speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
11-01-11
11:34
Πιστευω πως δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Δεν νομιζω οτι θα στο εδινε ετσι ή θα ηθελε να παθει κατι το ζωακι οποιουδηποτε διοτι μετα θα τον επαιρναν με τις πετρες...Και εγω ετσι το σκεφτομαι. Γιατι να μου δωσει κατι μονο και μονο για να πουλησει (εκτος απο τροφη αμμο ή κατι αλλο που δεν μπορει να προκαλεσει προβλημα στο γατουνι μου...)οχι ομως οτι το εχει κανει απλα θελω να εχω εμπιστοσυνη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
11-01-11
11:42
Ναι σωστά και ο συγκεκριμένος είναι πάαααααααααρα πολύ καλός με τα γατούνια... Δεν θα του έδινε κάτι για το κακό του. Το Σάββατο θα ξαναπάμε να το δει... Παναγίτσα μου εύχομαι να μη χρειαστεί άλλες σταγόνες πέραν από αυτή τη θεραπείαπου κάνουμε τώρα γιατί γίνεται του γατιού το κάγκελο για να του τις ρίξω... Έχει πονηρευτεί και δεν κάθεται πιά 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
11-01-11
11:45
Αχ πως σε καταλαβαινω και εμενα με εχει παρει χαμπαρι με την αντιβιωση και δεν πολυκαθεται...
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
11-01-11
11:52
Τα σκατούλια...
Ουπς...Δύο φορές σκατούλια! αχαχαχαχαχαχαχααχα
Ουπς...Δύο φορές σκατούλια! αχαχαχαχαχαχαχααχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum