ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
03-03-06
00:27
εμιεις εδω ταιζουμε τηνπιτσιλο τον ρουλη τον φαντομα τον κουτσαβλο κατι κοπρους κ γενικα οτι περναει πανω κατω απο το σπιτι βρισκει φαγητο παντα στην σκαλα η στην ταρατσα η πιτσιλο η σκατουλιτσα εμαθε να ερχετε κ στο μπαλκονι κ μην ξεχασω κ τον ποντικη που ειχε λουρακι κ τον εψαχνε το αφεντικο του κ οταν του τον πηγα μου εδωσε ενα τσουβαλι ξηρα τροφη για να ταιζω τις αλητογατες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isokratis
Νεοφερμένο μέλος
Ο isokratis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
05-03-06
19:10
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Γιατι ειμαι υπερ των οργανωμενων προσπαθειων. Πιστευω οτι μπορουν να κανουν πολυυυυυυυυ περισσοτερα απο οσα ενας.![]()
Συμφωνω , αλλα μιας και στη Ελλαδα αυτο δεν εχει συμβει μεχρι σημερα , εσυ που αντιλαμβανεσαι την ανεπαρκεια τι κανεις ?
Ειναι σα να μου λες πως εχεις ενα μαγαζι το οποιο δεν πηγαινει καλα και δεν σου αποδιδει τα απαιτουμενα για να συντηρηθει . Παραλληλα ειναι δεδομενο πως υπαρχει οικονομικη κριση στην αγορα καθως οι οικονομικες πολιτικες των κυβερνησεων εχουν οδηγησει σε ακριβεια και μειωση της αγοραστικης δυναμης των καταναλωτων .
Εσυ , λοιπον , δεν κοιτας πως θα μπορεσεις να κανεις το μαγαζι σου να επιβιωσει αλλα περιμενεις να ερθει καποτε μια κυβερνηση που θα αντιστρεψει τα δεδομενα ?
Εμμμ ... δε νομιζω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα.
08-03-06
07:23
Δεν μιλησα αναγκαστικα για κρατος. Τελος ας μην ξεχναμε οτι ειναι λιγο δυσκολο να φροντίσω αδεσποτη. Ο λογος ειναι απο την στιγμη που δεν εχω ειδικη τροφη, αν δινω αυτο που περισευει απο εμενα πως ξερω οτι θα κανει καλο στις γατες;
Ομως η αντιληψη μου ισως να ηταν διαφορετικη αν ειχα αδεσποτες γατες στην γειτονια...
Ομως η αντιληψη μου ισως να ηταν διαφορετικη αν ειχα αδεσποτες γατες στην γειτονια...
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
31-03-06
17:16
ταίζω πάντα αδέσποτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum