Φοβίες

για τις αποικιες τους το ξερανε δηλαδη και καμαρωνανε κιολας? :hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ιστορία ειναι αληθινή αυτή!!

όταν πήγαινα γυμνάσιο [στο 6ο] την έβλεπα αρκετές φορές και έξω και στο λεωφορείο !

Νίκο σε ποιό 6ο πήγαινες; Στην Αφεντούλη ή στη Τζαβέλα;
Αυτή -την κόρη δηλαδή- την είχα δει και πρό ενός έτους στην Καλλιθέα. Ιδια ρε σεις είναι. Όπως ήταν τότε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδατε για να μην φοβάτε τις κατσαρίδες κ να τις εχει συντροφία???? αγέραστη έμεινε:lol::lol::lol:

Είδατε για να μην φοβάτε τις κατσαρίδες κ να τις εχει συντροφία???? αγέραστη έμεινε:lol::lol::lol:

Αυτός είναι τρόπος για να παίρνεις το κατοικίδιο σου μαζί όπου πας. Και βέβαια να βρίσκεις πάντα θέση στο λεωφορείο.:up:

Νίκο σε ποιό 6ο πήγαινες; Στην Αφεντούλη ή στη Τζαβέλα;
Αυτή -την κόρη δηλαδή- την είχα δει και πρό ενός έτους στην Καλλιθέα. Ιδια ρε σεις είναι. Όπως ήταν τότε!!

μα στο original one !! --> Αφεντούλη str. :lol::lol:

Ε δεν είναι ακριβώς ακίνδυνα... :mad::mad::mad: οι κατσαρίδες μεταφέρουν στα χαριτωμένα ποδαράκια τους μπόλικα μικρόβια απο εκεί που έρχονται, μην ξεχνάμε κατοικοεδρεύουν σε υπονόμουν, τουαλέτες κ δεν σημαζεύετε:lol::lol: εγώ πάντως με μια ʽάκακηʽ αραχνούλα που περπάτησε στο χέρι μου καθώς την είχα πέσει για ύπνο στην ξαπλώστρα έπαθα αλλεργία, μια κοκκινίλα να... με το συμπάθειο:lol::lol: επίσης οι σκορπιοί δεν είναι ακίνδυνοι, το αντίθετο....
Απα πα πα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω

Σε ντοκυμαντερ ελεγε οτι το τσιμπημα ολων των σκορπιων (εκτος απο αυτου που ζει στην ερημο ) ειναι ακριβως σαν τις μελισσας...τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο:)

Να ρωτησω κατι?
Ειχε κανεις ποτε καμια φοβια για καποιον ανθρωπο?
π.χ. καποιον καθηγητη ή
ας πουμε εστω και φοβια για το διαβασμα εν καιρω εξετασεων? :hmm::rolleyes:

Aαααα καλα τι μου θυμησες τωρα....
Περισυ που εγραφα Παννεληνιες ειχα εναν καθηγητη στο φροντιστηριο που πηγαινα ....
Λοιπον ο συγκεκριμενος ηταν μαθηματικος και γνωστος μιας συμμαθητριας μου η οποια μου ειπε οτι ηταν πολυ καλος και γλυκομιλητος ανθρωπος...
Βεβαια η κοπελα δεν ειχε αδικο αλλα αυτα ισχυαν μονο εξω απο την ταξη...
Ο συγκεκριμενος θεωρουταν κορυφη σε ολη την πολη και ντυνοταν λες και ειχαμε πασαρελα με τα ποιο ακριβα κομματια που υπαρχουν στον πλανητη....
Με το που εμπαινε στην ταξη αγορια - κοριτσια μας ελουζε κρυος ιδρωτας....εγω αλλαζα θεση και καθομουν τελευταιο θρανιο για να πετυχω οση μεγαλυτερη αποσταση γινεται και εν' τ μεταξυ ημασταν και 5 ατομα στην ταξη(κλειστο τμημα) πως να ξεφυγω η αμοιρη....
Δεν φωναζε ποτε....σου εριχνε ενα βλεμμα με τα σκουροχρωμα ματια του και η καρδια σου σταματουσε....και αυτο οχι επειδη μιλουσαμε ...γι'αυτο ουτε λογος,...οταν μας ρωτουσε κατι και δεν το ξεραμε...ειχε την απαιτηση να γνωριζουμε τα παντα απο οσα μας ελεγε και οσα κρυβοταν πισω απο αυτα που μας ελεγε....φοβομασταν να τον ρωτησουμε γιατι πιστευαμε οτι θα μας απαντουσε "καλα αυτο δεν ξερετε...τι σας κανω τοσο καιρο...." και μιλαμε για ταξη που σκοτωνοταν στο διαβασμα οχι αστεια....μιλουσε με τετοια ειρωνια στο υφος που μερικες φορες πραγματικα τον μισουσα.....οταν εγραφε στον πινακα εμεις επρεπε να προσεχουμε και μας αφηνε να γραφουμε στο διαλλειμα....Επισης τις Πεμπτες ειχαμε αργα το βραδυ μαθημα...το φροντιστηριο αδειαζε και ειμασταν μονο εμεις...εγραφε στον δικο μας πινακα....σηκωνομασταν πηγαιναμε σε αλλη ταξη...γεμιζε και αυτον τον πινακα και ξανα σε αλλη...και οταν πηγαινε 11 το βραδυ μας αφηνε να τα αντιγραψουμε...(καθομασταν μεχρι τις 12:down:)....Και πριν φυγει εριχνε το τελευταιο και χειροτερο χαρτι....μας ειχε πει να αγορασουμε ενα βιβλιο...ηταν κοκκινο τιγκα στην θεωρεια και τις ασκησεις καπου 700 σελιδες(το απεχθανομουνα ειχε τις πιο κοτσανες ασκησεις στις 10 εναν μετριος μαθητης ελυνε τις 4) ε λοιπον απο αυτο αρχιζε να μας λεει ποιες ασκησεις θα κανουμε...." Παρτε απο την σελιδα 226 μεχρι την 250) αυτα! ":blink: Καθε φορα που εβαζε ασκησεις με πιαναν τα κλαμματα και η κοπελα που ηταν διπλα μου προσπαθουσε να με παρηγορησει γιατι ηξερε οτι τα ειχα παιξει με τις παννεληνιες....τι να μου πει και αυτη η καημενη......Οταν δε καναμε λαθος καποια ασκηση μας μιλουσε τοσο υποτιμητικα...μας ελεγε οτι δεν θα τα καταφερουμε στο τελος...οτι θα ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα και του χρονου θα ειμαστα παλι εκει....και το χειροτερο μας ελεγε οτι δεν διαβαζουμε αρκετα.....ενω εμεις ξεσκιζομασταν αλλα αμα δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα...θες και βοηθεια απο τον δασκαλο...τι να κανουμε δεν ειναι ολοι αστερια.....
:(Λοιον αυτο τον ανθρωπο τον εβλεπα και αλλαζα δρομο...τον συναντουσα στις σκαλες οταν κατεβαινα και εγω τις ξαναανεβαινα για να μην μου μιλησει....ερχοταν να μας κανει μαθημα καιμε επιανε το χειροτερο αγχος που ειχα βιωσει ποτε στην ζωη μου.....προτιμουσα να πεθανω παρα να του μιλησω ...εκλεγα οταν ηταν να παω στο μαθημα του και μετα τις Πανελληνιες εβλεπα συνεχεια εφιαλτες με αυτον.....:|

Λοιπον συγνωμη για το τεραστιο κειμενο αλλα αυτος ο καθηγητης ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΒΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ και απορω πως ξεχασα να τον αναφερω.....

:lol::lol::lol::lol::lol:
Παιδιά, νομίζω πως οφείλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε τη φίλη konstans (Κωνσταντίνα μου, πάντα τέτοια!) για την έμπνευσή της να ανοίξει το συγκεκριμένο thread, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει!!!
Μετά το φόβο της παντόφλας, έρχεται ο φόβος της μουσταλευριάς να με στείλει αδιάβαστη:lol::lol::lol::lol:

Ααααα ολα και ολα ο φοβος της παντοφλας ειναι σοβαροτατος και πολυ ισχυρος σε πληροφορω...Δεν ειναι παιξε γελασε...:mad::mad::D

Όποιος μένει Πειραιά πρέπει να το ξέρει αυτό: μια ιστοριά με μια γυναίκα που είχε κάνει κότσο τα μαλλιά της και επειδή της άρεσε πολύ τον κράτησε καιρό. Τόσο καιρο που έκαναν και φωλιά κατσαριδες στο κεφάλι της.
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια αυτό, αλλά είναι μια ιστορία που την λέγαμε πολύ όταν ήμασταν μικρά.
Περιμένω κάποιον να βρεί κάτι χειρότερο.:whistle:

παιδια..και εγω που δεν εμενα πειραια,αλλα ειμαι απο αθηνα ...την εχω ακουσει αυτη την ιστορια....προφανως για να την ξερουμε τοσοι,θα πρεπει να εχει καποια βαση αληθειας.............μπλιαχχχχχχχ δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι χειροτερο απο αυτο!!!!!!:blink::blink::blink:

Βρε Ελενα, τι το 'θελες αυτό με το πουλάκι χθες; Με το που βγαίνω από το γραφείο ένα σπουργιτάκι πτώμα μπροστά μου και πολλά μερμηγκακια γύρω του. Τι να κάνω κι εγώ; Βγάζω χαρτομάντηλα και το μαζευω.
Και έχω να καταγγείλω το εξής: Κράταγα το πουλάκι από την Bayer στη Σωρού, για όσους γνωρίζουν και μέχρι που βγήκα στην Κηφισίας στο ύψος του ΟΤΕ σχεδόν, δεν υπήρχε ούτε ένας σκουπιδοτενεκές. Μιλάμε για απόσταση περίπου 500 μετρων. Ούτε ένας!!!! Μετά τους κάνει εντύπωση που είναι οι δρόμοι γεμάτοι σκουπίδια.:mad:
Και να με κοιταει ο κόσμος καλά κάλά με το πτώμα στο χέρι -και εντάξει, τον κόσμο χεσμένο τον έχω- να το ταξιδευω, έφυγαν τα μυρμηγκάκια από το πουλάκι και ανεβαίναν στο χέρι μου. Μπλιάχ!!!!

Αυτός είναι τρόπος για να παίρνεις το κατοικίδιο σου μαζί όπου πας. Και βέβαια να βρίσκεις πάντα θέση στο λεωφορείο.:up:
:lol::lol::lol::lol:πεθανα στο γελιο:lol::lol::lol:

Aαααα καλα τι μου θυμησες τωρα....
Περισυ που εγραφα Παννεληνιες ειχα εναν καθηγητη στο φροντιστηριο που πηγαινα ....
Λοιπον ο συγκεκριμενος ηταν μαθηματικος και γνωστος μιας συμμαθητριας μου η οποια μου ειπε οτι ηταν πολυ καλος και γλυκομιλητος ανθρωπος...
Βεβαια η κοπελα δεν ειχε αδικο αλλα αυτα ισχυαν μονο εξω απο την ταξη...
Ο συγκεκριμενος θεωρουταν κορυφη σε ολη την πολη και ντυνοταν λες και ειχαμε πασαρελα με τα ποιο ακριβα κομματια που υπαρχουν στον πλανητη....
Με το που εμπαινε στην ταξη αγορια - κοριτσια μας ελουζε κρυος ιδρωτας....εγω αλλαζα θεση και καθομουν τελευταιο θρανιο για να πετυχω οση μεγαλυτερη αποσταση γινεται και εν' τ μεταξυ ημασταν και 5 ατομα στην ταξη(κλειστο τμημα) πως να ξεφυγω η αμοιρη....
Δεν φωναζε ποτε....σου εριχνε ενα βλεμμα με τα σκουροχρωμα ματια του και η καρδια σου σταματουσε....και αυτο οχι επειδη μιλουσαμε ...γι'αυτο ουτε λογος,...οταν μας ρωτουσε κατι και δεν το ξεραμε...ειχε την απαιτηση να γνωριζουμε τα παντα απο οσα μας ελεγε και οσα κρυβοταν πισω απο αυτα που μας ελεγε....φοβομασταν να τον ρωτησουμε γιατι πιστευαμε οτι θα μας απαντουσε "καλα αυτο δεν ξερετε...τι σας κανω τοσο καιρο...." και μιλαμε για ταξη που σκοτωνοταν στο διαβασμα οχι αστεια....μιλουσε με τετοια ειρωνια στο υφος που μερικες φορες πραγματικα τον μισουσα.....οταν εγραφε στον πινακα εμεις επρεπε να προσεχουμε και μας αφηνε να γραφουμε στο διαλλειμα....Επισης τις Πεμπτες ειχαμε αργα το βραδυ μαθημα...το φροντιστηριο αδειαζε και ειμασταν μονο εμεις...εγραφε στον δικο μας πινακα....σηκωνομασταν πηγαιναμε σε αλλη ταξη...γεμιζε και αυτον τον πινακα και ξανα σε αλλη...και οταν πηγαινε 11 το βραδυ μας αφηνε να τα αντιγραψουμε...(καθομασταν μεχρι τις 12:down:)....Και πριν φυγει εριχνε το τελευταιο και χειροτερο χαρτι....μας ειχε πει να αγορασουμε ενα βιβλιο...ηταν κοκκινο τιγκα στην θεωρεια και τις ασκησεις καπου 700 σελιδες(το απεχθανομουνα ειχε τις πιο κοτσανες ασκησεις στις 10 εναν μετριος μαθητης ελυνε τις 4) ε λοιπον απο αυτο αρχιζε να μας λεει ποιες ασκησεις θα κανουμε...." Παρτε απο την σελιδα 226 μεχρι την 250) αυτα! ":blink: Καθε φορα που εβαζε ασκησεις με πιαναν τα κλαμματα και η κοπελα που ηταν διπλα μου προσπαθουσε να με παρηγορησει γιατι ηξερε οτι τα ειχα παιξει με τις παννεληνιες....τι να μου πει και αυτη η καημενη......Οταν δε καναμε λαθος καποια ασκηση μας μιλουσε τοσο υποτιμητικα...μας ελεγε οτι δεν θα τα καταφερουμε στο τελος...οτι θα ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα και του χρονου θα ειμαστα παλι εκει....και το χειροτερο μας ελεγε οτι δεν διαβαζουμε αρκετα.....ενω εμεις ξεσκιζομασταν αλλα αμα δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα...θες και βοηθεια απο τον δασκαλο...τι να κανουμε δεν ειναι ολοι αστερια.....
:(Λοιον αυτο τον ανθρωπο τον εβλεπα και αλλαζα δρομο...τον συναντουσα στις σκαλες οταν κατεβαινα και εγω τις ξαναανεβαινα για να μην μου μιλησει....ερχοταν να μας κανει μαθημα καιμε επιανε το χειροτερο αγχος που ειχα βιωσει ποτε στην ζωη μου.....προτιμουσα να πεθανω παρα να του μιλησω ...εκλεγα οταν ηταν να παω στο μαθημα του και μετα τις Πανελληνιες εβλεπα συνεχεια εφιαλτες με αυτον.....:|

Λοιπον συγνωμη για το τεραστιο κειμενο αλλα αυτος ο καθηγητης ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΒΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ και απορω πως ξεχασα να τον αναφερω.....

Κανεις δεν εδωσε σημασια στο μηνυμα σου, ε? Εγω σε καταλαβαινω μερικως, ομως, μονο.
Ειχαμε στο γυμνασιο μια καθηγητρια ιστοριας, η οποια εμπαινε μεσα στην ταξη με αγριες διαθεσεις. Πεταγε την τσαντα της στην εδρα και εβγαζε απο μεσα ενα μαυρο μπλοκακι και αρχισε να λεει ονοματα για να πουν μαθημα. Και αν δεν ηξερε καποιος, το υφος που επαιρνε του στυλ "Θα τα πουμε στο τριμηνο", εφτανε.
Τη θυμαμαι σαν τωρα.

Ωχου καημενε Daddy,εχεις τραυματικες εμπειριες απο τα μαθητικα σου χρονια...

Μα μαυρο μπλοκακι?

Εγω εχω ενα κοκκινο με ενα γατι καρτουν που γραφει Pure Evil,ειναι καλυτερο;:lol:

Εγω εχω ενα κοκκινο με ενα γατι καρτουν που γραφει Pure Evil,ειναι καλυτερο;:lol:

Πολυ καλυτερο!

Αντι να σε παρει στα γονατα του και να στις εξιστορησει Δωρα...τις γραφει σε ενα forum για γατες:/::lol::lol::lol:

Αντι να σε παρει στα γονατα του και να στις εξιστορησει Δωρα...τις γραφει σε ενα forum για γατες:/::lol::lol::lol:
Ναι Γιουλη,λεω αμα γερασει να συμφωνησουμε με το Μουψη να τον κλεισουμε σε κανεναν οικο ευγηριας να ζησουμε τη ζωη μας.

Σε ντοκυμαντερ ελεγε οτι το τσιμπημα ολων των σκορπιων (εκτος απο αυτου που ζει στην ερημο ) ειναι ακριβως σαν τις μελισσας...τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο:)

Αυτό πες το στον παππού μου που σήκωσε ένα κούτσουρο στην αποθήκη στο χωριό και τον τσίμπισε ο σκορπιός που ήταν από κάτω:(:(:( τον τρέχαμε στο νοσοκομείο, ευτυχώς που ήμασταν εκεί για διακοπες, τι ενέσεις, τι ορούς, μαύρισε το χέρι του μέχρι να φτάσουμε, κ οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν τυχερός που ήμασταν μαζί του γιατί διαφορετικά το δηλητήριο του σκορπιού είναι πολύ επικίνδυνο. :down::down::down:

εγω μικρη στην κερκυρα ειχα συνηθισει πολυ σκορπιους και φιδια κ δεν παθαινω τον πανικο που παθαινω αμα δω κατσαριδα....ναι κι ομως...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back