Φρίκη

• Thread starter Thread starter felix
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κι εγώ μέσα είμαι!
Πάμε όλες μαζί να διαμαρτυρηθούμε και να πούμε οτι το είδαμε.
Κωλόγρια, να πληρώσει.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρώτησα το σωματειο μας και μου ειπαν οτι μια κα την επιασες στα πρασα μπορεις να την πας αυτοφορο που δικαζεται στο 24 ωρο μέσα οποτε προσπαθησε να επικοινωνησεις με το στραυ η το σπαζ που λεει η αγγελικη γιατι επειγει να γινει κατι τωρα που ειναι φρεσκο κι εχεις κι ολη την υποστηριξη μας:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού την άφησε να φύγει η αστυνομία, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι με το αυτόφωρο... Το θέμα είναι παιδιά να δικαστεί, έστω και μετά από 1 χρόνο. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να υποβληθεί μήνυση.

Αφου υπηρχαν μαρτυρες και η αστυνομια, ειναι κριμα να χαθει ετσι ευκαιρια να καταγγελθει η γρια.
Ποπι, παλεψε το οσο μπορεις!:)

Ποπι μπορει να μην την ειδαν αλλα με τη φασαρια που εγινε δεν υπαρχουν ατομα που την ακουσαν να αποδεχεται πως τα σκοτωσε; Ακομη κι αυτο αρκει!!! Ενορκες καταθεσεις να δωσουν. Δεν ειναι τιποτα ουτε μπλεκουν πουθενα. Δεκα λεπτα υποθεση να υπογραψουν. Συνηθως ειναι κ τυποποιημενα αυτα. Ακουσα τη χ να λεει πως τα σκοτωσε και τιποτα αλλο. Στη γειτονια δεν ξερεις κανεναν που να ηρθε;
Μετα βαση καταστατικου οι φιλοζωικες οργανωσεις δεν εχουν ενομο συμφερον να μηνυσουν επισης; Η προστασια ζωων ειναι σκοπος τους. Δεν το ξερω αυτο αλλα το ρωταει κανεις. Γνωριζει κανεις αν αυταπαγγελτα μυνηεται κανεις σε περιπτωση που σκοτωσει αδεσποτο; Θα παρω και την Ελληνικη φιλοζωικη αυριο βρε παιδια μηπως μαθω τιποτα.....
Σιγουρα να τιμωρηθει!!! Ποπι ποση διαθεση εχεις να ασχοληθεις; Οι γειτονισσες που επισης υπεβαλλαν μηνυση;

αν ειναι δυνατων!! τα στοιχεια της τα θέλω και εγω!!! και βεβαια ειμαι μεσα σε οτι κανετε... αναρωτιεμαι ταν το ευρωπαικο δικαστηριο μπορει να κανει κατι σε τετοιες πςριπτωσεις... ξερει κανεις????
ψωφογρια:down: :down: :mad:

Από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα που πια έγινε επικίνδυνο για την υγεία μου αγωνίστηκα με νύχια και με δόντια για να βρω μια άκρη για αυτές τις ψυχούλες.Άφησα και την δουλειά μου και δεν ξέρω ακόμα αν την έχασα για να βρω το δίκιο για αυτές τις δόλιες ψυχούλες.Φώναξα σε αστυνομίες,σε δημαρχείο μέσα,σε <<φιλοζωικές>>,όπου μπορείτε να σκεφτείτε.Νομίζω η Ασπασία ρώτησε αν την μύνηση την έκανα στον πρώην μου,όχι ,στο μόνο που χωρίς να του πω για πιο λόγο το ήθελα μπόρεσα να έρθει το 100.Εγώ προσωπικά κατέληξα πως όλοι ξέρουν απλά επείδη τους έπιασα στα πράσα προσπάθησαν να τα κουκουλώσουν, τι πρωτότυπο για την Έλλάδα!από φιλοζωική άκουσα οτι η συγκεκριμένη κυρία που τους το είπα εγώ σκοτώνει και νεογέννητα με μπαμπάκι με αιθέρα και το βρήκαν σωστό γιατί έτσι δεν υποφέρουν!!!!!!!!
Να μην πολυλογώ θέλω να σας πω ότι έκανα ότι μπορούσα αλλά αν αυτά μπορούν να γίνουν εγώ αρνούμε να παίξω στο στημένο παιχνίδι τους ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ από το ανθρώπινο είδος,ανήκω σε άλλο πλανήτη,σε μια δική μου πραγματικότητα,δεν ξέρω αλλά δεν γίνομαι πιόνι κανενός.
Πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό έχω 5 παιδιά να μεγαλώσω,3 γάτες να φροντίσω,ντρέπομαι γιατί ζήτησα από τη Φένια να ζητήσει από τον κ.Πάνο να πάω τα μωράκια να τα δει και να τον πληρώσω αργότερα,δυστυχώς λόγω εγωισμού δεν τα πήγα,λυπάμε Φένια όταν μπορέσω!
Συγνώμη αν δεν βγάζετε κάποιο νόημα,αλλά χρειάζετε λίγο να ηρεμήσω,θα ηρεμήσω με το δικό μου τρόπο,παιδιά,γατιά,μουσική.:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Πόπη μου είμαστε μαζί σου σε ό,τι κι αν θελήσεις.
Σε θέλουμε κοντά μας δυνατή! Ως εκ τούτου, μην στενοχωριέσαι!!!

Πόπη μην απελπίζεσαι, αν και έχεις δίκιο...:/: κάτι τετοια υποκήμενα πρεπει να πληρωνουν γιατί προσβάλουν το ανθρώπινο είδος...:down: :down: είμαστε μαζι σου

:down: :mad: :mad: :mad: εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα παντως να συγκρατησω τα νευρα μου,,μπορει να της εφερνα τον κουβα στο κεφαλι,,και αυτη η γρια μπορει να την δεις την κυριακη να σταυροκοπιεται στην εκκλησια και να το παιζει θρησκα,,αλλα το γατακι που δεν της εφταιξε τιποτα το βρηκε το κουραγιο να το πνιγει....α ρε σαπουνι στη σκαλα που θελει...

:( Ελπίζω να μην σας τρόμαξα με το εγκεφαλικό ψιλό,ψιλό ήταν τόσο που μου έχει αφήσει ένα τσαχπίνικο τικ στόμα μάτι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ βρε Πόπη! Ποσα καρπούζια να χωρέσουν σε μια μασχάλη? Με τόσα παιδιά, γατιά και πρόβλημα υγείας προσπαθείς να σώσεις τον κόσμο! Δυστυχώς όταν υπάρχουν τόσοι μλκ γύρω μας σαν την παλιόγρια, τους αστυνομικούς που μπορεί να μην κατέγραψαν καν την μήνυση και τον Δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες να αδιαφορούν τι μπορείς να κάνεις?:( :( :(
Κοίτα τον εαυτό σου, τα παιδιά σου που έχουν και τις εξετάσεις να σκεφτούν, χάιδεψε τα γατάκια σου και κάτσε να ηρεμήσεις λίγο...

Πόπη κάτσε να ηρεμήσεις. Δεν σου χρειάζονται άλλα άγχη, αρκετά έχεις. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα και θα πρέπει να γίνουμε αναίσθητοι για να μην τρελαθούμε.

Πόπη κάτσε να ηρεμήσεις. Δεν σου χρειάζονται άλλα άγχη, αρκετά έχεις. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα και θα πρέπει να γίνουμε αναίσθητοι για να μην τρελαθούμε.
Οχι καλυτερα σκληροι! (Δεν ειν' κακό...;) )

Βρε ποπι γιατι δεν ζητησες τη βοηθεια μας για τα γατακια???

Μακαρι να τιμωρηθει η σκ@#$%γρια και δικαιωθει ο αγωνας σου!
Για οτι θελησεις ειμαστε διπλα σου!:)

Παιδιά μίλησα με <<φιλοζωική>> που αναφέρετε εδώ μου είπαν και να βρουν μάρτυρες να αναλάβει και ο Αγγελάτος,αλλά όταν άκουσα αυτό ότι ''τα μικρα καλά κάνει και τα σκωτώνει με μπαμπάκι και αιθέρα'' εκεί πια ήταν που τα πήρα κανονικά,το πόσο είναι μετράει;

Καλησπέρα,

Μένω στη Νέα Σμύρνη και είμαι δημοσιογράφος.
Διάβασα με προσοχή το post σου. Σήμερα έζησα παρόμοιο περιστατικό, επίσης στη Ν. Σμύρνη: Την τελευταία στιγμή έσωσα ένα γατάκι μαζί με τη φίλη μου από σίγουρο θάνατο. Το έβαλε σε μια σακούλα ένας γέρος και προσπαθούσε να το πνίξει, τον είδαμε από το μπαλκόνι και τρέξαμε να τον προλάβουμε και μας όρμηξε αλλά τελικά καταφέραμε να του πάρουμε τη σακούλα από τα χέρια και να βγάλουμε (έντρομο) το γατάκι το οποίο με το ζόρι ανέπνεε, καθώς είναι μόλις μερικών εβδομάδων και πολύ αδύναμο. Μας διαολόστειλε αυτός και η οικογένειά του και η γειτονιά απλώς αδιαφόρησε όπως πάντα.

Αν έχεις την καλοσύνη, δώσε μου όποιες λεπτομέρειες έχεις σχετικά με την υπόθεση που ανέφερες, ή στείλε μου κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σου, ώστε να έχω τη δυνατότητα να το διερευνήσω.

Ελπίζω, τουλάχιστον όλοι μαζί, να καταφέρουμε αντιμετωπίσουμε αυτά τα αίσχη.

Από το ίδιο σχεδόν σημείο που σώσαμε σήμερα το γατάκι, σώσαμε και τον "Ζιζού", ο οποίος ζει μαζί μας τους τελευταίους 7 μήνες και είναι αξιαγάπητος...

Περιμένουμε μήνυμά σου στο getman1844@yahoo.gr

Κώστας & Μαίρη
[σου στείλαμε το ίδιο κείμενο και σαν προσωπικό μήνυμα, για ν α το λάβεις νωρίτερα]

καλως ηρθες ζιζου μεγαλη μας χαρα που σε εχουμε εδω εσενα κ την καλη σου καλη διαμονη κ μπορεις να βρεις πολλες χρησιμες πληροφοριες

Καλώς σας βρήκαμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back