Φρίκη

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

popi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα.
Χθες το πρωί είδα και έζησα το πιο φρικιστικό περιστατικό στη ζωή μου.
Είχαμε σηκωθεί όλοι από νωρίς,ακουγονταν κλαματάκια συνέχεια,αλλά μια και είναι η γατούλα στην αυλή φανταστίκαμε ότι ίσως έκλαιγαν τα μωρά της.
Ας μην πολυλογώ βγήκα κάποια στιγμή να πετάξω τα σκουπίδια και να ετοιμαστώ μετά να πάω τον Πρίγκιπα στον κτηνίατρο.Πάντα τα πηγαίνω τα σκουπίδι στον κάδο της Εθνική Στέγης,για όποιο γνωρίζει από Ν.Σμύρνη για να κοιτάξω και τα αδεσποτάκια,αν έχουν φαί,νερό κι εκεί παθαίνω το σοκ της ζωής μου,μια γριά με ένα παλιό ντενεκέ να κρατά ένα γατάκι στο ένα χέρι και με το άλλο μέσα στο ντενεκέ να πνίγει ένα άλλο.Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να της πω αν μπορώ να πάρω αυτό που κρατάει"πάρτο"μου λέει.Με το που το πήρα στα χέρια ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε,άρχισα να φωνάζω και να την λέω δολοφόνο,έγινε τρομερό σκηνικό.
Μαζεύτηκε κοσμός,αυτή να λέει πως τα γατάκια της είπε ο Δήμαρχος να τα αναλάβει και επειδή εκεί τώρα έχει εκδηλώσεις τα γατιά ενοχλούσαν τους θεατές.:blink: :blink: :blink: :blink:
Είπαμε να καλέσουμε την αστυνομία,ανεβαίνοντας εγώ για το σπίτι βλέπω ότι είχαν εξαφανιστεί και τα γατάκια της αυλής μας,είχε μπει μέσα στην αυλή της πολυκατοικίας και τα είχε πάρει και σκοτώσει όλα,αν και νομίζω πως το μαυράκι που γλύτωσα πρέπει να είναι από αυτά.
Η αστυνομία στην αρχή μας έγραψε κανονικά,αναγκάστικα να πάρω τηλέφωνο τον πρώην μου για να έρθει περιπολικό και να πάμε στο τμήμα να κάνουμε της κυρίας μήνυση,αυτή εκεί να λέει ότι τα γατιά είναι δικά της και ότι της είπε ο δήμαρχος να τα μαζέψει:down: :down:
Τι λέτε θα γίνει τίποτα;
Α και ο επιζων παρέα με τον Πρίγκιπα,τα βρήκαν αμέσως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 19052007097.jpg
    19052007097.jpg
    485,8 KB · Εμφανίσεις: 68
Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή αν ήταν άστεγοι και ενοχλούσαν τις εκδηλώσεις τους το ίδιο θα έκαναν; Έλεος πια! Αφού κατάφερες και έσωσες έστω και ένα πάλι καλά! Όσο για το αν θα γίνει κάτι τι να σου πω δύσκολο το βλέπω, βέβαια ίσως αν ειδοποιούσες κάποιο σωματείο να είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί αυτοί θα ξέρουν πώς να κινηθούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κινούμενος στο πλαίσιο της λογικής της γριάς:
Η γριά καταναλώνει χωρίς να παράγει, άρα είναι φθορά για το κράτος, οπότε πρέπει να την πνίξουμε στον ντενεκέ με το νερό.

χρηστε μου!!!τα γατονια που εχεις εσυ στο μπαλκονι σου ειναι οκ?

Κινούμενος στο πλαίσιο της λογικής της γριάς:
Η γριά καταναλώνει χωρίς να παράγει, άρα είναι φθορά για το κράτος, οπότε πρέπει να την πνίξουμε στον ντενεκέ με το νερό.

Ναι ναι και περνει και συνταξη που θα μπορουσε να παει σε αλλον ανθρωπο!

Τώρα δηλαδή…η γρια νομίζει ότι η δική της παρουσία προκαλεί ευχαρίστηση στους θεατές; Τώρα πια (λίαν επιεικώς) μόνο για κανένα μποστάνι είναι καλή για σκιάχτρο. Οπουδήποτε αλλού μόνο αηδία προκαλεί και καταστροφή του σκηνικού, ετσι να της πείτε.
Μα καλά….. αυτός ο δήμος… της επιτρέπει ακόμα να βγαίνει στο δρόμο; Τς τς τς περίεργη αισθητική…

Ναι ο Πρίγιπας καο ο Όμορφος είναι οκ,αυτά που έπνιξε ήταν τα 8 της αυλής και άλλα 4,δηλαδή 12 συνολικά και γλύτωσα το 13,τόσα μέτρησε ο μπάτσος που ήρθε.
Το μεγαλύτερο δράμα η γάτα που ψάχνει τα μωρά της χθές το βράδυ απλά νιαούριζε παραπονεμένα,σήμερα γυρίζει στην αυλή και κλαίει.Είχα κατέβει κάτω με το μαυρούλι μήπως ερχόταν αλλά δεν καθόταν με τίποτα.Μας σιχάθηκε.

Τώρα δηλαδή…η γρια νομίζει ότι η δική της παρουσία προκαλεί ευχαρίστηση στους θεατές; Τώρα πια (λίαν επιεικώς) μόνο για κανένα μποστάνι είναι καλή για σκιάχτρο. Οπουδήποτε αλλού μόνο αηδία προκαλεί και καταστροφή του σκηνικού, ετσι να της πείτε.
Μα καλά….. αυτός ο δήμος… της επιτρέπει ακόμα να βγαίνει στο δρόμο; Τς τς τς περίεργη αισθητική…

χαχαχα με εκανες και γελασα και τελευταια δεν ειμαι στα καλιτερα μου.αυτο για το μποστανι ηταν ολα τα λεφτα!!!!:D
συμφωνω που να δεις κατι αλλουσ γερους εδω στη λαμια που τη στηνει στο παραθυρο και βλεπει πιος μπενει πιος φευγει μιλαμε πος δε πηρε και ποπ κορν να κατσει και να χαζεβει

:sick: :mad: :mad: Κάτι τέτοιες θέλουν φόλα στο φαγητό τους:down: :down: Κρίμα τα γατάκια:(

Αν είναι δυνατόν. :down: :down: :down: Πόπη τουλάχιστον έσωσες έστω κι ένα. Με αστυνομίες κλπ δυστυχώς δεν νομίζω να βγάλετε άκρη αν και ποτέ δεν ξέρεις. Πρόσεχε τα γατόνια σου και μην τα αφήνεις να βγαίνουν έξω.

:( :( :( Δεν βγαίνουν έξω μόνο στο μπαλκόνι 2ος όροφος και από όλες τις μεριές κλεισμένο με τέντες κάθετες και πέργκολες με λουλούδια.
Δηλαδή τα παιδιά μου έχουν δίκιο αν γραφτώ σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι διαφορετικό;το κακό είχε ήδη γίνει!

εκανες οτι μπορουσες καλυτερο και ενα που σωθηκε παλι καλα!απορω με το κρατος που ζουμε:mad: που ακομα και τωρα που την επιασες επ αυτοφωρω να μην ξερεις τι θα γινει.και μετα σου λενε για κοινωνικο κρατος.τοσο χαλια ειναι η κοινωνια τοσο χαλια και το κρατος

nefeli αν πρόσεξες αν δεν έβαζα μέσο τον πρώην μου ούτε το 100 θα ερχόταν!
Για να γελάουμε και λίγο:1ο τον Πρίγκιπα τον φωνάζαμε χαιδευτικά Πίτσι,γιατί είναι μισό γατάκι,το μαυρούλι τον λέμε Ρίκο για να κάνουν και οι δυο μαζί ένα ΠιτσιΡίκο
2οΓια μαντέψτε το φύλο του;:lol: :lol: :lol:

Έφριξα. :cry: Και εγώ πιστεύω πως αν γραφτείς, έστω και εσπευσμένα, σε σωματείο για την κάλυψη και αν ασκήσετε πιέσεις (καλό το ότι έχετε μέσον);) κάτι θα γίνει, αν μη τι άλλο θα τρομάξει η γριά και θα γίνει σούσουρο.

Όσο για το κουίζ: μη μου πεις πως το μικρό είναι κοριτσάκι;:blink:

χμμ μικρο κεφαλι κοριτσακι!:D μαβρουτσικο ολεεεεεεε

Έφριξα. :cry: Και εγώ πιστεύω πως αν γραφτείς, έστω και εσπευσμένα, σε σωματείο για την κάλυψη και αν ασκήσετε πιέσεις (καλό το ότι έχετε μέσον);) κάτι θα γίνει, αν μη τι άλλο θα τρομάξει η γριά και θα γίνει σούσουρο.

Όσο για το κουίζ: μη μου πεις πως το μικρό είναι κοριτσάκι;:blink:

Κάποια έχει τον γυναικοδιώχτη

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΓΟΡΙ:lol: :lol: :lol: :lol:

Ποπο ειναι πραγματικα φρικη!
Τουλαχιστον ειχες τον πρωην σου και ηρθε η αστυνομια, μπας και φοβηθει λιγο η κ%$#γρια!:down: :down: :down:

Και επισης, παρε ενα τηλεφωνο το δημαρχο να το ρωτησεις αν πραγματι εβαλε την γρια να το κανει αυτο(σιγα μην πει ναι).

ιχ αγορι ε πο πο :P

Σε τι χώρα ζούμε!!

Άλλο ένα φρικτό περιστατικό που δείχνει το μεγαλείο του Έλληνα!!
Θα πρέπει πάντα να καταγγέλλονται τέτοιου είδους πράξεις στην αστυνομία και σε σωματεία.:mad:

Δεν ξερω εαν παρακολουθεί κανείς στο ANIMAL PLANET την αστυνομία ζώων που υπάρχει σε ΗΠΑ & Αγγλία (ANIMAL COPS HOUSTON,κτλπ) αλλά είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές.
Με ενθουσιάζει όταν επιβάλλονται υψηλές χρηματικές ποινές καθώς και φυλάκιση σε 'οσους τυραννούν ή εγκαταλε'ιπουν ζωάκια!!

Φυσικά αυτά για την Ελλάδε είναι έτη φωτός μακριά...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ.αν ειμουν στη θεση σου θα την εσπαγα στο ξυλο.. κανε μηνυση στην αστυνομια να φαει κανα τριμηνο στη φυλακη η να πληρωσει προστιμο η σκυλα !!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back