Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίπα λοιπόν, μήπως και κάποιος άλλος έχει τις ίδιες ανησυχίες με μένα. Oπότε, μοιράζομαι κάποια απο «ευρήματα» μου μαζί σας. Oτι βλέπετε εδώ μπορειτε να τα παραγείλετε απο το Internet ή να φτιάξετε κάτι τέτοιο μόνοι σας -οι πιο μάστορες. Oσο και αν φαίνεται απίθανο υπάρχει και βιντεο αποτελεσματικότητας!!! Kι όμως η γάτα δεν βγαίνει έξω απο τον φράχτη. 3 εταιρίες βρήκα και κάτι απίστευτα ράφια
που θα βάλω μερικές φωτο πιο κάτω 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
O καλύτερος τρόπος για να μείνουν τα παιδιά σας στο ράφι! Aν έχετε γατοδωμάτιο και χιούμορ ή σπίτι για χάλασμα, παραγείλτε τα απο το Iντερνετ
Eίναι αφασία πάντως!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
E, Φροσωμαστόρισα;

Συνημμένα
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα Γιαννακοπούλου:Kι όμως η γάτα δεν βγαίνει έξω απο τον φράχτη. 3 εταιρίες βρήκα και κάτι απίστευτα ράφιαπου θα βάλω μερικές φωτο πιο κάτω
![]()
Αν θελεις βαλε και τα link απο τα sites για να τα βρουμε...... Οι φρακτες ειναι πολυ καλη περιπτωση ειδικα σε μπαλκονια.....

maxi2
Δραστήριο μέλος
Λίγα δοκάρια και αρκετά μέτρα πλέγμα και είναι έτοιμα....
ακόμα και για παράθυρα υπάρχουν λύσεις...
Συνημμένα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
effie
Νεοφερμένο μέλος
Απαιχτα τα ράφια - μπορείς να τα δεις και ως αφαιρετικο minimal decor
!!(πράγματι, πάντως, πρόκειται για πολύ απλές κατασκευές - μέχρι κι εγώ ΄τα έχω καταφέρει!! Δε νομίζω πως αξίζει να τα σκάσει κανείς στον ξύπνιο net-έμπορα...)
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
www.catfence.com
www.catfencein.com
Kαι καλή επιτυχία σε όποιον αποφαφίσει να φτιάξει μόνος του, κυρίως, κάτι τέτοιο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έβαλα πορτάκι για γάτες στη μπαλκονόπορτα, έβαλα και δύχτι στα κάγκελα (το γνωστό για τα παιδιά) και διάφανη πλάστική τέντα σε σε όλες τις πλευρές του μπαλκονιού για να βλέπουν έξω χωρίς να κινδυνεύουν να πηδήξουν!
Έχουν κατενθουσιαστεί, όλη μέρα τη βγάζουν στα γατόδεντρα (ειδικά τώρα που ο καιρός φτιάχνει) και η τουαλέτα μετακόμισε στο μπαλκόνι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πήγαινε σε ένα pet shop, ζήτα το πορτάκι της ferplast και ρώτα αν μπαίνει σε τζάμι. Νομίζω πως μπαίνει.Ααααχχχχ, αυτό το πορτάκι θέλω και γω να βάλω και δεν ήμουν σίγουρη αν μπαίνει και σε τζάμι....ποιός σου το έβαλε και που το βρήκες Γιούλη;;;;;;![]()
Πρέπει να στο βάλει τζαμάς ή αλουμινάς. Εμένα μου έκανε τη χάρη και μου το έβαλε ο κύριος που έβαλε τις τέντες...
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να το βάλεις σε τοίχο?
Raisa
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θέλει λίγο ψάξιμο και είναι μια διαδικασία, αλλά πραγματικά αξίζει το κόπο, τόσο για τα γατόνια μας, αλλά όσο και για εμάς και το σπίτι μας!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool