Φορέας κορωναϊού-λοιμώδους περιτονίτιδας

Νελια

Νεοφερμένο μέλος

Η Νελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 72 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Φίλοι μου έχω δυσάρεστα νέα για τον περσικό γατούλι που μου χάρισαν και λατρεύω. Του έκανα αιματολογικές εξετάσεις εν όψει στείρωσης και βρέθηκε με 3000 λευκά αιμοσφαίρια και θετικός σε κορωναϊό με υψηλούς τίτλους, και τον έχουν εμβολιάσει για λοιμώδη περιτονίτιδα , μάλλον χωρίς να του κάνουν εξετάσεις. Γι αυτό ίσως κι ο Τόμυ μου στον προηγούμενο ιδιοκτήτη του-γονέα έκανε και τις διάρροιες. Πάντως απ τον Δεκέμβριο που τον έχω εκτός της 1ης και 2ης μέρας με την προσοχή στη διατροφή του δεν έχει πρόβλημα. Οφείλω να ομολογήσω οτι η κτηνίατρος που τον έχει αναλάβει στα Μελίσσια είναι εξαιρετική , με έχει σκλαβώσει με το πόσο το ψάχνει κι είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για μία ακόμη διασταύρωση που θέλει και σε 3 μήνες θα του επαναλάβουμε κάποιες εξετάσεις . Επομένως για την ώρα δε μπορεί να ναρκωθεί και να καθαρίσουμε και τα δοντάκια του και να φτιάξουμε και το τρίχωμα του. Βέβαια αυτόν τον καιρό που θέλει να ζευγαρώσει γκρινιάζει σ όλο το σπίτι κι όταν γυρίσω απ τη δουλειά μου ζητά να καθίσουμε στον καναπέ να με ζυμώσει και να γουργουρίσει και να κάνει και κάποιες κινήσεις. Αυτό τον καιρό ζώ με το ‘‘πάθος’’ του! Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο. Πάντως είμαι αποφασισμένη να τον βοηθήσω όσο χρειαστεί γιατί τον λατρεύω. Φυσικά δε μπορώ να φιλοξενήσω πιά τα γατάκια της κόρης μου. Ευτυχώς ο σκύλος μου δε κινδυνεύει. Θάθελα και τη δική σας γνώμη ή εμπειρία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα...Γι'αυτο λεμε οτι καλυτερα ειναι να μην παιρνουμε γατακια απο ιδιωτες και πετ σοπ,και οσοι ζευγαρωνουν τα γατακια τους οτι πρεπει να εχουν κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις.Τελικα δεν ειναι τοσο απλο,βαζοντας απλα δυο γατες ιδιας ρατσας να ζευγαρωσουν οπως νομιζουν οι περισσοτεροι.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις απόλυτο δίκιο . Να σκεφθείς ο κύριος που τον χάριζε τον αγόρασε απο γνωστό πέτ σόπ . Αυτό σημαίνει νομίζω οτι το εκτροφείο που συνεργάζονται τα στέλνει ανεξέλεκτα.

Σπανια τα παιρνουν απο εκτροφεια,οι καλοι εκτροφεις κανουν εξονυχιστικο ελεγχο πριν το δωσουν σε καποιον το γατακι.Δεν δινουν σε ενα πετ σοπ χωρις να ξερουν σε ποιον και πως θα καταληξει.

Nελια μου λυπαμαι πολυ για το γατουλι σου. Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην εκδηλωσει τη νοσσο. Ειναι πολυ επωδυνο για το ζωακι αλλα και για σενα που θα ζεις αυτη την κατασταση. Και εγω τη πρωτη μου γατουλα απο την ιδια αρρωστια την εχασα , σας καταλαβαινω απολυτα .

Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση. Πάντως ελπίζω οτι θάναι καλά , έτσι που τον παρατηρώ πως συμπεριφέρεται, πόσο έχει εξοικιωθεί με το περιβάλλον στο νέο του σπίτι. Ασε που έχει καταλάβει την αδυναμία που του έχω και πιστεύω οτι το εκμεταλλεύεται. Φροντίζει να εκτοπίσει μακριά μου τον σκύλο και να τον κυνηγήσει όταν θυμώσει ,αν είμαι απασχολημένη είτε στο τηλέφωνο, είτε γιατι κάνω κάποια δουλειά και δε κάθομαι δίπλα του να με ζυμώσει και να κάνουμε αγαπούλες.

Κριμα...Γι'αυτο λεμε οτι καλυτερα ειναι να μην παιρνουμε γατακια απο ιδιωτες και πετ σοπ,και οσοι ζευγαρωνουν τα γατακια τους οτι πρεπει να εχουν κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις.Τελικα δεν ειναι τοσο απλο,βαζοντας απλα δυο γατες ιδιας ρατσας να ζευγαρωσουν οπως νομιζουν οι περισσοτεροι.:(
Μάλλον ανοίκω στους περισσότερους...:/: Τα παραπάνω που πρέπει να κοιτάξουμε είναι πρόγονοι,ιστορικό ασθενειών,εξετάσεις,υγεία...:confused: Αν υπάρχουν και άλλα παρακαλώ,πείτε μου...:redface:

Μάλλον ανοίκω στους περισσότερους...:/: Τα παραπάνω που πρέπει να κοιτάξουμε είναι πρόγονοι,ιστορικό ασθενειών,εξετάσεις,υγεία...:confused: Αν υπάρχουν και άλλα παρακαλώ,πείτε μου...:redface:

Όχι δεν υπάρχουν άλλα,αυτά είναι νομίζω!Πολύ λυπάμαι που θα μπείτε σε τόση ταλαιπωρία και εσείς και ο γατούλης σας!Εύχομαι όλα να παν καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back