Φρίκη

Κώστα κι εγώ Ν.Σμύρνη μένω. Νομίζεις ότι μπορούμε να οργανώσουμε κάτι εδώ για τα αδέσποτα? Σε τοπική εφημερίδα καταγγελία δε νομίζω να κάνει κάτι. Αν όμως μαζευτούμε κάποια άτομα και πάμε στον Δήμαρχο? Απ'όσο ξέρω κι έχω ρωτήσει σαν Δήμος δεν έχουμε καμιά σχετική υπηρεσία. Μήπως να τους ταρακουνήσουμε μπας και το πάρουν απόφαση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία μου καλή σου μέρα,στο Δημαρχείο και στην κ.Σοφού έφτασα κι εγώ και έκαναν ότι δεν ξερουν τίποτα αν και έχουν κι άλλες καταγγελίες.Εγώ θα αποσυρθώ γιατί μου φαίνετε ότι τα παιδιά είναι μέλη της <<φιλοζωικής>>που δέχοντε να θανατώνοντε τα μωράκια με αιθέρα,το πνίξιμο τους φάνηκε φρικιαστικό μονάχα,γιατί το λέω αυτό μπαίνεις μέσα στο site και η μόνη σου κίνηση είναι να διαβάσεις το δικό μου μήνυμα;
Ασπασία πριν φύγουν τα παιδιά μου είπαν ότι ξέρουμε ένα πολύ γνωστό δημοσιογράφο και τρελό γατόφιλο γράφει και στο ΄Εθνος,περιδικά κλπ,για να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω τι να διαβάσει μπορείς να μου πεις τα θέματα που έχουμε ανοίξει για αυτά τα θέματα,ίσως μας βοηθήσει και με την τηλεόραση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η φιλοζωικη είναι για κλάματα.:mad: ΠΟΤΕ δεν βοήθησε και όταν πριν πολλά χρόνια είχα χάσει τον πρώτο μου σκύλο έμαθα ότι αν δεν αναζητηθούν σκυλιά που μαζεύουν, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τα σκοτώνουν. Μετά από αυτό παρόλο που πήγαινα α γυμνασίου δεν ξανά ασχολήθηκα μαζί τους:mad:
Πόπι καλή δύναμη!!!!!!!

Τέλος καλό...

Κι όμως, με λίγη πίεση στη φιλοζωϊκή (τηλεφωνήματα για να μάθουμε ποιος θα πάρει τελικά το γατάκι που πριν λίγες μέρες πήγε να πνίξει ο "γείτονάς" μας), μας τηλεφώνησε χθες η μητέρα ενός κτηνιάτρου της φιλοζωϊκής, η οποία προσφέρθηκε να κρατήσει στο σπίτι της το γατάκι και μας ενημέρωσε πως είναι μια χαρά, άρχισε να μεγαλώνει και να ζωηρεύει...Σύντομα θα καταφέρουμε μάλλον να πάμε να το δούμε, γιατί η κυρία αυτή φάνηκε πολύ ευγενική και όπως φαίνεται το γατάκι έπεσε σε καλά χέρια. Μιλήσαμε και με τον κτηνίατρο και μας διαβεβαίωσε πως όλα θα είναι εντάξει και να μην ανησυχούμε άλλο.

Ας τολμήσουμε να πούμε πως μια ακόμη ψυχούλα σώθηκε(για να μην ακούμε μόνο δυσάρεστες ειδήσεις) :D

Από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα που πια έγινε επικίνδυνο για την υγεία μου αγωνίστηκα με νύχια και με δόντια για να βρω μια άκρη για αυτές τις ψυχούλες.Άφησα και την δουλειά μου και δεν ξέρω ακόμα αν την έχασα για να βρω το δίκιο για αυτές τις δόλιες ψυχούλες.Φώναξα σε αστυνομίες,σε δημαρχείο μέσα,σε <<φιλοζωικές>>,όπου μπορείτε να σκεφτείτε.Νομίζω η Ασπασία ρώτησε αν την μύνηση την έκανα στον πρώην μου,όχι ,στο μόνο που χωρίς να του πω για πιο λόγο το ήθελα μπόρεσα να έρθει το 100.Εγώ προσωπικά κατέληξα πως όλοι ξέρουν απλά επείδη τους έπιασα στα πράσα προσπάθησαν να τα κουκουλώσουν, τι πρωτότυπο για την Έλλάδα!από φιλοζωική άκουσα οτι η συγκεκριμένη κυρία που τους το είπα εγώ σκοτώνει και νεογέννητα με μπαμπάκι με αιθέρα και το βρήκαν σωστό γιατί έτσι δεν υποφέρουν!!!!!!!!
Να μην πολυλογώ θέλω να σας πω ότι έκανα ότι μπορούσα αλλά αν αυτά μπορούν να γίνουν εγώ αρνούμε να παίξω στο στημένο παιχνίδι τους ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ από το ανθρώπινο είδος,ανήκω σε άλλο πλανήτη,σε μια δική μου πραγματικότητα,δεν ξέρω αλλά δεν γίνομαι πιόνι κανενός.
Πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό έχω 5 παιδιά να μεγαλώσω,3 γάτες να φροντίσω,ντρέπομαι γιατί ζήτησα από τη Φένια να ζητήσει από τον κ.Πάνο να πάω τα μωράκια να τα δει και να τον πληρώσω αργότερα,δυστυχώς λόγω εγωισμού δεν τα πήγα,λυπάμε Φένια όταν μπορέσω!
Συγνώμη αν δεν βγάζετε κάποιο νόημα,αλλά χρειάζετε λίγο να ηρεμήσω,θα ηρεμήσω με το δικό μου τρόπο,παιδιά,γατιά,μουσική.:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Ποπη πες μου σε παρακαλω ποια ειναι η φιλοζωικη που ειπε τετοια μαλακια??

Και εκκληση σε ολους μη λετε απλα φιλοζωικη και φορτωνονται και οι καλες τη κακη φημη της μιας, πειτε συγκεκριμενο σωματειο με το οποιο ειχατε προβλημα για να το ξερουμε ολοι.

Να το ξαναπουμε?

Μην περιμενουμε τιποτα απο δημους,αστυνομια και αρχες...Τα στοιχεια της παλιογριας μπορουμε να τα βρουμε?

Ποπη μου το καταρχην και βασικοτερο ειναι να εισαι καλα εσυ.
Στην Ελλαδα χρειαζεται να εισαι λιγο χοντροπετσος οταν ασχολεισαι με καποια πραγματα. Αν δεν το καταφερεις θα υποφερεις. Γενικα θελει απιστευτη υπομονη, επιμονη, συνεχη ενοχληση και αν ο νομος ειναι με το μερος σου καποια στιγμη,καποτε, θα το βρεις το δικιο σου. Αλλα αν σκασει κανεις νωριτερα, παθει εγκεφαλικο κλπ, τους κανει και τη χαρη να αυτοζημιωνεται. Και δεν αξιζει. Καλυτερα να τους σπαει κανεις τα νευρα επιμενοντας χαμογελαστα κι ας παθουν εκεινοι κριση......

Τι λέτε ρε παιδιά;Γιατί να της κάνουμε μήνυση της γυναίκας;
Έναν ελεύθερο σκοπευτή θέλουμε και τη φωτογραφία της...
Άλλωστε,ούτε αυτή θα πονέσει όπως δεν πονούν και τα νεογέννητα...

Το θέμα δεν το έχω αφήσει παιδιά,απλώς το έχουν αναλάβει άλλοι που αντέχουν.
Δυστυχώς αν και έχω περάσει πολλά δεν μπορώ να πιάσω ούτε λιγη χοντροπετσιά γιαυτό γίνετε και ότι γίνετε,αλλά όπως λες Χριστίνα μου αυτό που τους τρελένε περισσότερο είναι να σε βλέπουν να γελάς και να κάνεις και τους άλλους να περνουν καλά.Το καλύτερο όπλο.

Τι λέτε ρε παιδιά;Γιατί να της κάνουμε μήνυση της γυναίκας;
Έναν ελεύθερο σκοπευτή θέλουμε και τη φωτογραφία της...
Άλλωστε,ούτε αυτή θα πονέσει όπως δεν πονούν και τα νεογέννητα...
:up: :lol: :up: :lol:
Παιδια παντως κι εγω δεν ειμαι παντα τερας ηρεμιας και υπομονής με όλα αυτα, οποτε σε καταλαβαινω Πόπι....
Αλλα αυτο με την ηρεμη διεκδίκιση εχει πλάκα ωρες ωρες
Και πού να το κανεις σε καβγά όταν ο άλλος εχει παθει υστερια..... Απόλαυση

Αλλα αυτο με την ηρεμη διεκδίκιση εχει πλάκα ωρες ωρες
Και πού να το κανεις σε καβγά όταν ο άλλος εχει παθει υστερια..... Απόλαυση
Πίστεψέ με δεν έχει καθόλου πλάκα! Μου συμβαίνει συνέχεια γιατί εγώ είμαι νευρική και ο άνδρας μου τέρας ηρεμίας. Με τρελλαίνει αυτό!!!:mad: :mad: :mad:

Ασπασία μου 2 πράγμα τα μου έμειναν από αυτά που μου έλεγε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρή,το ένα είναι πως όσο και αν φωνάζω τελικά θα χάσω το δίκιο μου,και μου το έλεγε ένας άνθρωπος που όταν νευρίαζε τον άκουγε όλη η γειτονία:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το ίδιο πάθενα κι εγώ με τον πρωην μου εγώ να βράζω και να είμαι έτοιμη να κάνω φόνο από τα νεύρα μου και αυτός πέρα βρέχει:blink: :blink: :blink: .Μέχρι που χτύπησε το πρώτο καμπανάκι κι εκεί σκέφτηκα πως αν φύγω εγώ τα παιδιά μου θα μέναν με έναν άνθρωπο που δεν ήθελαν να βλέπουν,οπότε υιοθέτησα την στάση την δική του,ε αυτό ήταν όλα άλλαξαν,όταν βλέπει ο άλλος ότι δεν τσιμπάς πέφτει αυτός κατευθείαν και δαγκώνει το δόλωμα,μόνο που εσύ ποιά ξέρεις ότι το δόλωμα από πίσω έχει και αγκίστρι.
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο,:lol: :lol: :lol: :lol: ακούγετε σαν διαφήμιση αλλά είναι αλήθεια.Ξεκίνα με πολύ μικρά βηματάκια και θα με θυμηθείς.
Κι εγώ τι κατάλαβα εκείνη τη μέρα που έτρεχα από δω και από κει για τα γατάκια; να νευριάσω τόσο πολύ που κατάνησα λίγο:bleh: και με πλακώσαν στις ηρεμιστικές για να στανιάρω και να γίνω:blink: .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

η "ηρεμία" του ενός όταν ο άλλος έχει νεύρα είναι το χειρότερο βασανιστήριο!!!:D

Να βγεις σε κανάλι , στείλε μαιλ σε όσες εκπομπές μπορείς, κάνε ρόμπα τον Δήμο , αφού έχει να κάνει με δημάρχους θα δώσουν σημασία

ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ

Παιδιά φρίκαρα με το θέμα, είμαι και στο γραφείο και θα με πιάσουν τα κλάμματα και θα με κοιτάνε όλοι καλά καλά...

Δυστυχώς παλιόγριες τέτοιες και τέτοια ανθρωποειδή (γιατί άνθρωποι δεν είναι σίγουρα) υπάρχουν παντού. Τα μεγάλα κεφάλια θέλουν ταρακούνημα. Οι νόμοι θέλουν ξεσκόνισμα. Να ήταν τα πράγματα πιο αυστηρά θα σου έλεγα εγώ αν θα τολμούσε καμμιά κωλόγρια να ξεσπάσει στα γατάκια. Αλλά τα βλέπουν όλα ίσωμα.
Δεν μπορεί, κάτι θα μπορούμε να κάνουμε για να τους ταρακουνήσουμε βρε παιδιά....

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :

Επανέρχομαι στο θέμα της Πόπης για να μην ανοίξω ξεχωριστό. Ο ανηψιός μου γυρνόντας από βόλτα στην Πλατεία Ν.Σμύρνης είπε ότι όλα τα αδέσποτα σκύλοι και γάτες σέρνονται σε άθλια κατάσταση μάλλον από τη ζέστη. Πήρε μάλιστα μπουκάλι νερό και προσπάθησε να δώσει σε κάποια σκυλάκια. Το συζητήσαμε με την αδελφή μου η οποία είπε να πάμε στο petshop και να αγοράσουμε μπωλάκια και να βάλουμε σε ορισμένα σημεία στην πλατεία νεράκι για τα αδέσποτα. Διαφώνισα γιατί φοβάμαι ότι κάποιοι καλοθελητές βλέποντας τα μπωλάκια μπορεί να ρίξουν φόλα ή ότιδήποτε και να κάνουμε κακό αντί για καλό. Ανέφερα μάλιστα και την περίπτωση της γιαγιάς που έπνιξε τα γατάκια με τις ευλογίες όπως είπε του δημάρχου. Τότε μου είπε η αδελφή μου ότι ξέρει τον Δήμαρχο, ο οποίος ήταν συμμαθητής και παλιός φίλος του γαμπρού μου και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Τη ρώτησα αν έχει τηλέφωνο απευθείας και αν έχει την άνεση να πάρει να ζητήσει ραντεβού να πάμε να συζητήσουμε για το θέμα των αδέσποτων και είπε ότι θα το κάνει!:up: Ελπίζω να το κανονίσει σύντομα γιατί με το που θα συμπληρώσει το μηχανογραφικό ο ανηψιός μου φεύγουν οικογενειακώς διακοπές. Θα χαρώ πολύ να του τα πω ένα χεράκι του αγαπητού μας κ.Κουτελάκη...:mad:

Πω πω, μπράβο Ασπασία, αυτή είναι εξαιρετική ευκαιρία!!
Σκέψου από πριν τι θα του πεις και ποια θέματα θέλεις να θίξεις γιατί οι πολιτικοί το 'χουνε το κουσούρι να γυρνάνε την κουβέντα όπου θέλουνε και να μη σ' αφήνουν να σταυρώσεις λέξη. :down:

Εγώ θέλω να ζητήσω από την Πόπη να μας πει ποια φιλοζωική ήταν αυτή που είπε για τα γατάκια και το πνίξιμο. Και να συμφωνήσω με τη yasmin ότι δεν πρέπει να λέμε γενικά φιλοζωική αλλά να αναφέρουμε συγκεκριμένο σωματείο- είτε για καλό, είτε για κακό- ούτως ώστε να ξέρει ο καθένας μας που να απευθυνθεί για κάποιο περιστατικό.

Δεν ξερω εαν παρακολουθεί κανείς στο ANIMAL PLANET την αστυνομία ζώων που υπάρχει σε ΗΠΑ & Αγγλία (ANIMAL COPS HOUSTON,κτλπ) αλλά είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές.
Με ενθουσιάζει όταν επιβάλλονται υψηλές χρηματικές ποινές καθώς και φυλάκιση σε 'οσους τυραννούν ή εγκαταλε'ιπουν ζωάκια!!

Εγω το βλεπω και μ αρεσει πολυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back