Φονικό χόμπυ το κυνήγι

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Τώρα εγώ γιατί δεν στενοχωρήθηκα με αυτό που άκουσα στις ειδήσεις...:hmm:
Σκότωσε τον γιο του κατά λάθος γιατί τον πέρασε για το αγριογούρουνο που τραυματισμένο τους ξέφυγε. :mad:
Και η μέγα ηλιθιότητα των δημοσιογράφων. :blink: :mad::mad::down::down::down: Βγήκαν λέει να διασκεδάσουν με το κυνήγι, :blink: σκοτώνοντας αγριογούρουνα και κοίτα τι τους βρήκε!
Έλα ντε. Το καημένο το αγριογούρουνο, άραγε δεν το βρήκε τίποτα, ε? :mad:

Δεν χωνεύω τους κηνυγούς και συγνώμη, αλλά προσωπικά χαίρομαι όταν τρώνε έναν από αυτούς, αντί για ένα ακόμη αθώο ζωάκι και μάλιστα σε μια εποχή που απεγνωσμένα ψάχνει για καταφύγιο. :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα εγώ γιατί δεν στενοχωρήθηκα με αυτό που άκουσα στις ειδήσεις...:hmm:
Σκότωσε τον γιο του κατά λάθος γιατί τον πέρασε για το αγριογούρουνο που τραυματισμένο τους ξέφυγε. :mad:
Και η μέγα ηλιθιότητα των δημοσιογράφων. :blink: :mad::mad::down::down::down: Βγήκαν λέει να διασκεδάσουν με το κυνήγι, :blink: σκοτώνοντας αγριογούρουνα και κοίτα τι τους βρήκε!
Έλα ντε. Το καημένο το αγριογούρουνο, άραγε δεν το βρήκε τίποτα, ε? :mad:

Δεν χωνεύω τους κηνυγούς και συγνώμη, αλλά προσωπικά χαίρομαι όταν τρώνε έναν από αυτούς, αντί για ένα ακόμη αθώο ζωάκι και μάλιστα σε μια εποχή που απεγνωσμένα ψάχνει για καταφύγιο. :mad:
Το πιο τραγικό είναι οτι όπως έλεγαν στις ειδήσεις το μεγάλωσαν οι ίδιοι. Πως είναι δυνατόν ένα ζώο που το μεγαλώνεις το φροντίζεις το ταΐζεις από μικρό να μπορείς μετά να το σκοτώσεις κ μάλιστα για ευχαρίστηση :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πιο τραγικό είναι οτι όπως έλεγαν στις ειδήσεις το μεγάλωσαν οι ίδιοι. Πως είναι δυνατόν ένα ζώο που το μεγαλώνεις το φροντίζεις το ταΐζεις από μικρό να μπορείς μετά να το σκοτώσεις κ μάλιστα για ευχαρίστηση :mad:

Τιιιι.....? :blink::blink::blink::blink: Αυτό δεν το άκουσα! Αλήθεια λες? :blink:

Τώρα θύμωσα τόσο, που το φχαριστιέμαι κιόλας, ότι έγινε! Άι σιχτιρ, πια αλήτες. :mad::mad::mad::down::down::down:
Σαν τα καθήκια τους γείτονές μου, που πήραν ένα κουνελάκι, του ανοίγαν την πόρτα και του πετούσαν τα αποφάγια των λαχανικών τους και όταν τους το έσκασε, έδωσα οδηγίες τι να κάνουν για να γυρίσει....
και ανάθεμα την ώρα που το έκανα. Το σφάξαν και το φάγαν το Πάσχα, τα καθήκια! :down::down::down::mad::mad::mad:

Δεν ξέρω πως έχουν ένα ζωάκι και το σφάζουν. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. :(

ναι αλήθεια έτσι άκουσα. Ωραίους γείτονες έχεις κ εσύ:mad: Εγω ζω σε περιοχή όπου υπάρχουν πολλά σημεία για κυνήγι κ κατα καιρούς βλέπω διάφορα (όσο δεν αντέχω να τα βλέπω τόσο πέφτω πάνω τους) τι να σου πω γιατί κάποιος θεωρεί τον εαυτό του άντρακλα όταν πυροβολεί ανυπεράσπστα πλασματάκια κ όχι μεγάλη κότα ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Πάντως αυτό το περιστατικό ήταν θεία δίκη για να μπουν κ από την αντίθετη μπάντα να δουν πως είναι να είσαι θήραμα

Δες αυτή την υπέροχη φωτογραφία. :D Η 2η είναι.

Και δες και αυτόν τον μλκ που με καμάρι κρατάει τα 2 αποκτήματά του. Το γιο του και τα αθώα ζωάκια που δολοφόνησε! :mad::mad::down::down::down:

Συνημμένα

• 20050210.jpg
    20050210.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Clip_70.jpg
    Clip_70.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 41
Εγω πολύ χαιρομαι για το αγριογούρουνο. Δυστυχως σε τραπεζα ετυχε μπροστα μου να δειχνει κυνηγος ζωα νεκρα μεσα στο αιμα σαν κατι αξιοθαυμαστο σε φιλο του κι εγω να βραζω απο πισω ....:mad:

προσωπικά χαίρομαι όταν τρώνε έναν από αυτούς
Και φυσικά αυτό δείχνει άνθρωπο ανώτερης ποιότητας από τους κυνηγούς. Εύγε.

Για εμένα είναι ψυχοπαθής όποιος χαίρεται την ώρα που σκοτώνει ανυπεράσπιστα και ανήμπορα πλάσματα. Γιατί τέτοια είναι εκείνη την ώρα τα ζωάκια απέναντί τους.
Την μόνη φορά που θα "συγχωρούσα" σε εισαγωγικά, θα ήταν αν κινδύνευε πραγματικά η ζωή κάποιου. Λέμε τώρα ( πολύ φαντασία έχω! :P) να σε έχει στριμώξει πεινασμένο λιοντάρι. Κάπου θα το χτυπήσεις για να γλυτώσεις - και πάλι όχι να το σκοτώσεις.

Εγώ που γνωρίζω Κτηνίατρο-κυνηγό?/??:blink::/:

Εγώ που γνωρίζω Κτηνίατρο-κυνηγό?/??:blink::/:

:blink: :down::down::down: Εντέλει δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές. Γιατί τη διάλεξε, αφού δεν αγαπάει τα ζώα;:mad::mad::mad:

Τον έχω συζητήσει... και απλά δεν το βλέπει έτσι..:(

Δεν κάθομαι και εγώ πολύ... να το κουράσω.. Γνώμη του και γνώμη μου...

παιδια, συμφωνω απολυτα και παραπανω απο απολυτα με οτι λετε.
το κυνηγι ειναι βαρβαρο, απαραδεκτο και οι ανθρωποι που κυνηγουν ειναι κομπλεξικοι.:down::down::down:
ομως μεσα στα πλασματα ανηκουν κ οι ανθρωποι κ το παιδακι δεν εφταιγε. ο πατερας του εφταιγε κ αμα παιζεις με οπλα θα τη πατησεις, αλλα πολλες φορες μ εχουν κατηγορησει οτι αγαπω τα ζωα περισσοτερο απο τους ανθρωπους:mad::mad:
νομιζω οτι οποιοι αγαπουν τα ζωα ειναι τρυφεροι και δωτικοι ανθρωποι που αγαπουν και ζωα και ανθρωπους. (ακομα κι αν δεν το αξιζουν)
δεν σας κατηγορω που χαρηκατε κ εγω χαρηκα αλλα νοιωθω οτι δεν ειναι σωστο που χαρηκα.:(:(
παντως τους κυνηγους τους αντιπαθω βαθυτατα

:blink: :down::down::down: Εντέλει δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές. Γιατί τη διάλεξε, αφού δεν αγαπάει τα ζώα;:mad::mad::mad:
Το ότι είναι κτηνίατρος δεν σημαίνει ότι είναι κ φιλόζωος όπως κ οι γιατροί των ανθρώπων δεν ασκούν το επάγγελμα τους ως λειτούργημα αλλά καθαρά ως μέσω πλουτισμού. Οπότε αν έχει μια τέτοια λογική κ ο συγκεκριμένος κτηνίατρος γιατί να μην είναι κ κυνηγός;

Ομολογώ ότι κι εγώ μια αντιπάθεια για τους κυνηγούς την έχω...τους θεωρώ άτομα θρασύδειλα στην πλειοψηφία τους, που το παίζουν ανώτεροι μπροστά σε ένα ζώο με την καραμπίνα παραμάσχαλα...αν ήθελαν το κυνήγι τους να έχει αξία και νόημα, να πέταγαν το όπλο για να αναμετρηθούν με το ζώο με τα όπλα που έχει ο καθένας...να τους έβλεπα τότε πόσο παλικάρια είναι..:down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down:

Ομολογώ ότι κι εγώ μια αντιπάθεια για τους κυνηγούς την έχω...τους θεωρώ άτομα θρασύδειλα στην πλειοψηφία τους, που το παίζουν ανώτεροι μπροστά σε ένα ζώο με την καραμπίνα παραμάσχαλα...αν ήθελαν το κυνήγι τους να έχει αξία και νόημα, να πέταγαν το όπλο για να αναμετρηθούν με το ζώο με τα όπλα που έχει ο καθένας...να τους έβλεπα τότε πόσο παλικάρια είναι..:down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down:

Πες τα! Και αν τους επιτεθεί το ζώο, θα φταίει εκείνο μετά...:mad::mad::mad::down::down::down:

Τα γατιά σου μαζί με της Γιούλης, είναι τα αγαπημένα μου. :inlove:

Τα γατιά σου μαζί με της Γιούλης, είναι τα αγαπημένα μου. :inlove:

Ευχαριστώ:redface:

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, έχω ακούσει πάντως ότι σε κάποιο προστατευμένο δρυμό της Αφρικής επιτρέπεται το κυνήγι κυνηγών...
Τα σχόλια δικά σας...

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, έχω ακούσει πάντως ότι σε κάποιο προστατευμένο δρυμό της Αφρικής επιτρέπεται το κυνήγι κυνηγών...
Τα σχόλια δικά σας...

Χαχαχαχα...:up::up::up: Και ποίοι τους κυνηγάνε; Πετάνε τα λιοντάρια μέσα και τους τρώνε; :P:D

Θέλω να το δω αυτό το θέαμα...:D Μάθε καλέ λεπτομέρειες τώρα που μας έβαλες στην πρίζα. :happy:

Λεπτομέρειες παραπάνω δεν γνωρίζω, απλά η γενική ιδέα είναι ότι το κυνήγι απαγορεύεται αυστηρά και αν κάποιος εντοπίσει κυνηγό σε εκείνο το μέρος μπορεί να τον πυροβολήσει χωρίς νομικές κυρώσεις.

Εννοείται ότι αυτό δεν επιτρέπει την εν ψυχρώ δολοφονία, αλλά φαντάζομαι ότι λειτουργεί αρκούντως αποτρεπτικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back