Φρίκη!! Μίσησα τους ανθρώπους...

Η λάθος ή δεν δέχονται...
Εψαχνα 2 ώρες να βρώ το dxios7@otenet.gr που τελικά ισχύει....τώρα ποιός θα το διαβάσει...δεν ξέρω.
Στείλε εδώ Θανάση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έστειλα αλλά θα στείλω και φαξ τώρα αφού
Μίλησα με το φιλοζωικό Χίου και μου είπαν οτι εντάξει να στείλουμε μειλ......αλλα αυτοί εκεί στο δημαρχίο δεν ξέρουν απο pc.....
H κοπέλα που μίλησα πρότεινε να τους στείλουμε φαξ.
Δοκιμάστε εδώ 22710-44393 γιατί προς το παρόν δεν έχω φαξ (αλλα θα βρώ)
Ας διαμαρτυρηθούμε μπας και ντραπούν οι ταλιμπάν της Χίου.
Αν έχεις μόντεμ στον υπολογιστή σου στέλνεις και φαξ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΦΡΙΚΗ!!!!!!!
Όσο βίαιο και αν μπορεί να γίνει το πιο άγριο ζώο..και πάλι δε συγκρίνεται με τις βιαιότητες που είναι ικανός να διαπράξει ο άνθρωπος. Αισθάνομαι ντροπή.

Θανάση, έχω adsl connex...μήπως ξέρεις εαν λειτουργεί το πρόγραμμα φαξ των windows?
Δεν το έχω αλλα θα το κατεβάσω απο την microsoft αν δουλεύει με adsl.

Μόλις το διάβασα και σοκαρίστηκα. Τι είδους άνθρωποι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο? Είναι αρρωστημένο..... Εμείς φοβόμασταν για τα ζωάκια μας αλλά και για τα αδέσποτα για το πως θα αντιδρούσαν με τα βεγγαλικά το Πάσχα και αυτοί πήγαν κι έδεσαν βεγγαλικά στην κοιλίτσα του καημένου του σκυλάκου? Δεν θέλω να καταριέμαι, αλλά πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι του χρόνου να χάσουν χέρια, πόδια και ότι άλλο τους περισσεύει!!!! Αρ*****α του κερ****τά!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Συγνώμη για τα "γαλλικά"! Αυτολογοκρίθηκα.....:mad:

Aspasiapef
Άμα χάσουν τα προτελευταία που είπες;
Έβαλες ένα αστεράκι παραπάνω από αυτό που φαντάστηκα άρα μάλλον λάθος φαντάστηκα.

Aspasiapef
Άμα χάσουν τα προτελευταία που είπες;

Εκεί πήγαινε το ".... και ότι άλλο τους περισσεύει" που είπα!!!;)

Δεν γίνεται να τα χάσουν διότι δεν έχουν! Όποιος έχει α****** δεν συμπεριφέρεται έτσι στα ζώα!

Έτσι, έτσι chouzouris .Ακριβώς όπως τα λες είναι.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! dxios7@otenet.gr
Είναι το μειλ του δημαρχείου Χίου.
Μπορείτε να τους γράψετε, εγώ το έκανα ήδη.

:) :) :) :) :) :) :P :cool: :rolleyes: :rolleyes: Χαααααα, έχουν να ακούσουν...:rolleyes: Συγγνώμη αλλά...:mad: :mad: :mpliaks: :sick: Αλήθεια, για να μου φύγει η απορία...αυτοί τί σχέση έχουν;;:confused: :redface:
Ούτε εγώ ανήκω πλέον στο ανθρώπινο είδος:) :)

Δεν έχουν αλλά θα μπορούσαν ίσως να δείξουν στον κόσμο ότι νοιάζονται και δεν θα αδιαφορούν μπροστά σε τέτοια γεγονότα. Ας κάνουν κάτι ως αρχές που ειναι, να μεταδώσουν μηνύματα για τα ζώα και τη συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι τους.
Επίσης, θα μπορούσαν ως τοπικές αυτοδιοικήσεις, αυτή και άλλες να στραφούν ξεκάθαρα και επίσημα εναντίων της χρήσης πυροτεχνημάτων, άσχετα αν έγινε αυτό με το σκύλο ή δεν είχε γίνει. Ακόμα καλύτερα δε, ας απαιτήσουν να απαγορευτεί η πώληση πυροτεχνημάτων. Αρχές είναι εξουσία κατέχουν, ας βρουν τρόπο να πράξουν το καλύτερο. Γι αυτό πληρώνονται και είναι κι αυτό μέσα στα καθήκοντά τους. Κι όχι να είναι από τους πρώτους και καλύτερους ως δήμοι και ως κράτος γενικότερα, χρήστες πυροτεχνημάτων…

Αφού αυτό φέρνει πελάτες στο νησι.......πάνε να δουν τους ταλιμπαν να εκτοξεύουν ρουκέτες.Ωραία διασκέδαση.Πολλή κουλτούρα βρε παιδιά.Είναι οι ίδιοι που μετά το βαρύ πένθος της μεγάλης εβδομάδας (για όσους πιστεύουν) πάνε και ξεβρακόνωνται στα σκυλάδικα και πνίγονται στα βρωμο-ουίσκια και χορεύουν τσιφτετέλια και διασκεδάζουν ακούγοντας το "dream team" των παρατράγουδων της Πάνια...υποκριτές.:down:

Αν είναι δυνατόν... Σοκαρίστηκα... Πόσο αποκτηνωμένος πρέπει να είναι κάποιος για να του αρέσει να βλέπει και να κάνει κάτι τέτοιο; Οι άνθρωποι αυτοί χρίζουν πιστευω άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας. Είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. :cry:

Συγνώμη που δεν θα συμεριστώ το μισός αλλά σε τέτοιες πράξεις η λύση δεν είναι να μισούμε, πρέπει να κατανοήσουμε τις ρίζες του προβλήματος και να τις λύσουμε.

Δεν λέω, μια τέτοια πράξη δεν δικαιολογείτε, αλλά όταν οι κοινωνία μας μαθαίνει ακόμη και από την καθημερινότητα (π.χ. φράσεις του στυλ "καλά ζώο είσαι") να μην σεβόμαστε τα ζώα είναι λογικό να υπάρχουν τέτοια γεγονότα.

Πρέπει να πάρουμε ως βάση το παραπάνω γεγονός ώστε βελτιώσουμε το μέλλον.

Αισχος παιδια σπευδω να γραψω κι εγω στο δημαρχειο χιου το εγραψα και στον αργο ... τι χαλι μαυρο ειναι αυτοι οι ανθρωποι πια? δεν εγινε τιποτα να εντοπιστουν? σιγουρα τουσ ειδαν ποιοι εινει και το κρυβουν

Ε το πιο πιθανό να είναι νεαρά άτομα. Όσες φορές έχω ακούσει παρόμοια πράγματα έλεγαν ότι τα έκαναν όταν ήταν νεαροί. ΄΄όταν ήμασταν πιτσιρικάδες….΄΄

Θανάση, συγγνωμη αλλά περασα κατευθειαν στη τελευταια σελίδα καθώς μου ειναι αδύνατον να δω τις φωτο. Κακοπόιησαν ζώα στη Χίο; Μάλλον αν καταλαβα καλα. Αν ειναι ετσι να γραψουμε επιστολή διαμαρτυρίας στο Δημαρχο; Πες μου να το κάνω

Χωρίς φωτογραφίες
Μια απίστευτη ιστορία φρίκης με θύμα ένα σκύλο, ηλικίας 2 το πολύ 3 χρόνων, έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες φιλοζωικά σωματεία και φιλόζωους σε όλο τον κόσμο και έχει επιβεβαιώσει -για πολλοστή φορά- πως η έννοια πολιτισμός είναι άγνωστη για κάποιους συμπατριώτες μας. Οσα συνέβησαν τη Μεγάλη Πέμπτη, κοντά στο κέντρο της Χίου, δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Ανθρώπινα κτήνη έδεσαν βεγγαλικά στην κοιλιά του τετράποδου και στη συνέχεια τα πυροδότησαν, με αποτέλεσμα να εκραγούν και να το τραυματίσουν σοβαρά.
Για καλή τύχη του ζώου, ένας από όσους συνάντησαν το σκύλο που αιμορραγούσε, τηλεφώνησε στην υπεύθυνη του φιλοζωικού σωματείου και της είπε ότι «είχε τραυματιστεί».
Η Κάρλι Πρόβεν-Πολίτη πήρε το αυτοκίνητό της και έτρεξε να βρει το χτυπημένο ζώο, νομίζοντας ότι είχε τραυματιστεί από αυτοκίνητο. Μισή ώρα μετά, όταν ιδιώτης κτηνίατρος -άνοιξε προς τιμήν του το ιατρείο του- και εξέτασε το ζώο, διαπίστωσε έκπληκτος ότι στο σώμα του άτυχου ζώου υπήρχαν υπολείμματα από βεγγαλικό.
"Χρειάστηκαν 40 ράμματα. Το ζώο αιμορραγούσε και ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Ο κτηνίατρος το παρακολουθεί στενά, ενώ θα χρειαστεί να πάρει αντιβίωση για 50 ημέρες, για να γίνει καλά", περιγράφει στην «Ε» η κ. Πρόβεν-Πολίτη.
Αργυρώ Μώρου

ΑΠΟ PETS.GR
Προσοχη!
το μειλ dhmchios@otenet.gr δεν λειτουργεί.Αμα στείλετε θα σας έρθει πίσω.
Αυτό που τσέκαρα και είναι σίγουρα σωστό είναι το dxios7@otenet.gr
Μίλησα με το φιλοζωικό Χίου και μου είπαν οτι εντάξει να στείλουμε μειλ......αλλα αυτοί εκεί στο δημαρχίο δεν ξέρουν απο pc.....
H κοπέλα που μίλησα πρότεινε να τους στείλουμε φαξ.
Δοκιμάστε εδώ 22710-44393 γιατί προς το παρόν δεν έχω φαξ (αλλα θα βρώ)
Ας διαμαρτυρηθούμε μπας και ντραπούν οι ταλιμπάν της Χίου.

Οκ θα στειλω κι εγω μια επιστολή....... ανάλογη της περίστασης. Παιδια, δεν το πιστεύω πως μπορούν να γίνονται τέτοια πράγματα!!!
:( :( :( :down: :down: :down:
Και για το μισος, δεν με τιμα, αλλά ειμαι τόσο θυμωμένη που αν μου έλεγαν με βεβαιότητα τους υπευθυνους θα μπορουσα να ανταποδόσω, έστω σε μικρότερο βαθμό τη πράξη..... Και ας με πείτε φανατική και κακιά!!!! Τύψεις δεν θα ειχα!!!

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον παραδοσιακό ρουκετοπόλεμο την βραδιά της Αναστάσεως στο χωριό Βροντάδος της Χίου και ο Δήμος σε συνεργασία με τη Νομαρχία πήρε μέτρα για την προστασία των σπιτιών γύρω από τις εκκλησιές της Παναγίας της Εριφιανής και του Αγίου Μάρκου, τοποθετώντας ειδικά πλέγματα για να εμποδίσουν τις καταστροφές. Το βράδυ της Ανάστασης κάτοικοι του νησιού εκτοξεύουν μέσα από ειδικά ξύλα ρουκέτες από τη μία εκκλησία στην άλλη, στοχεύοντας στον τρούλο. :lol::lol::lol::lol::lol:Πρόκειται για ένα έθιμο, που έχει τις ρίζες του στην εποχή της Τουρκοκρατίας.
Το θέαμα είναι φαντασμαγορικό και κάθε χρόνο καθηλώνει Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Τα τελευταία χρόνια η κατασκευή ρουκετών έχει αυξηθεί. Αύξηση όμως έχουν παρουσιάσει τα ατυχήματα, αλλά και οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε σπίτια της Χίου.
madata.gr

Aναίμακτα και χωρίς ζημιές έληξε η συνήθης μάχη των βαρελότων το Πάσχα αν εξαιρέσει κανείς το ατυχές και σοβαρό συμβάν, την M. Tετάρτη στην Oινούσσα με το σκάσιμο αυτοσχέδιας κροτίδας την ώρα κατασκευής της, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό 16χρονο, που τελικά έχασε δύο δάκτυλα του.
Kατά τα άλλα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, ούτε με την ρίψη ρουκετών, που και φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι μόνο εντός Eλλάδας μιας και φέτος το έθιμο, καλύφθηκε και από ξένα τηλεοπτικά συνεργεία.
Oι συνήθεις ζημιές προκλήθηκαν και στα σπίτια κοντά στις δύο εκκλησίες Aγ. Mάρκου και Eρειθιανής, με τους κατοίκους να ανησυχούν ποιος θα καλύψει τα έξοδα αυτά με δεδομένη την οικονομική στενότητα, του Δήμου Oμηρούπολης.:hmm::hmm:
Xαρακτηριστικό ήταν ο φέτος τα γνωστά σύρματα στα σπίτια μπήκαν από λίγους απλήρωτους εργάτες της πρώην Tεχνικής Eταιρείας Bροντάδου και σε εργαζόμενους με δίμηνες συμβάσεις της Nομαρχίας

madata.gr

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back