Φοβίες

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Πάω κι εγώ η κακόμοιρη εχτές το βράδυ να μπω για μπανάκι. Με το που μπαίνω στην τουαλέτα την αντικρύζω...............μια κατσαριδάρα να(με το συμπάθειο):mpliaks::mpliaks::mpliaks:.
Βάζω τις φωνές, τρομάζω τον φίλο μου, φεύγει η κατσαρίδα, πάει στην κουζίνα και μετά άντε βρες τη! Κοιμήθηκα με το νου μου εκεί, σηκώθηκα το πρωϊ, πήγα με φόβο να κατουρήσω και αυτό θα συνεχιστεί για κάποιες μέρες.........
Επίσης τον ίδιο φόβο έχω για τις ακρίδες. Δεν μπορώ ούτε στην τηλεόραση να τις βλέπω, για να σκοτώσω βέβαια ΔΕΝ το συζητώ:(.
Παρόμοιες φοβίες κανείς;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω κατσαριδες. ειμαι ικανη να βαρεσω υστερια :(
ολα τα αλλα τα αντεχω. αυτο ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά με τα έντομα τα πάω καλά-εκτός τις μαύρες κατσαρίδες-αλλά η μεγαλύτερη φοβία μου είναι οι σαρανταποδαρούσες!Το περιστατικό που μου συνέβει ήταν πριν πολλά χρόνια αλλά έφτανε για να με κάνει να πάθω ψύχωση με αυτές.Πως θα νιώθατε αν ένα πρωί ξυπνούσατε,ντυνόσασταν,καθόσασταν να πιείτε όμορφα και ωραία τον καφέ σας και ξαφνικά να νιώθετε κάτι να σας γαργαλάει μέσα απο το παντελόνι?:hmm:Βάζω το χέρι μου στη δεξιά πλευρά του παντελονιού απο μέσα και πιάνω κάτι πολύ σκληρό!Τι σκατά είναι αυτό αναρωτιέμαι και το τραβάω έξω!!Και τί να δω!!!Μια τεράστια σαρανταποδαρούσα να χτυπιέται στα χέρια μου κι εγώ να ουρλιάζω σαν τρελή...Η πουτ**να πρόλαβε και με τσίμπησε στο μηρό ψηλά και στο χέρι που την τράβηξα..Πετάω γρήγορα το παντελόνι μου κάτω και τρέχω με το βρακί μέσα στο σπίτι τσιρίζοντας!!:blink:Εντωμεταξύ είχα και την κόρη μου τότε εκεί που ήταν μόλις ένα χρονών και να με κοιτάζει η καημένη και να λέει τί εχεις μαμά,τί έχεις μαμά..Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή για καλή μου τύχη πέρασε η μητέρα μου απο το σπίτι και κράτησε τη μικρή και πήγα κατευθείαν στο λοιμωδών για αντιτετανικό.Περιττό να σας πω τί πόνο έκανε το τσίμπημα..Ολη η δεξιά μου πλευρά απο πάνω μέχρι κάτω είχε μουδιάσει κι εγώ είχα χεστεί απο το φόβο μου μην πάθω κανά αλλεργικό σοκ και μείνω..Τελικά όλα καλά αλλά μου έχει μείνει τόσο έντονα στο μυαλό μου αυτη η εμπειρία που πραγματικά όταν βλεπω σαρανταποδαρούσα παθαίνω υστερία!!!:mad:
Sorry για το μεγάλο κείμενο..

πω πω πακετο.........:(:down:

εμάς δυστηχώς η περιοχή έχει κοκκινες κατσαρίδες... μικρές μεγάλες.... θυμάμαι λίγο μετά που μετακόμισα είδα μία τεράστια και τσίριξα... φώναξα το γιώργο και ήρθε η ρέινα... η οποία και έριξε φάπα στη κατσαρίδα και μετά την έφαγε... έλεος.... ευτιχώς μας απολυμάνανε και έχω ψιλοηρεμίσει ατή την περίοδο....

παιδια να κανω ερωτηση, αλλα μη με κραξετε, δεν ξερω γιαυτο ρωτω........
αν η γατα φαει κατσαριδα που ειναι ψεκασμενη, η απο αυτες στις οποιες εχει γινει απολυμανση, παθαινει κατι ? :(

οι χειροτερες δε, ειναι εκεινες που πετανε κιολας. με αυτες, παθαινω υστερια
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:(

Εγώ η κακομοίρα που δεν θυμάμαι κανένα παρόμοιο περιστατικό πώς σκατά φοβάμαι τόσο;;;;
Πέρσι το καλοκαίρι έχω πάει για καφέ στην Καισαριανή με μια φίλη. Γυρνώντας σπίτι, έξω ακριβώς από το χίλτον και σε κόκκινο φανάρι(ευτυχώς Παναγίτσα μου), βλέπω κάτι να περπατάει πίσω από το κεφάλι μου. Τραβάω χειρόφρενο και βγαίνω έξω.Η φίλη μου σαν πιο ψύχραιμη, της δίνει μια και πέφτει κάτω στα πετάλια. Απ'ο πίσω μου έχω 2 ταξί. Πάω και τους λέω συγγνώμη αλλά έχω μια κατσαρίδα, μήπως μπορείτε να βοηθείσετε γιατί έχω πρόβλημα; Π****ες μπλε! Έτσι είστε λέω, εγώ μέσα στο αμάξι δεν μπαίνω! Μετά από 2-3 λέπτα σκάει περιπολικό. Εγώ κυρία, το αμάξι μέσα στην μέση και η φίλη μου να ψάχνει το τέρας. Τί έγινε κυρία μου λένε, σας έμεινε; Όχι, έχω μια κατσαρίδα.
Να μην σας τα πολυλογώ, κάτσανε μισή ώρα(σκάσανε κι άλλοι)και ψάχνανε την κατσαρίδα. Ο κόσμος που πέρναγε θα νόμιζε ότι πιάσανε τον Πάσσαρη:lol:.
Τελικά αφού φύγανε εμφανίστηκε το τέρας, το σκότωσε η φίλη μου και φώναξα τον αδερφό της και με πήγανε σπίτι μου(γιατί για να οδηγήσω ούτε λόγος!). Ε, για καμιά εβδομάδα μετά καθόμουν με κλειστά παράθυρα(χωρίς air condition:blink:), μη τυχόν και μπει τίποτα:lol::lol:

ε οχι ρε και μεσα στο αμαξι κ μαλιστα ενω οδηγουμε ! :mad:
πρωτη φορα το ακουω, ελεος πια ! :mad:
αυτο ειναι αιτια τρακαρισματος χαλαρα :(:(

Άσε σου λέω είχα πάθει σοκ κανονικό. Αν δεν είμουν σε φανάρι θα είχα τρακάρει σίγουρα:(

Εγώ τις κατσαρίδες δεν τις φοβάμαι, απλά τις σιχαίνομαι και αν δω καμία στο σπίτι δεν θα ησυχάσω μέχρι να την σκοτώσω! :hmm:
Και τις αράχνες δεν τις θέλω, αν και τις λυπάμαι, γιατί παλιά στο χωριό, μία τσίμπησε τον αδερφό μου στον ύπνο του, στο λαιμό. Στην αρχή νόμιζε ότι είναι κουνούπι, αλλά δεν περνούσε και είχε κάνει γρομπαλάκι και πήγε σε δερματολόγο και του είπε ότι δεν ήταν τσίμπημα, ήταν φωλιά με αυγά!:blink::blink::blink: Και ο άντρας μου δεν το πιστεύει και δε θέλει να σκοτώνει "τις καημένες τις αραχνούλες που τρώνε τα κουνούπια" και αν δω καμία, τον φωνάζω να τη μαζέψει και να την βγάλει έξω!
Σήμερα το πρωί όμως βρήκα μία στο μπάνιο και άφησα τη Μπουμπού να τη φάει! Είμαι πολύ κακιά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

του είπε ότι δεν ήταν τσίμπημα, ήταν φωλιά με αυγά!:blink::blink::blink:

:blink::blink::blink::blink:

πλακα κανεις !!!!!!! και πως το ξεφορτωθηκε ? :blink:

Τι θέλω και τα διαβάζω αυτά;;; Αφού ξερω ότι είμαι φοβιτσιάρα. Όοοοοοχι, η ηλιθια είμαι και περιεργη. Εγώ δεν έχω φοβίες, είμαι η φοβία η ίδια!!!
Περιττό να σας πω ότι έχω αρχίσει και ξύνομαι ολόκληρη.

Εγώ δεν αντέχω τα έντομα.:/: Αυτά τα κούτσικα εντάξει,όλα τα άλλα...Και δεν είναι μόνο αυτό.Όταν ηρεμήσω και σκέφτομαι πώς έκανα,νιώθω τελείως χαζή....:redface::P:lol: Γι' αυτό και έχω κόψει εδώ και χρόνια τις επισκέψεις στο χωριό,στην Κρήτη:είναι τίγκα στις αράχνες και τα ζουζούνια...:mpliaks: Μπρρρρ!:lol: Βόλος και πάλι Βόλος!;):lol:

Κι ε΄γώ συνάντησα μια κατσαρίδα σήμερα, στην σκάλα της Πρεσβείας, τοοοοοοοοοοοοοοοση με το συμπάθειο :blink: Εβαλα τις φωνές, ήρθε ο φύλακας και τη σκότωσε...
Μια φορά πήγα να βάλω παπούτσια και ένιωσα κάτι σκληρό στη μύτη... πέταξα το παπούτσι μακρυά και βγήκε μια κατσαρίδα από μέσα :blink:
Ορίστε... πιάσαμε τέτοια κουβέντα κι εμένα με έπιασε φαγούρα... :lol:

Επίσης, φοβάμαι τα μεγάλα ύψη και δε μπορώ να κολυμπήσω σε θάλασσα με μαύρα φύκια από κάτω (αλλά και σε θάλασσα που δε βλέπω τον πάτο) κι όταν ταξιδεύω με πλοίο νύχτα, δε βγαίνω ποτέ στο κατάστρωμα, γιατί φοβάμαι ότι άμα πέσω στο νερό θα φύγει το πλοίο και θα μείνω μέσα στα μαύρα νερά και στο σκοτάδι.... Μπρρρρρρρρρ

Με ερπετά και ποντίκια,no problem!;):P:lol::D

εγω φοβαμαι και τους σεισμους πολυ. πολυ πολυ πολυ :redface::redface:

Tα φύκια κι εγώ δεν τα γουστάρω.
Βασικά, σχεδόν όλα τα έντομα δεν τα γουστάρω. Χρυσόμυγες, τζιτζίκια κ.τ.λ., μακρυά και αγαπημένοι:mad:

εγω φοβαμαι και τους σεισμους πολυ. πολυ πολυ πολυ :redface::redface:

Α ναι!!! Και τους σεισμούς! Παραλύω ολόκληρη!!

Κι ε΄γώ συνάντησα μια κατσαρίδα σήμερα, στην σκάλα της Πρεσβείας, τοοοοοοοοοοοοοοοση με το συμπάθειο :blink: Εβαλα τις φωνές, ήρθε ο φύλακας και τη σκότωσε...
Μια φορά πήγα να βάλω παπούτσια και ένιωσα κάτι σκληρό στη μύτη... πέταξα το παπούτσι μακρυά και βγήκε μια κατσαρίδα από μέσα :blink:
Ορίστε... πιάσαμε τέτοια κουβέντα κι εμένα με έπιασε φαγούρα... :lol:

Επίσης, φοβάμαι τα μεγάλα ύψη και δε μπορώ να κολυμπήσω σε θάλασσα με μαύρα φύκια από κάτω (αλλά και σε θάλασσα που δε βλέπω τον πάτο) κι όταν ταξιδεύω με πλοίο νύχτα, δε βγαίνω ποτέ στο κατάστρωμα, γιατί φοβάμαι ότι άμα πέσω στο νερό θα φύγει το πλοίο και θα μείνω μέσα στα μαύρα νερά και στο σκοτάδι.... Μπρρρρρρρρρ
Το είχα αυτό παλιά,αλλά ήθελα να φτάσω μια σημαδούρα και το ξεπέρασα.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back