felix
Δραστήριο μέλος
Εψαχνα 2 ώρες να βρώ το dxios7@otenet.gr που τελικά ισχύει....τώρα ποιός θα το διαβάσει...δεν ξέρω.
Στείλε εδώ Θανάση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν έχεις μόντεμ στον υπολογιστή σου στέλνεις και φαξΜίλησα με το φιλοζωικό Χίου και μου είπαν οτι εντάξει να στείλουμε μειλ......αλλα αυτοί εκεί στο δημαρχίο δεν ξέρουν απο pc.....
H κοπέλα που μίλησα πρότεινε να τους στείλουμε φαξ.
Δοκιμάστε εδώ 22710-44393 γιατί προς το παρόν δεν έχω φαξ (αλλα θα βρώ)
Ας διαμαρτυρηθούμε μπας και ντραπούν οι ταλιμπάν της Χίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
Όσο βίαιο και αν μπορεί να γίνει το πιο άγριο ζώο..και πάλι δε συγκρίνεται με τις βιαιότητες που είναι ικανός να διαπράξει ο άνθρωπος. Αισθάνομαι ντροπή.
felix
Δραστήριο μέλος
Δεν το έχω αλλα θα το κατεβάσω απο την microsoft αν δουλεύει με adsl.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Συγνώμη για τα "γαλλικά"! Αυτολογοκρίθηκα.....

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα χάσουν τα προτελευταία που είπες;
Έβαλες ένα αστεράκι παραπάνω από αυτό που φαντάστηκα άρα μάλλον λάθος φαντάστηκα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Aspasiapef
Άμα χάσουν τα προτελευταία που είπες;
Εκεί πήγαινε το ".... και ότι άλλο τους περισσεύει" που είπα!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! dxios7@otenet.gr
Είναι το μειλ του δημαρχείου Χίου.
Μπορείτε να τους γράψετε, εγώ το έκανα ήδη.
Χαααααα, έχουν να ακούσουν...
Συγγνώμη αλλά...
Αλήθεια, για να μου φύγει η απορία...αυτοί τί σχέση έχουν;;
Ούτε εγώ ανήκω πλέον στο ανθρώπινο είδος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, θα μπορούσαν ως τοπικές αυτοδιοικήσεις, αυτή και άλλες να στραφούν ξεκάθαρα και επίσημα εναντίων της χρήσης πυροτεχνημάτων, άσχετα αν έγινε αυτό με το σκύλο ή δεν είχε γίνει. Ακόμα καλύτερα δε, ας απαιτήσουν να απαγορευτεί η πώληση πυροτεχνημάτων. Αρχές είναι εξουσία κατέχουν, ας βρουν τρόπο να πράξουν το καλύτερο. Γι αυτό πληρώνονται και είναι κι αυτό μέσα στα καθήκοντά τους. Κι όχι να είναι από τους πρώτους και καλύτερους ως δήμοι και ως κράτος γενικότερα, χρήστες πυροτεχνημάτων…
felix
Δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Δεν λέω, μια τέτοια πράξη δεν δικαιολογείτε, αλλά όταν οι κοινωνία μας μαθαίνει ακόμη και από την καθημερινότητα (π.χ. φράσεις του στυλ "καλά ζώο είσαι") να μην σεβόμαστε τα ζώα είναι λογικό να υπάρχουν τέτοια γεγονότα.
Πρέπει να πάρουμε ως βάση το παραπάνω γεγονός ώστε βελτιώσουμε το μέλλον.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια απίστευτη ιστορία φρίκης με θύμα ένα σκύλο, ηλικίας 2 το πολύ 3 χρόνων, έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες φιλοζωικά σωματεία και φιλόζωους σε όλο τον κόσμο και έχει επιβεβαιώσει -για πολλοστή φορά- πως η έννοια πολιτισμός είναι άγνωστη για κάποιους συμπατριώτες μας. Οσα συνέβησαν τη Μεγάλη Πέμπτη, κοντά στο κέντρο της Χίου, δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Ανθρώπινα κτήνη έδεσαν βεγγαλικά στην κοιλιά του τετράποδου και στη συνέχεια τα πυροδότησαν, με αποτέλεσμα να εκραγούν και να το τραυματίσουν σοβαρά.
Για καλή τύχη του ζώου, ένας από όσους συνάντησαν το σκύλο που αιμορραγούσε, τηλεφώνησε στην υπεύθυνη του φιλοζωικού σωματείου και της είπε ότι «είχε τραυματιστεί».
Η Κάρλι Πρόβεν-Πολίτη πήρε το αυτοκίνητό της και έτρεξε να βρει το χτυπημένο ζώο, νομίζοντας ότι είχε τραυματιστεί από αυτοκίνητο. Μισή ώρα μετά, όταν ιδιώτης κτηνίατρος -άνοιξε προς τιμήν του το ιατρείο του- και εξέτασε το ζώο, διαπίστωσε έκπληκτος ότι στο σώμα του άτυχου ζώου υπήρχαν υπολείμματα από βεγγαλικό.
"Χρειάστηκαν 40 ράμματα. Το ζώο αιμορραγούσε και ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Ο κτηνίατρος το παρακολουθεί στενά, ενώ θα χρειαστεί να πάρει αντιβίωση για 50 ημέρες, για να γίνει καλά", περιγράφει στην «Ε» η κ. Πρόβεν-Πολίτη.
Αργυρώ Μώρου
ΑΠΟ PETS.GR
Προσοχη!
το μειλ dhmchios@otenet.gr δεν λειτουργεί.Αμα στείλετε θα σας έρθει πίσω.
Αυτό που τσέκαρα και είναι σίγουρα σωστό είναι το dxios7@otenet.gr
Μίλησα με το φιλοζωικό Χίου και μου είπαν οτι εντάξει να στείλουμε μειλ......αλλα αυτοί εκεί στο δημαρχίο δεν ξέρουν απο pc.....
H κοπέλα που μίλησα πρότεινε να τους στείλουμε φαξ.
Δοκιμάστε εδώ 22710-44393 γιατί προς το παρόν δεν έχω φαξ (αλλα θα βρώ)
Ας διαμαρτυρηθούμε μπας και ντραπούν οι ταλιμπάν της Χίου.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Και για το μισος, δεν με τιμα, αλλά ειμαι τόσο θυμωμένη που αν μου έλεγαν με βεβαιότητα τους υπευθυνους θα μπορουσα να ανταποδόσω, έστω σε μικρότερο βαθμό τη πράξη..... Και ας με πείτε φανατική και κακιά!!!! Τύψεις δεν θα ειχα!!!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρόκειται για ένα έθιμο, που έχει τις ρίζες του στην εποχή της Τουρκοκρατίας.Το θέαμα είναι φαντασμαγορικό και κάθε χρόνο καθηλώνει Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Τα τελευταία χρόνια η κατασκευή ρουκετών έχει αυξηθεί. Αύξηση όμως έχουν παρουσιάσει τα ατυχήματα, αλλά και οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε σπίτια της Χίου.
madata.gr
Aναίμακτα και χωρίς ζημιές έληξε η συνήθης μάχη των βαρελότων το Πάσχα αν εξαιρέσει κανείς το ατυχές και σοβαρό συμβάν, την M. Tετάρτη στην Oινούσσα με το σκάσιμο αυτοσχέδιας κροτίδας την ώρα κατασκευής της, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό 16χρονο, που τελικά έχασε δύο δάκτυλα του.
Kατά τα άλλα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, ούτε με την ρίψη ρουκετών, που και φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι μόνο εντός Eλλάδας μιας και φέτος το έθιμο, καλύφθηκε και από ξένα τηλεοπτικά συνεργεία.
Oι συνήθεις ζημιές προκλήθηκαν και στα σπίτια κοντά στις δύο εκκλησίες Aγ. Mάρκου και Eρειθιανής, με τους κατοίκους να ανησυχούν ποιος θα καλύψει τα έξοδα αυτά με δεδομένη την οικονομική στενότητα, του Δήμου Oμηρούπολης.

Xαρακτηριστικό ήταν ο φέτος τα γνωστά σύρματα στα σπίτια μπήκαν από λίγους απλήρωτους εργάτες της πρώην Tεχνικής Eταιρείας Bροντάδου και σε εργαζόμενους με δίμηνες συμβάσεις της Nομαρχίας
madata.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool