Φροντίζετε αδέσποτα;

Φροντίζετε αδέσποτα;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Ναι, στη γειτονιά μου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, στην ευρύτερη περιοχή

• Ναι, έχω πάντα μαζί μου γατοτροφές και όπου βρω τις ταίζω

• Περιστασιακά, μιας και δεν έχουμε πολλά αδέσποτα στη γειτονιά

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Όχι, γιατί βαριέμαι

• Όχι, γιατί θέλω να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι

• Όχι, υπάρχουν οι φιλοζωικές/φιλόζωοι

• Όχι, δεν έχω χρήματα

• Όχι, δεν έχω χρόνο

• Total voters
    1
εμιεις εδω ταιζουμε τηνπιτσιλο τον ρουλη τον φαντομα τον κουτσαβλο κατι κοπρους κ γενικα οτι περναει πανω κατω απο το σπιτι βρισκει φαγητο παντα στην σκαλα η στην ταρατσα η πιτσιλο η σκατουλιτσα εμαθε να ερχετε κ στο μπαλκονι κ μην ξεχασω κ τον ποντικη που ειχε λουρακι κ τον εψαχνε το αφεντικο του κ οταν του τον πηγα μου εδωσε ενα τσουβαλι ξηρα τροφη για να ταιζω τις αλητογατες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Γιατι ειμαι υπερ των οργανωμενων προσπαθειων. Πιστευω οτι μπορουν να κανουν πολυυυυυυυυ περισσοτερα απο οσα ενας. :)

Συμφωνω , αλλα μιας και στη Ελλαδα αυτο δεν εχει συμβει μεχρι σημερα , εσυ που αντιλαμβανεσαι την ανεπαρκεια τι κανεις ?
Ειναι σα να μου λες πως εχεις ενα μαγαζι το οποιο δεν πηγαινει καλα και δεν σου αποδιδει τα απαιτουμενα για να συντηρηθει . Παραλληλα ειναι δεδομενο πως υπαρχει οικονομικη κριση στην αγορα καθως οι οικονομικες πολιτικες των κυβερνησεων εχουν οδηγησει σε ακριβεια και μειωση της αγοραστικης δυναμης των καταναλωτων .
Εσυ , λοιπον , δεν κοιτας πως θα μπορεσεις να κανεις το μαγαζι σου να επιβιωσει αλλα περιμενεις να ερθει καποτε μια κυβερνηση που θα αντιστρεψει τα δεδομενα ?
Εμμμ ... δε νομιζω....
:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μιλησα αναγκαστικα για κρατος. Τελος ας μην ξεχναμε οτι ειναι λιγο δυσκολο να φροντίσω αδεσποτη. Ο λογος ειναι απο την στιγμη που δεν εχω ειδικη τροφη, αν δινω αυτο που περισευει απο εμενα πως ξερω οτι θα κανει καλο στις γατες;

Ομως η αντιληψη μου ισως να ηταν διαφορετικη αν ειχα αδεσποτες γατες στην γειτονια...

ταίζω πάντα αδέσποτα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back