AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
σηκωθηκαμε λιγο ζαλισμενα με το ζορι αλλα σιγα σιγα καπως καλυτερα προχωραει... πηγε και στην αμμολεκανη και εκατσε λιγο παραπανω απο οτι συνηθως μαλλον πονουσε
ειμαι συνεχεια πανω απο το κεφαλι του 
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σήμερα κάπως έτσι θα είναι ως αργά τουλάχιστον γι' αυτό μην πανικοβληθείς. Είναι αποτέλεσμα της νάρκωσης...Αύριο όμως και ίσως και από αργά απόψε το βράδυ θα δεις πως θα είναι και πάλι ο παλιός καλός εαυτός του.

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιμαται πολυ αν και περπαταει και λιγο... ερχεται κοιμαται στην αγκαλια μας ετρεμε κ λιγο τον σκεπασαμε
ειμαι αρχαρια στα κατοικιδιο αλλα κανω υπομονη τωρα προσπαθω να μην αγχωνομαι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μετά την ανάνηψη από τη νάρκωση κι αφού αρχίσουν να συνέρχονται συνήθως κρυώνουν, νιώθουν κάτι σαν ανασφάλεια και αποζητούν τη ζεστασιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Η δική μου τότε θυμάμαι νιαούριζε διαρκώς, δεν καταλάβαινα τι μου ζητούσε, νόμιζα οτι ήταν από τη ζάλη της και μόνο όταν την κράτησα κολλημένη πάνω μου ησύχασε, μετά κοιμήθηκε και μείναμε έτσι και βγάλαμε τη νύχτα όλη στον καναπέ του σαλονιού. Αυτά τα τρυφερά είναι που μας δένουν ακόμα περισσότερο με τα αγαπημένα μας γατομωρά.
Τώρα η αγωνία πέρασε, όλα πήγαν καλά, οπότε ας μην ανησυχείς. Αφού έχει την αγάπη σου, τα έχει όλα.

Καλή και γρήγορη ανάρρωση Τομ!

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ εμεις ετσι κοιμηθηκαμε το μεσημερι
το αγαπαμε πολυ οντως και πιστευω το καταλαβαινει και μας το ανταποδιδει... επισης το χωνι δεν το εχω βαλει ακομα πηγε να μυρισει λιγο αλλα τιποτα αλλο. αυριο λεω να το τοποθετησω για να μην το κανει τις ωρες που δεν τον βλεπουμε.λοιπον αρχισε να περπαταει κανονικα και εχει μια ταση να μυρισει και να πειραξει το σημειο... αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται με τιποτα να του βαλω το χωνι βγαζει νυχι τρελαινεται και νιαουριζει
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
... αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται με τιποτα να του βαλω το χωνι βγαζει νυχι τρελαινεται και νιαουριζει
Γι αυτό έγραψα πιο πάνω καλύτερα να του το είχε τοποθετήσει ο γιατρός, αμέσως μετά την επέμβαση. Τώρα είναι πιο δύσκολο και θα ζοριστείτε..

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να επιμείνεις...

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κι εγώ είμαι της γνώμης να μην επιμείνεις.Γι αυτό έγραψα πιο πάνω καλύτερα να του το είχε τοποθετήσει ο γιατρός, αμέσως μετά την επέμβαση. Τώρα είναι πιο δύσκολο και θα ζοριστείτε..
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να επιμείνεις...![]()

Τα δικά μου τα γατιά, είτε αγόρια, είτε κορίτσια δεν φόρεσαν κολάρο στην στείρωσή τους και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Τελικά καταλήγω πως το κολάρο στην στείρωση είναι θέμα κτηνίατρου περισσότερο παρά αναγκαιότητα...

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλα τον ειδα να θελει να τα γλειψει και φοβηθηκα μηπως το κανει οταν θα κοιμηθουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
garfeild '15
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Nelliel
Περιβόητο μέλος
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα. Εμείς, τον αντρούλη μας, τον Garfeild, τον στειρώσαμε τέλη Μαΐου του ΄15 σε ηλικία 7 μηνών. Δεν του βάλαμε κολάρο γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτεί. Απλά τα δυο πρώτα βράδια για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τα τραβήξει κάναμε βάρδιες για να τον προσέχουμε. Αντιβίωση ο κτηνίατρος μας είχε δώσει μόνο για 4 ημέρες, διότι όπως μας είπε δεν χρειάζεται περισσότερη διότι έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό. Θέλω μόνο να δώσετε προσοχή στο εξής: Μας είχε πει ότι τα ράμματα πέφτουν μόνα τους το αργότερο σε 10 - 15 ημέρες, όπως και έγινε, εκτός από ένα! Όλο αυτό το διάστημα κοιτάζαμε την τομή για να την παρακολουθούμε και όταν είδαμε ότι το τελευταίο δεν έπεφτε, τον πήγαμε στον γιατρό. Μας είπε ότι εάν καθυστερούσαμε και άλλο, θα χρειαζόταν μια μικρή τομή διότι είχε αρχίσει να εισχωρεί εσωτερικά στο δέρμα. Η εξαγωγή του, τον πόνεσε αρκετά, και πιστεύω ότι εάν τον πήγαινα στις 10 μέρες και όχι στις 15 που θεωρητικά είναι το μάξιμουμ, ίσως να μην τον πονούσε τόσο.
Μα τι κουκλια ειναι τα γατακια σου,τι ρωμαλεο ,αθλητικο αγορι και η γκρι να υποθεσω ειναι γατουλα ,τρισχαριτωμενη , να τα χαιρεσαι!!

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω μπερδευτειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garfeild '15
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool