Φραγμένος ακουστικός πόρος

Kalliastar

Διάσημο μέλος

Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
Το πάθαμε και αυτό...
Τα αυτούνια του Πάρη έχουν φράξει με κερί (μαύρο, αηδιαστικό)
Πήγαμε 2 φορές στο γιατρό και του τα καθάρισε και μου είπε αν του βάζω ειδικό λαδάκι κάθε μέρα για 10 μέρες για να καθαρίσουν. Η βρώμα που βγαίνει από εκεί μεσα δε λέγεται. Δε μυρίζει άσχημα αλλά κάθε φορά που τινάζει το κεφαλάκι του βγαίνουν κάτι καφέ σκούρα - μαύρα σκληρά εκκρίματα. Στην αρχή που τα είδα τρόμαξα...
Το θέμα είναι ότι ο γιατρός είπε ότι αν δεν καταφέρει το λαδάκι να του αφαίρεσει τις "βρωμιές" να τον πάω να τον ναρκώσει και να τις ρουφήξει με μηχάνημα. Εγώ δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τί να κάνω, ο Πάρης έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό και δεν βλέπω να έχει τελειωμό. Κάθε μέρα βγαίνουν από τα αυτάκια του απίστευτα πολλές βρώμες.
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία????
Help please!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ο παθολογικος παραγοντας εχει αποκλειστει; 100 μερες να βαζεις λαδι μου αρκετα χρονοβορος διαδικασια :/: Γιατι δεν ρωτας τον γιατρο του φορουμ να σου πει την γνωμη του; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουπς σόρυ για 10 μερες ηθελα να γραψω, το διορθωσα.

:lol:

Δοκιμασε να κανεις αυτο με το λαδι οπως σου ειπε και μετα βλεπεις. Αν χρειαστει ναρκωση μπορεις να τον πας σε αλλο κτηνιατρο να σου πει την γνωμη του μηπως και γλιτωσετε την ναρκωση. Ευχομαι να πανε ολα καλα :)

Χθες ήταν η τελευταία μέρα με το λαδάκι.
Σήμερα θα τον πάω σε άλλο κτηνίατρο για δεύτερη γνώμη. Δεν θέλω με τίποτα να ναρκωθεί για κάτι που μπορούμε να σώσουμε με πιό απλή μέθοδο. Τον έχω ταλαιπωρήσει πολύ αλλά ακόμα κάθεται ψιλοήσυχα για να του κάνω θεραπεία οπότε δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα σε περίπτωση που έχει ωτίτιδα και χρειαστεί σταγονίτσες με αντιβίωση ή οτιδήποτε άλλο για τοπική χρήση.

περαστικά στο ομορφόπαιδο:)

Εχαριστώ πολύ Μίκυ...
Αύριο θα σας γράψω τα νέα μας.

Περαστικα Παρουλη μου!!!:)

Εχαριθτώ Ειρήνη μου. Φιλάκια θτα μαγουλάκια τηθ τσυχουλίναθ θου.

Τα νέα είναι "κάπως"...
Πήγαμε στον καινούριο γιατρό ο οποίος έχει λατρεία στις γάτες! Έχει πέντε μέσα στο ιατρείο του κουκλιά όλα τους και πολύ ήσυχα!
Η μια μάλιστα έγινε και φίλη μας, την λένε Χάιδω :)
Ο γιατρός κοίταξε τα αυτούνια του Πάρη, δεν έχουν καθαρίσει πλήρως μέσα. Το κερί και οι βρωμίτσες ήταν τόσα πολλά που όντως είχε φράξει ο ακουστικός πόρος. Ο γιατρός του έβαλε καθαριστικό (όχι ελαιώδες αυτή τη φορά) και με πολύ υπομονή και χάδια και ντάντεμα του τα καθάρισε όσο μπορούσε. Μέχρι και δίπλα στη Χάιδω τον έβαλε που την συμπάθησε αμέσως για να του κάνει συμπαράσταση και να μην κλαίει. Τα καθαρισε, τα ξανακαθάρισε αλλά δυστυχώς ο Πάρης είχε αφηνιάσει και με το φόβο μην τον τραυματίσει, ο γιατρός δεν μπορούσε να δουλέψει στο βάθος που ήθελε. Τον κοίταξε 5-6 φορές με το ωτοσκόπιο για να δεί το αποτέλεσμα κάθε φορά αλλά τελικά έχει μείνει βρώμικο κερί μέσα. Δυστυχώς για να του τα καθαρίσει εντελώς και να μπορεί να λειτουργήσει οποιοδήποτε φάρμακο, πρέπει να κάθεται ακίνητος και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με ηρεμιστική ένεση. Το Σάββατο το πρωί θα πάμε να το κάνουμε τελικά. Μέχρι τοτε δεν θα του πειράξω καθόλου εγώ τα αυτάκια (δεν υπάρχει λόγος να τον ταλαιπωρώ άλλο). Φοβάμαι πολύ στην ιδέα της ηρεμιστικής ένεσης που από ότι μου είπε ο γιατρός είναι ήπια νάρκωση απλά για να καθήσει ήρεμος. Δεν γίνεται αλλιώς αν τον αφήσω έτσι θα μου κουφαθεί και δεν θέλω (δεν θα με πειραζε να ήταν εκ γενετής κουφός αλλά όχι από δική μου αμέλεια να το πάθει).
Στένοχωριέμαι :(

Αχου μωρέ:redface: μη στεναχωριέσαι Κάλλια μου
Να σου πω; Αν αντί για ένεση του έκανε ήπια ηρέμιση με αέριο (αν έχει βέβαια ο γιατρός) θα ήταν καλύτερα.
Δεν τον ρωτας αν έχει κάτι τέτοιο;
Παντως και με την ενεσούλα δεν είναι τίποτα σοβαρό, πολύ ελαφρια δόση κάνουν και θα συνέλεθει αμέσως ο μικρουλένιος σου

μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα!! :) Σκεψου οτι αλλοι τα ναρκωνουν για να τα κουρεψουν!

Έχετε δίκιο κορίτσια. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό ότι η νάρκωση δεν είναι και κάτι το τραγικό, ίσως επειδή εγώ γενικότερα έχω μια φοβία στο θέμα ακόμα και στον εαυτό μου.
Δυστυχώς εδώ κανένας δεν εφαρμόζει ναρκωση με αέριο, οπότε πάμε στην ενέσιμη :(
Προσπαθώ να βλέπω μόνο την θετική πλευρά ότι θα σταματήσει να ταλαιπωρείται ο καημένος και να "τρώγεται" όλη την ώρα.

'Ολα πήγαν μια χαρά τελικά.
Τον πήγα Σάββατο πρωί (νηστικό και πολύ πεινασμένο) τον ηρέμισε ο γιατρός με ενεσούλα, του καθάρισε τα αυτούνια και στο δεξί είδε ότι έχει και ωτίτιδα. Τον κράτησε εκεί ο γιατρός μέχρι να συνέλθει εντελώς και τον πήρα το μεσημεράκι. Όταν πήγαμε στο σπίτι έφαγε και ήπιε νεράκι ο καημενούλης μου και ήταν μουφλουζάκος όλη μέρα αλλά ούτε εμετούς είχαμε ούτε τίποτα ανησυχητικό.
Μας έδωσε και σταγονίτσες για τα αυτούνια με αντιβίωση μέσα και για 10 μέρες θα του ρίχνω 1 σταγόνα 2 φορές την ημέρα. Μετά θα τον ξαναπάω να δει ο γιατρός τα αυτουνάκια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, πάντως το νινί μου έιναι καλύτερα!!!

ολα καλα θα πανε! Καλη αναρρωση μικρουλη! :)

Περαστικα και απο εμας !!! Παρουλη μου πολλα φιλακια απο το Τσουτσουκακι!!!!!!:kissing::kissing:

Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ!
Τσουτσουκάκι μου πονεμένο με τα ζουπητερά μαγουλάκια που πολύ μου αρέσουν σου στέλνω και εγώ αγκαλίτσες και φιλούνια! Με αγάπη, Πάρης!

Έχω τρελαθεί...
Κάνουμε θεραπεία με otomax αλλά διάβασα πάνω ότι είναι εγκεκριμένο για αυτιά σκύλων!!!
Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι κάνει και για γάτες με ωτίτιδα, αλλά εγώ φοβάμαι μην πάθει κάτι ο Πάρης.
Έχετε κάποια πληροφορία σχετικά με το σκεύασμα από την εμπειρία σας?

Εμενα φαντασου μου εδωσε αντιβιωση που γραφει πανω οτι ειναι για σκυλους... Οποτε θα ειναι και για τα δυο ζωακια καποια φαρμακα...

Ειρήνη μου ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Οι Otomax αντιβιωση, αντιμυκητισιακό είναι. Να μην ανησυχώ λες ε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back