julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
05-06-08
12:35
Πραγματικά δεν γίνεται να αντισταθώ στο κρασάκι του τσού. Τι και αν είναι φτιαγμένο μόνο για την Ελλάδα τί και άν δεν έχει Brand είναι ένα πραγματικό αριστούργημα (στάζω μέλι) πραγματικά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο του πολύτιμου χρόνου σας.
Και φυσικά περιμένω τον πρώτο μάγκα που θα βγάλει στην αγορά το αληθινό κρασάκι του Τσου.
Congrats στους δημιουργούς του Τσου, κουτσουρεμένους κουτσούς.
https://www.youtube.com/watch?v=IR4pF7YRKg0

Και φυσικά περιμένω τον πρώτο μάγκα που θα βγάλει στην αγορά το αληθινό κρασάκι του Τσου.
Congrats στους δημιουργούς του Τσου, κουτσουρεμένους κουτσούς.
https://www.youtube.com/watch?v=IR4pF7YRKg0

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
05-06-08
13:03
Καλό! μολυ θύμισε το κλιπ για το Hotel California Backwards

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
05-06-08
14:26

Eμενα με αρεσαν οι στιχοι..χωρις νόημα..!!

Αν δε κανω λάθος..το επαιξαν και στην τηλεοραση..στον Καμπουράκη. (κλασικά!!)
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
05-06-08
18:13
Το συγκεκριμένο τραγούδι παίζει στο τέλος ενός Kill Bill αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο ακριβώς. Είναι πάντως από τα ποιο αστεία βιντεάκια που έχω δει!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
06-06-08
09:40
Εμένα μου άρεσαν οι στίχοι που δεν έχουν νόημα αλλά είναι Ελληνοποίηση των Κινέζικων που ακούγονται!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum