Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τα αυτούνια του Πάρη έχουν φράξει με κερί (μαύρο, αηδιαστικό)
Πήγαμε 2 φορές στο γιατρό και του τα καθάρισε και μου είπε αν του βάζω ειδικό λαδάκι κάθε μέρα για 10 μέρες για να καθαρίσουν. Η βρώμα που βγαίνει από εκεί μεσα δε λέγεται. Δε μυρίζει άσχημα αλλά κάθε φορά που τινάζει το κεφαλάκι του βγαίνουν κάτι καφέ σκούρα - μαύρα σκληρά εκκρίματα. Στην αρχή που τα είδα τρόμαξα...
Το θέμα είναι ότι ο γιατρός είπε ότι αν δεν καταφέρει το λαδάκι να του αφαίρεσει τις "βρωμιές" να τον πάω να τον ναρκώσει και να τις ρουφήξει με μηχάνημα. Εγώ δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τί να κάνω, ο Πάρης έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό και δεν βλέπω να έχει τελειωμό. Κάθε μέρα βγαίνουν από τα αυτάκια του απίστευτα πολλές βρώμες.
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία????
Help please!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι δεν ρωτας τον γιατρο του φορουμ να σου πει την γνωμη του; 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Δοκιμασε να κανεις αυτο με το λαδι οπως σου ειπε και μετα βλεπεις. Αν χρειαστει ναρκωση μπορεις να τον πας σε αλλο κτηνιατρο να σου πει την γνωμη του μηπως και γλιτωσετε την ναρκωση. Ευχομαι να πανε ολα καλα

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Σήμερα θα τον πάω σε άλλο κτηνίατρο για δεύτερη γνώμη. Δεν θέλω με τίποτα να ναρκωθεί για κάτι που μπορούμε να σώσουμε με πιό απλή μέθοδο. Τον έχω ταλαιπωρήσει πολύ αλλά ακόμα κάθεται ψιλοήσυχα για να του κάνω θεραπεία οπότε δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα σε περίπτωση που έχει ωτίτιδα και χρειαστεί σταγονίτσες με αντιβίωση ή οτιδήποτε άλλο για τοπική χρήση.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Αύριο θα σας γράψω τα νέα μας.
speri
Διάσημο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πήγαμε στον καινούριο γιατρό ο οποίος έχει λατρεία στις γάτες! Έχει πέντε μέσα στο ιατρείο του κουκλιά όλα τους και πολύ ήσυχα!
Η μια μάλιστα έγινε και φίλη μας, την λένε Χάιδω

Ο γιατρός κοίταξε τα αυτούνια του Πάρη, δεν έχουν καθαρίσει πλήρως μέσα. Το κερί και οι βρωμίτσες ήταν τόσα πολλά που όντως είχε φράξει ο ακουστικός πόρος. Ο γιατρός του έβαλε καθαριστικό (όχι ελαιώδες αυτή τη φορά) και με πολύ υπομονή και χάδια και ντάντεμα του τα καθάρισε όσο μπορούσε. Μέχρι και δίπλα στη Χάιδω τον έβαλε που την συμπάθησε αμέσως για να του κάνει συμπαράσταση και να μην κλαίει. Τα καθαρισε, τα ξανακαθάρισε αλλά δυστυχώς ο Πάρης είχε αφηνιάσει και με το φόβο μην τον τραυματίσει, ο γιατρός δεν μπορούσε να δουλέψει στο βάθος που ήθελε. Τον κοίταξε 5-6 φορές με το ωτοσκόπιο για να δεί το αποτέλεσμα κάθε φορά αλλά τελικά έχει μείνει βρώμικο κερί μέσα. Δυστυχώς για να του τα καθαρίσει εντελώς και να μπορεί να λειτουργήσει οποιοδήποτε φάρμακο, πρέπει να κάθεται ακίνητος και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με ηρεμιστική ένεση. Το Σάββατο το πρωί θα πάμε να το κάνουμε τελικά. Μέχρι τοτε δεν θα του πειράξω καθόλου εγώ τα αυτάκια (δεν υπάρχει λόγος να τον ταλαιπωρώ άλλο). Φοβάμαι πολύ στην ιδέα της ηρεμιστικής ένεσης που από ότι μου είπε ο γιατρός είναι ήπια νάρκωση απλά για να καθήσει ήρεμος. Δεν γίνεται αλλιώς αν τον αφήσω έτσι θα μου κουφαθεί και δεν θέλω (δεν θα με πειραζε να ήταν εκ γενετής κουφός αλλά όχι από δική μου αμέλεια να το πάθει).
Στένοχωριέμαι

mickey mouse
Διάσημο μέλος
μη στεναχωριέσαι Κάλλια μουΝα σου πω; Αν αντί για ένεση του έκανε ήπια ηρέμιση με αέριο (αν έχει βέβαια ο γιατρός) θα ήταν καλύτερα.
Δεν τον ρωτας αν έχει κάτι τέτοιο;
Παντως και με την ενεσούλα δεν είναι τίποτα σοβαρό, πολύ ελαφρια δόση κάνουν και θα συνέλεθει αμέσως ο μικρουλένιος σου
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σκεψου οτι αλλοι τα ναρκωνουν για να τα κουρεψουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς εδώ κανένας δεν εφαρμόζει ναρκωση με αέριο, οπότε πάμε στην ενέσιμη

Προσπαθώ να βλέπω μόνο την θετική πλευρά ότι θα σταματήσει να ταλαιπωρείται ο καημένος και να "τρώγεται" όλη την ώρα.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τον πήγα Σάββατο πρωί (νηστικό και πολύ πεινασμένο) τον ηρέμισε ο γιατρός με ενεσούλα, του καθάρισε τα αυτούνια και στο δεξί είδε ότι έχει και ωτίτιδα. Τον κράτησε εκεί ο γιατρός μέχρι να συνέλθει εντελώς και τον πήρα το μεσημεράκι. Όταν πήγαμε στο σπίτι έφαγε και ήπιε νεράκι ο καημενούλης μου και ήταν μουφλουζάκος όλη μέρα αλλά ούτε εμετούς είχαμε ούτε τίποτα ανησυχητικό.
Μας έδωσε και σταγονίτσες για τα αυτούνια με αντιβίωση μέσα και για 10 μέρες θα του ρίχνω 1 σταγόνα 2 φορές την ημέρα. Μετά θα τον ξαναπάω να δει ο γιατρός τα αυτουνάκια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, πάντως το νινί μου έιναι καλύτερα!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

speri
Διάσημο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τσουτσουκάκι μου πονεμένο με τα ζουπητερά μαγουλάκια που πολύ μου αρέσουν σου στέλνω και εγώ αγκαλίτσες και φιλούνια! Με αγάπη, Πάρης!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κάνουμε θεραπεία με otomax αλλά διάβασα πάνω ότι είναι εγκεκριμένο για αυτιά σκύλων!!!
Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι κάνει και για γάτες με ωτίτιδα, αλλά εγώ φοβάμαι μην πάθει κάτι ο Πάρης.
Έχετε κάποια πληροφορία σχετικά με το σκεύασμα από την εμπειρία σας?
speri
Διάσημο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool