MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
είναι τέλειο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό το υπέροχο δέντρο το έφτιαξες εσύ;; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ είναι! μπράβο σου! πως το έφτιαξες...; έδωσες τα μέτρα σε ξυλουργό; και αν επιτρέπεται πόσο σου στοίχησε;
ο φίλος μου και εγώ! τα ξύλα τα πήραμε απο λ***ι μ****ν, τα δοκάρια είχαν 15 ευρώ - δώσαμε τις διαστάσεις και μας τα έκοψαν εκεί- και τις σανίδες 5 ευρώ γιατί ήταν "ρετάλια"! εμείς κάναμε λίγη λεπτοδουλειά με την σέγα και τα βιδώσαμε! αν θέλεις τα σχέδια με τις ακριβείς διαστάσεις πές μου να σου στείλω με π.μ.
kat-cats
Διάσημο μέλος
ο φίλος μου και εγώ! τα ξύλα τα πήραμε απο λ***ι μ****ν, τα δοκάρια είχαν 15 ευρώ - δώσαμε τις διαστάσεις και μας τα έκοψαν εκεί- και τις σανίδες 5 ευρώ γιατί ήταν "ρετάλια"! εμείς κάναμε λίγη λεπτοδουλειά με την σέγα και τα βιδώσαμε! αν θέλεις τα σχέδια με τις ακριβείς διαστάσεις πές μου να σου στείλω με π.μ.
ναι σε παρακαλώωωωωωω στείλτε μου όλες τις πληροφορίες....διαστάσεις, κόστος, τα πάντα...θα πάμε και εμείς να πάρουμε να το φτιάξουμε!!! είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίο!!!! και σταθερό και υπέροχο!!! και απ'ότι βλέπω έχεις και εσύ μαυρογατάκι.....χαχαχχαχα άρα θα είναι μια χαρά για την Κίρα μόλις μεγαλώσει λίγο....
stayrosrr
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα το θέμα μου είναι
1. πόσο να είναι το πάχος της κολόνας
2. Πόσο ψηλό να το κάνω
3. πόσο να κάνω τη βάση
4. τι ξύλο να χρησιμοποιήσω
*το δωμάτιο έχει ύψος 2,50 μέτρα νομίζω.
Πιστεύω ότι έχω βάλει από όλα σχεδόν...
Σε λίγες μέρες ξεκινάω να το κάνω.
kat-cats
Διάσημο μέλος
ααααα εδώ υπάρχουν καλλιτέχνες!!! εγώ θα σου έλεγα να το κάνεις μέτριο, όχι πολύ ψηλό, για να μπορείς να το μεταφέρεις αν χρειαστεί και φυσικά να είναι και σταθερό! νομίζω μέχρι 1,60 θα είναι καλό....και οι κολόνες θα έλεγα να είναι παχουλές για να είναι σταθερές όταν σκαρφαλώνουν. Η βάση θα γίνει ανάλογα του ύψους....δες και ιδέες από sites με γατόδεντρα σίγουρα θα έχουν διαστάσεις. Νομίζω όπως έχω δει ότι είναι γύρω στο 50Χ60....το ύψος είναι καθοριστικό για τη βάση. Εύχομαι να το υλοποιήσεις γρήγορα για να το θαυμάσουμε!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
stayrosrr
Νεοφερμένο μέλος
https://img89.imageshack.us/img89/3476/34980486sxs.jpg (Το λινκ της εικόνας για πλήρης προβολή και ζουμ)
Εχθές έκατσα μέχρι αργά το βράδυ και έβγαλα το σχέδιο και τα μέτρα του κάθε κομματιού. Όποιος θέλεις μπορεί να το κάνει και εκείνος.
Πιστεύω να είναι οκ οι υπολογισμοί μου.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο και πάλι μπράβο!!
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος

όταν ολοκληρωθεί πλήρως θα ξανα ανεβάσω φωτο!
Υ.Γ. η χάρτινη κολώνα δεξιά είναι 2 μέτρα, θα βάλουμε λίγη μοκέτα πάνω- κάτω και όλο το υπόλοιπο τριχιά! θα καρφωθεί στον τοίχο με στηρίγματα για σωλήνες! η αναρρίχηση θα είναι παιχνιδάκι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πανέμορφο είναι Τόνια μου!!Γεια στα χέρια σας!

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστούμε!!!!!

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορίστε το γατόδεντρό μας, ημιτελές καθώς του λείπει μόνο η τριχιά στο δεξί δοκάρι και 1 ποντίκι να κρέμεται κάτω απο την πάνω αριστερή εξέδρα!!!
όταν ολοκληρωθεί πλήρως θα ξανα ανεβάσω φωτο!
![]()
Υ.Γ. η χάρτινη κολώνα δεξιά είναι 2 μέτρα, θα βάλουμε λίγη μοκέτα πάνω- κάτω και όλο το υπόλοιπο τριχιά! θα καρφωθεί στον τοίχο με στηρίγματα για σωλήνες! η αναρρίχηση θα είναι παιχνιδάκι!![]()
Εξελισσεται σε απιστευτα ομορφο γατοδεντρο! Μπραβο! Εμεις ακομα περιμενουμε να δουμε ποιο δεντρο απο το περιβολι θα κοψουμε! Λεγαμε την μουσμουλια που εχει ξεραθει αλλα δεν εχει πολυ γερο κορμο και περιμενουμε να δουμε τον πυρακανθο που ειναι δεντρο πολλων χρονων και φαινεται να τα χει φτυσει.
Ειναι τεραστιο να δω που θα το βαλω! χαχαχαχα!
Συγχαρητηρια και παλι για το δεντρακι! Ειναι πραγματικα υπεροχο!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μπραβο βρε παιδια, ειναι φανταστικο. Δεν ηξερα τι να πρωτοχαζεψω, το γατοδεντρο; τα ζουζουνια;

LydiaV
Νεοφερμένο μέλος
Εμενα που βγάζει όλη την ενέργεια της στους καναπέδες λέτε να με βοηθήσει? τα δικά σας παίζουν με αυτό η το βαρέθηκαν μετα απο λίγο? επίσης λέτε να συνεχίσει να παίζει με αυτο και μετα την στυρωση? ρωταω γιατί δεν είναι και φτηνά

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
το θετικό είναι οτι είναι μοκέτα και σκαρφαλώνουν απο τα δοκάρια, δηλαδή δεν κάθονται απλά! τώρα κατα πόσο θα ανεβαίνουν και στο μέλλον δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά, άγωστο. μια φτηνή κατασκευή πάντως είναι αυτή με το κύλινδρο χαρτόνι (εαν πάς σε καταστήματα που πουλάνε μοκέτες θα σου το δώσουν δωρεάν) εφόσον το τυλίξεις με τριχιά (σιζάλ λέγεται, στον πειραιά έχει καταστήματα που πουλάνε τα 10 μέρτα 2.5 ευρώ μόνο!) , βάλτο στον τοίχο και πιστεύω θα ξετρελαθούν! μπορείς να κάνεις το δωμάτιο γύρω- γύρω, άλλα κάθετα και άλλα οριζόντια!
καλησπερα τονια... καταρχας εχετε κανει εξαιρετικη δουλεια, μπραβο σας... δευτερον θα ηθελα να ρωτίσω ποσο σου κοστισε η μοκετα γιατι εμενα μου φανηκαν λιγο τσουχτερες οι τιμες που βρηκα...
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπέρα και σε 'σένα! η μοκέτα είναι πράγματι το πιο ακριβό κομμάτι της κατασκευής. εμένα για καλή μου τύχη μου την έκανε δώρο ο σπιτονοικοκύρης μου καθότι εμπορεύεται μοκέτες αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ γατόφιλος! είχα τύχη βουνό! πάντως που ρώτησα βρήκα με παχύ πέλος όπως πρέπει να είναι ,όπωσδήποτε, με 10 ευρώ. ειλικρινά όμως αξίζει και με το παραπάνω! χρειάζεται περίπου 3 τ.μ. αν δεν θέλεις να είναι καλυμένη με μοκέτα ολόκληρη απο την κάτω πλευρά,αλλιώς υπολόγισε περίπου 4 τ.μ. θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι με την κατασκευή που θέλουμε να κάνουμε με τα δοκάρια, και αυτό είναι πάρα πολύ καλή ιδέα!
10 ευρω δεν ειναι τιποτα... η φθηνοτερη που βρηκα εκανε 35...τελος παντων θα δω και στη θεσσαλονικη τι τιμες υπαρχουν και βλεπουμε... περιμενω το βιντεακι σου...
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτή που βάλαμε εμείς κάνει 25 ευρώ το τ.μ. είναι στυλ σάγγι αλλά υπάρχουν και με 10 ευρώ με παχύ πέλος (ρετάλια βέβαια!).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool