Είχαμε σηκωθεί όλοι από νωρίς,ακουγονταν κλαματάκια συνέχεια,αλλά μια και είναι η γατούλα στην αυλή φανταστίκαμε ότι ίσως έκλαιγαν τα μωρά της.
Ας μην πολυλογώ βγήκα κάποια στιγμή να πετάξω τα σκουπίδια και να ετοιμαστώ μετά να πάω τον Πρίγκιπα στον κτηνίατρο.Πάντα τα πηγαίνω τα σκουπίδι στον κάδο της Εθνική Στέγης,για όποιο γνωρίζει από Ν.Σμύρνη για να κοιτάξω και τα αδεσποτάκια,αν έχουν φαί,νερό κι εκεί παθαίνω το σοκ της ζωής μου,μια γριά με ένα παλιό ντενεκέ να κρατά ένα γατάκι στο ένα χέρι και με το άλλο μέσα στο ντενεκέ να πνίγει ένα άλλο.Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να της πω αν μπορώ να πάρω αυτό που κρατάει"πάρτο"μου λέει.Με το που το πήρα στα χέρια ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε,άρχισα να φωνάζω και να την λέω δολοφόνο,έγινε τρομερό σκηνικό.
Μαζεύτηκε κοσμός,αυτή να λέει πως τα γατάκια της είπε ο Δήμαρχος να τα αναλάβει και επειδή εκεί τώρα έχει εκδηλώσεις τα γατιά ενοχλούσαν τους θεατές.
Είπαμε να καλέσουμε την αστυνομία,ανεβαίνοντας εγώ για το σπίτι βλέπω ότι είχαν εξαφανιστεί και τα γατάκια της αυλής μας,είχε μπει μέσα στην αυλή της πολυκατοικίας και τα είχε πάρει και σκοτώσει όλα,αν και νομίζω πως το μαυράκι που γλύτωσα πρέπει να είναι από αυτά.
Η αστυνομία στην αρχή μας έγραψε κανονικά,αναγκάστικα να πάρω τηλέφωνο τον πρώην μου για να έρθει περιπολικό και να πάμε στο τμήμα να κάνουμε της κυρίας μήνυση,αυτή εκεί να λέει ότι τα γατιά είναι δικά της και ότι της είπε ο δήμαρχος να τα μαζέψει
Τι λέτε θα γίνει τίποτα;
Α και ο επιζων παρέα με τον Πρίγκιπα,τα βρήκαν αμέσως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γριά καταναλώνει χωρίς να παράγει, άρα είναι φθορά για το κράτος, οπότε πρέπει να την πνίξουμε στον ντενεκέ με το νερό.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κινούμενος στο πλαίσιο της λογικής της γριάς:
Η γριά καταναλώνει χωρίς να παράγει, άρα είναι φθορά για το κράτος, οπότε πρέπει να την πνίξουμε στον ντενεκέ με το νερό.
Ναι ναι και περνει και συνταξη που θα μπορουσε να παει σε αλλον ανθρωπο!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα καλά….. αυτός ο δήμος… της επιτρέπει ακόμα να βγαίνει στο δρόμο; Τς τς τς περίεργη αισθητική…
Το μεγαλύτερο δράμα η γάτα που ψάχνει τα μωρά της χθές το βράδυ απλά νιαούριζε παραπονεμένα,σήμερα γυρίζει στην αυλή και κλαίει.Είχα κατέβει κάτω με το μαυρούλι μήπως ερχόταν αλλά δεν καθόταν με τίποτα.Μας σιχάθηκε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα δηλαδή…η γρια νομίζει ότι η δική της παρουσία προκαλεί ευχαρίστηση στους θεατές; Τώρα πια (λίαν επιεικώς) μόνο για κανένα μποστάνι είναι καλή για σκιάχτρο. Οπουδήποτε αλλού μόνο αηδία προκαλεί και καταστροφή του σκηνικού, ετσι να της πείτε.
Μα καλά….. αυτός ο δήμος… της επιτρέπει ακόμα να βγαίνει στο δρόμο; Τς τς τς περίεργη αισθητική…
χαχαχα με εκανες και γελασα και τελευταια δεν ειμαι στα καλιτερα μου.αυτο για το μποστανι ηταν ολα τα λεφτα!!!!
συμφωνω που να δεις κατι αλλουσ γερους εδω στη λαμια που τη στηνει στο παραθυρο και βλεπει πιος μπενει πιος φευγει μιλαμε πος δε πηρε και ποπ κορν να κατσει και να χαζεβει
myrtos
Δραστήριο μέλος
Κάτι τέτοιες θέλουν φόλα στο φαγητό τους
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βγαίνουν έξω μόνο στο μπαλκόνι 2ος όροφος και από όλες τις μεριές κλεισμένο με τέντες κάθετες και πέργκολες με λουλούδια.Δηλαδή τα παιδιά μου έχουν δίκιο αν γραφτώ σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι διαφορετικό;το κακό είχε ήδη γίνει!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
που ακομα και τωρα που την επιασες επ αυτοφωρω να μην ξερεις τι θα γινει.και μετα σου λενε για κοινωνικο κρατος.τοσο χαλια ειναι η κοινωνια τοσο χαλια και το κρατοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για να γελάουμε και λίγο:1ο τον Πρίγκιπα τον φωνάζαμε χαιδευτικά Πίτσι,γιατί είναι μισό γατάκι,το μαυρούλι τον λέμε Ρίκο για να κάνουν και οι δυο μαζί ένα ΠιτσιΡίκο
2οΓια μαντέψτε το φύλο του;

ruko
Διάσημο μέλος
κάτι θα γίνει, αν μη τι άλλο θα τρομάξει η γριά και θα γίνει σούσουρο.Όσο για το κουίζ: μη μου πεις πως το μικρό είναι κοριτσάκι;

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
μαβρουτσικο ολεεεεεεεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφριξα. :cry: Και εγώ πιστεύω πως αν γραφτείς, έστω και εσπευσμένα, σε σωματείο για την κάλυψη και αν ασκήσετε πιέσεις (καλό το ότι έχετε μέσον)κάτι θα γίνει, αν μη τι άλλο θα τρομάξει η γριά και θα γίνει σούσουρο.
Όσο για το κουίζ: μη μου πεις πως το μικρό είναι κοριτσάκι;![]()
Κάποια έχει τον γυναικοδιώχτη
ΑΓΟΡΙ

Τουλαχιστον ειχες τον πρωην σου και ηρθε η αστυνομια, μπας και φοβηθει λιγο η κ%$#γρια!
Και επισης, παρε ενα τηλεφωνο το δημαρχο να το ρωτησεις αν πραγματι εβαλε την γρια να το κανει αυτο(σιγα μην πει ναι).
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

mariag
Νεοφερμένο μέλος
Άλλο ένα φρικτό περιστατικό που δείχνει το μεγαλείο του Έλληνα!!
Θα πρέπει πάντα να καταγγέλλονται τέτοιου είδους πράξεις στην αστυνομία και σε σωματεία.
Δεν ξερω εαν παρακολουθεί κανείς στο ANIMAL PLANET την αστυνομία ζώων που υπάρχει σε ΗΠΑ & Αγγλία (ANIMAL COPS HOUSTON,κτλπ) αλλά είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές.
Με ενθουσιάζει όταν επιβάλλονται υψηλές χρηματικές ποινές καθώς και φυλάκιση σε 'οσους τυραννούν ή εγκαταλε'ιπουν ζωάκια!!
Φυσικά αυτά για την Ελλάδε είναι έτη φωτός μακριά...
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool