Φράχτες για γατάκια

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Ψάχνοντας λύση στο Internet για το προβλημα μου, το πως θα περιορίσω τη Mπιάνκα μου, βρήκα αυτά και πάρα πολλά άλλα. :D Eίπα λοιπόν, μήπως και κάποιος άλλος έχει τις ίδιες ανησυχίες με μένα. Oπότε, μοιράζομαι κάποια απο «ευρήματα» μου μαζί σας. Oτι βλέπετε εδώ μπορειτε να τα παραγείλετε απο το Internet ή να φτιάξετε κάτι τέτοιο μόνοι σας -οι πιο μάστορες. Oσο και αν φαίνεται απίθανο υπάρχει και βιντεο αποτελεσματικότητας!!! Kι όμως η γάτα δεν βγαίνει έξω απο τον φράχτη. 3 εταιρίες βρήκα και κάτι απίστευτα ράφια :blink: που θα βάλω μερικές φωτο πιο κάτω :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• fr 1.jpg
    fr 1.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 814
  • fra 2.jpg
    fra 2.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 195
  • chain_mntns.JPG
    chain_mntns.JPG
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 175
  • 04.jpg
    04.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 709
  • 05 2.jpg
    05 2.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 736
Kαι μερικά ακόμη. :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• illustration2.jpg
    illustration2.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 146
  • arched_top.jpg
    arched_top.jpg
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 257
  • installationheight.jpg
    installationheight.jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 155
  • ek_3.jpg
    ek_3.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 716
  • 02.jpg
    02.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 704
Nα λοιπόν και τα AΠIΣTEYTA ράφια που υποσχέθηκα :lol: O καλύτερος τρόπος για να μείνουν τα παιδιά σας στο ράφι! Aν έχετε γατοδωμάτιο και χιούμορ ή σπίτι για χάλασμα, παραγείλτε τα απο το Iντερνετ :lol: Eίναι αφασία πάντως!!!!

Συνημμένα

• Cristiano%20ripiani2.jpg
    Cristiano%20ripiani2.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 106
  • Corinne%20&%20Ron%202.jpg
    Corinne%20&%20Ron%202.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 127
  • Cathy1.JPG
    Cathy1.JPG
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 203
  • GaryChappell%203.jpg
    GaryChappell%203.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 145
  • IMG_0019e.jpg
    IMG_0019e.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 160
A, και λέγονται KATWALK! Kαλέ και μόνοι σας μπορείτε με mdf και μοκετίτσα, μια χαρά!
E, Φροσωμαστόρισα; :D

Συνημμένα

• KathleenCleo.JPG
    KathleenCleo.JPG
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 113
  • LaurelBingo.jpg
    LaurelBingo.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 111
  • Nani.jpg
    Nani.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 121
  • Paul%20&%20Sharon%2002.JPG
    Paul%20&%20Sharon%2002.JPG
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 308
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα Γιαννακοπούλου:
Kι όμως η γάτα δεν βγαίνει έξω απο τον φράχτη. 3 εταιρίες βρήκα και κάτι απίστευτα ράφια :blink: που θα βάλω μερικές φωτο πιο κάτω :lol:

Αν θελεις βαλε και τα link απο τα sites για να τα βρουμε...... Οι φρακτες ειναι πολυ καλη περιπτωση ειδικα σε μπαλκονια..... :)

Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να φτιαχτούν ακόμα και για μπαλκόνια.
Λίγα δοκάρια και αρκετά μέτρα πλέγμα και είναι έτοιμα....:P
ακόμα και για παράθυρα υπάρχουν λύσεις...

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSC01032.JPG
    Αντίγραφο από DSC01032.JPG
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 122
Βάλε μας και τα sites!!!

Πολυ καλα αλλα οπως ειπε και η maxi2 πραγματι δεν ειναι δυσκολο να φτιαχτουν απο εμας τους ιδιους.Εγω 11 χρονια τα εχω καταφερει οσο για ραφια και δεν θελω γελια εχω καθησει ωρες ακινητη να κανω το ραφι στον γατουλη

ιχιχιχιιιιι!!!
Απαιχτα τα ράφια - μπορείς να τα δεις και ως αφαιρετικο minimal decor :P :lol: !!

(πράγματι, πάντως, πρόκειται για πολύ απλές κατασκευές - μέχρι κι εγώ ΄τα έχω καταφέρει!! Δε νομίζω πως αξίζει να τα σκάσει κανείς στον ξύπνιο net-έμπορα...)

Tα sites είναι: www.just4cats.com
www.catfence.com
www.catfencein.com

Kαι καλή επιτυχία σε όποιον αποφαφίσει να φτιάξει μόνος του, κυρίως, κάτι τέτοιο :up:

Μία λύση για το μπαλκόνι που βρήκα πολύ βολική και εφάρμοσα είναι η παρακάτω. (έβαλα κα φωτο.)
Έβαλα πορτάκι για γάτες στη μπαλκονόπορτα, έβαλα και δύχτι στα κάγκελα (το γνωστό για τα παιδιά) και διάφανη πλάστική τέντα σε σε όλες τις πλευρές του μπαλκονιού για να βλέπουν έξω χωρίς να κινδυνεύουν να πηδήξουν!
Έχουν κατενθουσιαστεί, όλη μέρα τη βγάζουν στα γατόδεντρα (ειδικά τώρα που ο καιρός φτιάχνει) και η τουαλέτα μετακόμισε στο μπαλκόνι!!

CIMG0377_961599_thumb.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααχχχχ, αυτό το πορτάκι θέλω και γω να βάλω και δεν ήμουν σίγουρη αν μπαίνει και σε τζάμι....ποιός σου το έβαλε και που το βρήκες Γιούλη;;;;;;:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλιότερο θέμα για τα πορτάκια για γάτες, εδώ. ;)

Ααααχχχχ, αυτό το πορτάκι θέλω και γω να βάλω και δεν ήμουν σίγουρη αν μπαίνει και σε τζάμι....ποιός σου το έβαλε και που το βρήκες Γιούλη;;;;;;:up::up::up:
Πήγαινε σε ένα pet shop, ζήτα το πορτάκι της ferplast και ρώτα αν μπαίνει σε τζάμι. Νομίζω πως μπαίνει.
Πρέπει να στο βάλει τζαμάς ή αλουμινάς. Εμένα μου έκανε τη χάρη και μου το έβαλε ο κύριος που έβαλε τις τέντες...
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να το βάλεις σε τοίχο?

Ευχαριστώ πολύυυυυυυ:kiss::kiss::kiss::kiss:

Παρακαλώ!
Θέλει λίγο ψάξιμο και είναι μια διαδικασία, αλλά πραγματικά αξίζει το κόπο, τόσο για τα γατόνια μας, αλλά όσο και για εμάς και το σπίτι μας!!! :up:

Ξέρει κάποιος να μου πει που θα βρω στο forum το θέμα για τις γατοκατασκευές??

Σε ευχαριστώ πολύ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back