patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
14-11-07
14:39
μα το ξέρω για αυτο και σας λέω τον πόνο μου(σας έπρηξα ε???)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
14-11-07
14:40
βρε kitsoyla και fotini δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
14-11-07
14:41
Όχι, κάθε άλλο. Γι' αυτό ακριβώς είμαστε εμείς εδώ, για να μοιραζόμαστε τον πόνο μας με άτομα που μπορούν να μας νιώσουν
Αν δεν πεις τον καημό σου στο "συγγενή" σου, σε ποιον θα τον πεις, ε;
Αν δεν πεις τον καημό σου στο "συγγενή" σου, σε ποιον θα τον πεις, ε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
14-11-07
14:43

(μωρέ το βλέπω θα με απολύσουν.εχω παρατήσει μια δουλειά στην μέση)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
14-11-07
14:52
Στη δουλειά ολοταχώς! Αν σε απολύσουν, πώς θα θρέψεις τα παιδιά σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
14-11-07
14:57
σωστά!!!!!!!!!!!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
15-11-07
14:06
Όχι, κάθε άλλο. Γι' αυτό ακριβώς είμαστε εμείς εδώ, για να μοιραζόμαστε τον πόνο μας με άτομα που μπορούν να μας νιώσουνΑν δεν πεις τον καημό σου στο "συγγενή" σου, σε ποιον θα τον πεις, ε;
Ή στον συμπάσχον ας πούμε!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum