Φουσκωματάκι

είναι νωρίς ακόμα

:)καλημέρα drusilia και kitsoula.την αντιβίωση την ξεκινήσαμε τη δευτέρα.επομένως δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα.μου πε οτι πρέπει να την πάρουμε μια εβδομάδα μήπως και καταφέρουμε να μικρύνει λιγο.σήμερα ξύπνησα καλύτερα.βασικα με ξυπνήσανε οι "κόρες"μου για να τους βάλω να φάνε.μας ανάψανε και καλοριφέρ και εννοειται οτι η καθε μια έχει το δικο της:D.σας ευχαριστούμε πάρα πολυ.(τωρα είμαι δουλεια και αυτές χουχουλιάζουν(ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι είναι λίγο νωρίς ακόμα όντως, εύχομαι όμως να πάνε όλα καλά:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε,merci,thanks.(δεν ξερω άλλες γλώσσσες)να σε ευχαριστήσω

Το φουσκωματάκι "έφυγε"

τι να πω άραγε καλημέρα η καλησπέρα?χθες πήγα την αμάντα μου και της αφαίρεσε ο γιατρός το λίπωμα που είχε.το βασικότερο είναι οτι δεν χρειάζεται βιοψία και μου φυγε ενα μεγάλο βάρος οτι δεν είναι κάτι άλλο.παρόλα αυτά πόνεσε η ψυχή μου να βλέπω τη μικρή μου ναρκωμένη με τη γλωσσίτσα εξω.τωρα που γράφω είμαι δίπλα της .την πήρα ξύπνια αλλά είναι ακόμα ζαβλακωμένη απο τη νάρκωση και γω κάθομαι δίπλα της να δω αν αναπνέει.πήγα λίγο στο δωμάτιο να ξαπλώσω αλλά ήταν αδύνατο να ησυχάσω:/:.έτσι κάθομαι μαζί της στον καναπέ και τη χαιδεύω για να νοιώθει οτι δεν είναι μόνη.έφτιαξα και μια ζεστή σοκολάτα έτσι λίγο να μου φτιάξει το κέφι.το χω πάρει απόφαση οτι θα παω άυπνη στη δουλειά.

:/: Ταλαιπωρία... Αλλά τέλος καλό όλα καλά!!! :up:

Πως είναι σήμερα???:hmm:

drusikia και kitsoyla hello:).μιλάμε ουτε στην τουαλέτα δεν έχω προλάβει να πάω.:redface:εχω τρελλη δουλειά.είπα όμως να κάνω ταιμ -αουτ(για να μη σκοτώσω κανένα).σήμερα το πρωί ήτανε καλύτερα.τα ματάκια πιο ζωηρά και στεκότανε καλύτερα στα ποδαράκια της.κορίτσια όταν την έβλεπα με τη γλωσσιτσα έξω πότε έκλαιγα ,πότε σηκωνόμουνα απο τον καναπέ και έκοβα βόλτες στο υπόλοιπο σπιτι(2 δωματίων).αφήστε που έκανε 2 φορές εμετό η καημενούλα μου και γω μια τρελλη να σαπουνίζω ξημερώματα.πήρα τον πρωί το γιατρό και μου είπε οτι είναι φυσικο που είναι ανόρεχτη και ο εμετός επισης και οτι η νάρκωση θα περάσει μετά απο 24 ώρες.δεν βλέπω την ωρα να παω σπίτι να της πω πόσο την αγαπάω και να τη χαιδεύω με τις ώρες.σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και σας στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια απο το κρεββάτι του πόνου(έχω λαλήσει απο την αυπνία)

Κουράγιο βρε, η νάρκωση ειναι δύκολη, καμια φορά και στους ανθρώπους έχει τέτοιες παρενέργειες!

Νομιζω οτι μια χαρά θα ειναι η μικρή πολύ σύντομα και θα το έχετε ξεχάσει το όλο θέμα! :)

ναι έχεις απόλυτο δίκιο. το τσιτσινάκι μου (δεν πάω καλά)ταλαιπωρήθηκε.ανυπομονώ να πάει 6 να φύγω σφαίρα για σπιτι.σε ευχαριστούμε:D

ωραια:up::up:

είμαι σπίτι μελινάκι και είμαστε αγκαλίτσα με τη μικρή μου ωραια δε λες τίποτα

Είναι πιο καλά τώρα ε;
Ούτε καν βιοψία δεν κάνατε λοιπον;

Καλή ανάρρωση στην Αμάντα!!!!
:):):)

καλημέρα drusilia και marfot75.εχθές δεν μπήκα αργά γιατί ήθελα να μαι αφοσιωμένη στην αμαντούλα μου.μετα τις 8 το βράδυ συνήλθε και έφαγε λιγάκι.η καημενούλα μου έγλυφε το μέρος που έγινε η τομή και είχε μια φατσούλα ολο απορία.ευτηχώς δεν χρειάστηκε βιοψία ο γιατρός ήτανε κατηγορηματικός.σήμερα ήταν η "παλια"αμάντα.να δείτε που και η μικρή μου ψιψινέλ το χε καταλάβει οτι δεν ήτανε καλά και δεν την "ενόχλησε" καθόλου.είμαι πολυ χαρούμενη.το απόγευμα θα παω να της πάρω καινούργια μαξιλάρα έτσι για δωράκι(μη νομίζετε οτι το μικρό το παραμελώ)του πήρα παιχνιδάκια την προηγούμενη εβδομάδα:D.ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.φιλάκια

Ωραία, τέλος καλό όλα καλά!! Άντε και καλή ανάρωση στην Αμαντούλα:D

σε ευχαριστούμε πάρα πολύ mia_m:D.

Καλη αναρωση!!!:D

σε ευχαριστούμε purina:).πω!πω θα χω να πω πολλές ευχές στήν αμάντα μου όταν θα παω σπιτι(σε 5ώρες:()

μπράβο που όλα είναι καλά:up::up:

Κι εγώ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά:up: Μπορώ να νιώσω την ανακούφισή σου μέσα από το Δίκτυο:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back