Φοβερό βιντεάκι!!!!!!!!!!

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Πραγματικά δεν γίνεται να αντισταθώ στο κρασάκι του τσού. Τι και αν είναι φτιαγμένο μόνο για την Ελλάδα τί και άν δεν έχει Brand είναι ένα πραγματικό αριστούργημα (στάζω μέλι) πραγματικά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο του πολύτιμου χρόνου σας.

Και φυσικά περιμένω τον πρώτο μάγκα που θα βγάλει στην αγορά το αληθινό κρασάκι του Τσου.

Congrats στους δημιουργούς του Τσου, κουτσουρεμένους κουτσούς.

https://www.youtube.com/watch?v=IR4pF7YRKg0 :up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό! μολυ θύμισε το κλιπ για το Hotel California Backwards:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up:
Eμενα με αρεσαν οι στιχοι..χωρις νόημα..!!:D
Αν δε κανω λάθος..το επαιξαν και στην τηλεοραση..στον Καμπουράκη. (κλασικά!!)

Το συγκεκριμένο τραγούδι παίζει στο τέλος ενός Kill Bill αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο ακριβώς. Είναι πάντως από τα ποιο αστεία βιντεάκια που έχω δει!!!

Εμένα μου άρεσαν οι στίχοι που δεν έχουν νόημα αλλά είναι Ελληνοποίηση των Κινέζικων που ακούγονται!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back