Φοβίες

:lol::lol::lol: προσπαθώ να σου φέρω για πελάτη και το υπόλοιπο 50% του ανδρικού πληθυσμού του φόρουμ (το Παύλο ντε) ;)

Με φωναξε κανεις?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, ε, οργιάσατε σήμερα που δεν είχα υπολογιστή! Με πόνεσαν τα πλευρά μου από τα γέλια, τα διάβασα όλα μαζεμένα και ήταν απίστευτο!!! Η μία σελίδα καλύτερη από την άλλη!!!

Και για να επιστρέψω στις φοβίες, αυτό με τη Μόρα μου το έλεγε η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρή! Επίσης, μου έλεγε ότι δεν πρέπει να κοιτάζομαι στον καθρέφτη μετά τα μεσάνυχτα, γιατί θα δω τη Λάμια! Δυστυχώς μου έχει μείνει εν μέρει, αν χρειαστεί να περάσω μπροστά από καθρέφτη και δεν είναι αναμένα τα φώτα, κοιτάω από την άλλη!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tα φύκια κι εγώ δεν τα γουστάρω.
Βασικά, σχεδόν όλα τα έντομα δεν τα γουστάρω. Χρυσόμυγες, τζιτζίκια κ.τ.λ., μακρυά και αγαπημένοι:mad:

Α! Εγω με τα τζιτζίκια έχω τρέλλα! Τα λατρεύω:inlove::inlove:
Απο μικρή με την αδερφή μου στο χωριό που πηγαίναμε διακοπές τα πιάναμε απο τα δέντρα, τα κρατούσαμε στη χούφτα μας 1-2 λεπτά και τα αφήναμε ελεύθερα πάλι.
Επίσης λατρεύω τις πασχαλίτσες και τα σαλιγκάρια.

Φυσικά κι εγώ φοβάμαι τις κατσαρίδες: μικρες-μεγάλες, φτερωτές και μη, μαύρες-καφέ-κόκκινες.
Επίσης τα ποντίκια, τις ακρίδες τις μεγάλες τις πράσινες (στο χωριό τις λέγανε καρκαλέτσους αν τις γνωρίζετε):hmm:Και γενικά τα περισσότερα έντομα τα φοβάμαι πολύ:/:

:lol::lol:καλο ειναι μονο να προετοιμαζεις αυτους που θα κοιμηθουν μαζι σου..:lol::lol:ολοι εχουν την ιδια ερωτηση πως αναπνεεις???????:blink::blink::lol:

Ευτυχώς το έχω ψιλοξεπεράσει και το κεφάλι μένει έξω:lol::lol::lol::lol: εχω σταθεροποιήσει και το άτομο με το οποίο κοιμάμε:lol::lol::lol:πιο παλιά όμως είχα όντως θέμα... και το κεφάλι μεσα:blink::blink: κ άντε να εξηγείς ότι απλά έτσι κοιμάσε, κ δεν είναι ότι δεν θέλεις να τον βλέπεις....

Πάντως εχτές που έφυγα από τη δουλειά το απόγευμα, περπάταγα κ νομιζα ότι περπατάνε διάφορα επάνω μου:mad::mad::mad: ακρίδες κυρίως... φρίκηηηηηηη

Πάντως οι χειρότερες φοβίες δεν είναι αυτές που αφορούν κάτι συγκεκριμένο σαν τις κατσαρίδες για παράδειγμα αλλά οι ψυχαναγκαστικές.

Να φοβάσαι δηλαδή οτι δεν σε κατάλαβαν, μήπως σε παρεξήγησαν ή σε παρεξηγήσουν,μήπως σε κακοχαρακτηρίσουν άδικα, μη βρεθεί κανείς να πει οτι είσαι κάτι που εσύ δεν πιστεύεις οτι είσαι και άλλα ακόμη πιο μπλεγμένα ακόμη....

Σε αυτήν την περίπτωση χάνεις τον ύπνο σου και βασανίζεσαι για μέρες για να μην αναφέρω οτι ασχολείσαι και τρως την ψυχή σου για τον καθένα.Και δεν μπορεί και κανείς να σε γλυτώσει.Άσε που προσπαθείς να αποδείξεις συνέχεια τις καλές προθέσεις και οτι δεν είσαι ελέφαντας..

Πιο φάντασμα και ποια κατσαρίδα!! Αν σε πιάσει αυτό έστω και κάποια φορά στη ζωή σου την έβαψες.

Πάντως οι χειρότερες φοβίες δεν είναι αυτές που αφορούν κάτι συγκεκριμένο σαν τις κατσαρίδες για παράδειγμα αλλά οι ψυχαναγκαστικές.

Να φοβάσαι δηλαδή οτι δεν σε κατάλαβαν, μήπως σε παρεξήγησαν ή σε παρεξηγήσουν,μήπως σε κακοχαρακτηρίσουν άδικα, μη βρεθεί κανείς να πει οτι είσαι κάτι που εσύ δεν πιστεύεις οτι είσαι και άλλα ακόμη πιο μπλεγμένα ακόμη....

Σε αυτήν την περίπτωση χάνεις τον ύπνο σου και βασανίζεσαι για μέρες για να μην αναφέρω οτι ασχολείσαι και τρως την ψυχή σου για τον καθένα.Και δεν μπορεί και κανείς να σε γλυτώσει.Άσε που προσπαθείς να αποδείξεις συνέχεια τις καλές προθέσεις και οτι δεν είσαι ελέφαντας..

Πιο φάντασμα και ποια κατσαρίδα!! Αν σε πιάσει αυτό έστω και κάποια φορά στη ζωή σου την έβαψες.

Χμ, δεν έχεις κι άδικο. Ευτυχώς που τα τελευταία χρόνια έχω γίνει χοντρόπετση:lol::lol::lol: και δεν με νοιάζει ότι κ να πουν για μένα, απλά δε με νοιάζει;);)

?

εντομα το πιο αηδιαστικο πραγμα στο κοσμο ,..........:down:

Χμ, δεν έχεις κι άδικο. Ευτυχώς που τα τελευταία χρόνια έχω γίνει χοντρόπετση:lol::lol::lol: και δεν με νοιάζει ότι κ να πουν για μένα, απλά δε με νοιάζει;);)

Είσαι πολύ τυχερή, εγώ προσπαθώ ακόμη να αποτινάξω απο πάνω μου χρόνια ολόκληρα μικροαστικής ανατροφής με πρόσφατη επαναστατική πράξη να υιοθετήσω τα γατάκια μου.(μια και γατες μέσα στο σπίτι έχουν μόνο οι χίπισες).

Ενας μεγάλος φόβος επίσης είναι και το δημόσιο. Κάθε φορά που μπαίνω σε μια υπηρεσία να πάρω ένα χαρτί έχω την εντύπωση οτι δεν θα βρουν τα στοιχεία μου,οτι θα μου πουν οτι χρωστάω και γενικότερα θα με βάλουν σε μπελάδες απ'οπου δεν θα μπορω να ξεμπλέξω με τίποτα. Στις εκλογές ήμουν στο τσακ να μην παω να ψηφισω αν και ταξιδεψα για αυτο το λόγο γιατί μου κόλλησε οτι θα μου πουν οτι είμαι στην εφορευτική και πρέπει να κάτσω μέχρι το τέλος. (μου έχει συμβεί παλαιότερα, φρίκη).

Λοιπον να σας πω και εγω τι εχω παθει!!Ειχαν παει οι δικοι μου μια μερα στο πηλιο κ καθως τρελενομαι για γλυκα του κουταλιου μου πηραν απο μια γιαγιουλα γλυκο βυσσινο(μμμ...:P)!! τρωγαμε μια μερα λοιπον με την μανα μου(εμενα μου φανηκε απο την αρχη λιγο περιεργη η γευση, σαν να ειχε καποιο μπαχαρικο) κ ειδα κατι σαν ξεραμενο βυσινο κ σαν λυσσαρα που ειμαι αρχιζω να το κρατσανιζω!!παιδια τι ηταν?μαντεψτε!! μια πανεμορφη καταμαυρη κ παχουλουλα κατσαριδουλα!! ετρεξα κατευθειαν τουαλετα(καταλαβαινετε φανταζομαι) , εβαλα τα κλαμματα κ ουρλιαζα για μιση ωρα!!κ η μανα μου πριν λιγη ωρα κρατσανιζε ενα ποδαρακι το οποιο ειχε περασει για κοτσανι απ'το βυσινο!!τραγικο? ετσι καταλαβα ποιο ηταν αυτο το καρικευμα που εκανε το γλυκο τοσο περιεργο κ ξεχωριστο...

Ειμαι η Ιωαννα και μολις τελειωσα.....
τωρα μπορειτε ολοι σας να ξερασετε...!!!!!:lol::lol::lol:

εχεις παρα πολυ δικιο, δεν εχω λογια :blink::blink::blink:

Λοιπον να σας πω και εγω τι εχω παθει!!Ειχαν παει οι δικοι μου μια μερα στο πηλιο κ καθως τρελενομαι για γλυκα του κουταλιου μου πηραν απο μια γιαγιουλα γλυκο βυσσινο(μμμ...:P)!! τρωγαμε μια μερα λοιπον με την μανα μου(εμενα μου φανηκε απο την αρχη λιγο περιεργη η γευση, σαν να ειχε καποιο μπαχαρικο) κ ειδα κατι σαν ξεραμενο βυσινο κ σαν λυσσαρα που ειμαι αρχιζω να το κρατσανιζω!!παιδια τι ηταν?μαντεψτε!! μια πανεμορφη καταμαυρη κ παχουλουλα κατσαριδουλα!! ετρεξα κατευθειαν τουαλετα(καταλαβαινετε φανταζομαι) , εβαλα τα κλαμματα κ ουρλιαζα για μιση ωρα!!κ η μανα μου πριν λιγη ωρα κρατσανιζε ενα ποδαρακι το οποιο ειχε περασει για κοτσανι απ'το βυσινο!!τραγικο? ετσι καταλαβα ποιο ηταν αυτο το καρικευμα που εκανε το γλυκο τοσο περιεργο κ ξεχωριστο...

δεν εχω λογια εχω καρασιχαθει αααααααααααααααααααααααααα :(:(:(:(

Πω πω.... :(:(:( φρίκη, από τα χειρότερα που έχω ακούσει, και μετά λέω για τον εαυτό μου που έχω πάθει διάφορες γελείες καταστάσεις απο σιχαμάρα... αυτό είναι πραγματικά μπιάαααααχ

Δεν κρατιέμαι, θα σας πω τι έγινε πριν κανά δυο σάββατα, είχα πάει ν.σμύρνη στην πλάτεια, κ είχαμε κάτσει στο σταρμπακς μέσα. Εγω κάποια στιγμή βγήκα έξω από την πλευρά του τραμ (για όσους ξέρουν) για να κάνω ένα τσιγάρο από το κομμένο:redface::redface::redface: κάθομαι λοιπόν και τι βλέπω?????? έναν ποντίκαρο παχιό παχιό σα γατί ήταν ο άτιμος να κόβει βόλτες μέσα στο παρτέρι με κάτι ψωρόφυτα που υπάρχουν, εγώ δεν φοβάμαι τα ποντίκια, οκ δεν θα τα έπιανα γιατί είναι βρώμικα, αλλά δεν τραβάω κ ζόρι:D:D:D κάθομαι λοιπόν και το χαζεύω, το αθεόφοβο έκοβε άνετο βόλτα δίπλα απο το περίπτερο, στο ψυγείο, είναι λοιπόν κάτι κοριτσάκια (18-20χρονών) κ κάτι αντίστοιχα αγοράκια και όλο νάζια και τσαχπινιές, τα αγόρια δε.... :cool::cool::cool: πολύ μαγκιά και αντρουά... κ τότε πάει ο ποντίκαρος ανάμεσα στα πόδια τους.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το τι ουρλιαχτά έβγαλαν, κορίτσια αγόρια, έτρεχαν πανικόβλητα, πάει κ το φλερτ, πάει κ η μαγκιά, έτρεχαν κ κάτι γριές, τρέχει ο ποντικός προς το μέρος μας, έφυγαν οι μισοί από τα τραπέζια, έπεφταν τα φραπουτσίνο κάτω:lol::lol::lol::lol:
παιδιά, δεν το ήθελα, αλλά ξεράθηκα στο γέλιο τόσο πολύ που κάποιοι με κοίταζαν άγρια.. ο ποντικός πάνω στον πανικό εξαφανίστηκε!!!!

Δεν κρατιέμαι, θα σας πω τι έγινε πριν κανά δυο σάββατα, είχα πάει ν.σμύρνη στην πλάτεια, κ είχαμε κάτσει στο σταρμπακς μέσα. Εγω κάποια στιγμή βγήκα έξω από την πλευρά του τραμ (για όσους ξέρουν) για να κάνω ένα τσιγάρο από το κομμένο:redface::redface::redface: κάθομαι λοιπόν και τι βλέπω?????? έναν ποντίκαρο παχιό παχιό σα γατί ήταν ο άτιμος να κόβει βόλτες μέσα στο παρτέρι με κάτι ψωρόφυτα που υπάρχουν, εγώ δεν φοβάμαι τα ποντίκια, οκ δεν θα τα έπιανα γιατί είναι βρώμικα, αλλά δεν τραβάω κ ζόρι:D:D:D κάθομαι λοιπόν και το χαζεύω, το αθεόφοβο έκοβε άνετο βόλτα δίπλα απο το περίπτερο, στο ψυγείο, είναι λοιπόν κάτι κοριτσάκια (18-20χρονών) κ κάτι αντίστοιχα αγοράκια και όλο νάζια και τσαχπινιές, τα αγόρια δε.... :cool::cool:πολύ μαγκιά και αντρουά... κ τότε πάει ο ποντίκαρος ανάμεσα στα πόδια τους.....:lol::lol::lol::lol: το τι ουρλιαχτά έβγαλαν, κορίτσια αγόρια, έτρεχαν πανικόβλητα, πάει κ το φλερτ, πάει κ η μαγκιά, έτρεχαν κ κάτι γριές, τρέχει ο ποντικός προς το μέρος μας, έφυγαν οι μισοί από τα τραπέζια, έπεφταν τα φραπουτσίνο κάτω:lol::lol:
παιδιά, δεν το ήθελα, αλλά ξεράθηκα στο γέλιο τόσο πολύ που κάποιοι με κοίταζαν άγρια.. ο ποντικός πάνω στον πανικό εξαφανίστηκε!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα εχω δει ολα με αυτο το thread! Ολα ομως....

Δεν κρατιέμαι, θα σας πω τι έγινε πριν κανά δυο σάββατα, είχα πάει ν.σμύρνη στην πλάτεια, κ είχαμε κάτσει στο σταρμπακς μέσα. Εγω κάποια στιγμή βγήκα έξω από την πλευρά του τραμ (για όσους ξέρουν) για να κάνω ένα τσιγάρο από το κομμένο:redface::redface::redface: κάθομαι λοιπόν και τι βλέπω?????? έναν ποντίκαρο παχιό παχιό σα γατί ήταν ο άτιμος να κόβει βόλτες μέσα στο παρτέρι με κάτι ψωρόφυτα που υπάρχουν, εγώ δεν φοβάμαι τα ποντίκια, οκ δεν θα τα έπιανα γιατί είναι βρώμικα, αλλά δεν τραβάω κ ζόρι:D:D:D κάθομαι λοιπόν και το χαζεύω, το αθεόφοβο έκοβε άνετο βόλτα δίπλα απο το περίπτερο, στο ψυγείο, είναι λοιπόν κάτι κοριτσάκια (18-20χρονών) κ κάτι αντίστοιχα αγοράκια και όλο νάζια και τσαχπινιές, τα αγόρια δε.... :cool::cool::cool: πολύ μαγκιά και αντρουά... κ τότε πάει ο ποντίκαρος ανάμεσα στα πόδια τους.....:lol:το τι ουρλιαχτά έβγαλαν, κορίτσια αγόρια, έτρεχαν πανικόβλητα, πάει κ το φλερτ, πάει κ η μαγκιά, έτρεχαν κ κάτι γριές, τρέχει ο ποντικός προς το μέρος μας, έφυγαν οι μισοί από τα τραπέζια, έπεφταν τα φραπουτσίνο κάτω:lol:

Εχω ψοφήσει από τα γέλια:lol::lol::lol::lol:
Σαν σκηνή από ταινία μου ακούγεται. Τέλειο!!!!
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να έρθω σε "αντιπαράθεση" με ένα ποντίκι, γιατί όλοι ξέρουμε ποιός θα νικουσε..... Το ποντίκι βέβαια.
Έχει τύχει όμως να είμαι με φίλους μου για κρέπες (ευτυχώς Θεε μου εκείνη τη ημέρα δεν είχα όρεξη) και πήραν όλοι από μια εκτός από μένα.
Ο ένας από τους φίλους μου είχε πάρει σοκολάτα μπισκότο και ξεκίνησε να την τρώει όχι από την γωνίτσα (ήταν τριγωνική η κρέπα) αλλά από την πάνω πλευρά. Κράταγε το καλύτερο για το τέλος βλέπετε. Όταν, όλο λαχτάρα έφτασε στο τέλος, στην λαχταριστή σοκολατένια γωνίτσα, εκεί όπου μαζεύεται όλη η σοκολάτα, δαγκώνοντάς την βρήκε κάτι λίγο πιο τραγανό από το μπισκότο. Δυστυχώς μόνο όταν κατάπιε το μισό από το σώμα της σοκολατομένης κατσαρίδας κατάλαβε τι ήταν αυτό το τόσο τραγανό που βρήκε.....
Την συνέχεια νομίζω ότι όλοι μπορείτε να την φανταστείτε:mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Εχω ψοφήσει από τα γέλια:lol::lol::lol::lol:
Σαν σκηνή από ταινία μου ακούγεται. Τέλειο!!!!
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να έρθω σε "αντιπαράθεση" με ένα ποντίκι, γιατί όλοι ξέρουμε ποιός θα νικουσε..... Το ποντίκι βέβαια.
Έχει τύχει όμως να είμαι με φίλους μου για κρέπες (ευτυχώς Θεε μου εκείνη τη ημέρα δεν είχα όρεξη) και πήραν όλοι από μια εκτός από μένα.
Ο ένας από τους φίλους μου είχε πάρει σοκολάτα μπισκότο και ξεκίνησε να την τρώει όχι από την γωνίτσα (ήταν τριγωνική η κρέπα) αλλά από την πάνω πλευρά. Κράταγε το καλύτερο για το τέλος βλέπετε. Όταν, όλο λαχτάρα έφτασε στο τέλος, στην λαχταριστή σοκολατένια γωνίτσα, εκεί όπου μαζεύεται όλη η σοκολάτα, δαγκώνοντάς την βρήκε κάτι λίγο πιο τραγανό από το μπισκότο. Δυστυχώς μόνο όταν κατάπιε το μισό από το σώμα της σοκολατομένης κατσαρίδας κατάλαβε τι ήταν αυτό το τόσο τραγανό που βρήκε.....
Την συνέχεια νομίζω ότι όλοι μπορείτε να την φανταστείτε:mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Μια απορια... Μα που πατε και τρωτε κρεπες με τους φιλους σου?

:lol::lol::lol::lol:

(θα με τελειωσετε εδω μεσα, δε τη βγαζω καθαρη....)

Μια απορια... Μα που πατε και τρωτε κρεπες με τους φιλους σου?

:lol::lol::lol::lol:

(θα με τελειωσετε εδω μεσα, δε τη βγαζω καθαρη....)

Ήμασταν σε νησί. Στην Κω για την ακρίβεια ένα καλοκαίρι που δούλευα εκεί.
Πολύ κατσαρίδα το νησί. Πάρα πολύ.

Ρε παιδια....μπλιαχ επρεπε να λεγεται το θρεντ!!!!!!!Ειπα κι εγω να μπω να δω τι γραφετε εδω και ναι μεν αηδιασα αλλα ξεραθηκα και στο γελιο ταυτοχρονα!!!!
Ευτυχως για μενα,δεν εχω καμια αντιστοιχη ιστορια να διηγηθω...εκτος απο μια με μια μανα-σκορπιο αλλα θα σας την πω αλλη μερα γιατι σημερα ειναι Κυριακη και εχω καλη διαθεση!!!!:P

εμενα που μου τις φερνει η μελινα τις κατσαριδες ζωντανες και τις αφηνει στα ποδια μου??:confused::confused:
τις περνει απο την αυλη και τις φερναι στο σπιτι:lol::lol::lol: και πρεπει να της πω και μπραβο γι αυτο που εκανε.

εμενα που μου τις φερνει η μελινα τις κατσαριδες ζωντανες και τις αφηνει στα ποδια μου??:confused::confused:
τις περνει απο την αυλη και τις φερναι στο σπιτι:lol::lol::lol: και πρεπει να της πω και μπραβο γι αυτο που εκανε.

Βρε είναι κυνηγός το παιδί!:up:

ναι αλλα φαντασου τη σκηνη...την εχει στο στομα, η μιση μεσα η μιση εξω και κουναει το ποδια της η κατσαριδα.
την λυπαμαι κιολας την καημενη τη κατσαριδα.
την αφηνει στα ποδια μου και παιρνει ενα υφος σαν να βρηκε το φαρμακο για τον καρκινο:confused::confused::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back