avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
05-05-10
23:01
Δωρα και εμενα εκει που ηταν μια χαρα πεθανε.. Δυστυχως τα πουλακια ειναι ακομα δυσκολοτερο να ζησουν απο τα μωρα γατακια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
05-05-10
23:07
Oχι,δεν ηταν χτυπημενο,το ειχα ελεγξει.Δεν ξερω βεβαια αν ειχε κατι εσωτερικο απο την πτωση,τα δεντρα κοντα στη δουλεια μου ειναι τοσο ψηλα που δεν μπορουσα καν να φτασω κλαδι.
Κατάλαβα... όπως και να 'χει ενδιαφέρθηκες και έκανες οτι μπορούσες. Από προσωπική εμπειρία είναι 50% να ζήσουν, αλλά ίσως να χω πέσει και τυχερή, απ' οτι διαβάζω από τους άλλους. Τα σκληρότερα είναι τα κοτσυφάκια... όπως και η μανάδες τους είναι θαύμα της φύσης... να δείς κοτσύφι να απειλεί γάτα, να χτυπάει την μύτη σε κάγκελο για να την διώξει... τεσπά μην βγαίνουμε off topic. Και πάλι κρίμα και καλό του ταξίδι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
05-05-10
23:12
Οντως ειναι πιο δυσκολα απο τα γατακια νομιζω,συν τοις αλλοις εχω μια εξοικειωση με τα μωρα γατακια αλλα ηταν πρωτη φορα που βρηκα πουλακι,και αισθανομουν λιγο ανημπορη οσον αφορα τη φροντιδα του...Απο την αλλη σκεφτομαι οτι τουλαχιστον δεν εφυγε με πονο ή δε φαγωθηκε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum