speri
Διάσημο μέλος
Και εμεις το Σαββατο καναμε τη στειρωση στη μικρη σημερα ειναι πολυ πολυ καλυτερα και δε δειχνει να ποναει τοσο. Παιζει σχετικα αρκετα και αρχισε τις κατσικουλιες και τα αλματα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εφοσον ειπε η γιατρος οτι τα ραμματα θα φυγουν μονα τους,προφανως της εκανε απορροφησιμα ραμματα ..οποτε εσυ δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα.
Δεν πιστευω οτι ποναει.Της εχει κανει και παυσιπονη ενεση.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα...η πουπου απο το επομενο πρωινο..χοροπηδαγε σαν το κατσικι..οποτε αποκλειεται να πονουσε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία!!!! Χαίρομαι! Και η δικιά μου άρχισε τα ψιλοπαιχνίδια!!Εφοσον ειπε η γιατρος οτι τα ραμματα θα φυγουν μονα τους,προφανως της εκανε απορροφησιμα ραμματα ..οποτε εσυ δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα.
Δεν πιστευω οτι ποναει.Της εχει κανει και παυσιπονη ενεση.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα...η πουπου απο το επομενο πρωινο..χοροπηδαγε σαν το κατσικι..οποτε αποκλειεται να πονουσε..![]()
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
SOS Η mulan πείραξε τα ράμματα. Γύρισα σήμερα και είδα ότι σε ένα σημείο το ράμμα έχει φύγει και έχει μείνει ροζ δέρμα!!!!!!!!!!!!! Πολύ μικρή περιοχή είναι αλλά ανησυχώ... Κάθε φορά όταν την βλέπω να το κάνει της λέω όχι και ακούει αλλά όταν λείπω υπάρχει κίνδυνος????
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τα ιδια εκανε και η πουπυ μου.Απλα παρακολουθα την.Μεγαλυτερη σημασια εχουν τα εσωτερικα ραμματα.Εμενα ο γιατρος..τα ειχε κανει αραια(για τα εσωτερικα μιλαω) και επαθε κοιλη....
απλα κοιτα μην πρηστει σε εκεινο το σημειο..μην κανει εξογκωμα δηλαδη.Ομως..δεν το πιστευω...τα περισσοτερα γατια τα πειραζουν ουτως ή αλλως τα ραμματα..

speri
Διάσημο μέλος
Και εμας εχει μια περιοχη που ειναι σχετικα πιο ροζ απο την υπολοιπη αλλα πρεπει να ειναι το δερμα της - δεν εχουν βγει και οι τριχουλες ακομα - οσο για τα ραμματα τουλαχιστον εσωτερικα μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι τριπλα. Αν ειναι παρε το γιατρο τηλ να τον ενημερωσεις...
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι 2 θηλυκές μου γατούλες στειρώθηκαν την δεύτερα το μεσημέρι…
τις πήρα σπίτι χτες το απόγευμα… μαζί με τις αντιβιώσεις που έχω να τούς δώσω
μου είπαν να προσέξω να μην δαγκώσει η μια τα ράμματα της άλλης .
Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ευτυχώς μέχρι στιγμής
αλλά παρατήρησα ότι από μόνες τούς καθώς γλύφουν την περιοχή στην κοιλιά,
δαγκώνουν τα δικά τούς εξωτερικά ραμματακια ..υπάρχει περίπτωση να τα κόψουν???
Αν ναι τι μου προτείνεται???

speri
Διάσημο μέλος
Οταν τις βλεπεις να τα τραβανε να τους λες οχι ή να τους αποσπας την προσοχη με κατι.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ οκ ευχαριστώ πολύ
χτες στο βράδυ στον ύπνο μου τις πήρα χαμπάρι…
Θα προσπαθήσω αν είμαι από πάνω τους λοιπόν!!
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ήξερα ότι είναι και εσωτερικά τα ράματα! Η γιατρός μου είπε να τα προσέχω και ότι μπορεί να βγει και κανένα μαύρο υγρό αλλά να μην τρομαξω! Ελπίζω να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο!
speri
Διάσημο μέλος
Μη μου λες τετοια...τωρα που ηρεμησα καπως...
Ναι υπαρχουν και τα εσωτερικα...
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω αυτη την απορια εχω.....
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τούς είχε κάνει ο γιατρός κάτι εξωτερικά σε μπλε χρώμα και η μια έχει βγάλει τα 2 και έχει μείνει 1 και ία η έχει βγάλει το 1 και έχον μείνει τα υπόλοιπα περνώ τον γιατρό στο κινητό και δεν το σηκώνει και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω πολυ…σημερα είναι η τέταρτη μέρα..δεύτερα κάναμε την επέμβαση..ξέρει κάνεις από το forumm να μας πει?
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχείτε κορίτσια
μια χαρά θα είναι τα γατόπαιδά σας

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
χτες που πηρά έναν που εφημέρευε μου είπε πως δεν νομίζει πως θα έχον πρόβλημα
γιατί έχει ξεκινήσει η επούλωση την τέταρτη μέρα…
Τελικά ο γιατρός τις κράτησε για να τούς βάλλει κολάρο και να της παρακολουθήσει..
θα της παρς την δεύτερα μαλλον…εθχομαι όλα να πάνε καλά!!!

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ε???? Κρίμα μωρέ με το κολάρο! Περαστικά σας! Πάντως η κτηνίατρος που πήγα δεν μου το σύστησε γιατί λέει το θεωρεί απάνθρωπο, αλλά μάλλον η γατούλα σου είχε φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Πως ακριβώς ήταν η κοιλίτσα της? Και εμένα έχει βγάλει ένα ράμμα, αλλά είπα να μην πάρω τηλέφωνο εφόσον δεν είχαμε καμία αιμοραγία
Ελπίζω να έκανα καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Περαστικα σας και ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Εμεις θα παμε την τριτη να της βγαλει τα ραμματα τα οποια ολως περιεργως δεν τα πειραζει...
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά τα δικά μου είναι απορροφήσιμα, δεν θυμάμαι αν σας το είπα και δεν θα χρειαστεί να ξαναπάμε. Βασικά μπερδεύτηκα
Με ποιον τρόπο θα απορροφηθούν δεν έχω καταλάβει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Απο τον οργανισμο θα απορροφηθουν!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool