patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημέρα drusilia και kitsoula.την αντιβίωση την ξεκινήσαμε τη δευτέρα.επομένως δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα.μου πε οτι πρέπει να την πάρουμε μια εβδομάδα μήπως και καταφέρουμε να μικρύνει λιγο.σήμερα ξύπνησα καλύτερα.βασικα με ξυπνήσανε οι "κόρες"μου για να τους βάλω να φάνε.μας ανάψανε και καλοριφέρ και εννοειται οτι η καθε μια έχει το δικο της
.σας ευχαριστούμε πάρα πολυ.(τωρα είμαι δουλεια και αυτές χουχουλιάζουν(ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι να πω άραγε καλημέρα η καλησπέρα?χθες πήγα την αμάντα μου και της αφαίρεσε ο γιατρός το λίπωμα που είχε.το βασικότερο είναι οτι δεν χρειάζεται βιοψία και μου φυγε ενα μεγάλο βάρος οτι δεν είναι κάτι άλλο.παρόλα αυτά πόνεσε η ψυχή μου να βλέπω τη μικρή μου ναρκωμένη με τη γλωσσίτσα εξω.τωρα που γράφω είμαι δίπλα της .την πήρα ξύπνια αλλά είναι ακόμα ζαβλακωμένη απο τη νάρκωση και γω κάθομαι δίπλα της να δω αν αναπνέει.πήγα λίγο στο δωμάτιο να ξαπλώσω αλλά ήταν αδύνατο να ησυχάσω
.έτσι κάθομαι μαζί της στον καναπέ και τη χαιδεύω για να νοιώθει οτι δεν είναι μόνη.έφτιαξα και μια ζεστή σοκολάτα έτσι λίγο να μου φτιάξει το κέφι.το χω πάρει απόφαση οτι θα παω άυπνη στη δουλειά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ταλαιπωρία... Αλλά τέλος καλό όλα καλά!!! 
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.μιλάμε ουτε στην τουαλέτα δεν έχω προλάβει να πάω.
εχω τρελλη δουλειά.είπα όμως να κάνω ταιμ -αουτ(για να μη σκοτώσω κανένα).σήμερα το πρωί ήτανε καλύτερα.τα ματάκια πιο ζωηρά και στεκότανε καλύτερα στα ποδαράκια της.κορίτσια όταν την έβλεπα με τη γλωσσιτσα έξω πότε έκλαιγα ,πότε σηκωνόμουνα απο τον καναπέ και έκοβα βόλτες στο υπόλοιπο σπιτι(2 δωματίων).αφήστε που έκανε 2 φορές εμετό η καημενούλα μου και γω μια τρελλη να σαπουνίζω ξημερώματα.πήρα τον πρωί το γιατρό και μου είπε οτι είναι φυσικο που είναι ανόρεχτη και ο εμετός επισης και οτι η νάρκωση θα περάσει μετά απο 24 ώρες.δεν βλέπω την ωρα να παω σπίτι να της πω πόσο την αγαπάω και να τη χαιδεύω με τις ώρες.σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και σας στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια απο το κρεββάτι του πόνου(έχω λαλήσει απο την αυπνία)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Νομιζω οτι μια χαρά θα ειναι η μικρή πολύ σύντομα και θα το έχετε ξεχάσει το όλο θέμα!

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ούτε καν βιοψία δεν κάνατε λοιπον;
marfot75
Δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.φιλάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.πω!πω θα χω να πω πολλές ευχές στήν αμάντα μου όταν θα παω σπιτι(σε 5ώρες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Μπορώ να νιώσω την ανακούφισή σου μέσα από το Δίκτυο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool