλα ψόφια περιστέρια και να κλωσσάνε:sick:

που είπαμε ότι δουλευεις εσυ;;

Εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Ρίξε το οινόπνευμα και έχε και μια παντόφλα στο άλλο χερι για παν ενδεχόμενο.;)

Φυσικά, μόνο εφόσον δεν έχεις φοβία με τις παντόφλες, αλλιώς κινδυνεύεις και από αυτήν!:blink::lol::lol:

Τότε τι μας ρωτάς για γατολιχουδιές; Τις έχεις τσάμπα!!:lol::lol: και είναι και κριτσανιστες!!!

επισης φοβαμαι οτι θα αφησω τα κοκαλακια μου στο γραφειο και θα φαω τα νιατα μου στη βιοπαλη:mad::mad::mad::mad:

Την παντόφλα τί ακριβώς να την κάνω; Να ρίξω μία στο κεφάλι μου μπας και λυποθυμήσω;;;:lol:
ΔΕΝ μπορώ λέμε, ούτε με παντόφλα, ούτε με παπούτσι, ούτε με όπλο:lol::lol::lol:

γιουλη δε φοβασαι μηπως η κατσαριδα που τρωει ειναι ψεκασμενη η εχει φαει καμια ουσια απολυμανσης?:(

που είπαμε ότι δουλευεις εσυ;;

Ασε ρε, είναι παλιά η πολυκατοικία κι έχει μαζέψει ό,τι μπορείς να φανταστείς από ζουζούνι και παράσιτο... έχει και κάτι ζαρντινιέρες γύρω γύρω (τι σκ..τά είχε στο μυαλό του ο αρχιτέκτονας;;) όπου δεν πιάνει ούτε γαϊδουράγκαθο με τη ρύπανση και τη ζέστη (πάνω στη Β. Κωνσταντίνου) και φωλιάζουν εκεί τα περιστέρια... μπλιαχχχχχ
Τώρα είναι κοντά να κάνουμε απολύμανση, κι έχουν αρχίσει και ξετσουμίζουν όλα αυτά τα έρποντα και πετούμενα:blink: Δε σας έγραψα στην αρχή του θέματος ότι χτες το πρωί βρήκα κατσαρίδα στη σκάλα;

ούτε με όπλο:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Αχ, να είσαι καλά που άνοιξες αυτό το θέμα, είχα τόσον καιρό να γελάσω με την καρδιά μου... και χωρίς να κινδυνεύω με απόλυση:lol::lol::lol:

ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ

επισης φοβαμαι οτι θα αφησω τα κοκαλακια μου στο γραφειο και θα φαω τα νιατα μου στη βιοπαλη:mad::mad::mad::mad:

Εμ ρίξε κι εσύ μια αστρική προβολή να ξεφύγεις!! Βέβαια είναι δύσκολο... ξέρω, μη κοιτάς εμάς που την έχουμε στο τσεπάκι:P:lol::lol::lol:

Την παντόφλα τί ακριβώς να την κάνω; Να ρίξω μία στο κεφάλι μου μπας και λυποθυμήσω;;;:lol:
ΔΕΝ μπορώ λέμε, ούτε με παντόφλα, ούτε με παπούτσι, ούτε με όπλο:lol::lol::lol:

Σορρυ το ξέχασα ότι εσυ είσαι τελείως του γιατρου.
Κάνε κάτι άλλο. Ρίξε το οινόπνευμα που σίγουρα θα την ζαλίσει και μετά βάλε πάνω της ένα κουβά (ανάποδα ώστε να είναι μέσα του η κατσαρίδα, όχι κάτω του). Και μετά περιμενεις κάποιον άλλο να έρθει να βγαλει το φίδι από την τρύπα ή μαλλον καλύτερα....:hmm: την κατσαρίδα απ'τον κουβά.

κωσταντινα θυμασαι μια εκπομπη που καναν ακραια; πραγματα και μπηκε ενας σ ενα κουτι και του ριξαν εκατονταδες κατσαριδες επανω του??
επρεπε να κατσει 2 λεπτα νομιζω και κερδιζε ενα ποσο αρκετα μεγαλο.
τι λές ψηνεσαι???:lol::lol::lol::lol:

Ναι καλά, λιώσε εσύ στο γέλιο και εγώ θα λιώσω απ'τον τρόμο μου:P.
Εχτές είχαμε συνέχεια με την κυρία. Είμουν σίγουρη ότι βρίσκεται στην κουζίνα. Ο φίλος μου με καθησύχαζε ότι έχει φύγει. Είμαι στην κουζίνα και πάω να ανοίξω το ντουλάπι με τις πατάτες-σκόρδα κ.τ.λ. Ευτυχώς ήμουν υποψιασμένη και το άνοιξα σιγά και με προσοχή. Η κυρία καθόταν πάνω σε μια πατάτα και με κοίταζε(ναι εμένα, την είδα:P). Δεύτερος γύρος τσιρίδας. Τον φωνάζω, βγάζει ολόκληρο το συρτάρι και το πάει έξω για να την σκοτώσει. Ξαναμπαίνω στην κουζίνα και η άτιμη είχε μείνει μέσα στο ντουλάπι(ο άλλος έξω έβγαζε μια-μια την πατάτα για να την βρει:lol:). Τρίτος γύρος με τσιρίδα και ευτυχώς τελευταίος. Αντίο μικρή μου κατσαρίδα.........

κωσταντινα θυμασαι μια εκπομπη που καναν ακραια; πραγματα και μπηκε ενας σ ενα κουτι και του ριξαν εκατονταδες κατσαριδες επανω του??
επρεπε να κατσει 2 λεπτα νομιζω και κερδιζε ενα ποσο αρκετα μεγαλο.
τι λές ψηνεσαι???:lol::lol::lol::lol:
Με τα χίλια. Απλώς να με ειδοποιήσεις να ξέρω, για να φτιάξω την διαθήκη μου(που θα αφήσω τα μωρά μου δηλαδή, γιατί από άλλα γιοκ):lol:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι κατσαρίδες και οι χιώτες πάνε πάντα ζευγάρι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back