Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
Το πράγμα έχει ξεφύγει...
Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν:
1. Δεν πρόκειται για είδηση αλλά για επανάληψη φημολογίας που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο ίντερνετ σε διάφορες παραλλαγές. Αυτό το λύσαμε και στο προηγούμενο σχετικό θέμα, "Αλλοδαποί τρώνε αδέσποτα".
2. Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να επέμβει σε κάθε περίπτωση παράβασης νόμου. Δεν ξέρω όμως να υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που να απαγορεύει τη σφαγή και κατανάλωση σκυλιών και γατιών...
3. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει στα θέματα που ο ίδιος διαλέγει.
4. Προτείνω να συγχωνευθεί αυτό το θέμα με το παλιό. Mods, αγιούτο!
Από τη στιγμή που υπάρχουν στοιχεία ας μη λέμε τόσο εύκολα ότι πρόκειται για φημολογία. Εξάλλου το θέμα δεν είναι τι λέμε εμείς εδώ αλλά το τι θα γίνει, και ευτυχώς ο roulis έχει ήδη αναλάβει να ασχοληθεί σοβαρά...
Νομοθεσία υπάρχει και συγκεκριμένα ο νόμος 3170/2003 σε συνδυασμό με το νόμο 2017/1992, που κύρωσε την Ευρωπαική Σύμβαση για προστασία των ζώων συντροφιάς.
Αυτά, όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες... ΠΜ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα με την ειρωνια τυπου "βαλιουμ" και "επισκεψη στον ψυχολογο" δεν θα βγαλουν πουθενα,εκτος αν ψαχνεσαι να ερθεις σε αντιπαραθεση.
Πώς αλλιώς μπορείς να απαντήσεις όταν γράφεις κάτι, και αντιδρούν με: "Κατ' αρχάς, πριν εκραγώ από τα νεύρα μου"
"αισθανομαι πραγματικά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ"
"πρόσεξα ότι κάποια άτομα εξαφανίζονται κ εμφανίζονται μόνον όταν μπαίνει κάποια καταγγελία που αφορά αλλοδαπούς ή κουκουλοφόρους"
"Η απάντησή σου τα λέει όλα...όπως και τα θέματα που υπάρχουν στο προφίλ σου..."
από τη στιγμή που το μόνο που έχεις πεί είναι ότι η είδηση είναι ψευδής και ότι όταν αναμεταδίδεται, από αφέλεια ή όχι, συμφέρει τους ρατσιστές;
Το valium σας πείραξε; Δεν μου αρέσει να με αδικούν, κι αν έχω κάποιο πρόβλημα, το λέω ανοιχτά, και δεν αφήνω υπονούμενα.
Whatever, σοβαρά τώρα δεν πρόκειται να γράψω άλλο, και πολύ ασχολήθηκα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Πώς αλλιώς μπορείς να απαντήσεις όταν γράφεις κάτι, και αντιδρούν με: "Κατ' αρχάς, πριν εκραγώ από τα νεύρα μου"
"αισθανομαι πραγματικά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ"
"πρόσεξα ότι κάποια άτομα εξαφανίζονται κ εμφανίζονται μόνον όταν μπαίνει κάποια καταγγελία που αφορά αλλοδαπούς ή κουκουλοφόρους"
"Η απάντησή σου τα λέει όλα...όπως και τα θέματα που υπάρχουν στο προφίλ σου..."
από τη στιγμή που το μόνο που έχεις πεί είναι ότι η είδηση είναι ψευδής και ότι όταν αναμεταδίδεται, από αφέλεια ή όχι, συμφέρει τους ρατσιστές;
Το valium σας πείραξε; Δεν μου αρέσει να με αδικούν, κι αν έχω κάποιο πρόβλημα, το λέω ανοιχτά, και δεν αφήνω υπονούμενα.
Whatever, σοβαρά τώρα δεν πρόκειται να γράψω άλλο, και πολύ ασχολήθηκα...

elvenstar
Επιφανές μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sli8erin, δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς από ανθρώπους σαν εσένα, που έχεις γράψει σε προηγούμενο thread
Και ποιος λέει ότι είναι πιο σημαντικό να επιβιώσουν αυτοί οι πάτοι από τα αδέσποτα;
αναφερόμενη στους αλλοδαπούς...
Φυσικά περιμένω να ενοχληθείς, κι εσύ και οι όμοιοί σου, από το ότι πετάγομαι σε παρόμοια θέματα... Και το θεωρώ τιμή μου.
over and out...
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΥΓ: Α! κ ευτυχώς που έγραψες τελικά (ενω δεν ήθελες) κ μας έδωσες τα φώτα σου
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μας καλυψατε πληρως.....Ευτυχώς που υπάρχω εγώ κ οι όμοιοί μου για να υπερασπιζόμαστε πλάσματα που πραγματικά αξίζει να ζουν κ όχι κάθε κατιμά που νομίζει ότι επειδή σηκώθηκε κ περπατάει στα 2 πόδια έχει δικαίωμα να βιάσει όλο το σύμπαν για να επιβιώσει αυτός κ όλοι οι όμοιοί του. Χαίρομαι που δεν είμαι σαν κ σένα τόσο υποκρίτρια ώστε να μπαίνω σε αγγελίες κ να λέω το καημένο μακάρι να υιοθετηθεί κ από την άλλη να λέω δεν πειράζει καλά κάνουν μερικοί κ τρώνε αδέσποτα γιατί πρέπει να επιβιώσουν κ γιατί να μην κάνουν καλά κ όταν εκδίδουν γυναίκες όταν πουλάνε πορνογραφία ή παιδοφιλικά βίντεο. Χαίρομαι που εγώ κ οι όμοιοί μου δεν ανήκουμε στους δικούς όμοιους που τα έχουν πάρει ίσωμα όλα αρκεί να επιβοιώσουμε. Τέλος πάντων ο καθένας πορεύεται με τις αρχές του κ με την ηθική του αυτή που έχει ή αυτή που δεν έχει. Καλά θα κάνεις όμως να δέχεσαι παρατηρήσεις αν δεν θέλεις να δέχεσαι μην μπαίνεις σε δημόσια φόρουμ όπου υπάρχουν πολλές απόψεις. Αυτά κ τέλος.-
ΥΓ: Α! κ ευτυχώς που έγραψες τελικά (ενω δεν ήθελες) κ μας έδωσες τα φώτα σου

Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά τα βάλιουμ που ανέφερες, μήπως έχεις κανένα εύκαιρο να το πάρεις και να ρίξεις κανάν υπνάκο?
Μήπως ξεκαθαρίσει λίγο και το μυαλό σου και καταλάβεις κι εσύ τι πιστεύεις τελικά!
drusilia
Διάσημο μέλος
Και δεν είναι το θέμα ποιος θα μπανάρει ποιον αλλά να προσπαθήσουμε κάποτε όλοι μας σε αυτήν την χώρα να ανταλλάσουμε ήρεμα και λογικά τις απόψεις μας.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος

...Iωάννα...να'σαι καλά κορίτσι μου..με ξεκούρασες αφάνταστα χωρις να το ξέρεις

kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
Έχω φρίξει!!!Μπαγκλαντεσιανοί παράνομοι έχουν εγκατασταθεί στη Σκάλα Λακωνίας.Κοιμούνται μεσα στα χωράφια με τις πορτοκαλιές και σιτίζονται με ΣΚΥΛΟΥΣ.Τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστει.Ένα Λάμπραντορ εκλάπη απο την αυλη του σπιτιού,με αποκορύφωμα τα σφαγεια.Δίπλα στον ποταμο Ευρώτα.Εκεί έχουν στήσει πρόχειρο σφαγειο σκύλων και πετάνε και τα τομάρια απο τα αμοιρα τα σκυλάκια στο ποτάμι.
στη περιοχη μας κατι πακιστανοι εσφαξα 50 γατες για να τις φανε μαζι και την δικια μου πηγε η αστυνομια αλλα δεν ξερω τι τους εκανε...:cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool