Φοβούνται και κρύβονται

Paschalis123

Νεοφερμένο μέλος

Ο Πασχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Παύλος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπερα σας,

Μολις χθες υιοθετησαμε 2 θηλυκα γατακια (αδερφακια) απο μια γειτονισσα που γεννησε η γατα της. Τα βαλαμε στον τελευταιο οροφο του σπιτιου μας και αυτα αμεσως κρυφτηκαν. Αργοτερα, βγηκαν και σιγα σιγα αρχισα να τα χαιδευω. Μετα αρχισαν να νυσταζουν και κοιμωταν για 5 ωρες στην αγγαλια μου. Ομως, οταν ηρθε ο αδερφος μου και ο πατερας μου να τα δουν αυτα παλι φοβοντουσαν. Θα το κανουν παντα αυτο η ειναι απολυτως φυσιολογικο και μετα δεν θα μας φοβουνται. Να πω οτι ειναι 3 μηνων και χρησιμοποιουν την αμμο τους και τρωνε και πινουν κανονικα.

Ευχαριστω πολυ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ειναι φυσιολογικο??

καταρχήν να τα χαίρεστε!!!
είναι φυσιολογικό μην ανησυχείς!
τα γατάκια άλλαξαν περιβάλλον γι αυτό είναι φοβισμένα ..με τις μέρες θα εξοικειωθούν και θα κοινωνικοποιηθούν απόλυτα!
:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ φυσιολογική η αντίδρασή τους, δώσε τους λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσουν και να μάθουν τον χώρο κι εσάς.
Προσπαθήστε να φέρεστε φυσιολογικά, να μην κάνετε δυνατούς θορύβους κι απότομες κινήσεις κι αφήστε αυτά να έρθουν κοντά σας όταν είναι έτοιμα. :)

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!! Ηδη τωρα παιζουν με ολη την οικογενεια. Επισης, εχουμε ενα σκυλο μικροσωμο (3,5 κιλα) που συμπαθει τις γατες, ποτε λετε να τα γνωρισω με το σκυλο?? Και μηπως να τους επαιρνα μια ακομα αμμολεκανη να εχει η καθε μια τη δικη της?? (δεν εχουν προβλημα αλλα μηπως παρουσιαστει αργοτερα με μαρκαρισμα περιοχης κλπ) Οπως καταλαβαινετε ειμαι αρχαριος και θελω να μαθω οσο περισσοτερα γινεται για τις γατες για να εχουμε μια ομαλη συμβιωση!!! Και επισης αδικως τις λενε ανεξαρτητες και εκδικητικες τα δικα μας ειναι πολυ παιχνιδιαρικα και πολυ φιλικα παρολο που στην αρχη φοβοντουσαν!!!

Δεν υπάρχει κανένα ζώο το οποίο να είναι εκδικητικό, αυτήν την άποψη την εκφέρουν οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτό είναι "προνόμιο" μόνο των ανθρώπων...

Να τα χαίρεστε κι ελπίζω σύντομα να μας τα συστήσεις εδώ, στο δικό τους θέμα, ώστε να θαυμάσουμε και φωτογραφίες τους! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back