Φρίκη

felix

Δραστήριο μέλος

Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα.
Αν αντέχετε δείτε το....πρόκειται για φρικτό βίντεο-ταινία δήθεν κουλτουριάρικη απο την Ουγγαρία και πνίγουν ένα γατάκι...:bye:
Βιντεο απο γερμανική σελίδα
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/ErtrK01.htm

αυτή ειναι η σελίδα
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/HR01.htm
αριστερα καπου έχει και την ελλάδα που τονίζει να μην έρθει κανείς για διακοπές εδώ

Αυτός είναι ο άνθρωπος.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι σιγουρα αληθινο?Το λεω γιατι σαν πολυ ωρα να αντεχει το καημενουλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι σιγουρα αληθινο?Το λεω γιατι σαν πολυ ωρα να αντεχει το καημενουλι...

Δεν έχω ιδέα....αύριο θα ρωτήσω τον κτηνίατρο μου...να πεί μια γνώμη σαν ειδικός..

Δεν μπορώ να το δω μέχρι το τέλος,είναι πολύ χάλια.
Αληθινό είναι? Μα*άκες είναι????:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

Δεν μπορώ να το δω μέχρι το τέλος,είναι πολύ χάλια.
Αληθινό είναι? Μα*άκες είναι????:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

Μου έρχεται να σκοτώσω όποιον βρώ μπροστά μου αυτη τη στιγμή και ξέρω οτι έχει κανει κακό σε ζώο:down:

Μα είναι εξοργιστικό,δεν ξέρω,μου έρχεται να πιάσω εκείνο το χέρι που το πιέζει κάτω από το νερό και να το κόψω με τσεκούρι! Τι το τράβηξαν και σε βίντεο? Τόση αναισθησία πια ... τόση!:(

Δεν μπορώ να το δω αλλά σίγουρα το καταδικάζω:down:

παιδια καταγγειλτε την σελιδα στο www. safenet

Και μονο στη σκεψη οτι καποιος σκεφτηκε εστω και ψευτικο να το ανεβασει ειναι αρρωστο..:cry::cry: Σε τι κοσμο ζουμε γαμωτο???

ΣΚΟΤΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜ* ΤΗΝ ΜΑΛ***Α ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ! ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ!

ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ :(

Παιδιά...δεν το είδα..δεν θα μπορούσα να το δω...Είπα να το παίξω σκληρή αλλά δεν είμαι..Πάτησα το λινκ και μετά πριν καν το δω σκεφτόμενη απλά το τι μπορεί να γίνεται, έβαλα τα κλάμματα!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΗΛΙΘΙΑ ΜΥΑΛΑ!!!:mad:

μα δεν ξέρω αν είχατε ενημερωθεί σχετικά, αλλα και σε μια biennale είχαν δέσει ένα κακόμοιρο αδέσποτο σκυλάκι σε μια γωνία,και όσες μέρες διήρκεσε η έκθεση δεν το τάιζαν ούτε φυσικά και του διναν νερό..και εκτος από αυτό απαγόρευαν και στους επισκέπτες να το κάνουν. Όπως ήταν φυσικό το σκυλάκι πέθανε, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς..και το πιο εξωφρενικό;κάλεσαν τον αυτοαποκαλούμενο "καλλιτέχνη" να το επαναλάβει σε άλλη έκθεση...
σαν δεν ντρεπόμαστε....:redface:

μα δεν ξέρω αν είχατε ενημερωθεί σχετικά, αλλα και σε μια biennale είχαν δέσει ένα κακόμοιρο αδέσποτο σκυλάκι σε μια γωνία,και όσες μέρες διήρκεσε η έκθεση δεν το τάιζαν ούτε φυσικά και του διναν νερό..και εκτος από αυτό απαγόρευαν και στους επισκέπτες να το κάνουν. Όπως ήταν φυσικό το σκυλάκι πέθανε, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς..και το πιο εξωφρενικό;κάλεσαν τον αυτοαποκαλούμενο "καλλιτέχνη" να το επαναλάβει σε άλλη έκθεση...
σαν δεν ντρεπόμαστε....:redface:

Ηρώ μου είχαμε ένα τεράστιο θέμα σχετικό με αυτό γιατί θα ερχόταν και στη Θεσσαλονίκη αυτός ο γελοίος..Θες να σου το βρω??Όλο καταγγελίες ήταν και κατηγορίες το θέμα...Γιατί υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο???:mad:

άσε...το τι έχω ακουσε τα τελευταία χρόνια...ειδικά στα χωριά που ακόμη και σήμερα πνίγουν ή πυροβολούν μικρά σκυλάκια κ γατάκια.
ντροπή μας λοιπόν...
αν μπορούσες να μου δώσεις καποιες παραπνάνω πληροφορίες θα σου ήμουν ευγνώμων.!
όσο περισσότερα τόσο καλύτερα!

Ψάχνοντας βρήκα δύο θέματα αυτό με το σκυλάκι και ένα άλλο παρεμφερές..ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ!!!Εγώ δεν αντέχω αυτά τα θέματα..Τα αποφεύγω...Ηρώ στο Ιρακ έχεις δει τι γινόταν???Ναι πέρα από ανθρώπους που τους πυροβολούσαν και τους πατούσαν με τα τανκς με το έτσι θέλω κάπου εκεί έδειχνα 2 ηλιθιους στρατιώτες να πετάνε όσο πιο μακριά μπορούσαν ένα κουτάβι, να ανατινάσουν πρόβατα και σκυλιά..Καποιοι μου εστειλαν το βίντεο και λέω..ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε???Απλά λέμε αααα το κακόμοιρο???

Δεν το βλέπω.....
αλλά φαντάζομαι!!!. Μόνο αν κάνουμε αυτό να αναφέρουμε την σελίδα στο link... μήπως και το κόψουν!!!:mad:

δήχνει και 2 τύπους στην αρχή τα πρόσωπά τους, δεν ξέρω αν είναι αυτοί που το έπνιξαν

Δεν αντέχω να το δω με τίποτα... Τι ανωμαλία κυκλοφορεί στον κόσμο Χριστέ μου.... Τι να πω δηλαδή... Πάντως οποιος έκανε αυτο το πράγμα ειναί ότι χειρότερο υπάρχει... Αξίζει να του κάνουν τα ίδια και χειρότερα...!!!

ξέρεις πόσοι φιλόζωοι υπάρχουν στην χώρα μας που χρησημοπιούν αυτή την μέθοδο ως έλεγχο γεννήσεων στις γάτες τους? η μόνη διαφορά είναι ότι δεν τραβάνε βίντεο:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back