Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάντως όσον αφορά αυτό που ανέφερες, πρέπει να προσέχεις τι αφήνεις και που, ειδικά κοφτερά αντικείμενα όπως το ξυραφάκι. Εγώ τις προάλλες είχα αφήσει το κοπίδι ανοιχτό και όταν συνειδητοποίησα οτι το είχα ξεχάσει πήγε η ψυχή μου στην "κούλουρη" μήπως το βρήκε ο Vector και έπαθε κάτι.
ΥΓ: Αν και το καλύτερο όλων είναι αντί για ξύρισμα να αρχίσεις αποτρίχωση. Ναι ξέρω είμαι οφτοπικ αλλά θα σκαγα αν δεν το λεγα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tί άλλο να κάνω η χριστιανή; Nα αρχίσω να τα κρύβω OΛA σε ντουλάπια και συρτάρια;
Eννοείται βέβαια, ότι όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα είναι κρυμμένα, αλλά η άτιμη πάει και χώνεται παντού και δημιουργεί κινδύνους εκεί που δεν υπάρχουν...
Tης προάλες πήδηξε (ναι, πήδηξε) απ'το παράθυρο του σαλονιού στην πυλωτή (μένουμε στον 1ο, δυστυχώς) και έτρεχα να τη μαζέψω πριν τη βουτήξει κανένας σκύλος που έχουμε μπόλικους στη γειτονιά. Tί να κάνω; Nα κλειδώσω και όλα τα παράθυρα; Kαι έρχονται ζέστες....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από giota:Ειναι πολυ δυσκολο να τα περιορισης αφου ειναι πλασμενα για την ανοιχτη φυση και την περιπετεια Ο δικος μου μετα την φυγη του εχει παθει καταθλιψη που δεν τον αφηνω να βγει εξω σε σημειο που νοιωθω πολυ ασχημα. οταν λεω με παρακαλαει το ενοω στην κυριολεξια Εχει τρελαθει μεσα!
Σκέψου όμως οτι για να γύρισε δεν του φαίνεται και τόσο τραγικό το μέσα.
Αλλιως δεν θα γύριζε ποτέ

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Axxx Gemini, όλοι όσοι έχουμε γάτες δεν αφήνουμε ανοιχτά παράθυρα εκτός αν έχουν σίτα...
Aρχίζω να μαθαίνω κι εγώ..... Aν δε πάθεις, δεν θα μάθεις, έτσι δεν είναι;
Mία ακόμα ερώτηση: Nα την αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι που και που, ή θα "κακομάθει" και μετά δεν θα μπορεί να κάτσει μέσα με τίποτα;
Eγώ ήλπιζα ότι θα έχει μάθει μέχρι το καλοκαίρι να βολτάρει στο μπαλκόνι, χωρίς να φοβάμαι ότι θα πηδήξει κάτω. Tο κακό είναι ότι μπορεί εύκολα να πηδήξει στην αυλή, αλλά δεν μπορεί να ανέβει γιατί υπάρχει τριανταφυλλιά στα κάγκελα.

Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από suzanitta:Πάντως κυκλοφορούν στο εμπόριο αυτόματες ποτίστρες και ταΐστρες των 2kgr χωρητικότητα. Τις χρησιμοποιώ όποτε φεύγω από το σπίτι για μερικές μέρες και είναι πάντα φρέσκο το νερό τους και το φαγητό τους.![]()
Το είχα ακούσει και θέλω να πάρω.
Προτιμώ να έρχεται κάποιος να της ρίχνει όμως και μια ματιά να είμαι σίγουρη ότι είναι ΟΚ.
Αλλά νομίζω ότι βοηθάει πολύ η ποτίστρα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να είναι φρέσκο το νερό... Και πιο πολύ εμπιστεύομαι την αυτόματη ποτίστρα, παρά την αναπληρωματική ποτίστρα (βλ. μπαμπάς μου)...

suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ μου αρέσει... Θα το εφαρμόσω... (Αν και θα ήθελα και μια αυτόματη χαϊδεύτρα... και τότε θα ήμουν τελείως ήσυχη
)Φαντάζομαι ότι δε θα δυσκολευτώ να βρω αυτόματη ταϊστρα-ποτίστρα, έτσι?
mela
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ Zoubi έχω λύσει το πρόβλημα της χαϊδεύτρας αλλά όχι της ταΐστρας, όταν λείπω.
Αφήνω την φροντίδα στον αδελφό μου, που αν και την παίρνει στο διαμέρισμά του και του τα κάνει γυαλιά καρφιά -περνάνε τέλεια οι δυό τους και η Μέλα του έχει μέγαλη αδυναμία αφού τον κάνει ό,τι θέλει - με το φαγητό έχω λίγη ανασφάλεια, δεδομένου ότι ο αδελφός μου είναι "χωρίς πρόγραμμα" και δεν είμαι ποτέ σίγουρη αν η Μέλα έφαγε κανονικά ή όχι.
Σχετικά με την ανησυχία όταν λείπω, τι να σας πω. Δεν είναι ότι φοβάμαι μήπως της συμβεί κάτι.
Το μυαλό μου είναι συνέχεια στο σπίτι και στη Μέλα. Θα ήθελα να μπορούσα να την έχω συνέχεια μαζί. Θα σας εκμυστηρευτώ ότι δεν περνάω και τόσο καλά όταν φεύγουμε και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω το συντομότερο.

Έτσι κι αλλιώς αποφεύγω πια να κανονίζω ταξίδια πάνω από τρεις το πολύ τέσσερις μέρες, αν δεν μπορώ να την παρω μαζί.
Όσο για την ελευθερία κινήσεων, η Μέλα κυκλοφορεί εξ'αρχής παντού, εκτός από την κρεβατοκάμαρα που ήταν συμφωνία με τον σύζυγό μου για να πάρουμε ξανά γάτα.
Η προηγούμενη γάτα μας κοιμόταν στα πόδια μου - την είχα αποκτήσει πολύ πριν συναντήσω τον καλό μου - με αποτέλεσμα να τον εκτοπίζουμε και να μην μπορεί να κοιμηθεί.
Για μένα είναι αυτονόητο, ότι εφόσον αποφάσισα να υιοθετήσω γάτα, θα υποστώ και τις συνέπειες στα έπιπλα, στα χαλιά και ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να πειθαρχήσω τον εαυτό μου για να "διαπαιδαγωγήσω" τη γάτα μου σωστά, αλλά δεν έχω πια την υπομονή που απαιτείται για κάτι τέτοιο. Δεν κρίνω βέβαια την Gemini που θέλει να το κάνει. Και ο άντρας μου αυτής της γνώμης είναι.
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Σίγουρα όμως η τιμή τους δεν ήταν εξωφρενική

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
, δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις και η σωστότερη ήδη υπήρχε, ταΐστρες!
Και πάλι καλό ταξίδι!!!
maitinia
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας ειμαι και εγω καινουργιο μελος στο site και μπραβο σε ολους για τις πολυτιμες πληροφοριες που δινετε.Θα ηθελα και εγω να ρωτησω με τη σειρα μου εχω δυο γατακια και πρεπει να τα αφησω μονα τους για μια εβδομαδα,βεβαιως διπλα μας μενει η μητερα του αντρα μου και τα υπερ αγαπαει,ειναι καλο να τα αφησω μονα η θα παθουν τιποτα οσο καιρο θα λειπω;επισης ειναι αληθεια οτι οταν ειναι δυο γατακια μαζι σπανια νιωθουν μοναξια;γιατι μεχρι στιγμης οταν φευγουμε για τη δουλεια κανουν σαν παλαβα και οταν γυρναμε τα βρισκουμε πισω απο την πορτα.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από maitinia:Γεια σας ειμαι και εγω καινουργιο μελος στο site και μπραβο σε ολους για τις πολυτιμες πληροφοριες που δινετε.Θα ηθελα και εγω να ρωτησω με τη σειρα μου εχω δυο γατακια και πρεπει να τα αφησω μονα τους για μια εβδομαδα,βεβαιως διπλα μας μενει η μητερα του αντρα μου και τα υπερ αγαπαει,ειναι καλο να τα αφησω μονα η θα παθουν τιποτα οσο καιρο θα λειπω;επισης ειναι αληθεια οτι οταν ειναι δυο γατακια μαζι σπανια νιωθουν μοναξια;γιατι μεχρι στιγμης οταν φευγουμε για τη δουλεια κανουν σαν παλαβα και οταν γυρναμε τα βρισκουμε πισω απο την πορτα.
Kαλωσήρθες maitinia!
Aπό τη μικρή μου εμπειρία, μπορώ να σου πω ότι δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα να τα αφήσεις μόνα τους.
Έχεις 2 σημαντικά πλεονεκτήματα: 1) είναι τα δυό μαζί και κάνουν παρέα και 2) δίπλα σας είναι η πεθερά σου, που θα μπορεί να πηγαίνει να τα βλέπει συχνά και να τα φροντίζει. Kαι ίσως καλύτερα να τα αφήσεις στο σπίτι σου, που γνωρίζουν το χώρο και δεν θα χρειαστεί να υποστούν μία αλλαγή περιβάλλοντος (όπως έκανα εγώ).
Aλλά η δική μου εμπειρία με γάτες είναι πολύ μικρή, γι'αυτό καλύτερα να ακούσεις κάποιον από τους έμπειρους της παρέας, που οι γνώσεις τους επί του θέματος είναι περισσότερες.
Δεν πιστεύω όμως ότι θα έχετε πρόβλημα.

Subject to change
e-steki.gr Founder
Συμφωνώ απόλυταΑρχική Δημοσίευση από Gemini:Kαλωσήρθες maitinia!
Aπό τη μικρή μου εμπειρία, μπορώ να σου πω ότι δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα να τα αφήσεις μόνα τους.
Έχεις 2 σημαντικά πλεονεκτήματα: 1) είναι τα δυό μαζί και κάνουν παρέα και 2) δίπλα σας είναι η πεθερά σου, που θα μπορεί να πηγαίνει να τα βλέπει συχνά και να τα φροντίζει. Kαι ίσως καλύτερα να τα αφήσεις στο σπίτι σου, που γνωρίζουν το χώρο και δεν θα χρειαστεί να υποστούν μία αλλαγή περιβάλλοντος (όπως έκανα εγώ).

Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πρόβλημα είναι ότι για το ταξίδι του δίνουμε ηρεμιστικά γιατί είναι πολύ ανύσηχος και δεν τον πιάνουν καλά...Του δίνουμε calmivet και με 2 χάπια ακόμα νιαουρίζει..Εσείς στα ταξίδια πως τα καταφέρνετε??
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool