katerina11
Νεοφερμένο μέλος
λετε να κρυωσε?μεσα στο σπιτι την εχω κ κανει πολυ ζεστη,τα καλοριφερ καινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω ορφεα για την απαντηση.δεν εκρινετε τπτ οταν φτερνιζετε απλα πεταγοντε σαλια!!οταν βηχει βγαζει τη γλωσσα λιγο εξω.σημερα θα παμε στο γιατρο κ θα ρωτησω.
Μπορεί να θέλει να βγάλει τριχόμπαλα, γι αυτό βήχει. Η δικιά μου φτερνίζεται συνέχεια,ειδικά όταν παίζει και σηκώνει σκόνη
Fotini
Διάσημο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
sofia32
Νεοφερμένο μέλος
επειδη ειναι η πρωτη μου γατουλα κ δε ξερω αν πρεπει ν ανησυχω...φτερνιζετε 2 φορες τη μερα τουλαχιστον κ καμια φορα βηχει.
λετε να κρυωσε?μεσα στο σπιτι την εχω κ κανει πολυ ζεστη,τα καλοριφερ καινε.
Πάντως αυτά τα συμπτώματα θα μπορούσαν να αποδοθούν σε κρύωμα. Είχα γάτες που ήταν κρυωμένες και είχαν ακριβώς αυτά τα συμπτώματα, φτέρνισμα, βλενόρροια, βήχα και καμιά φορά και πυρετό.
Συγνώμη που θα αλλάξω θέμα αλλά αντιμετωπίζω κάτι πολύ σοβαρό. Έχω δύο γατολύλες, το Μανολιό και την Ελενίτσα, είναι 11/5 ετών , αδελφάκια. Πριν από 1 μήνα πήγα το Μανολιό στο κτηνίατρο και μου είπε ότι έχει βαριάς μορφής στοματίτιδα. Η προσωρινή λύση είναι η ένεση κορτιζόνης την οποία επιτρέπεται να κάνει μέχρι 3 φορές γιατί μετά λόγω συνεχους δόσης κορτιζόνης, το γατί θα έχει άλλα προβλήματα. Η μόνιμη λύση είναι η αφαίρεση των δοντιών. Επέλεξα σε πρώτη φάση τη κορτιζόνη μέχρι να το ψάξω. Πήγα σε άλλο κτηνίατρο και τους έκανα εξετασεις αίματος για FIV και ήταν αρνητικό και ο άλλος γιατρός το αποδίδει σε ιογενή κατάσταση αγνώστου αιτιολογίας και η μόνη λύση που δίνει είναι συνεχής ενέσεις κορτιζόνης. Δε ξέρω τι να κάνω. Ήδη του έχω κάνει και 2η ένεση γιατί υποτροπίασε σε 1 μήνα. Μου είπε επίσης ότι μπορεί να κολλήσει και η Ελενίτσα. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο?
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κατά πάσα περίπτωση είναι αυτό.ωχ σημερα κοιματε ολη μερα!!!!αλλα του εκανε εμβολιο κ πιστευω απο αυτο ειναι.
Fotini
Διάσημο μέλος
παιδιά εγώ πιστεύω πως αν ήταν κάτι άλλο θα το είχε καταλάβει ο γιατρός.εντάξει δεν είναι όλοι οι κηνίατροι καλοί αλλά τις βασικές γνώσεις ώστε να ξεχωρίσουν ένα υγιές γατάκι από ένα άρρωστο θα τις έχουν πια.
Ένα άρρωστο γατάκι, ναι. Ένα γατάκι - φορέα ιού, όχι. Η Ρενάτα είναι φορέας καλυκοϊού γιατί τον κόλλησε μωρό στον εκτροφέα, ο οποίος και της έκανε την απαραίτητη θεραπεία. Παρόλα αυτά, της έμεινε ουλίτιδα και μια ουλή στη γλωσσίτσα που δύο κτηνίατροι δεν εντόπισαν! Μάλιστα στη δεύτερη, που την είδε αρκετές φορές για εμβόλια, είχα πει ότι έχει λόξυγγα και ούτε που το ψιλιάστηκε... Νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι κτηνίατροι στην πιάτσα είναι άσχετοι με τις γάτες. Δυστυχώς, έχω απογοητευτεί και από αυτά που ακούω...
sofia32
Νεοφερμένο μέλος
katerina11
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω για την βοηθεια παιδια,σημερα την βλεπω στα φυσιολογικα της
αν και φτερνιστηκε ξανα το πρωι.αν δω κατι περιεργο παλι θα την παω στο γιατρο ξανα.
gataki
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι νέο μέλος θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με κάποια περίεργα συμπτώματα που εμφάνισε το γατάκι μου.
Εδώ και 2 εβδομάδες φταρνίζετε και βήχει όπως φαίνετε στο βίντεο.
όταν φταρνίζετε φεύγουν και οι σχετικές μυξούδες από τη μύτη της.
Επίσης τα αυτιά της είναι κατεβασμένα και συχνά κουνά το κεφάλι του αριστερά-δεξιά λες και έχει κάτι στα αυτιά της.
Έχει γίνει στείρωση όταν του έκανα καισαρική (Αύγουστο 2009).
Το έχω στον κήπο μου με άλλα 3 γατιά (θηλυκά)
Μήπως από το βίντεο μπορείτε να μου πείτε κάτι
ευχαριστώ
Κώστας
https://www.newteks.com/files/pets/gataki_ftarnisma.mp4
Στο βίντεο βήχει 1 φορά μόνο. συνήθως βήχει επαναληπτικά για 5-10 φορές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Περαστικά στο ψιψίνι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ να την πας στο γιατρό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μην το αμελήσεις, γιατί 15 μέρες είναι πολλές. Έχει κάνει εμβόλια και αποπαρασίτωση;
Περαστικά σας.

gataki
Νεοφερμένο μέλος
απλός από το βίντεο φαινετε να είναι σοβαρό;
Οχι δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο.
ευχαριστώ
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Από το βίντεο μόνο, ούτε κτηνίατρος δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά. Όμως 15 μέρες ταλαιπωρία είναι πολλές σε γατίσιο χρόνο. Αν την πήγαινες και σήμερα το απόγευμα, ακόμα καλύτερα, γιατί πρέπει να αρχίσει θεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερο.σίγουρα θα την πάω την Δευτέρα,
απλός από το βίντεο φαινετε να είναι σοβαρό;
Οχι δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο.
ευχαριστώ
Και πάλι σου εύχομαι γρήγορα περαστικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool