Φουντωτό ψιψινάκι χαρίζεται...

• Thread starter Thread starter Jeannine
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Jeannine

Δραστήριο μέλος

Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
Με βρήκανε στη μέση του δρόμου.. Απ' ό,τι λένε, μάλλον είμαι το πολύ 2 μηνών. Δεν έχω μαμά, και μου λείπει πολύ η ζεστασιά της αγκαλιάς της... Δώστε μου την ευκαιρία να βρω κι εγώ την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού, και υπόσχομαι να σας ανταμείψω με πολλή αγάπη και αγχολυτικά χουχουρίσματα!!! Μη με αφήσετε να ξαναγυρίσω στο δρόμο... Είμαι μικρούλη και άμαθο και θα με πατήσουν τα αυτοκίνητα...

Θα με βρείτε στο 6944818761 ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 08052009036.jpg
    08052009036.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 148
  • 08052009037.jpg
    08052009037.jpg
    150,3 KB · Εμφανίσεις: 156
Καλή τύχη στο μωράκι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι... γιατί είναι τόσο γλυκουλάκι..!!!

καλή τύχη στο μικρό τιγράκι μας! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

είναι σαν τίγρη βεγγάλης το μαναράκι!!! Απλά πανέμορφο!

Είναι αρσενικό ή θυληκό;

Το γατάκι υιοθετήθηκε..!!! :up:

Συγχαρητήρια. Μήπως να κλειδωθεί η αγγελία;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελειααααα νεααα:clapup::clapup::clapup:
ας κλειδωθει η αγγελια λοιπον:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back