mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα εσωτερικά έτσι? και αυτά που εξέχουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Τι ακριβως σου εχει πει ο γιατρος????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μην ανησυχεις καλε.Απλα..μονα τους θα πεσουν...

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία!!

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύχομαι αύριο να μπορέσουν αν επιστρέψουν οι μικρές στο σπίτι …ουφ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Ειχες κανενα νεο τους???
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως τις παρω το απόγευμα…Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!
speri
Διάσημο μέλος
Ωραια θα περιμενουμε νεα σας τοτε!!!!

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η στενοχώρια μου έχει αρχίσει να γίνεται εκνευρισμός!!!
Αναγκάστηκα να πάρω 3 φορές τον γιατρό σήμερα για να μου απαντήσει η γραμματέας τοθ ότι δεν είναι έτοιμες να τις πάρω σήμερα και ίσως αύριο επικοινωνήσουν μαζί μου για να πάω αν τις πάρω..χωρίς να μου εξηγήσουν τι συμβαίνει..όταν ρώτησα για το κόστος της περίθαλψης η απάντηση ήταν από την γραμματέα..δεν γνωρίζω θα σε πάρω στις 8 να σου πώ, οι μικρές είναι εκεί από την παρασκευή το απόγευμα!!! Είμαι έτοιμη να εκραγώ!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πωπω...δεν το εχω ξαναακουσει ποτε αυτο..

Εγω στη θεση σου..θα πηγαινα κατευθειαν στο γιατρο,χωρις τηλεφωνο χωρις τιποτα..καταρχην για να τις δω πως ειναι...αν ειναι δυνατον...

ΥΓ...στους περισσοτερους δεν τις κρατανε καν στο κτηνιατρειο..με το που ξυπνανε κατευθειαν σπιτι
Καποιοι γιατροι..απλα την κρατανε μεχρι το επομενο πρωινο..αυτο..πραγματικα πρωτη φορα το ακουω..και ομολογω οτι δεν μου αρεσει καθολου
Τι..δεν ειναι ετοιμες;; απο τι;;;
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάει ο φίλος μου γιατί εγώ είμαι πολύ εκνευρισμένη αυτή της στιγμή!!!
Και να φανταστείς ότι αυτός είναι γιατρός της λίστας εδώ….
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δυστυχως αυτο δεν εχει καμια σημασια.Καποιοι χρηστες ειναι ευχαριστημενοι απο εναν γιατρο και το γραφουν.Θα πάει ο φίλος μου γιατί εγώ είμαι πολύ εκνευρισμένη αυτή της στιγμή!!!
Και να φανταστείς ότι αυτός είναι γιατρός της λίστας εδώ….
..τωρα απο εκει και περα...τι να πω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταλαβαίνω πως λειτούργει η λίστα…
Τι να πω…
Απλά είμαι πολύ εκνευρισμένη αυτή τη στιγμή γιατί κι έμενα αρχικά μου είχε κάνει καλή εντύπωση…
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μα τι λες;; Σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω..ατμους απο τα αυτια θα εβγαζα...
Οταν εχεις νεα..και θελεις βεβαια..γραψε μας τι εγινε..

fockos
Επιφανές μέλος
Η στενοχώρια μου έχει αρχίσει να γίνεται εκνευρισμός!!!
Αναγκάστηκα να πάρω 3 φορές τον γιατρό σήμερα για να μου απαντήσει η γραμματέας τοθ ότι δεν είναι έτοιμες να τις πάρω σήμερα και ίσως αύριο επικοινωνήσουν μαζί μου για να πάω αν τις πάρω..χωρίς να μου εξηγήσουν τι συμβαίνει..όταν ρώτησα για το κόστος της περίθαλψης η απάντηση ήταν από την γραμματέα..δεν γνωρίζω θα σε πάρω στις 8 να σου πώ, οι μικρές είναι εκεί από την παρασκευή το απόγευμα!!! Είμαι έτοιμη να εκραγώ!!!
Kαι πόσο σου πήρε αν επιτρέπεται;
Επιφανές μέλος
Δεν ισχυει αυτο. Πολλοι γιατροι λενε οτι το ζωο θελει να ζευγαρωσει μια φορα στην ζωη του για να μην αρρωστησει. Αυτο δεν ξερω αν ισχυει... Αλλα αυτο που λες εσυ δεν ισχυει... Υπαρχουν αρκετα αρθρα και εχω ρωτησει κτηνιατρους γιατι το ειχα ακουσει αυτο, αλλα τελικα δεν ισχυει.Kαι πόσο σου πήρε αν επιτρέπεται;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σαφεστατα και δεν ισχυει.Δες εδω
Υγ..Γιωργο μου με ολη την αγαπη που σου εχω,οταν δεν γνωριζουμε κατι απο την επιστημονικη του αποψη σε θεματα υγειας(παρα ειναι ότι εχουμε ακουσει απο εδω και απο εκει) καλο θα ειναι να μην το γραφουμε
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω αύριο να τις δω!!!…μ με ξαναπήρε η γραμματέας τ ου, είπε τέταρτη να πάω να της πάρω όταν ρώτησα γιατί μου είπε για να έχει κλείσει το τραύμα και να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα..επίσης μου είπε πως δεν υπάρχει χρέωση για την νοσηλεία τους........
xristinpa
Νεοφερμένο μέλος
καλημερα!πηγα την δευτερα τις 2 θηλυκες γατες μου για στειρωση.τις πηρα χτες το απογευμα.απο χτες το βραδυ κοιμουνται ολη μερα.η μια εχει φαει λιγακι αλλα η αλλη ουτε νερο πινει ,ουτε τουαλετα ,ουτε εφαγε.το ενα της ματακι ειναι κλειστο κ υγρο,σαν να δυσκολευεται να το ανοιξει.ειναι ολη την ωρα κατω απο το κρεβατι και δεν βγαινει καθολου,ουτε νιαουριζει καθολου.ο γιατρος τους εκανε ενεσιμη αντιβιωση και δεν μου ειπε να τους δωσω κατι αλλο.ειναι φυσιολογικα αυτα?
speri
Διάσημο μέλος
Υπαρχει και αναλογο θεμα "Στειρωση μια μερα μετα" που μπορεις να αναρτησεις τις αποριες σου.
Ναι ειναι φυσιολογικες οι αντιδρασεις - οι οποιες πανε αναλογα και με τη καθε γατα φυσικα - . Και η δικια μας ηταν ολη την ωρα καθισμενη με τροπο ωστε να μην ποναει πολυ και ετρωγε ελαχιστα. Για νερο δεν το συζηταω ουτε γουλια δεν ηπιε. Καμια φορα οταν πιανοταν εκανε 1-2 βηματα και ξανακαθοταν. Αφου κανατε και ενεσιμη αντιβιωση μια χαρα!!! Εμεις της διναμε χαπι για 3-4 μερες και ειδαμε και παθαμε για να το παρει.
Επισης αν κανουν εμετο μην τρομαξεις ειναι απο τη ναρκωση. Εχε διπλα τους το φαι και το νερο και αν θελησουν θα φανε.
Για το ματακι κοιτα πως θα παει και αν ειναι παρε τηλ. το γιατρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool