evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
συνηθως η στειρωση δεν αλλαζει τον χαρακτηρα τους. δλδ αν πριν ειχε το συνηθειο να μπαινοβγαινει σπιτι, αυτο θα κανει και τωρα, με την διαφορα οτι δεν θα χανεται σε περιοδο ζευγαρωματος αν και δεν φευγουν αμεσως οι ορμονες. δεν θα του επιτιθονται οι αρσενικοι μιας κ δεν θα τον βλεπουν απειλητικα την περιοδο ζευγαρωματος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
γεια σας!

πριν απο καποιους μηνες στειρωσαμε ενα απ τα γατακια μου. Το Λαμπρο. Ολα ηταν οκ αν και ανα τακτα διαστηματα παρουσιαζε μια επιθυμια...σεξουαλικη...αλλα σκεφτηκα οτι δεν ηταν τιποτα.
τις τελευταιες ημερες δεν εχει τα κεφια που ειχε και εχει μια ταση να βγαζει τις τριχες του απο τη ΡΙΖΑ! :O εμεινα μολις το ειδα!
επισης ειδα να εχει...''καβαλικεψει'' (αν καταλαβαινετε τι εννοω!:p) ενα αλλο γατακι. Σκεφτομαι μηπως τωρα εχει αρχισει να συνειδητοποιει οτι δεν μπορει να............... και εχει παθει μια ψιλοκαταθλιψη

επιπλεον εχει μειωμενη ορεξη φαγητου!
τι λετε οτι μπορει να εχει?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
γεια σας!
πριν απο καποιους μηνες στειρωσαμε ενα απ τα γατακια μου. Το Λαμπρο. Ολα ηταν οκ αν και ανα τακτα διαστηματα παρουσιαζε μια επιθυμια...σεξουαλικη...αλλα σκεφτηκα οτι δεν ηταν τιποτα.
τις τελευταιες ημερες δεν εχει τα κεφια που ειχε και εχει μια ταση να βγαζει τις τριχες του απο τη ΡΙΖΑ! :O εμεινα μολις το ειδα!
επισης ειδα να εχει...''καβαλικεψει'' (αν καταλαβαινετε τι εννοω!:p) ενα αλλο γατακι. Σκεφτομαι μηπως τωρα εχει αρχισει να συνειδητοποιει οτι δεν μπορει να............... και εχει παθει μια ψιλοκαταθλιψη
επιπλεον εχει μειωμενη ορεξη φαγητου!
τι λετε οτι μπορει να εχει?
το οτι δεν εχει ορεξη για φαγητο δεν ειναι πολυ καλο..εγω θα το παιρνα μια βολτα απτο γιατρο σιγουρα..
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εκτός και αν δεν έγινε σωστά η στείρωση, ή μολύνθηκε... και έχει πάθει μόλυνση.
Με την διαδικασία καθεαυτή, δεν θα έπρεπε να είχε ανορεξία. Να προσπαθεί να ζευγαρώσει ναι, εαν δεν έχει περάσει κάποιο διάστημα και έχει ακόμα τις ορμόνες στο σώμα του...

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό, αν δεν έχει κάποια παθολογική αιτία (αλλεργία ή δερματολογικό πρόβλημα) συνήθως είναι ψυχογενές. Έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία στο περιβάλλον του ή στη ρουτίνα του;τις τελευταιες ημερες δεν εχει τα κεφια που ειχε και εχει μια ταση να βγαζει τις τριχες του απο τη ΡΙΖΑ!
Αυτό δεν παίζειΣκεφτομαι μηπως τωρα εχει αρχισει να συνειδητοποιει οτι δεν μπορει να............... και εχει παθει μια ψιλοκαταθλιψη![]()
Το θέμα με τη στείρωση είναι ότι χάνεται η επιθυμία για ζευγάρωμα, όχι μόνο η... ικανότητα. Επιπλέον, τα γατιά δεν σκέφτονται όπως οι άνθρωποι, δεν έχουν ούτε τη δυνατότητα προβολής στο μέλλον ("δεν θα ξαναζευγαρώσω"), ούτε βέβαια αποδίδουν στο ζευγάρωμα τις κοινωνικές διαστάσεις που έχει για μας το σεξ. Το ότι επιδεικνύει σεξουαλική συμπεριφορά μπορεί να είναι και θέμα κυριαρχίας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να ζευγαρώσει.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αυτό, αν δεν έχει κάποια παθολογική αιτία (αλλεργία ή δερματολογικό πρόβλημα) συνήθως είναι ψυχογενές. Έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία στο περιβάλλον του ή στη ρουτίνα του;
Αυτό δεν παίζειΤο θέμα με τη στείρωση είναι ότι χάνεται η επιθυμία για ζευγάρωμα, όχι μόνο η... ικανότητα. Επιπλέον, τα γατιά δεν σκέφτονται όπως οι άνθρωποι, δεν έχουν ούτε τη δυνατότητα προβολής στο μέλλον ("δεν θα ξαναζευγαρώσω"), ούτε βέβαια αποδίδουν στο ζευγάρωμα τις κοινωνικές διαστάσεις που έχει για μας το σεξ.
Το ότι επιδεικνύει σεξουαλική συμπεριφορά μπορεί να είναι και θέμα κυριαρχίας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να ζευγαρώσει.
οχι, δεν εχει αλλαξει κατι! δε ξερω τι φταιει

οσον αφορα το θεμα της τροφης...ειναι οκ τωρα...μια δυο μερες τον πιανει και μετα ειναι ενταξει!
phantom
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα να προχωρήσω στην στείρωση.Την Παρασκευή εξαφανίστηκε χωρίς να το καταλάβω ενώ είχα κλείσει ραντεβού για να ορίσουμε ημερομηνία επέμβασης.Είναι θηλυκό και αύριο κλείνει τους 5 μήνες.Είναι δυνατόν να το έχει πιάσει η τάση για ζευγάρωμα?Εχω τρελαθεί είναι το πρώτο θηλυκό που έχω, δεν ξέρω τι γίνετε και βέβαια αν θα γυρίσει.Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Ναι, θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, απλά να πω, ότι με την στείρωση δεν εξαφανίζονται οι άλλοι κίνδυνοι του έξω... σκυλιά, αμάξια, φόλες, κακοί άνθρωποι κλπ...![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
Κάποια στιγμή θα επιστρέψει, όταν πεινάσει!!!Δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα να προχωρήσω στην στείρωση.Την Παρασκευή εξαφανίστηκε χωρίς να το καταλάβω ενώ είχα κλείσει ραντεβού για να ορίσουμε ημερομηνία επέμβασης.Είναι θηλυκό και αύριο κλείνει τους 5 μήνες.Είναι δυνατόν να το έχει πιάσει η τάση για ζευγάρωμα?Εχω τρελαθεί είναι το πρώτο θηλυκό που έχω, δεν ξέρω τι γίνετε και βέβαια αν θα γυρίσει.Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Υπάρχει περίπτωση να έχει οίστρο, έστω και τόσο μικρό..
Αλλά και να έχει ζευγαρώσει η στείρωση μπορεί να γίνει κανονικά!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Τρία γατόνια έχω στειρωμένα και άλλα 5 αδεσποτούλια που έχω στειρώσει και όλα είναι πολύ ζωηρά και μέσα στην ζουζουνιά!!!

Θεωρώ ότι, όταν ένα γατόνι είναι ζωηρό πριν την στείρωση θα παραμείνει και μετά. Δεν αλλάζει η συμπεριφορά του γατιού σε καμία περίπτωση.

phantom
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ .Το ίδιο μου είπε και η κτηνίατρος που την παρακολουθεί.Μακάρι να έρθει πίσω γιατί δεν στο κρύβω έχω τρελαθεί.Εχω τρεις νύχτες να κλείσω μάτι από την στεναχώρια και την αγωνία μου.Κάποια στιγμή θα επιστρέψει, όταν πεινάσει!!!Υπάρχει περίπτωση να έχει οίστρο, έστω και τόσο μικρό..
Αλλά και να έχει ζευγαρώσει η στείρωση μπορεί να γίνει κανονικά!!!
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Tα ειπες ολα!Επιπλέον, τα γατιά δεν σκέφτονται όπως οι άνθρωποι, δεν έχουν ούτε τη δυνατότητα προβολής στο μέλλον ("δεν θα ξαναζευγαρώσω"), ούτε βέβαια αποδίδουν στο ζευγάρωμα τις κοινωνικές διαστάσεις που έχει για μας το σεξ.
Αχ μακαρι να βλεπαν αυτη την απαντηση μερικοι μερικοι κατα της στειρωσης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Volume
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σε όλους ...
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζειη στείρωση ???
Μπορεί κάποια φιλοζωική να στειρώση την γατούλα μου δωρεάν ???
natalouko
Επιφανές μέλος
Η στείρωση στα θυληκά κυμαίνεται από 80 μέχρι 100 ευρώ.Γειά σε όλους ...
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζειη στείρωση ???
Μπορεί κάποια φιλοζωική να στειρώση την γατούλα μου δωρεάν ???
Οι φιλοζωικές νομίζω ότι στειρώνουν με πιο χαμηλές τιμές αλλά όχι δωρεάν. Δεν είμαι και σίγουρη όμως...

Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους!!
Πριν από 18 ώρες πήγα την γατούλα μου την Αλλέγκρα στο κτηνίατρο!!!Είχε οίστρο κανά δυο μέρες και υπέφερε!!Τελικά της έκανε στείρωση. Διάβασα όμως ότι δεν κάνει να γίνεται η στείρωση όταν η γάτα είναι σε οίστρο.
Πέρα από αυτό, όλο το βράδυ ήταν πολύ ανήσυχη και ούρλιαζε από τον πόνο!Σήμερα σηκώθηκε μόνο για 2 λεπτά και από το πρωί είναι στο κρεββάτι της (που είχε να κοιμηθεί από όταν ήταν μωρό) και δεν τρώει , ούτε πίνει νερό.Και εντάξει για το φαί το καταλαβαίνω και είναι και φυσιολογικό αλλά ούτε νερό; Της δίνω λίγο λίγο με την σύριγγα γιατί φοβάμαι μην αφυδατωθεί και χρειαστεί ορό. Είναι υποτονική και δε θέλει να την αγγίζουμε πολύ!Στεναχωριέμαι να την βλέπω έτσι , ήταν το πιο ζωηρό από τα τρία μωρά που είχα βρει στο δρομό και τώρα με τα βίας περπατάει!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
γινεται στειρωση οταν ειναι σε οιστρο απλα τους πεφτει λιγο πιο βαρια..λογικα σε λιγες ωρες θα νιωθει πολυ καλυτερα κ για νερακι κ φαγακι..περαστικα σας

natalouko
Επιφανές μέλος
Θα συνέλθει η Αλλέγκρα, μην ανησυχείς!!Καλησπέρα σε όλους!!
Πριν από 18 ώρες πήγα την γατούλα μου την Αλλέγκρα στο κτηνίατρο!!!Είχε οίστρο κανά δυο μέρες και υπέφερε!!Τελικά της έκανε στείρωση. Διάβασα όμως ότι δεν κάνει να γίνεται η στείρωση όταν η γάτα είναι σε οίστρο.
Πέρα από αυτό, όλο το βράδυ ήταν πολύ ανήσυχη και ούρλιαζε από τον πόνο!Σήμερα σηκώθηκε μόνο για 2 λεπτά και από το πρωί είναι στο κρεββάτι της (που είχε να κοιμηθεί από όταν ήταν μωρό) και δεν τρώει , ούτε πίνει νερό.Και εντάξει για το φαί το καταλαβαίνω και είναι και φυσιολογικό αλλά ούτε νερό; Της δίνω λίγο λίγο με την σύριγγα γιατί φοβάμαι μην αφυδατωθεί και χρειαστεί ορό. Είναι υποτονική και δε θέλει να την αγγίζουμε πολύ!Στεναχωριέμαι να την βλέπω έτσι , ήταν το πιο ζωηρό από τα τρία μωρά που είχα βρει στο δρομό και τώρα με τα βίας περπατάει!

Και εγώ την δική μου την στείρωσα ενώ είχε οίστρο και όλα πήγαν καλά!!!
Όταν πεινάσει θα πάει να φάει...ίσως είναι ακόμα επηρεασμένη από την νάρκωση και σίγουρα θα την ενοχλούν και τα ράμματα..
Αλλά πολύ σύντομα θα είναι όπως και πριν!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Μάλλον λόγω οίστρου θα φώναζεόλο το βράδυ ήταν πολύ ανήσυχη και ούρλιαζε από τον πόνο!
(οι ορμόνες βρίσκονται ακόμα στο σώμα της).Σίγουρα υπάρχει κάποια ενόχληση στο σημείο της τομής μετά τη στείρωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πονάνε τόσο ώστε να ουρλιάζουν(!) Οπότε μη στενοχωριέσαι, έκανες το καλύτερο γι' αυτήν.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως κάθε γάτα αντιδρά διαφορετικά. H Ρέμυ μου αμέσως μόλις την φέραμε σπίτι μετά τη στείρωση χοροπηδούσε σαν να μην έγινε τίποτα. Η Σάζζυ μου αντίθετα (την στειρώσαμε πριν 2 βδομάδες) έκανε 48 ώρες να συνέλθει (και είχα την μαμά να με παίρνει κάθε ώρα τηλέφωνο, να με "βρίζει" που επέμενα για τη στείρωση
). Και στειρώθηκαν στον ίδιο γιατρό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marleb
Νεοφερμένο μέλος
Μιλα με το γιατρο σου....!!!!!!!!! εαν δεν τον εμπιστευεσαι πηγαινε σε καποιον άλλον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool